30
nov
Seneste opdatering: 30/11-16 kl. 0737
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

B.H: Ophæves navneforbuddet i dag?

Hedegaard: »Hvis man ikke må drøfte sandheden offentligt, så vil folk spekulere«

Jeg leder stadig efter bekræftelse på, at rygterne om at BH er dræbt i Syrien er sande. Enhver hjælp er velkommen. Seks uger inde i Mosul offensiven er 1000 jihadister dræbt og der er få tusinde tilbage. Tidspunktet er kommet til at dø eller flygte. I Raqqa er situationen ikke meget bedre. Hvis BH lever, har han al anledning til at ønske, han var flygtet et andet sted hen efter sin karriere som postbud. – FN advarer Europa om kemiske angreb på europæiske byer begået af flygtende ISIS.

»At han efter alt at dømme er manden, der prøvede at skyde mig. Når dertil kommer, at navnet har været ude i 2,5 år, så er der ingen fornuftig grund til at opretholde navneforbuddet. BH har haft flere år til at komme til Danmark og rense sit navn. En uskyldig person ville ikke rende rundt og gemme sig i Syrien i flere år,« siger Lars Hedegaard til Journalisten.

»Juridisk set bør det ikke gøre nogen forskel, da navnet har været ude siden april 2014 i tyrkisk presse. Det har været spredt vidt og bredt, man kan google sig til det. Navneforbuddet har siden da været en farce,« siger Lars Hedegaard.

Ifølge Simon Andersen er det skadeligt for samfundet.»Det bidrager til hele underbølgen af folk, måske især på højrefløjen lige nu, som mener, at det etablerede samfund undertrykker sandheden og holder hånden under forbrydere. I denne sag kan jeg faktisk godt forstå dem. Jeg synes, retten bidrager til den opfattelse, at samfundets elite holder med forbryderne, og det er meget alvorligt,« sagde han til Journalisten torsdag.

»Jeg spørger mig selv, om det kan skyldes, at myndighederne ønsker at dæmpe historien om, at det faktisk var en muslim, der forsøgte at slå mig ihjel, og at han formentlig var sendt i byen af en islamisk terrororganisation? Hvis folk begyndte at indse, hvordan sagen hænger sammen, kan det jo slå tilbage på den islamofile politik, forskellige regeringer har ført. Det er selvfølgelig spekulation, men der er grund til spekulation i denne sag,« siger han. Journalisten, interview

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Den “moderna” DDR-republiken Sverige 2.0 försöker alla PK-krafter försvara in i det sista.
Nu finns det en Facebookgrupp som stör diskussionen på andras Facebooksidor utan att ha sakliga argument.
Många av de som är med i den gruppen ca 20 000 personer är beroende av svenska skattemedel och är antingen kulturarbetare eller har som grund för sin utkomst den svenska asylindustrin.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/29/att-medvetet-forstora-diskussioner/

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

Steen, mens vi venter på at høre, om Høyer mister sin spisebillet: Hvad skete der med jeres store satsning på NewSpeek, der skulle starte sidste uge? Så vidt jeg kan se, er der kun uploadet 2 videoer i denne måned på newspeeknetworks.com

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago
Reply to  snaphanen

Takker. 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x