18
nov
Seneste opdatering: 18/11-16 kl. 1914
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra næste uge af starter NewSpeek Danmarks største og stærkeste borgerlige portal. Mere end 15 nye bloggere og medier står klar til at levere ægte borgerligt indhold til hele Danmark.

Portalen opstår af nødvendighed, som et nødvendigt korrektiv til den danske etablerede presse, der i uhyggelig grad ligger under for et kulturradikalt meningstyranni, senest demonstreret med den konsesus-agtige og propagandistiske dækning af valget i USA.

Vores ambitioner er store, og NewSpeeks hidtidige historik viser, at der er et endog særdels stort behov for en samlende portal, der tager tidens udfordringer op, og behandler dem i et ægte borgerligt perspektiv.

Danskerne er under- og misinformeret af de etablerede medier, der udøver deres journalistik med falsk objektivitet.

Tidligere tiders borgerlige aviser, såsom Jyllands Posten og Berlingske Tidende har forlængst solgt ud af det borgerlige arvesølv og lagt sig fladt ned, senest eksemplificeret med afsløringerne af den behandling Flemming Rose fik og udnævnelsen af Jakob Nybroe som chefredaktør på JP.

Portalen vil over tid udvikle sig til meget andet end artikler, video-indslag og blogs. Vi vil være aktivistiske og udfarende på en måde, som ingen andre medier er.

Desuden agter vi én for én at plukke de bedste borgerlige bloggere fra de aviser, der helt åbenlyst kun har dem på lønningssedlen som alibi for journalistisk mangfoldighed.

Vi har dog allerede sikret os en række af Danmarks vigtigste borgerlige stemmer. Find ud af, hvem de er ved at følge NewSpeek.

NewSpeek. Den rene borgerlige vare.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Rune HansenJens ChrisKnudMadsenqueuecumberFelix Krull Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Jeg tjekkede spændt http://www.newspeeknetworks.com/ men det nyeste indlæg er knap 3 uger gammelt.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Rigtig godt initiativ, det lyder saerdeles lovende.

Eet spoergsmaal: hvor kommer pengene fra?

Svend Andersen
Guest

Smukt. Held og lykke med projektet, det er i den grad tiltrængt. En enkelt anke: hvorfor “borgerlig” …

hvorfor ikke have større ambitioner om at være en alternativ nyhedsportal for HELE den danske befolkning? For mit vedkommende giver begrebet borgerlig ikke specielt positive associationer.