8
dec
Seneste opdatering: 8/12-16 kl. 1149
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gunnar Sandelin skriver

Idag börjar marknadsföringen av “Haveriet”, en unik antologi där skribenter gått samman för att ge en helhetsbild av läget i landet. Jan Tullberg, Ilan Sadé, Dick Erixon, Tanja Bergkvist, Mons Krabbe är några av namnen. Och så har jag och tidigare ledarskribenten Marika Formgren en gemensam och uppgraderad text om medias svek mot den svenska underklassen. Förläggaren Andreas Swedberg ska samordna datum för en releaseträff någon dag de kommande veckorna. Återkommer med info om det. Boken kan beställas här:

Europe: The Next Yugoslavia

Mark Steyn skrev:

Why did Bosnia collapse into the worst slaughter in Europe since the second World War? In the thirty years before the meltdown, Bosnian Serbs had declined from 43 percent to 31 percent of the population, while Bosnian Muslims had increased from 26 percent to 44 percent. In a democratic age, you can’t buck demography—except through civil war. The Serbs figured that out, as other Continentals will in the years ahead: if you cannot outbreed the enemy, cull ’em. The problem that Europe faces is that Bosnia’s demographic profile is now the model for the entire continent.

 Det blev udlagt som en apologi for etnisk udrensning. Steyn svarede:

My book isn’t about what I want to happen but what I think will happen. Given Fascism, Communism and ethnic cleansing in the Balkans, it’s not hard to foresee that the neo-nationalist resurgence already under way in parts of Europe will at some point take a violent form. … I think any descent into neo-fascism will be ineffectual and therefore merely a temporary blip in the remorseless transformation of the Continent.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
4 years ago

Följer din blogg som så många andra över Nordiska länder. Tack för att NI finns, kloka, förnuftiga, objektiva bloggare/ vissa journalister. Tack Julia Ceasar: Tack Kurt Westergard. Tack Snaphanen. Tack Ingrid Carlqvist m.fl för att NI har modet att våga/stå emot islamism/FÖR modet att vara är ärlig röst i mörkret.

invernes
invernes
4 years ago

Det sviket som Nato sto for mot Serbia kan aldri tilgis ! men i ettertid ser man hvilken sataniske krefter som står bak alt dette, og foran i ødeleggelsen går Soros.
Så skal Vest Europas borgere la seg frivillig bli underlagt islam ? eller vil de kjempe til siste mann for egen fremtid ?

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  invernes

US Marines motto er en god inspirasjon: Semper Fi!

https://en.wikipedia.org/wiki/Semper_fidelis

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago

Demokraturens makt, den makt som gränsar mot dikaturen. Diktatur, genom att politiker och media husen är en del av det starkt anti-demokratiska etablissemanget och deras demokrati hatande islam-ism.

Till demokraturen och dikaturens hjälp så har de den “övervintrande kommunismen” och vänsterliberalismen. Kommunismen och vänsterliberalisterna huserar på samma spelplan, den spelplan som media husens ägare, har upplåtit till dem eftersom media husens ägare drömmer om Lenin och Sovjet. Vänsterliberalisterna därmed drömmer om den nya Stalin, men när nu inte Stalin finns längre för dessa, så får profeten Muhammed duga eftersom diktatur går före demokrati enligt deras ideologiska tankesätt.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Kultur og demokratiminister Mp..Alice Bah Kuhnke var den som ville ha kontroll på facebook..disk siter….hindre hat/rasistiske uttalelser…oppgav hun som grunn..som heldigvis ble slaktet… tilog med i Expressen.
Nå har et annet fenomen oppstått kalles “jag er her” klart Pkère som står bak og driver ren mobbing av oss ikke PK..da samles mobbetruppene og et seriøst innlegg med god diskusjon blir totalt forstørd av meningsløse innlegg ifra disse..de pøser på…helt hjernevasket..
Hvem som egentlig står bak ..man kan gissa.
Ytringsfriheten blir angrepet på alle områder..
Friatider.se har nå en art om disse “jag er her”.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

I Norge er så til det grader ytringsfriheten på vikende front , der sterk sensur blir bare verre og verre , Norge går så til det grader mot et, ytring og sensur samfunn som Nord – korea . Derfor er det snart ikke en eneste nettavis man kan ytre seg anonymt på disqus , der mange av disse venstrevridde PK nettavisene har kuttet helt ut ytring der . Siden man kan for all del ikke kritisere ISLAM , muslimer og negative tokter med den gruppen der , ellers så er man rasist , høyreekstrem , nazist , mot disse mohamdene… Read more »

torstein
torstein
4 years ago

“Fallet” blir nog förbigått i all stillhet, man lär sig leva vid ett sämre och fatigare samhälle utan ansvar för sina egna medborgare, tror jag

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Det svenska PK-etablissemanget och dess svans av högljudda nätaktivister som mest skriker och gapar på olika forum men inte har förmågan att ta en seriös debatt.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/08/nataktivism/