28
nov
Seneste opdatering: 28/11-16 kl. 2017
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med Le Pen og Wilders i 2017 “The EU Is Over.” Det begik selvmord. Juncker trygler EU-ledere om ikke at holde flere folkeafstemninger, “fordi de vil ende med udmeldelse.” Det kan han nok bide sig selv i røven på, at de vil.

Geert Wilders, chairman of the Party for Freedom (PVV), has been celebrating on Twitter today. The reason? His party is now the biggest party in the Dutch polls. With elections coming up in March 2017, the populist politician seems to be on track to become the Netherlands’ next prime minister.

According to the latest poll of Maurice de Hond, the Netherlands’ most famous pollster, the PVV would become the biggest party in parliament if elections were held today (link in Dutch): they’d get 33 seats in the 150-seat lower chamber. Geert Wilders on Track to Become Next Prime Minister of the Netherlands

EU passerer en mio. asylansøgninger i 2016

Folkevandringen fortsætter, og hvis ikke nogen tager sig sammen til at stoppe den, vil den blive på 5, 10 og 15 mio om året. Der er hundreder af millioner, hvor de kommer  fra. Hvor mener EU grænsen går?

Lars Løkke siger henkastet, og så sjældent som muligt: “EU må bevogte de ydre grænser.” Han ved udmærket, hvad der ikke vil ske med den nuværende kommission, så han skal ikke have klinket noget. Forsvaret af Europa påhviler Østeuropæerne, ikke Venstre og Socialdemokratiet, der vil fedte for EU indtil der ikke er noget Europa tilbage, man har vel en karriere. Statistik set har motivet for de fleste landsforræddere været pekuniært, for politisk kapital er også kapital i kroner. Det behøver man ikke konsultere en kriminolog eller en historiker, for at få bekræftet.

Så længe vi er i EU og medlem af Flygtningekonventionen, vil vi miste vores land. Kun hastigheden vil variere. Brøndby-borgmesteren Kjeld Rasmussen (90) siger i dag: Udlændinge ville udnytte systemet: – Jeg fik ret. Det nytter ikke at have ret, når man ikke får det.

EU holder topmøder og siger, “at grænser er det værste, vi har.” Løkke og Støjberg holder befolkningen hen, ved at demonstrere, de hverken kan, vil eller tør redde Danmark fra flodbølgen, men at de hylder deres bedrag ind i et røgslør af Støjberg-retorik.

Tallet vil, som man ser, passere rekordtallet fra 2015 på 1,3 mio., det højeste tal nogensinde. De er ikke vigtigt, hvem der sidder i regering, det er kun DR, der kan bilde folk det ind. De kommer fra samme høstak af bedragere alle sammen.

The number of asylum claims lodged in the EU this year has passed a million, official figures indicate.Provisional data updated on Friday shows that at least 1,003,635 asylum applications were registered in the 28 member states as of October this year.The actual total is thought to be even higher, as only a handful of countries have submitted data for last month.

Separate figures show that 965,850 claims have been made by first-time applicants this year – equivalent to 96% of the total. Germany continues to receive the lion’s share of asylum applications, recording nearly two thirds of the total number, while just under 3% have been made in the UK this year. The figures indicate that there was a rise in claims received during the summer – peaking in August, when 133,375 have so far been recorded.

Comparisons with counts for previous years give an indication of the extraordinary influx of people into Europe in 2015 and 2016, in what has been described as the largest mass movement of people since the Second World War.

For example, the total number of applications recorded for the whole of 2013 stood at less than half a million, while it was below a quarter of a million in 2008. Some 1.3 million asylum claims were mad e last year, the highest figures since comparable records started eight years ago. On current trends, the final total for 2016 could be even higher. Asylum claims across European Union pass the one million mark and the final tally for this year is set to top 2015’s record figure

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
3 years ago

The only two parties I have any sort of knowledge about is PVV and VVD. Alone they will not get a majority. So who are the other possible coalition partners?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

2016 – året, hvor globalisterne mistede kontrollen over den politiske fortælling!

The Lying Press
The Lying Press
3 years ago

Problemet er bare at vore lande er fyldt op de fremmede fjender – og vores fjender vælter stadig ind over grænserne i Europa. Takket være de landsforræderiske politikeres hjælp.

KnudMadsen
KnudMadsen
3 years ago

Jeps. Det er så frygteligt som noget kan være. Og vi har den i politi, hjemmeværn og hæren, de organer som skal beskytte os, der er afvæbnede. Hvor er deres loyalitet i en tilspidset situation???? Hvad foreskriver koranen???

KnudMadsen
KnudMadsen
3 years ago

Jeg håber du får ret. Det var et godt skridt på vejen, at Mr. Trump blev valgt. Kunne vi så snart få Marine Le Pen til magten i Frankrig, vil det også være aldeles storartet.
Selv er jeg med på sidelinien for at få Nye Borgerlige op at stå.
http://nyeborgerlige.dk/meld-dig-ind/

Tommy Leif Hasselager Jørgart
Tommy Leif Hasselager Jørgart
3 years ago

Er de hollændere tossede i hovedet? Kun 33 mandater til Wilders PVV. Der er alt for langt op til de 76, som er nødvendige for at erobre flertallet i andet-kammeret. Hvorfor er undergang, lidelse og død så populært blandt europæerne?

bitten
bitten
3 years ago

Jeg håper for Frankrike sin del at LE Pen vinner valget til presidentvalget til neste år , som kan få skikk på Frankrike igjen , som Frankrike i det aller høyeste grad trenger . EU med Merkel , Juncker er europas desidert aller største fiende av hele Europa , så mitt aller største ønske for europas del , fremtid . Er at hele Europa kollapser som en stor pyramide som en kortstokk , for maken til diktatur , demokratisk styring som kommer i fra EU nede i Brussel , som Merkel Junker kjører på med , er så forkastelig ,… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
3 years ago
Reply to  bitten

Du har 100% ret, Bitten. Jeg havde ikke kunnet formulere det bedre!!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x