11
dec
Seneste opdatering: 12/12-16 kl. 1120
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

15400427_219382841804457_6799385855771780035_n

Partilederen og Riksdagsmedlemmet Jimmie Åkesson var heller ikke inviteret i år. Halvdanskeren Mikael Wiehe skrev forleden et kilometerlangt hyldstdigt til massmorderen Fidel Castro i Aftonbladet-Kultur. Man kan lære et par ting af det.

Kommunismens lange march gennem institutionerne har været en total succes i Sverige. Selv de borgerlige er ophørt med at være borgerlige for længe siden, – i 70 erne i følge Roland Huntford – og hylder kommunistiske ideer som “globalisering, mångkultur og den såkaldte ‘genusvetenskap’, der lige så lidt er en videnskab som marxismen.

Det er en politisk doktrin, som i alle kommunistiske regimer. Staten betaler, alle skal adlyde tanken. Vi har det ikke i Norge, Danmark og Finland, kun i en afbleget version. Vi har borgerlige demokratier, hvad Sverige ikke har haft siden 1968. Ikke at de er specielt fiffige, de er bare mindre vanvittige. Bildt, Bo Lundgren og Reinfeldt, det mener ingen vel alvorligt?

Se f.eks.Annie Lööf og hendes latterlige Centerpatiet, det tidligere bondeparti. Alle har været tilhængere af en maksimalindvandring, der vil gøre svenskere til et mindretal i Sverige i løbet af få årtier, måske allerede om ti år. Man kan ikke forudse, hvad der sker. Vil meget velbevæbnede svenskere gå til modstand mod en fjendtlig overtagelse af deres land, eller vil  de opgive al modstand på forhånd? I 2016 kan vi ikke vide det. Vi ved kun, at de sidste 40 års politik fra samtlige partier, vil føre til krig før eller senere, og formentlig inden en generation.

Kommunismen tabte, men den sejrede totalt i Sverige ligesom i Nordkorea og Kina i forskellige svært forklarlige variationer. At partier som eks. kommunisten Gudrun Schymans FI ikke er nogen rigtig succes, skyldes kun at konkurrencen er alt for stor. Alle bejler til de samme ideer, som vil ødelægge landet, som de  ødelagde DDR og Sovjet.

Svenske AFA’er, som er hypervoldelige, er i virkeligheden ikke system-oppositionelle. De er magtens brunskjorter. De er financierede og ideologisk understøtede af den. Det finder man ingen andre steder i Europa.

Sverigedemokraterne er ikke inviteret med i det selskab, hvilket de bør være stolte af. Den svenske nomenklatura er en sekt i Europas udkant, der lever videre selvom guden er død. Ligesom japanske soldater på Borneo, der i 1970 ikke havde opdaget, at WW2 var forbi. Mikael Wiehe er en ideologisk soldat fra forrige krig, der er kommet til højbords i et grotesk regime, der ikke har set, at tiden rinder ud.

Der sidder han så og ligner Kim Jong-un, en alderdom man kun kan få i et sekterisk samfund. Hans trøst må være: Hjernedøde 18-årige på pop-festivalerne hepper videre, han er et ikon ligesom Castro for alle dem, der er bedragede og aldrig har tænkt en tanke. Nu sidder han der i Malmø, i en by der er ramlet økonomisk og socialt sammen over almindelige svenskere, og har tjent kassen. Hvilken dybt foragtelig apparatchik, Mikael Wihe er.

Hvor skidt det er gået med han hjemby, kan man se her RÄTTSSTATEN ABDIKERAR FRÅN SITT VÅLDSMONOPOL  og se apropos

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Hvem interesserer sig dog overhovedet for dette Nobel-pis, andre end et lille svensk og norsk etablissement..?
Bob Dylan gad jo ikke engang troppe op…
Det er ligesom med årets kulturby. De eneste der interesserer sig for det er dem der skal være det. Andre ænser det slet ikke. Lad dem ha’ deres ligegyldige fest og fejre sig selv. Der er alligevel ingen andre, der kan holde dem ud..!

GustaWasa
GustaWasa
3 years ago

“Har vi även mod att förlora, så har vi även mod att segra”. — Här ser vi en skymt av kommunister och liberaler bland matbordens alla rätter. Tillsammans så har de en samstämmig vänsterliberal hållning. Kommunisterna äger kropparna. Liberalerna äger det kommunisterna fråntog människorna, deras frihet! Som det står i bibeln gällande “ormen i paradiset” och “ulven i fårakläder”. Ormen och ulven hugger offren med sina tänder, den ena med gift och den andra med kraft. Ormen och ulven, är liberaler som klädde sig i demokratins kläder för att därifrån tillslut omvandla sig till ett ihop smältande “etablissemang”. Det finns… Read more »

Maja Dacke
Maja Dacke
3 years ago

Eftersom jag aldrig ser teve … men jag undrar vilka damer som fick en diktator e d som bordskavaljer. Drottning Silvia m fl inom familjen fick väl ta hand om pristagarna – men andra damer i sällskapet ..?

