24
nov
Seneste opdatering: 25/11-16 kl. 0813
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom jeg med lettelse har forladt det amerikanske valg, er talen her s√• fremragede at den bare m√• med. Han er en langt bedre taler end Trump, uden teleprompter eller manus, s√• her for enhver en af de bedste chancer for at forst√•, hvad der skete i U.S.A.. En fantastisk tale, m√•ske lidt over the top for en europ√¶er i anden halvdel om Israel og hans datter, men nu er han tidligere pr√¶dikant, og amerikansk retorik tenderer mod det (melo) dramatiske. Jeg kan ford√łje det, fordi han er √¶gte, og s√• er han i√łvrigt fra Hope, Arkansas, og har et interessant afsnit om Clintons. Hovedfort√¶llingen handler om det temmelig store stykke USA, der befinder sig mellem Manhattan og Hollywood.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Og nu eksploderer PIZZAGATE – p√¶dofilringen p√• magtens tinde – endelig ūüėÄ

https://www.youtube.com/watch?v=ggvQdZXMGLw

Skåning
Skåning
4 years ago

Bara han inte utser Mitt Romney som Secretary of State/Utrikesminister. Det hade varit ett svek av rang. Mormon dessutom. Jag ska erk√§nna att jag f√∂redrog honom framf√∂r Obama f√∂r fyra √•r sedan, men det var d√• och det var de d√•varande alternativen. Om Trump backar kring “Drain the Swamp”, s√• blir han bara en historisk parentes.

Lazze
Lazze
4 years ago

Fantastik tale og hvilken boren ind i nervecentret af almindelige borgeres tanker, rammer durk ind hjertet af enhver national patriot. Warning: Forbudt for voksne med IQ lig eller under David Trads, Mads Fuglede og Henrik Arnstad + den svenske riksdag.!

Nilsv
Nilsv
4 years ago

OT: Nimis brændt, skriver de.

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

S√¶rlig interessant fra ca. min 20, hvor han snakker om hvordan den typiske amerikanske kristne stemmer i masser p√• den mest “ukristelige” og “umoralske” kandidaten av dem alle, nemlig “grab-Pussy-Trump”. Og om amerikansk type protestantisk kristentro – og ikke noen “opplyst ateisme” – som synonymt for frihetstrang og √łvrighetsskepsis.

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Breidablikk

“Min mening er at det vil g√• sv√¶rt d√•rlig i Europa s√• lenge vi lar USA og Israel v√¶re premissleverand√łrer for europeisk politikk og religion.”

Jeg tror vi kan få uventet hjelp fra den nye amerikanske administrasjonen når det gjelder forsvaret av Europa. http://www.breitbart.com/big-journalism/2016/11/24/ap-criticizes-parade-retired-generals-making-trump-militarized/
Med andre ord, backing til en hardere linje for forsvaret av vår sivilisasjon.

En annen toneangivende offiser for politikkutforming til Trumps kommende administrasjon er admiral James A. Lyons, tidligere kommand√łr av USAs Stillehavsfl√•te: http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/24/reloading-us-military-credibility/

Verden er i så rask endring i disse dager at det er nesten vanskelig å henge med:-)

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Det vil i s√•fall v√¶re et helt nytt USA, som eks ikke st√łtter og legger grunnen for muslimsk innvandring og multikultur. Men jeg er skeptisk. s√¶rlig fordi Trump i embede ser ut til √• bli en annen enn Trump i valgkampen.

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Ja, du har helt rett, tiden vil vise. Men retorikken fra Trump og hans menn er iallfall så langt intet mindre enn en revolusjon sammenlignet med Obama & co

http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/23/donald-trumps-team-puts-radical-islam-front-and-ce/

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Det har du rett i. Men selv om Trump skulle gj√łre en fabelaktig jobb, er uansett “den amerikanske modellen” en helt annen enn den tradisjonelt europeiske, med homogene folk og nasjonalstater. Jeg har egentlig ikke noen tro p√• andre “modeller” enn homogene folk som danner homogene stater. I mitt stille sinn – uten √• komme med politiske forslag – tenker jeg at endog afroamerikanerne aldri vil bli lykkelige og harmoniske f√łr de drar tilbake til det afrikanske kontinentet. Det beste Trump kan oppn√• er √• bortvise de latinos som allerede ikke har st√•tt rot, og dermed s√łrge for at raseproblemene… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Jeg tror at at det du beskriver vil demre for oss i √•rene som kommer, og at denne bevisstheten vil bli skjerpet av de √łkonomiske nedgangstidene som ligger foran oss. √ėkonomiske nedgangstider gj√łr at vi blir n√łdt til √• prioritere hardere, og ting vil bli tydeligere. Konfliktene som vil oppst√• p√• grunn av √łkonomiske nedgangstider vil bl√•se vekk den postmoderne PK-t√•ka og tilh√łrende PK-etablissement, er min antakelse. Aldri s√• galt at det ikke er godt for noe, som det heter… Jeg tror at den anerkjente √łkonomen Harry Dents beskrivelse vil vise seg √• sl√• til i de kommende √•r: “Countries… Read more »