26
nov
Seneste opdatering: 26/11-16 kl. 1732
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en invasion. Hvor mange fredelige invasioner er der i verdenshistorien? Man skal være politiker, for at tro, at dette stadig kan ende fredeligt. I Torino gjorde afrikanere også voldeligt oprør i forgårs. I Sverige, hvor kommunerne melder alt fuldt og trygler om ikke at få flere, presser regeringen endnu flere migranter på dem. Er de imbecile, eller er de forbryderiske? Jeg hørte af vanvare DR 2 debatten forleden, og efter den omgang hælder jeg – bortset fra Vermund (NB) og Kristensen Berth (DF)- mest til det første.

Deport them!

“BULGARIA’S furious prime minister today ordered officials to begin the mass deportation of hundreds of migrants who went on the rampage and trashed their camp.Fuming Boiko Borisov vowed that all migrants involved in the violent disturbance will be “brought to justice” with many being deported back to their home countries. “

Witnesses said the scene “looked like a war zone” after rampaging refugees smashed windows, overturned trash containers and set fires. “Based on an agreement between the European Union and Afghanistan we have asked for a plane to start extraditing people there in early December. As for the rest, all who have acted brutally and violated public order will be moved to closed camps.” ‘SEND THEM BACK’ Bulgarian PM orders mass deportations after rioting migrants trash camp.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
3 years ago

Hvorfor skyter ikke politiet i Bulgaria tilbake med skarpt ? jo EU dyret holder alle nasjoner som gisler, folk i Europa må frigjøre seg fra EU , ta nasjonalstatene tilbake ! knus EU , avslutt Schengen.

Polka Charlie
Polka Charlie
3 years ago

Vedr. Debatten på DR2, så gjorde Marie Høgh det faktisk også ganske hæderligt ift. nationalstaternes betydning.

Jeg hælder mest til, at Lidegaard, Auken og co. er forbryderiske. De har jo selv travlt med, at berette for os alle om, hvor kloge de er – og så må vi jo holde dem op på det, og stille dem til ansvar for deres ugerninger.

Niklas
Niklas
3 years ago

Dette er en uvurderlig video fra Sverige! Naivitet til potensen af ​​ti af dem, der løser ting som dette. Sad og pinligt!
https://youtu.be/R1xycI8cyGk

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Niklas

Haha.. mange Barn der….man bare storskattar i all løgnen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  Niklas

😀

Hvad med bare at lære dem at spise flæskesteg? 😉

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  Niklas

comment image?w=800&h=15

The Lying Press
The Lying Press
3 years ago

Mærkeligt at de ikke kyler de forbandede migranter ud af deres land. Vil de virkelig tolerere at blive slået ihjel af migranter?

bitten
bitten
3 years ago

Ikke rart i att øst – europeiske land som Ungarn med Viktor Orban , ikke vil en invasjoner av Islam , muslimsk innvandring, med økonomiske immigranter , til sitt øste – europeiske samfunn , med en slik kultur , religion . Når man ser på hvordan immigranter i fra den fargerike 3 verden , bryter ned hele velferdssamfunnet , både økonomisk , kulturelt , lager bare bråk ,kvalme , med voldelige opptøyer, med kriminelle gjenger . Og som har kommet fullstendig ut av kontroll i land som Sverige , der fargerike afrikanske , muslimske gjenger , driver å setter biler… Read more »