10
dec
Seneste opdatering: 10/12-16 kl. 0747
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stefan Molyneux

“Uroligt” skrev SVT

Sweden CHAOS boils over: Cars go up in flames as violent thugs attack police officers, skrev Express. Svenske politikere kan ikke lide den udenlandske opmĂŠrksomhed. De er vant til de dikkende, feministiske lammehaler, der kalder sig ‘svenske journalister.’ Politiet ledte efter vĂ„ben, hvilket er en oplagt ide efter talrige mord i indvandrerkredse i GĂžteborg i Ă„r, og de fandt dem. De blev mĂždt af stenkast og fyrvĂŠrkeri samt brĂŠndende biler. En ransagning af nogle kĂŠlderrum udviklede sig til en massiv konfrontation. Oroligt vid polisinsats i Hammarkullen. Ingrid og Conrad omtaler historien minut 14:40.

The violent assault on the police came after they attempted to search a home in the northeastern part of the city. It is not known why officers were ordered to the premises, however the attending officials were unable to carry out the order as the thugs turned out in force to hinder the search. Around 50 people amassed in the streets to cause havoc as they tossed firecrackers at the police, as well as the police cars. The chaos erupted around 7pm and approximately 15 patrols were rushed to the area to aid the under-attack police officers. Sweden CHAOS boils over: Cars go up in flames as violent thugs attack police officers

screenshot-2016-12-10-at-07-05-26

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Stakkars svensker 🙁 hadde de nĂ„ enda hatt evnen til Ă„ forsvare seg, men de virker helt likegyldige til alt , stakkars fortapte folk,.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago
Reply to  invernes

Vi normala svenskar har förmÄga att försvara oss men det politiska etablissemanget Àr medlöpare till den globala konspirationen. Bilderberggruppen och NWO

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Money talks:

”It is not clear how much the ex-premier was paid for the address – but he received a fee of £120,000 for a private speech to Wall Street financiers last month. ”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4015742/David-Cameron-predicts-death-Euro-tells-American-students-Populism-cost-job.html

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Nuvarande svenska politiker Àr inte nÀrande utan endast tÀrande. De lever gott pÄ den svenska skattemoralen och utnyttjar oss endast för egna intressen.
Makt innebÀr ocksÄ ansvar men det ansvaret har inte svenska politiker förmÄgan eller viljan att axla.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/10/politikernas-maktambitioner-som-kostar-svenskarna-skjortan/

Tafsa inte pÄ yttrandefriheten
Tafsa inte pÄ yttrandefriheten
4 years ago

Sverige Àr inte Sverige lÀngre! Sverige finns inte lÀngre! Svenskarna Àr snart utrotade! De bÀr sjÀlva skuld till det! Dummare mÀnniskor fÄr ni leta efter! Utbildning gjorde svenskarna dummare!

Maja Dacke
Maja Dacke
4 years ago

Har man som svensk pengar kan man fortsĂ€tta vara dum och nöja sig med undermĂ„lig utbildning. Har man utbildat sig till höginkomsttagare kanske man tillhör de ca 150 miljardĂ€rer som numera finns i Sverige … för att inte tala om de Ă€nnu fler miljonĂ€rerna!

Vet ocksĂ„ att mĂ„nga vĂ€nsteraktivister kommer frĂ„n rika familjer … och jag undrar hur mĂ„nga av dessa aktivister som anstĂ€llts pĂ„ Migrationsverket de senaste Ă„ren. (Vi har ju mĂ€rkt effekten av det.) Vet nĂ„gon???

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Maja Dacke

Var en disk pĂ„ facebook friatider om dette..hvor Mig ansatte ga opphold langt utover de restriksjoner gitt av LĂžfven..de gav rett og slett F i det…

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  Maja Dacke

Tror det Àr en hel del som kommer ifrÄn finare omrÄden. Vet bÄde Expo anhÀngare o anstÀllda pÄ Migrationsverket som kommer frÄn Onsala. Det Àr ju mode att vara rik o vÀnster och ge bort andras pengar.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Inget nytt men du har rÀtt. En stor del av 68-vÀnstern kom ocksÄ frÄn hem med goda ekonomiska förhÄllanden. Jan Guillou Àr ett av exemplen. De var obstinata pÄ den tiden men efter ett antal Är satt ett flertal av dem pÄ olika maktpositioner i samhÀllet.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Helt rett…
Flere i min familj var/er akp/ML og dom kom alla ifrĂ„n “vel mĂžblerte hem”, og fikk toppjobber/maktposisjoner i Norge…

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago
Reply to  Maja Dacke

Att vara rik innebÀr inte att man Àr lycklig. Lycka mÀts enligt helt andra parametrar.SjÀlv har jag upplevt bÄde relativ fattigdom och att var rik, Det som Àr vÀsentligt Àr att man Àr tillfreds med livet och kan omsÀtta de tankar man har i ord. Nu har vi alla begÄvats med webben som Àr en otrolig kÀlla till inspiration, dÄ bÄde vad det gÀller input och output för individen. Att fÄ del av dina tankar som jag nu fÄtt i ett antal Är Àr ocksÄ en form av rikedom Maja.

