30
nov
Seneste opdatering: 30/11-16 kl. 1127
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vil EU forsvare vores grænser, hvad de så let som ingenting kunne? Det ville ikke ligne Juncker og Mogherini, som Lars Løkke er helt i lommen på. Jalving: Regeringens asylpolitik er tom snak fra Marienborg. Vi kan ikke være allieret med en fjende. Tyrkiet må smides ud af NATO:

Immigration som våben

Turkey gathers fleets of boats to ship 3,000 migrants a day to Greece Greek intelligence officers have discovered the Turkish plans which they say involve thousands of dinghies and motorboats already being gathered along Turkey’s western coast.The analysts said Syrian migrants are preparing to board the vessels and wash up on Greek shores “within a matter of weeks”. Turkey poised to send 3,000 refugees to Greece every day, intelligence officials warn, Turkey’s Plans to Flood Europe with 3,000 Migrants a Day

The migration problem in Italy is getting completely out of control

Since 2014, the number of migrants reaching Italy’s shores has spiked: Half a million came ashore over the last three years compared with 119,000 in the previous three. And Italy’s burden got heavier when a deal with Brussels last year forced it to honor its obligations and process mass arrivals.

Until this year, Rome turned a blind eye to many migrants and let them head north. Now, in line with European Union law, Brussels requires Italy to set up migrant centers called “hotspots.” Here, officials distinguish between those who say they were persecuted or faced serious harm and those who fled poverty, who are supposed to be sent home.

As a result, Italy’s asylum applications have jumped. As of Nov. 11 they were at nearly 104,000 this year, a record. That is a fraction of Germany’s total of nearly 700,000, but more than four times Sweden’s tally of around 25,000 for 2016. The migration problem in Italy is getting completely out of control

Record Number of Migrants Reach Italy This Year, 2016 sets new record for asylum seekers reaching Italy by boat

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Der er ligesaa meget tale om ‘afpresning’ som hvis Scarlett Johansson ‘truede’ med at give mig 3.000 blowjobs om dagen. Det eneste Erdogan har at afpresse Bruskcelle med, er at stoppe asylinvasionen.

invernes
invernes
3 years ago

Hiv ut alle tyrkere fra Europa ! Nato må og ut av Tyrkia, forhåpentlig skjer det når Trump tar over, la Putin bombe drittlandet til grus.

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
3 years ago

Låt de komma in, då faller EU direct! 🙂 I hate EU! EU = NWO!

Anne Hansen
Anne Hansen
3 years ago

Migrantene som Erdogan skiper til Europa burde møte en australsk løsning. Nemlig tvangsinternering i lukkede mottak på øde beliggende greske og italienske øyer. Og der får de bli, inntil de kan hjemsendes med enveisbillett. Erdogan straffes med økonomiske handelsrestriksjoner pluss innreiseforbud til Europa for alle tyrkere. Så får vi se hvor lenge Erdogan sitter ved makten.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Tvangsdeporter en tyrk for hver muslimsk migrant, der lander i EU.
Og deporter derefter migranten til et muslimsk land – eller eventuelt Congos jungler som protein for de lokale!

GustaWasa
GustaWasa
3 years ago

Turkiet har varit och är fortfarande “Hussein”, Barack Hussein Obama och Hillary Clintons islamska och etablissemangets vän. Det som Turkiet och Erdoğan trodde skulle ske i USA att etablissemangets president Hillary Clinton skulle bli USA:S nästa president, det kom på skam. Det var också ett stort bakslag för den enda makthavaren i EU, Tysklands förbundskansler Angela “DDR” Merkel som vi vet sedan flera tillfällen har utropat “islam är våra vänner”. Det är ju också så att EU-kommissionen har varit mycket delaktig att låta gränserna vara helt öppna för islam och islamismen att penetrera Europas gränser. Aldrig har denna politiska elit… Read more »

niklasr
niklasr
3 years ago

Förstår inte varför NATO medlemmarna inte redan sparkat ut Turkiet efter det senaste decenniet av islamism i landet och Turkiets vana att missbruka allt. De höll till och med på att starta ett krig med Ryssland! Måste verkligen ställa frågan till våra skandinaviska bröder, vill Danmark och Norge skicka sina unga i döden för Erdogans storhetsvansinne? Dessutom ska vi inte heller glömma att Turkiet attackerade Cypern och indirekt Grekland på 70-talet. Turkiet stödjer islamiska staten och köper olja, stulna artefakter, guld, juveler, med mera från dem och andra muslimska terrorister i Syrien och Irak. Senast någon höll på med sådan… Read more »

bitten
bitten
3 years ago

Nå truer jo denne krigshisseren med åpne grenser til hele EU og Europa , hvis ikke EU innfrir alle kravene , som Erdogan truer EU med , Tyrkia skulle ha blitt fryst ut av “NATO” for lenge siden . Diktatur Erdogn truer jo også EU med tyrkisk brexit , siden Erdogan har satt seg lei på kritikk av EU , nå håper han folkeavstemning , om å avbryte forhandlinger om EU – medlemskap , der forholdet med EU , Brussel er så til det grader på fryse – punktet nå . EU med Merkel , Juncker vil da aldri i… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  bitten

