4
dec
Seneste opdatering: 4/12-16 kl. 2029
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam har altid gĂĄet løs pĂĄ symboler pĂĄ tidligere kultur, i de lande de har erobret. Man behøver ikke gĂĄ længere end til den i 1974 tyrkisk besatte den af Cypern, for at se ødelæggelsen af kulturminder. Det ligger i islams DNA som ”den sidste og endelige religion”, at alt før mĂĄ ødelægges. Det er sket under islams erobringer i 1400 ĂĄr, og det vil ske med vores kultur, hvis vi fortsætter med at tillade islams indtrængen i Europa.

Eller i Europa i dag, hundreder af vandaliserede kirker og kirkegårde, nogle endda nedbrændte, angrebne præster og gudstjenester i dusinvis af tilfælde. I Frankrig, i Sverige, i Tyskland, i England. Islams kristenforfølgelse har allerede været her længe, selvom vi er dygtige til at fortrænge det. Vi vil ikke tro, det er sandt, at europæiske politikere har påført os religionskrig. Men det har de, selvom den endnu er lille, man kan drømme den er løgn.

Morden som inte äger rum i Sverige

Av Thomas Nydahl

Nej, det är förstĂĄs inte Sverige. Det tänker jag efter det senaste dubbeltmord som fick kommentaren av en i omrĂĄdet boende kvinna: “Det känns inte som om detta är Sverige längre”. Den dystra sanningen är att de etniska enklaverna inte är Sverige. Forskaren Aje Carlbom vid Malmö Högskola använder just begreppet “etnisk enklav”. Det är ett bra begrepp men kan för klarhetens skull ocksĂĄ heta “samhället i samhället” eller “Landet utanför och inuti”.

De somalier som nu mördats levde i ett parallellt samhälle. Där rĂĄder andra lagar än i Sverige. Där rĂĄder dels islams religiösa och etniska lagar, dels det vi förr kallade “djungelns lag”. Kriminaliteten är den bransch som styr. Kriminaliteten är en invävd bestĂĄndsdel av den etniska enklavens sociala struktur. Det gäller inte bara i den nu aktuella förorten, utan i varje sĂĄdan utbruten stadsdel över hela Sverige. Men man betona att det inte är Sverige. Det är utbrutet territorium pĂĄ svensk mark som varken lyder under svensk jurisdiktion eller svenska traditioner och värderingar. Den som ropar pĂĄ “föräldraansvar” och “integration” har fortfarande inte förstĂĄtt elementära fakta.

Nej, det är inte Sverige.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tafsa inte pĂĄ yttrandefriheten
Tafsa inte pĂĄ yttrandefriheten
4 years ago

Sverige finns inte längre, när ska ni fatta. Det är slut med Sverige! Svenskarna har förstört sitt eget land!

Kocken
Kocken
4 years ago

Sverige er vendt pĂĄ hovedet. Det er vanvittigt, flygtninge rejse hjem pĂĄ ferie!
https://youtu.be/vKkxz3I_PNk