17
nov
Seneste opdatering: 18/11-16 kl. 0001
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Juhl/Trads indslaget begynder min 13:50

Tolk: “De hader og foragter jer og de vil islamisere jer”

Vil europæiske politikere have skåret ud i pap, at de anlægger en krig? Vil danske vælgere have skåret ud i pap, at de stemmer på danske politikere, som er i færd med at sende deres børns generation i krig? De senere år, efter blodet er begyndt at flyde, er jeg begyndt at vænne mig til tanken om krig i Europa, men det bliver heller ikke min generations krig. Det bliver den næstes. Næsten intet tyder i øjeblikket på, at vi undgår den ad demokratisk vej, hvor alt hvad jeg har skrevet og dokumenteret har haft et præventivt formål selvom jeg godt ved, man ikke kan ytre ét offentligt ord, uden at onde viljer, Redox, AFA og meningspolitiet står i kø for at mistænkeliggøre ens motiver. Øvelsen består i at ignorere det.

Spørgsmålet er, om krigen allerede er anlagt, eller skal politikerne bare fortsætte lidt endnu ad samme vej? “Vi vil føde flere børn end de kristne, for kun på den måde kan vi ødelægge dem,” siger flere interviewede muslimske kvinder.

En 39-årig tysk-arabisk tolk fandt i flygtningelejre og moskeer, at muslimerne hadede og ville ‘ødelægge’ de kristne europæere, hvilket rimer meget godt med hvad vi oplever: Umotiverede overfald, røverier, mord og voldtægter. På europæere, ikke på muslimer i Europa, bortset fra når de skyder hinanden ned imassevis som i Sverige.

De hader os, (ikke alle, naturligvis) det er ikke omvendt – endnu. Selv regner jeg med at være tjekket ud ved naturlig afgang inden vi er blevet til et bosninsk-libanesisk-syrisk-svensk Helvede. Historien er fra en lille katolsk avis, og ganske usynlig i den røde, tyske mainstream-presse. U- og fejlinformerede borgere bliver aldrig kompetente vælgere. Krigserklæringer når ikke frem til dem i tide.

A translator at German refugee camps has revealed Muslim migrants are showing ‘pure hatred’ toward Christians and want the country to be Islamised. The Arabic speaker worked in a number of asylum centres across the country and went undercover to discover migrants were preaching ‘pure hatred’ about non-Muslims and women were planning to have more children to ‘destroy Christians’.

She said the hostility is also visible at asylum homes, where Muslim children refuse to play with Christians. The Eritrean woman, 39, worked in several refugee centres across Germany and found fellow translators were part of the problem.Talking to Catholic website Kath.net, she said they ‘show their true colours’ when Christians are out of ear-shot and they have a Muslim-only audience.

‘They want Germany to be Islamised. They despise our country and our values,’ she said. She had arrived herself as a refugee in 1991, and has volunteered in asylum centres for five years to ‘give something back’. After unearthing the worrying findings, she headed to the mosques to find out more.

‘Pure hatred against non-believers is preached, and children are brought here from an early age here in Germany,’ she told Kath.net.’It’s very similar in asylum housing, where Muslim boys refuse to play with Christians.

‘Some women told me “We will multiply our numbers. We must have more children than the Christians because it’s the only way we can destroy them here”.’

‘They want us to be Islamised. They despise our country and our values’: Translator at German refugee camp says Muslim migrants display ‘pure hatred’ of Christians og Unerkannt in Flüchtlingsheimen: Was Christen alles erleben

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago

Det der springer i øjnene, er Iben Tranholms “spirit cooking” som kommer fra Podesta mails leaked fra Wikileaks.. Podesta har ikke verificeret at mailsene er falske..???

David Trads forkaster Wikileaks, når det rammer hans egne… Og råber “intet at se her,” Move along”…

invernes
invernes
4 years ago

Vest Europas folk må handle nå ! muslimene må jages ut med makt, de landssvikende politikere må henrettes.

Perechta P
Perechta P
4 years ago
Reply to  invernes

Skal du holde i øksen?

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Overskriften, saavel som broedteksten til audioen, siger alt om hvorfor Newspeek ikke er det nye online-medie Danmark har ventet paa.

Torben Caroc
Torben Caroc
4 years ago

Vestens etablerede elite kan simpelthen ikke FATTE at nogen ikke ser op til dem og deres kunstfærdige kransekage; Det samfund med mange snirkler og krusiduller samt alskens funktioner, som eliten har designet og tvunget os andre til at bygge.