..fellesnevneren… PK…våre fiender i hele Europa.

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  sussebassa

For ikke å snakke om terroristen Soros. 😮

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  sussebassa

Vi er sinte sier den greske innvandringsministeren Yiannis Mouzalas ,
at ikke Europa oppfyller sine kvoter – med økonomiske immigranter .
Han fordømmer spesielt Øst – Europeiske EU land som Ungarn , Polen , Slovakia , Tsjekkia ,
som driver å sabotere dette EU – kvote systemet , som skal fordeles i hele EU .
JA da håper jeg så inderlig at Øst – europeiske land som Ungarn , Polen , saboterer ,
boikotter fullstendig hele EUs ,med å ødelegge landene sine økonomisk , kulturelt ,
JA

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  bitten

Velkommen hit…virkelig trivelig å ha deg her..
Ja, jeg sluttet på frieord pga det du skriver…ikke trygt der lengre..oppgi sitt egentlig navn.
Her er det koselig og høyt under tak..mest politiske likesinnede og utveksle/lære av andres kunnskap…lærer noe nytt hver dag av folk ifra de nordiske land, og deres meninger…meget interresant.

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg jeg har hørt om dette nettstedet , men har bare ikke ytrer meg her før nå, veldig bra nettforum for min del ser det ut som . Som like å diskutere politikk ,EU og slike politiske saker , og her er det fritt for PK- het , som er veldig bra her . Skrev en del på Document . no før , men ble så lei av at jeg måtte vente 1 time , for å få igjennom innleggene mine der , og skulle jeg svare på noe tilbake , så tok det langt opp i en halv –… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  bitten

Jeg er bannad på Document.no…en tid tilbake fordi jeg var for Ærlig i mine ikkePKmeninger..tåltes ikke, så tok de meg inn igjen, takk men nei takk.
Vet de har øk problem, gjerne for meg..
Steen blir glad for dine siste setninger…dette er en nettavis vi må ta vare på.
Nyter også av hans vakre talende avslappende bilder…så bra.

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  sussebassa

JA man kan ikke tøye strikken for mye der , så jeg har måtte ofte tenke meg om
to ganger , før jeg ytrer meg der i noen setninger .
JA så du ble blokkert i fra Document .no men fikk komme inn igjen der ,
trodde man var blokkert og utestengt for alltid i fra den nettavisen der .

Han blir nok sikkert litt smigret , når du roser hans avslappende ,
vakre talende, avslappende bilde ,

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  bitten

Når jeg virkelig vil noe, og mener jeg har rett gir jeg meg ikke…”skånsk” stahet…
så jeg argumenterte han i senk…og han gav meg rett..tilslutt, men det ble ikke det samme etterpå…tappad fortroende for han og hans avis..
Skriver ikke for å smigre, noe jeg misliker sterkt, så når jeg mener hans bilder er vakre, avlappende og talende..Så er de det…;)..ikke ensam om å mene det..bare vent til hans bilder dukker opp igjen så vil du forstå hva jeg mener…bara å njuta fullt ut…puste djupt inn…

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  sussebassa

JA Hans Rustad er vel litt streng som han må på Document .no ,
ellers så får han den venstrevridde media på nakken der .

Jeg tror han skjønner at du ikke skriver for å smiske her ,
men han setter nok litt pris på rosende ord i fra deg da.
JA det er noe som heter bare se men ikke rør ,
så jeg skjønner hva du sikter til hehehe .

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  snaphanen

Har dere kontonummer ? siden jeg har Pay Pai konto i fra før av ,
men vil ikke godta passordet som tilhører E – posten min nå .
Ellers en veldig bra nettavis som du har her .

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  snaphanen

JA jeg prøvde å opprette ny konto , men fikk beskjed om at jeg hadde konto der i
fra før , så meget merkelig at jeg ikke kommer igjennom , får bare prøve igjen .

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x