7
dec
Seneste opdatering: 8/12-16 kl. 1414
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Afghanere spænder ben for en helt tilfældig kvinde, så hun falder otte trin ned ad en betontrappe med hovedet forrest. Skal det fortsætte til vi hader dem lige så meget, som de hader os? I Sverige gruppevoldtog og mishandlede fem afghanere et barn, i Freiburg voldtog og dræbte en afghaner en ung kvinde. I Bulgarien gruppevoldtager afghanere unge drenge. I Sverige kom hele 23.480 afghanske asylsøgere i 2015, og listen med deres ulykker er lang, selvom pressen søger at skjule realiteterne, Vi glemmer helt, at det er en acceptabel adfærd i Afghanistan jvf. Dansedrengene, hvoraf en del uden tvivl vokser op og fortsætter misbruget af børn.

At pudse den kultur løs på os, er en krigserklæring uanset om det skyldes politisk inkompetence. Hvorfor de hader os så? Fordi vi ikke er muslimer, og fordi Afghanere er jordens værste bærme, selv i følge andre muslimer. De hader os sandsynligvis også, fordi vi overhovedet har lykkedes med et civilliseret samfund. Dybere kan jeg ikke trænge ned i deres mørke hjerte. Berlin-Neukölln. Männer-Gang tritt Fraudie Treppen runter (Man kan se mine fotografier fra Neukölln her.)

Stunning video on afghan gang rape of young boys in Bulgaria


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

39
Deltag i debatten...

avatar
11 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
ᛉ ᚦ ᚢ ᚴenellMaritTor ArnePluto Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
GustaWasa
Guest
GustaWasa

Det finns en film med Clint Eastwood som har titeln “häng dem högt”. Och det skulle väl vara en bra titel för kommande framtidsscenarier med sådana här person(er) på videoklippet.

Låt människorna se dem även dem som står långt bak!

Någonstans måste man börja och dessa “person(er)” uppbär alla tecken på folkets kommande hurrarop och jubel. Låt filmen därmed börja och titeln är då som nu “häng dem högt”!

Breidablikk
Guest
Breidablikk

De hater oss ikke: vi er fullstendig likegyldige for dem.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Trumps retoriske spørgsmål: “Hvorfor hader de os?” var særdeles smart og en klar advarsel om, hvad der er ivente – for selvfølgelig ved han – og ikke mindst hans militære rådgivere – ganske udmærket, hvorfor “de hader os”. Fordi det står i koranen, der som bekendt ikke kan ændres. Og det tror jeg såmænd Trump vil gøre noget ved, specielt de Golfstater, som reelt står bag al balladen og terroren, Saudi-Arabien, Quatar og Iran. Der vil blive ryddet ud og op i de ulykker, som Clintons og ikke minds Obama har forårsaget, Clintons mod betaling og Obama af religiøse og… Read more »

invernes
Guest
invernes

Hvor er tyske menn ? likegyldige, riktig de er kastrerte feminister, men det sitter folk å fører regnskap over landssviket og de slår til snart.
Eller kanskje ikke , folk i Vest Europa er handlingslammet, feminismen råder, lesbiske kommunist kvinner styrer politikken.
Man må til land i Øst Europa for å finne folk med normale reflekser nå.

spirild
Guest
spirild

Tyske menn-gutter drepes de også.

Ebbe Tranberg
Guest
Ebbe Tranberg

De tyske mænd bliver allerede fra børnehaven tudet ørerne fulde med at enhver modstand mod indvandring er det samme som nazisme.

Tor Arne
Guest
Tor Arne

Dette handler også om lovverket, såvel som kulturforskjeller, mellom Vest- og Øst-Europa tror jeg. I Vest-Europa har jeg inntrykk av at det er mye lavere terskel for å bli straffet rettslig dersom man griper inn i en situasjon med vold. Dette strenge lovverket er en viktig grunn til at svenske menn er så feige, har jeg lest.

Charles Nielsen
Guest
Charles Nielsen

Hvorfor hader de os? Jo de hader os fordi vi er vandtro i deres Beskidte religion, hvor de dyrker Satan him self og hans stik-i-ren-dreng Pædofeten Muhammed. Men jeg kan sige: Jeg hader en hver Muslim der findes på denne klode. Hvorfor gør jeg så det. ? Jo. §67 kender vi. §69 som gør brug af §67, HVIS Justitsministeren fremsætter et lovforslag. § 69 De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold *ordnes nærmere ved lov*. § 69 Fortæller politikerne hermed, hvordan politikerne skal reagere: Halløj: * Ordnes nærmere ved lov. ?? Det er ikke sket. Altså i dette tilfælde er alle… Read more »

Charles Nielsen
Guest
Charles Nielsen

Hvorfor hader de os? Jo de hader os fordi vi er vandtro i deres Beskidte religion, hvor de dyrker Satan him self og hans stik-i-ren-dreng Pædofeten Muhammed. Men jeg kan sige: Jeg hader en hver Muslim der findes på denne klode. Hvorfor gør jeg så det. ? Jo. §67 kender vi. §69 som gør brug af §67, HVIS Justitsministeren fremsætter et lovforslag. § 69 De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold *ordnes nærmere ved lov*. § 69 Fortæller politikerne hermed, hvordan politikerne skal reagere: Halløj: * Ordnes nærmere ved lov. ?? Det er ikke sket. Altså i dette tilfælde er alle… Read more »

Ebbe Tranberg
Guest
Ebbe Tranberg

Jeg hader dem allerede nu, sammen med de medskyldige politikere og medløbere.

invernes
Guest
invernes

Samme her .

