24
nov
Seneste opdatering: 25/11-16 kl. 0813
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom jeg med lettelse har forladt det amerikanske valg, er talen her fremragede at den bare må med. Han er en langt bedre taler end Trump, uden teleprompter eller manus, så her for enhver en af de bedste chancer for at forstå, hvad der skete i U.S.A.. En fantastisk tale, måske lidt over the top for en europæer i anden halvdel om Israel og hans datter, men nu er han tidligere prædikant, og amerikansk retorik tenderer mod det (melo) dramatiske. Jeg kan fordøje det, fordi han er ægte, og så er han iøvrigt fra Hope, Arkansas, og har et interessant afsnit om Clintons. Hovedfortællingen handler om det temmelig store stykke USA, der befinder sig mellem Manhattan og Hollywood.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Og nu eksploderer PIZZAGATE – pædofilringen på magtens tinde – endelig 😀

https://www.youtube.com/watch?v=ggvQdZXMGLw

Skåning
Skåning
4 years ago

Bara han inte utser Mitt Romney som Secretary of State/Utrikesminister. Det hade varit ett svek av rang. Mormon dessutom. Jag ska erkänna att jag föredrog honom framför Obama för fyra år sedan, men det var då och det var de dåvarande alternativen. Om Trump backar kring “Drain the Swamp”, så blir han bara en historisk parentes.

Lazze
Lazze
4 years ago

Fantastik tale og hvilken boren ind i nervecentret af almindelige borgeres tanker, rammer durk ind hjertet af enhver national patriot. Warning: Forbudt for voksne med IQ lig eller under David Trads, Mads Fuglede og Henrik Arnstad + den svenske riksdag.!

Nilsv
Nilsv
4 years ago

OT: Nimis brændt, skriver de.

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Særlig interessant fra ca. min 20, hvor han snakker om hvordan den typiske amerikanske kristne stemmer i masser på den mest “ukristelige” og “umoralske” kandidaten av dem alle, nemlig “grab-Pussy-Trump”. Og om amerikansk type protestantisk kristentro – og ikke noen “opplyst ateisme” – som synonymt for frihetstrang og øvrighetsskepsis.

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Breidablikk

“Min mening er at det vil gå svært dårlig i Europa så lenge vi lar USA og Israel være premissleverandører for europeisk politikk og religion.”

Jeg tror vi kan få uventet hjelp fra den nye amerikanske administrasjonen når det gjelder forsvaret av Europa. http://www.breitbart.com/big-journalism/2016/11/24/ap-criticizes-parade-retired-generals-making-trump-militarized/
Med andre ord, backing til en hardere linje for forsvaret av vår sivilisasjon.

En annen toneangivende offiser for politikkutforming til Trumps kommende administrasjon er admiral James A. Lyons, tidligere kommandør av USAs Stillehavsflåte: http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/24/reloading-us-military-credibility/

Verden er i så rask endring i disse dager at det er nesten vanskelig å henge med:-)

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Det vil i såfall være et helt nytt USA, som eks ikke støtter og legger grunnen for muslimsk innvandring og multikultur. Men jeg er skeptisk. særlig fordi Trump i embede ser ut til å bli en annen enn Trump i valgkampen.

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Ja, du har helt rett, tiden vil vise. Men retorikken fra Trump og hans menn er iallfall så langt intet mindre enn en revolusjon sammenlignet med Obama & co

http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/23/donald-trumps-team-puts-radical-islam-front-and-ce/

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Det har du rett i. Men selv om Trump skulle gjøre en fabelaktig jobb, er uansett “den amerikanske modellen” en helt annen enn den tradisjonelt europeiske, med homogene folk og nasjonalstater. Jeg har egentlig ikke noen tro på andre “modeller” enn homogene folk som danner homogene stater. I mitt stille sinn – uten å komme med politiske forslag – tenker jeg at endog afroamerikanerne aldri vil bli lykkelige og harmoniske før de drar tilbake til det afrikanske kontinentet. Det beste Trump kan oppnå er å bortvise de latinos som allerede ikke har stått rot, og dermed sørge for at raseproblemene… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Jeg tror at at det du beskriver vil demre for oss i årene som kommer, og at denne bevisstheten vil bli skjerpet av de økonomiske nedgangstidene som ligger foran oss. Økonomiske nedgangstider gjør at vi blir nødt til å prioritere hardere, og ting vil bli tydeligere. Konfliktene som vil oppstå på grunn av økonomiske nedgangstider vil blåse vekk den postmoderne PK-tåka og tilhørende PK-etablissement, er min antakelse. Aldri så galt at det ikke er godt for noe, som det heter… Jeg tror at den anerkjente økonomen Harry Dents beskrivelse vil vise seg å slå til i de kommende år: “Countries… Read more »