9
dec
Seneste opdatering: 10/12-16 kl. 0742
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders spurgte en gruppe vælgere: “Ønsker i flere eller færre marokkanere i Holland.” Givet at marokkanere er de overlegent mest kriminelle indvandrere, svarede vælgerne naturligvis “mindre.” Nu har en hollandsk domstol givet Wilders endnu mere reklame. Hans chancer for at blive premierminister har aldrig været større. Sagen viser med al tydelighed det uholdbare ved hate-speech lovgivningen: Man kan aldrig vide, hvornår man har overtrådt den. Vilkårligheden er et retssamfund uværdig.

Jeg har fornemmet ved de retssager, jeg har overværet, juristernes utilpashed ved loven, men jurister vil nødigt udtale noget politisk eller “kontroversielt,” selv ikke når deres faglighed bliver kompromitteret af en politiserende lov, der tilmed er maksimalt upræcis. Tydelighed, upartiskhed og umisforståelighed er juraens guder, det er grunden til, at jeg har oplevet nogle fortvivlede jurister i 266 b sager, men så tjener de på den anden side en overordentlig god timeløn som trøst. Wilders found guilty of “hate speech,” tells judges “truth and liberty are stronger than you”.

Geert Wilders har været i Danmark 7-8 gange de senere år, her er nogle af mine mange fotos af ham, danske venner og islamkritikere fra hele verden, og det skete i København altsammen. Den blev Vestens fremmeste counterjihad-by næsten uden at MSM opdagede det.

Venstrefløjen forsøger at ramme Den Korte Avis økonomisk

Kampagnen startede med venstreorienterede Tommy Kirkegaard, der ikke kunne drømme om at læse Den Korte Avis, men fik Nordea Danmark til at trække sine reklamer fra mediet. Siden gik DR-journalist Abdel Aziz Mahmoud ind i sagen, og i skrivende stund har 15-20 medier fulgt trop. Umiddelbart en stor sejr for #Stopfundinghatedk og den værdipolitiske venstrefløj, men på længere sigt ikke den værste udvikling.

MSM er historisk presset, og uanset hvordan de problematiserer ‘fake news’, så er det i realiteten et frontalangreb på holdningsmedier til højre for midten. Alt hvad man får af andre, kan man miste igen, og det nytter ikke noget at basere sit virke på mediestøtte eller reklameindtægter. Den yderste venstrefløj skyr ingen midler, og uafhængighed, betyder i særdeleshed økonomisk uafhængighed. Google Ads ville ikke have annoncer hos Snaphanen efter venstreorienteret chikane, og vi kan ligeså godt erkende, at en eventuelt borgerlig boykot aldrig vil kunne afbalancere venstrefløjens koordinerede hetz.

Der er historier jeg ikke får skrevet, fordi jeg skal passe mit job, men til gengæld er jeg ikke så sårbar. Hverken Den Korte Avis, NewSpeek eller Snaphanen har mig bekendt andre indtægter – og er hermed afhængig af støtte i en eller anden udstrækning. Drop medielicensen, og støt medier der forsvarer dine interesser. Det kan ikke understreges nok. Mange bække små…

Interview med den gode Ralf Pittelkow i Jyllands-Posten – Rasende Pittelkow om annoncør-flugt: Et historisk angreb.

“Dagen igennem har chefredaktøren for Den Korte Avis, Ralf Pittelkow, kunne følge strømmen af annoncører, der har vendt hans netmedie ryggen. Én efter én har flere end 12 virksomheder – herunder Nordea, Spies og Ikea – besluttet, at de ikke længere vil have deres annoncer vist på Pittelkows omstridte hjemmeside, som han driver sammen med sin hustru Karen Jespersen. …

Det han refererer til, er en græsrodskampagne, som har spredt sig vildt på sociale medier de seneste dage. Kampagnen går ud på, at brugere på særligt Facebook og Twitter kontakter virksomheder og opfordrer dem til at droppe reklamer på Den Korte Avis, fordi mediets indhold ifølge dem er fremmedfjendsk eller ligefrem racistisk. Kampagnen benytter blandt andet hashtagget #StopFundingHateDK og er en dansk pendant til et lignende britisk initiativ. …

‘Vi er en avis, der i vores holdninger og vores artikler repræsenterer en meget stor del af den danske befolkning. Og så beslutter nogle mennesker på Facebook at lave en organiseret kampagne imod os, og så skider virksomhederne – undskyld udtrykket – grønne grise, når de bliver kontaktet af diverse pressionsgrupper,’ siger Ralf Pittelkow.“  Uriasposten og DKA: Den Korte Avis er offer for et fuldstændig uhørt angreb på ytringsfriheden i Danmark


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
KnudMadsenPeter Zichaukenneth hovestølsnaphanenChingachgook Jensen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Desperationen lyser ud af venstrepressen. De pisser i bukserne for at holde varmen og nu skal annoncørerne trues, for at holde sandheden fra døren. Hvor længe tror de selv den taktik holder..?
I guder hvor kommer de til at skulle stå på mål for alt deres løgn og svigt, når korthuset snart falder. De få, der ønsker at bevare en lille smule integritet, må hellere snart begynde at hoppe i redningsbådene. At allierer sig med AFA’er og krænkede muslimer, er intellektuelt selvmord. Det véd sgu da ethvert tænkende menneske..!

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

Dette kan jeg ikke få hyllet nok! Stå på alle mine uavhengige aviser, som serverer oss det vi trenger!

Der er historier jeg ikke får skrevet, fordi jeg skal passe mit job, men til gengæld er jeg ikke så sårbar. Hverken Den Korte Avis, NewSpeek eller Snaphanen har mig bekendt andre indtægter – og er hermed afhængig af støtte i en eller anden udstrækning. Drop medielicensen, og støt medier der forsvarer dine interesser. Det kan ikke understreges nok. Mange bække små…

Wilders er som katten, lander på alle fire uansett høyde han kastes i fra…

barfbag
Guest
barfbag

The Political Correctness Reign of Terror has sharply intensified. People who think differently are being persecuted for their thoughts.https://www.vdare.com

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Det er faktisk én af de mest skræmmende, politiske domme i nyere tid, ja. Den har ikke skabt rama-skrig herhjemme, selvom den er sensationel, og et udtryk for den tendens, at flere og flere foretagender, organisationer, og instanser simpelthen bekender kulør, fordi de ved, at vi er afmægtige.

– – –

Chingachgook Jensen
Guest
Chingachgook Jensen

Den afmægtighed har en udløbsdato.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Det har den vel nok, Chingachgook. Men først skal vi så grueligt meget ondt igennem.

– – –

Chingachgook Jensen
Guest
Chingachgook Jensen

“Beware the fury of a patient man”.

Dogen
Guest
Dogen

comment image