15
dec
Seneste opdatering: 15/12-16 kl. 1247
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ami Horowitz “har ret til at blive glemt”

12 december: Filmhold overfaldet i Sverige (Husby) Svenske medier har haft absolut nul om denne historie, til gengæld fornemmer man ved en svensk nyhedssøgning at svenske blogs er siet fra med henvisning til EU: “Vissa resultat kan ha tagits bort i enlighet med dataskyddslagstiftningen i Europa.” – Så føres man videre til linket: Hvordan implementerer I den seneste afgørelse fra Den Europæiske Unions Domstol (EU-Domstolen) om retten til at blive glemt?

Svenske medier har altså være tavse, og den store svenske blogosfære er filtreret bort. Man forstår hvorfor svenske aviser mister læsere hurtigere end Svenska Kyrkan mister medlemmer. På en almindelig søgning figurerer de dog.

Igår kunne man læse at EU-Parlamentet vil have lande til at tale pænt om flygtninge. Alternativt skal vi altså tie. Først forårsager EU migrantkrisen, som ikke er en krise, men en fremadskridende folkevandring forårsaget af Afrikas eksploderende demografi, de forstår den ikke og gør intet for at standse den, og endelig vil de give os mundkurv på, når vi kritiserer den.

Idag holder de endnu et “topmøde”, der vil resultere i absolut ingenting. I virkeligheden er det dem selv, censuren skal beskytte, nemlig imod at få skylden for hvad der efterhånden ligner en af de større katastrofer i Europas historie. Hele Nordeuropa kæmper, Sverige er allerede tabt. Lad os slippe ud af det mareridt, men vi endnu har et land. Læs hvad Marie Høgh skrev om EU igår.

Facebook har iøvrigt lige nægtet at dele denne artikel fra Den Korte Avis. Det kaldes slet og ret censur. Signeret EU: Stort set alle medier i Danmark ligger til den venstreorienterede, politisk korrekte side – det bliver demonstreret i øjeblikket

Rapport fra under-Sverige

Med vægteren Malik og hans hund på rundtur blandt narkomaner, hjemløse ludere, tyveknægte og titusinder af illegale migranter. Sådan noget ser man aldrig i de renskurede aviser, derfor har man brug for alternative medier. Jens Ganman sætter en ny standard, for hvad man kan udrette med en blog. Det er ikke tit jeg tænker: “Jeg ville ønske jeg havde lavet det.”

För varje timme jag tillbringar med Malik blir jag mer och mer nedslagen. Eländet är mer utbrett än jag trodde. Våldet råare. Misären djupare. Löfvens klassiska ‘Sverige har varit naiva’ skaver i bakhuvudet; hur lätt var det inte för socialdemokratin att två sina händer när grytan till slut kokade över? Lika lätt som när Reinfeldt gjorde det sommaren 2014.

Misär och uteliggare är inget nytt fenomen (inte heller politisk skenhelighet) men allt oftare undrar jag varför den ’humanitära stormakten’ Sverige har så svårt att se – och åtgärda – problemen på sin egen bakgård? Varför den feministiska utrikespolitiken inte spiller över på förorten? Varför så få av mina kosmopolitiska vänstervänner har en människa ’på flykt’ boende i sitt extrarum eller i sin sommarstuga?

Samtidigt som klyftan mellan de socioekonomiskt utsatta grupperna ökar. Nåt som med all önskvärd tydlighet står klart för den som tillbringar några timmar ihop Malik och Griseknoen. Lubbe Nordström kartlade ‘Lort-Sverige’ redan 1938. Det är drygt sjuttiofem år sen. Idag är Sverige ett helt annat land. Fattigdomen är utrotad. Eller… den var utrotad. Nu importeras den igen, från länder som Rumänien, Bulgarien, Marocko, Afghanistan, Djibouti, Sudan, Mali, Albanien, Yemen, Uzbekistan, Polen… etc.

Den humanitära stormakten har bitit av en stor tugga. Ålagt sig självt ett gigantiskt ansvar – att lösa världens problem på hemmaplan. På bekostnad av biståndsbudgeten.Och många väljares förtroende. ALLAS LIKA VÄRDE – rapport från underjorden

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
4 years ago

Tydelig at EU kjeltringene er desperate…dom vil tysta oss ikkePK…det har vi visst lenge..
Det løpet er kjørt..vi er blitt så mange alt. media/blogger med korrekt info det ikke vil la seg gjøre…og vi er blitt flere.
Med hjelp av brexit og Trump..bevisene som rystet EU kan de bare pakke sammen..skjønt med det tapet vil de prøve andre metoder…Gi seg ikke vil de nok ikke med det første..for mye å tape økonomisk og makt.
Derfor vil valgene fremover være veldig betydningsfulle for våre grunnleggende meninger/overlevelse…Vi ikke kulturmarxister/PK .

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  sussebassa

Det är därför dom kör kampanjer mot falska nyheter/fake news just nu. Det märks tydligt att det är orkestrerat då det händer samtidigt i olika av varandra oberoende länder med samma retorik. Men så har internet varit på tapeten i Bilderbergmöten minst två år i sträck. Allt handlar om att ta kontroll över internet så att globalisterna får tillbaka tolkningsföreträdet. Vad vi har att se fram emot är internet där interaktiviteten kommer att vara borta. Det kommer att vara envägskommunikation precis som på tv. Kontroversiella sajter och bloggar kommer helt enkelt inte få tillstånd att verka. Då dom uppmanar till… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Jag vet.. har jo skjedd i årtier at vi er blitt hjernevasket..”ifra vugge til grav”, men aldrig vært det mere bevisst enn nå..
Derfor er det enda viktigere at ikkePK tar makten i Europa i de fleste land..man håper.
“Hat og rasisme” er nå meget utvannet og gjennomskuet…ikke samme effekt som tidligere.
Selv er jeg optimist ifht stor fremgang for IkkePK i hele Europa..valgene fremover vil bli avgjørende.