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Ved nærmere og nøje eftertanke, er jeg kommet frem til, at jeg også hader dem, nærmest lidt i retning af en byld i røven.

Dogen
Guest
Dogen

“Hvorfor hader de os?”

Fordi vi er veike. Svakhet provoserer. Vi står ikke samlet for noen ting. Vi gir bort vår identitet uten engang å kjempe. Vi betaler til og med for det. Derfor forakter de oss.

invernes
Guest
invernes

Helt riktig 🙂

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Det er den samme mekanisme som i naturen, hvor de svage individer straks udpeges som bytte for rovdyrene. (Undskyld til rovdyr for min sammenligning med muhamedanere!!)

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

Vi er gjort “veike”, og det var meningen at vi skulle kunne være det i våre fredelige samfunn, der staten hadde voldsmonopol. Dette fungerte utmerket inntil en generasjon politikere fant det opportunt å tilrettelegge for masseinnvandring fra kulturer der man løser mellomværende med vold; gjennom familie og/eller klan.
Denne problemstillingen bør belyses adskillig, for det vitner om at folkevalgte ikke vet hva de gjør, om de da ikke er drevet av ondskap.

Marit
Guest

Hvor i all verden har det blitt av Norges “landsmoder”- tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland- hun som åpnet alle sluser ?
Jeg vet hun lever i utlendighet. HVORFOR ?

invernes
Guest
invernes

Hun lever i sus og dus med mafian i EU.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Vestlige lande er et rent slaraffenland for disse voldspsykopater. Kvinderne velkommer dem, mændene gemmer sig og politikerne giver dem husly og penge. Det er bare at tage for sig af retterne.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Den uoverstigelige hindring er lige præcis den omstændighed, som det åbenbart er så enormt pinligt at tale om, men som er den eneste, vi bør gøre ophold ved: At de unge piger i fertil alder kun ved: “Åbne grænser – asyl til alle!” Samt, at vi er “klamme”. “De klamme” er til alle tider dem, som de unge piger foragter og peger fingre ad. Dem, som de udsætter for sex-embargo. Der er ikke den mand til, som ikke ved det. Og ergo tier i forsamlinger. Så enkelt er det. Det handler om sex. Og magt, som følge af sex. Og… Read more »

Lotte
Guest
Lotte

Erkend, at det er ligesåvel tåbelige MÆND, som kvinder, der er skyld i denne dødsensfarlige invasion af psykopatiske monstre fra hele menap,

Det gør ikke noget godt at pege fingre af det ene køn….

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Min anklage er også kun mod dem, der ikke vil erkende. Unge piger skal tilgives, thi “de vide ikke, hvad de gøre”. Det forstår vi let. Og senere i livet vender de jo også om, de klogeste af dem. – Men vi bør vide. For os gælder ikke den samme undskyldning. Jeg ved godt, det er enormt pinligt, at jeg bliver ved med at skrive det, men – enhver tale, der ikke inddrager det seksuelle aspekt er forfængelig udenomssnak, “mere for ærens end for nyttens skyld” som krønikeskriveren noterer en gang i middelalderen. Der er ingen, der ikke intuitivt ved,… Read more »

enell
Guest
enell

Noe rett har du nok.

Lotte
Guest
Lotte

Vær venlig ikke at generalisere – det er absolut ikke ALLE kvinder, der byder voldspsykopaterne fra MENAP velkommen. Mange er ligeså rædselsslagne som jeg over, at vore slatne, islam-logrende politikere lader dette afskum sværme ind i vore lande. Og masser af MÆND – heriblandt halvhjernerne i den ekstremistiske venstrefløj og eliten i kulturradikale og -marxistiske kredse – ønsker også åbne grænser. Det har ikke noget med køn at gøre, om man ser realistisk på denne dødelige fare for vores før dejlige lande her i Europa. Det hjælper ikke at pege fingre af et bestemt køn – for vi er nødt… Read more »

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Kønnene er let forskelligt motiveret, Lotte. Der hersker en massiv “feminin konsensus” blandt de unge piger – og den styrer meget naturligt de holdningsløse mænd. I dag findes alle holdningsløse mænd by default på Venstrefløjen. Styret af deres seksualitet, som de – også meget naturligt – er. Vi skal ikke dømme. Vi skal bare forstå.

