27
nov
Seneste opdatering: 27/11-16 kl. 0145
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamisme er en integreret del af islam. Jeg skelner ikke mellem de to

Samuel Schirmbeck var i ti år korrespondent i Norafrika for ARD og ZDF. Han forklarer, hvorfor islam i 60 erne var til at leve sammen med, hvor det i dag er svært grænsende til umuligt. Programmet er Lanz fra 24.11, og man kan se det hele her. (Tysk, utekstet)

“Wir schaffen das ab”

Det hjælper noget at lammetæve politikere ved valg, og der er tyskere ikke så lidt mindre opvakte end indolente danskere. Man kan forære deres land væk i 33 år, og kun 20 procent af dem gider flytte lidt på deres røv.

ANGELA MERKEL today announced plans to deport 100,000 migrants who arrived in Germany last year as she continues to backtrack on her controversial open door asylum policy.

And in her toughest rhetoric yet the German leader told MPs from her party this week: ”The most important thing in the coming months is repatriation, repatriation and once more, repatriation.”

The stance marks an astonishing U-turn from the once pro-refugee Chancellor, who has been widely pilloried by critics at home and abroad for her decision to throw open Germany’s borders to millions of migrants.

Her extraordinary change of heart has been prompted largely by a series of catastrophic local election results for her ruling Christian Democratic Union (CDU) party, which was trounced by the populist Alternative fur Deutschland in both her home state and the capital Berlin.

The party’s slumping poll ratings have sparked alarm amongst her allies in both the CDU and its coalition partner, the Christian Social Union (CSU), with talk that senior officials would try to oust her. Regretting something, Angela? Germany’s Merkel announces plan to deport 100,000 migrants

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
3 years ago

Alle dansker, alle nordmenn: Bare en liten opplysning: Byen Clichy La Garenne i Frankrike har ca 59 255 innbyggere. 20 000 er muslimer! De har nettopp demonstrert foran Rådhuset. 800 av dem. Hvorfor? Fordi deres moske skal stenges og skal huse det nye Mediateket. De har blitt tilbudt et “erstatningslokale”, men 350m2 er ikke bra nok for deres jevnlige 3000. Slik blir det her og. Se bildet. Menn, bare menn. Men kvinnene er også ganske ødelagte. Deres hevn bedrives gjennom sønnene. Hun skal forøvrig bare føde sønner, det er hennes oppgave. Sønnene blir mentalt ødelagt, deres destruktive adferd er en… Read more »

invernes
invernes
3 years ago

»Islam har ikke sin gud under kontrol« Islam sin gud er djevelen ! mørkets fyrste.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

»Islam har ikke sin gud under kontrol« Står der som overskriften. Muslimer har ingen GUD, de har kun Allah, som er forklædt som GUD, men er i virkeligheden SATAN selv. Det kan ses i lyset af, hvordan det er i de muslimske lande, muslimernes behandling af deres medmennesker. Særlig dem der ikke er rettroende over for SATAN´s religion. I islam er mennesket ikke, som i kristendommen, skabt i Guds billede, men som en ’slave’, der skal adlyde Allah (Satan) og efterligne Muhammed ved at efterleve shariaen. Satan har skabt muslimerne, for at det skal tjene ham. Ganske enkelt. Der er… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  snaphanen

Hvad så med Satan. ?
Det er jo kunsten i at slå ihjel. 🙂
Så må vi jo vælge hvem vi har fået ideen fra. Kunsten altså 🙂

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg tager også ret afslappet på det. Men til jeg ikke tager afslappet på er de muslimske skadedyr, der vandaliserer, voldtager, myrder hvor de end forefindes.

Mine børnebørn kommer ikke til at ligne eller gå med affaldssække.
Sataner findes kære ven: Se dig blot omkring. Muslimer over alt. Den indvasive art skal fjernes.
Man bliver det man dyrker, længere er den ikke. !

bitten
bitten
3 years ago

Hadde det bare vert så vell at ISLAM ikke hadde hatt , gud under sin kontroll så hadde det vært greit . Men ISLAM er som en ekstremt ond ideologi , har jo jo mistet kontrollen sin på alle slags mulige måter ellers også , dette ser man bare hvordan ISLM , muslimsk innvandring driver på i hele verden, Europa . Jeg ser ikke så mye som en eneste positivitet, med ISLAM sitt store onde i de europeiske samfunn , med en slik vold og kvinne – undertrykkende ideologi , verdisyn , og der demokrati er helt borte vekk. Så… Read more »

selma
selma
3 years ago

Det er ikke nok at MERKEL snakker om å deportere 100 000. For å få forholdene i Tyskland og Europa forøvrig trygge og levelige for europeere, må det mer til. Og Merkel og hennes meningsfeller må stemmes ut av politikken for alltid. Det er ikke denne type politikere landene trenger. En annen ting man bør tenke over er at alle lederne/topplederne i EU er katolikker, sågar er de enten jesuitter eller har fått sin utdannelse ved jesuittiske læresteder. Google om jesuittene og se hva deres planer var. Paven er katolikk og en tilhenger av The New World Order, (globalismen). Og… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x