17
dec
Seneste opdatering: 18/12-16 kl. 1415
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

nødbremsen bør aktiveres omgående

Normalt bruger jeg ikke danske medier til meget, men når det helt fremragende foreligger, er jeg nødt til at gøre en undtagelse og gøre opmærksom på det. Poul Højlund udstiller skarpt danske regeringers bedrag og inkompetence. De der troede, at danske politikere var pålidelige og rationelle, kan godt tro om. Hele landet burde læse og forstå den.

Man må beundre Højlunds insisteren. I marts skrev han Hvorfor handler statsministeren ikke? og i juni skrev han Det store bedrag: Den muslimske folkevandring forklædes som en flygtningekrise. Statsministeren og hans parti har ikke fortrukket en mine eller sagt et kvæk. De ved, de kun ville skade deres sag, hvis de anerkendte at have Højlunds kronikker. De synes tilfredse med at kunne bedrage det store flertal, så enkelte vidende folk må tåles og ignoreres. En statsminister Mette Frederiksen vil optræde akkurat lige sådan, og befolkningsflertallet vil vælge hende alligevel.

Det er kun menneskeligt at tvivle på, det nytter noget som helst at blogge og skrive kronikker om det. Måske gør man det kun for sin samvittigheds skyld, og for at holde fast i en flig af virkeligheden i en politisk atmosfære, der minder om den lukkede afdeling. Jeg er holdt op med at høre på danske politikere i radio og tv, jeg kan ikke tåle det længere. Jeg gribes af en overvældende vrede og uvirkelighed, hvis jeg en sjælden gang gør det alligevel. Det vil jeg ikke udsætte mig selv for ret tit. Jeg har udstået min værnepligt hvad angår at lægge øre til bevidst løgnagtige politikere, der taler ned til mig.

Indtil nu har statsministerens regeringsførelse bragt omkring 26.500 nye, næsten udelukkende mellemøstlige indvandrere til landet. Borgerne betaler i form af strammere budgetter, øget pres på alle sociale systemer, øget konfliktniveau og en demografisk udvikling, der fortsætter i al evighed. 6.606 migranter har i år søgt asyl i Danmark. Det svarer til tre nye Mjølnerparker. Vores anerkendelsesprocent for asylanter er en af de højeste i Europa, og det betyder, at de 5.000 får asyl, og de resterende skal sendes ud af landet igen. Det sker bare ikke. I 2015 blev 646 sendt ud af landet, og i 2016 er det kun lykkedes at få 389 sendt retur.

Den samlede asylindvandring, siden statsministeren dannede sin første regering i juni 2015 efter et løfte om »straksopbremsning«, er på små 26.500 mennesker, svarende til tretten nye Mjølnerparker. Den mellemøstlige indvandring udgør endda langt den mindste del af indvandringen til Danmark. Fra både vestlige og ikkevestlige lande kom – foruden migranter – sidste år alene 61.706 mennesker til Danmark som arbejdstagere, studerende eller af andre årsager. Sammen med tidligere års indvandring er resultatet, at mindst hver ottende her i landet bosiddende i dag har udenlandsk baggrund, heraf halvdelen en ikkevestlig baggrund. Indvandringen fortsætter – nødbremsen bør aktiveres omgående

Jeg kommenterede det spontant på Facebook til Poul Højlund med nogle linjer, der blev lidt flere end oprindeligt planlagt.

“Europæere er en udrydningstruet minoritet”

FREMragende, Højlund! Udstil alle dem, der holder os hen med tom snak, mens de sælger vores land. Højlund er en af de meget få – foruden professor Poul Christian Matthiessen og dr. polit. Gunnar Viby Mogensen – der identificerer Mellemøsten og Afrikas eksploderende befolkninger, som hovedårsagen til folkevandringen, der pt hedder “flygtningekrise” selvom fleste er ikke flygtninge, og det er ikke en krise i den forstand, at det går over. Det bliver meget, meget værre. Værre end nogen begriber i dag.

Vi er kun ved dens begyndelse, men EU og danske politikere er – uden åbenbart uden at vide det, gået i gang med at tømme et menneskhav med en thekop. Projektet er dømt til fiasko for alle. Europa, verdens næst tættest befolkede kontinent – kan allligevel ikke aftage 500 mio eller en milliard afrikanere, men det er den kurs, politikerne er på. De er, som også Jean Claude Juncker, simpelthen inkompetente.