Steve med Lloyden
Steve med Lloyden
4 years ago

Sveriges största hot Àr svensken.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

NĂ€r den “goda” feministiska regeringen med “herr” LöfvĂ©n kallar sina meningsmotstĂ„ndare för fascister fast de endast kritiserar förd politik gör de det legitimt för kriminella krafter att fĂ„ utlopp för sin förstörelselusta.
NÀr en regering saknar förmÄga till att regera fÄr det oanade negativa konsekvenser för hela samhÀllet.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/10/ar-de-konsekventa/

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Jag rekommenderar Ledarredaktionen, dÀr finns en hel del mycket bra humor om nazistfascistrasister och den onda Högern:-)!
https://twitter.com/ledarred

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Tack för rekommendationen men följer Ledarredaktionen sedan tidigare pÄ twitter. Du kan ocksÄ följa oss pÄ twitter https://twitter.com/Ulsans1

kjellM
kjellM
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Er LĂžfven Mafiasjef?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  kjellM

Helt klart hans vĂ„te drĂžm, som han prĂžver Ă„ skjula…uten hell.

bitten
bitten
4 years ago

JA det er jo regne krigssoner i omtrent hele Sverige snart , man er vel heldig om man kommer levende i fra det snart, eller bli utsatt for sitt aller verste mareritt , hvis man skulle vĂŠre hvit , og nĂŠrme seg omrĂ„der som MalmĂž , eller besĂžke byer som Stockholm , GĂžteborg . JA Sverige ligger helt pĂ„ toppen av skalaen i hele Europa , som jeg ville aller minst ha emigrert til nĂ„ , ja Reinfield og LĂžfven har satt hele Sverige i branner , med den fargerike immigrant sorten . JA man kan vel si at Sverige… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Oih dĂ„, man fĂ„r vĂŠre glad man er i live…”dĂždens dal”… Har fĂžr skrevet vi bor i et lyxi omrĂ„de, men nĂ„ med alle tenkelige scecuritas skydd…kjeltringene kommer nĂŠrmere..og oftere.. Igjennom jobben besĂžker jeg MalmĂž 2 g pr uke NĂ„ med vakter..etter forsĂžk pĂ„ rĂ„n/overfall…bestandig pepperspray i lommen. Kler meg “enkelt” da, og uten gullsmykker eller for dyre vesker…ikke friste kjeltringene. Er ogsĂ„ ofte i KĂžben, bare over broa, der er det tryggere, lugnare…mere avslapped..herlig shopping.. Vi omgĂ„es kun med familj, nĂŠre venner, kollegaer och naboer med samme verdigrunnlag…kjempestor omgangskrets.. Hadde nok ikke valgt Ă„ bosette oss i Sverige, om… Read more »

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

Her er noen flotte episoder som disse mohamedene , har gjort med sine muslimske koner og en med sin muslimske kone . Der en somalier pisket sin hĂžygravide kne men belte , til spennen falt av bodde i LindkĂžping , der han grovt mishandlet sin hĂžygravide kone , skal blant annet ha pisket kona , fĂ„ dager innen kvinnen fĂždte sitt aller fĂžrste barn , kvinnen skal ogsĂ„ ha fĂ„tt omfattende blĂždninger , hun tryglet for livet sitt . Manne fikk en skjerpet straff , siden kvinnen var gravid nĂ„r det skjedde. Skulle vel ha blitt kastet ut av Sverige… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Rettssystemet i hele Europa feger ut…vĂ„ger ikke ta et moralsk etisk ..juridisk oppgjĂžr med alle disse mordere…konemishandlere…muslimene.
Dagligen er det voldtekter, mord, rÄn i Sverige, og blir nogon tatt er det bestandig med legsta straff, om nogon..eller psykisk vÄrd.
Ingen stoler lengre pĂ„ domstolene…juryen…dom feger ut fordi dom er redda for repesalier..sĂ„ fritt fram for dessa som burde vĂŠrt sendt UT til sine hemland.
Å la disse sitte i Europeiske fengsler er rene lyxen for de…

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

Rettsystemet i hele Europa er en stor skandale , der disse mohamedene som utfĂžrer slike groteske gjerninger , slipper vel unne med ingen , lite straff i sikte . Det er jo ofrene som er den store tapende part i slike saker som dette her , og spiller disse mohamedene pĂ„ at disse er under 18 Ă„r , sĂ„ er det kun en samfunnstraff eller klapp pĂ„ skulderen , selv om den gruppen av unge menn er langt over 18 Ă„r , kalles for skjeggbarn etter min mening . I Østerrike var det en stor rettskandale , der det var… Read more »

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  bitten

Er det ikke en ide at du og sussebassa kan utveksle vennskapserklĂŠringer sammen et annet sted, mens andre her muligens er opptatt av sakens iboende budskap, bare et vennlig hint, og god jul til dere begge?

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  torstein

NĂ„ har jeg kjent sussebasse for lenge siden pĂ„ frieor ,og jeg hĂ„per jeg kan fĂ„ snakke med henne her ogsĂ„ , eller mĂ„ jeg spĂžrre deg om lov . Du ser hvilken folkeslag grupper jeg diskuterer her , regner med at du vil hĂžre andre negative episoder med slike grupper , enn at Sverige bare brenner ogsĂ„ . JA nettsider som dette her er vel opptatt av immigranter som voldtar , tenner pĂ„ sine koner som dĂžr , som den gjĂžr som gruppe ogsĂ„ . SĂ„ her er det ytringsfrihet , sĂ„ da ytrer jeg meg som jeg vil… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  torstein

SĂ„ det er bare Uvennskaps erklĂŠringer som er velkomne her…konkret i hvilke innlegg ..og hvor konkret i hvilke innlegg har vi ikke vĂŠrt opptatt av sakens iboende budskap…vi utrykker det pĂ„ vĂ„r mĂ„te…vennskapelig ..kvinner imellom…myker det opp. Nei, ser det ikke som vennskapelig als, men mere surmulende om at du vil ha det pĂ„ din mĂ„te..Hva sier Steen til dette…hans blogg…hans tap om VI surmuler og forsvinner herifra…Vet flere leser innleggene her inne nĂ„, og det er positivt for bloggen…vĂ„re venner i Norge… Kjent bitten i flere Ă„r ifra blogger i Norge…et koselig gjensyn her inne med hennes sterke og… Read more »