Tänk, det var väl tur att inte Jimmie Åkessons fru fick vara med … Tänk, om hon hamnat bredvid någon saudiprins!

samuelafugglas
samuelafugglas
3 years ago

What you see is a paradise for misfits. Never forget!
Den enda som kan ställas till ansvar för Sveriges utomordentligt prekära situation är “BATRA”.
Hon tillät Löfven genomföra en oblodig socialistisk statskupp i Sverige 2014. (DÖ)

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  samuelafugglas

Til og med kungen mener at SD skulle ha vært invitert…Vi har jo demokrati sier han friatider.se

Mike V
Mike V
3 years ago

Det vi ser her er de røde’s kalas på Tinatic, de fejrer sig selv mens skibet langsomt men sikkert går ned.
Gid det trækker M/S Islam og M/S 7Kløver med ned i dybet.

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago

Sverige är helt fantastiskt. Man har lyckats göra politik av precis allting vänsterpolitik dessutom. Bara att ge etablissemanget en eloge dom har lyckats men att dom rikaste är så nära kommunismen är det otroliga i det hela. Men studerar man kommunism eller kapitalism så är det samma sak svälta ihjäl folket. Som gamla Maria sasom flydde Ungern 1956 hon sa åt mig för en 35 år sedan att kommunism eller kapitalism sak samma i det ena skjuter man ihjäl folket i det andra svälter man ihjäl folket. Dom orden kan jag inte bara glömma så nära dom ligger varandra Soros… Read more »

Snaphane
Snaphane
3 years ago
Reply to  invandrare1957

Her, hear, sam man säger i UK. Väl skrivit! Precis så är det. T o m SD är korrumperat.

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago
Reply to  Snaphane

Ja jag är rädd för det. Dom anpassar sig för att passa in i makten. Annars blir det väl som 1992 med räntor på 100% när Bildt o Soros sätter igång. Så vem styr egentligen.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  invandrare1957

SD viser ikke kortene nå, smart av de synes jeg…det kommer nok når de vinner valet i 2018..ikke noe med korrupsjon å gjøre…mere taktikk.

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago
Reply to  sussebassa

Hoppas verkligen det.

Kasper K
Kasper K
3 years ago

I Mikael Wiehe har gåslevervänstern länge haft ett ansikte.

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
3 years ago

Så mycket skitfolk på en och samma plats! De pissar på oss alla!

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago

Bare rolig: Mikael Wiehe har skam en ironisk distance til hele menageriet. Det har de altid …

– – –

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Kommunisten Wiehe inbjuds till Nobelfesten En kulturmarxist som har splittrat den svenska befolkningen
Här ett samtal av visa personer som har en positiv agenda och som kämpar för ett bättre Sverige.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/11/information-till-vara-utlandska-lasare/

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Festen blir bare større og større…
Større blomsterdekorasjoner, flere gjester OG kjempestore Ballkreasjoner båret av den kongelig familie…
rene hollywoodstilen…hvem hadde den største og flotteste kjolen…
..og Nobelprisvinneren…jo de var jo også der..på en måte…anonyme…
Er det ingen som kan fortelle de kongelige at dette har sporet helt av..at festen ikke er for at de skal overgå hverandre i store ballkledinger og tiarer..Flaut…

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago

Selv de borgerlige er ophørt med at være borgerlige for længe siden, og hylder kommunistiske ideer som “globalisering, mångkultur og den såkaldte ‘genusvetenskap’.

Pål Steigan: Hvorfor er milliardærene så opptatte av kjønn og legning?
http://steigan.no/2016/03/05/hvorfor-er-milliardaerene-sa-opptatte-av-kjonn-og-legning/

Soros’s campaign of global chaos:
“In other words, their goal is to subvert Western democracies and make it impossible for governments to maintain order or for societies to retain their unique identities and values.”
http://www.jpost.com/Opinion/Our-World-Soross-campaign-of-global-chaos-464770

Steve med Lloyden
Steve med Lloyden
3 years ago

Nobelpriset och festen känns inte längre som en svensk angelägenhet.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x