14
dec
Seneste opdatering: 16/12-16 kl. 1617
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Situationen har længe været ude af kontrol, og vi har kun set begyndelsen på kontroltabet.”

På Middelhavet fortsætter EU Kommisionens masseindtag af subsaharans uden at man hører et kvæk fra vesteuropæiske politikere. Vores egen statsministers tavshed er tiltagende pinlig. Hans politik synes at være: “Lad østeuropæerne og Balkan taget skraldet, så jeg kan få en EU karriere når mit lys går ud i Danmark.” EU-kommisionen er i de sidste tre år sejlet op som den største trussel mod sikkerheden og stabiliteten i Europa. Se også Lars Hedegaard: Kunne du lide Syrien, så glæd dig til Algieriet.   (video tysk utekstet)

 Italy blasted over migrant intake as experts claim 80 per cent have NO RIGHT to asylum.Rome on verge of WAR between migrants and poor Italians, Vatican City mayor warns. – Jihadists are ‘hiding in plain sight’ among migrants, head of the Armed Forces says

“Det gør ikke noget, at svenskere kommer i mindretal i Sverige”

Den kække ungsosse har intet begreb om svensk demografi. En tredjedel af Sveriges befolkning er i indvandret eller efterkommere (heriblandt en mindre gruppe vestlige som. f.eks. 190.000 finner) Demografer skønner at oprindelige svenskere er i mindretal i 2040, men Tino Sanandajij har vist, hvordan de kan være det om allerede ti år. Det hele afhænger af variable tal på ikke mindst familiesammenføringer. Ungsossen ved kort sagt ikke hvad han taler om, hvilket er ganske normalt. Læg mærke til SSU erens vejrtrækning, der lyder som en klapperslanges hvislen. Han kan nå langt, hvis partiet stadig findes til den tid.

“Population Replacement of the German People is a Reality”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
4 years ago

Hvornår svenskerne som befolkning bliver et mindretal er ikke værd at vide.

Hvornår klankulturerne bliver et flertal i de unge generationer er værd at vide.

– – –

invernes
invernes
4 years ago

Så lenge folk i Vest Europa går rundt som zombier kan EU fortsette med sin okkupasjon.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  invernes

Zombier, det minder mig om det amerikansk styrede kup i Kiew, som de solgte til zombierne som en russisk invation, hvorefter NATO opmarchere den største stridsmagt ved Ruslands grænse siden Operation Barbarossa. Det er himmelskærende, hvad zombierne bliver bildt ind! Herre Gud, red os fra tosserne!!!!

invernes
invernes
4 years ago

Enig der 🙂

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

Motstanden blir større og større…
Som jeg skrev i et annet innlegg må det bli en skikkelig katastrofe i ett av Eu landene Før folk virkelig vil reagere…(ser dessverre lovende ut) med borgerkrig..anarki har vi redan i Sverige.

Morten - - -
Morten - - -
4 years ago
Reply to  sussebassa

Det kan være sandt nok, at modstanden bliver større og større. Paradokset er bare, at potentialet for modstand på samme tid bliver mindre og mindre.

Fordi vi bliver færre og færre.

– – –

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Morten - - -

Summen blir Alikevel at motstanden blir større fordi flere av oss våkner opp..
mye potensiale kvar.

bitten
bitten
4 years ago

JA det er snakk om en stor invasjon og okkupasjon , med økonomiske immigranter av lykkejegere , som presser seg over Middelhavet i åpne båter , inn til hele Europa for å lage , bråk , krige og få NAV stønad . Men de som står bak å presser på disse immigrantene inn til hele Europa er , EU , FN , som organisasjoner , Soros , mektige bakmenn og globalist politikere , immigranter er kun et stort verktøy for alt dette her . Øst – Europeiske land som Ungarn , Slovakia , Polen , vil ikke la seg presse… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Steens link til BBC er forharmløset. Tag et kig på økonomiprofessor fra Washington DC Bill Stills dokumentation af, at det er NGO’erne i tæt samarbejde med myndigheder, som sejler afrikanere over Middelhavet i industriel skala.
https://www.youtube.com/watch?v=MJIoYNUFtS0