– – –

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Og dem har vore unge mennesker været i kamp for at skaffe bedre vilkår!!! Desværre må man konstatere, at de mange der har mistet liv og lemmer i den rådne pøl, har gjort det aldeles forgæves. Det har været forgæves og spild af liv, lemmer og milliarder af kroner. Det er simpelthen slet ikke mennesker, men vilde dyr. Mit inderlige håb er, at Mr. Trump får banket lidt fornuft ind i hovederne på de krigsgale, politisk korrekte sataner, som desværre regerer Vestens lande, så man lader lortet drukne i deres egne krige og blod. ØV, hvor jeg dog afskyr muhamedanere… Read more »

spirild
Guest
spirild

La oss organisere oss. Det vil komme. De skal få kjenne hva en sint Europeer kan gjøre.

mjolly
Guest
mjolly

Merkelig fokus, du ser jo hylekoret etter at en kristen norsk 15-åring sannsynligvis i nødverge drepte en somalisk 14-åring tilhørende et “belastet miljø”. Kvinner hyler og bærer seg over norske “rasister”. Politikerne er problemet, du kan ikke snakke om å organisere deg når du ikke engang er i stend til å få 160 dresskledde stortingspolitikere i 50-årene til å stoppe en masseinnvasjon.

Lawrence
Guest
Lawrence
mjolly
Guest
mjolly

Ok, hvor var disse i årene da Reinfeldt kjørte landet i senk, å gå hvileløst i tog kan man diskutere poenget med. Håper i det minste de stoppet utenfor Rosenbad? Ikke det nei. Breivik sprengte i det minste hele regjeringskvartalet i Norge i lufta allerede for 5 år siden, noe jeg tar avstand fra, men den danske PET-sjefen som var på Norgesbesøk ble iallfall såpass “imponert” at han ba om å få titte inn til ham på cellen dagen etter.

Charles Nielsen
Guest
Charles Nielsen

Breivik sprengte i det minste hele regjeringskvartalet i Norge i lufta allerede for 5 år siden, noe jeg tar avstand fra.
Det gør jeg også.
Men samtidig forstå jeg udmærket hvorfor det skete. Årsagen til det var Jens Stoltenberg´s uansvarlige indvandringspolitik, + at Mullah Kreka fremsatte i VG at Norge vil blive besejret af Muslimer.
Vi må forstå:
Der kommer en dag hvor der må gribes til yderligheder. Og så nytter det ikke at tage afstand, for det løser INTET.

Lawrence
Guest
Lawrence

Bedre sent end aldrig.
Nogen skal jo starte, og når først antallet er stort nok tør vi andre måske også en dag krybe ud af træværket og støtte op om vores overlevelse, som vi her kan se der så er nogen der tør stille sig op på mål for, ude i den virkelige verden. Jeg har kun respekt for den slags mennesker.

spirild
Guest
spirild

“Breivik sprengte i det minste hele regjeringskvartalet”

Hva førte det til?

Situasjonen er verre enn noensinne.

mjolly
Guest
mjolly

Ja, det er et par grunner til det, for det første rakk han ikke sine egentlige mål dessverre, for det andre mente rådgiverne til establissementet det var en 6-sigma-happening.

ᛉ ᚦ ᚢ ᚴ
Guest
ᛉ ᚦ ᚢ ᚴ

Folket er i realiteten den sterke part, ikke “eliten”/politikerne. Det eneste som skal til er en oppvåknelse, du hjelper ikke til.

invernes
Guest
invernes

Helt enig 🙂

Pluto
Guest
Pluto

Takk og Amen; Spirild, for din soleklare oppfordring her over! – Stor Takk også, for dine trofaste bidrag for opplysningens fremme i denne indoeuropeiske skjebnestund! – Jeg er selv så forbannet over situasjonen at jeg for øyeblikket ikke “orker” de mange ord innenfor et emne som flere av oss samfunnsengasjerte har tatt opp med jevne mellomrom – men, én ting er sikkert; Hvis vi nordmenn og Nordens Folk i øvrig ikke tar oss kraftig sammen og agerer i samsvar med våre egen-genuine interesser, så vil framtiden bli et anarkistisk-kriminelt helvete, hvor et mulig borgerkrigsscenario så absolutt vil kunne bli en… Read more »

spirild
Guest
spirild

Jeg og ser bare en vei; Fortapelsen hvis vi ikke blir kvitt de som har kuppet makten og sitter på tinget og feiter seg opp. De har IKKE folket i ryggen. Ikke ennå………… Jeg og flere leser hva andre lands folk sier, og personlig har jeg konsentrert meg om Frankrike. Landet er på vei ned, alle vet det. Men nå går det hurtig og media, spesielt fjernsynseliten som er medskyldig i dette drapet, sitter der som de klovnene de er og forstår ikke hvorfor det skal være så vanskelig å “leve sammen”??????? Det har ingenting med etnisk-religiøsitet å gjøre, vel?… Read more »

Tor Arne
Guest
Tor Arne

Jeg har tro på at regimeendringen i USA vil kunne gjøre underverker for Europa. Trumps administrasjon har nå de facto i stor grad en paramilitær karakter. I tillegg en pensjonert general utnevnt til minister for Homeland Security: http://www.washingtontimes.com/news/2016/dec/7/john-f-kelly-be-dhs-chief-report/

https://twitter.com/COLRICHARDKEMP/status/806645459016159232