Juncker mener stadig, vi kan fordele os ud af det selvom 1) Selv vesteuropæiske lande ikke engang vil have de 170 000 afrikanere, der er landet i Italien bare i år, OG der ikke er nogen måde hvorpå vi kan fordele os ud af flere hundrede millioner. Eurostat mener, der kommer 60 mio til inden 2050, jeg mener det er et meget, meget konservativt skøn. De er næsten alle økonomiske migranter, hvad der endnu ikke er asylgrund, men de facto er det.

Folk fatter slet ikke, hvilke enorme menneskemasser vi taler om. I 2050 har Nigeria flere indbyggere end USA. I år 2100 vil de være næsten lige så mange som kineserne: 914 millioner.. I år 2100 vil Afrika vokse med 300 mio mennesker hvert andet år, siger FN s prognose. Et helt USA hvert andet år (!) Millioner og atter millioner må udvandre, alene for at overleve. Den belejring Europa er under i dag, vil være det rene vand om bare tyve år. Europa stirrer sin egen død i øjnene – og lukker dem.

Hvide Vesterlændinge er nede på 9 procent af verdens befolkning i dag. I år 1900 var vi 35 procent. Vi bliver en endnu mindre minoritet i næste generation, og allerede den vil være i akut fare for at blive skyllet væk fra landkortet af en mennesketsunami. Sandelig er vi en udrydningstruet minoritet. Vi er advaret, men ingen reagerer adækvat. “Vi er rige, vi må rykkelidt sammen,” sagde Niels Haugaard. Hvad han siger, er  virkeligheden “Europa må frivilligt lægge sig til at dø,” men han har ikke viden nok til at vide, at det er det, han siger.

Vores ledere har ingen konsistent analyse af situationen, og for så vidt nogen har, handler de imod den af grunde de kun selv kender. Det er også rent sludder, som f.eks. Fredrik Reinfeldt siger, at vi får for få børn. Om 25 år er 30 procent af alle arbejdspladser forsvundet til automatisering. Der vil opstå nogle andre, men det vil ikke være enkle eller manuelle jobs. Vores børn kommer til at stå med en gigantisk pukkel af dårligt kvalificerede indvandrere, de ikke kan forsørge. Det er opskriften på kronisk konflikt og vold i lange baner. Reinfeldt er en provinsiel, uvidende amatør blandt mange andre.

Det er fortvivlende at den almindelige dansker ikke læser kronikker som Poul Højlunds. Næste gang vil de vælge en anden bedrager, Mette Frederiksen (S) og hun vil bedrage dem på nøjagtigt samme kreative måde, som Venstre har gjort siden 2001.. Intet tyder på, de vil vågne før landet står i brand, deres 90 årige mor ikke kan komme på plejehjem, og deres pårørende dør på en venteliste af en sygdom, de kunne være kureret for.

Da vil løbet være kørt forlængst – se Sverige, hvor der nu er 300. 000 pensionister, der lever under fattigdomsgrænsen, der kan være et års ventetid på en operation for prostatacancer og fire års ventetid på en tandlæge (tandlæger er offentligt ansat i Sverige). Politiet er i ti år ikke kommet, når folk ringer. Nu må selv mord og voldtægt vente på efterforskning.. Velfærdssamfundet er med andre ord ved at forsvinde, og det tager retssamfundet med sig i faldet.

Danske politikeres bedrag, har følgelig en maksimalt alvorlig kurs, og befolkningen burde vågne op og indse det, men 80 procent lever i drømmeland med en aldeles ubegrundet tillid til politikerne, Dette kan vi takke danske medier og især det fordummende DR for. Europa burde allerede være godt i gang med at kæmpe for sin overlevelse i dag. Vi taler om realiteter, som de der er under tyve år idag kommer til at opleve.

En internationalt kendt Mellemøstenforsker sagde for nylig under private former (hvorfor jeg ikke vil identificere ham), at “europæerne ikke vågner op, før de står med 100 000 døde.” Jeg er begyndt at frygte, han får ret, Desværre vil den dag være for sent for hele Europa. Hvis jeg ved et uheld har hørt på danske politikere, ved jeg han får ret.

(Om FNs befolkningsprognoser) An African Planet? Is this the way our world ends? 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Alt hvad Juncker, Merkel, Løfven og Løkke siger om den i dag, viser at de ikke aner, hvad der foregår, skønt det er deres fuldtidsjob at vide det. Sådanne ledere er amatører, der har sat os allesammen på en bombe. De begriber ikke de enorme folkemasser, der vil være skyllet ind over os inden da. (Se “Europæere er en udrydningstruet minoritet”.) […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Dette ville jo næsten være hylende morsomt, hvis bare det ikke var så fandens tragisk, hvad disse naive, uvidende og groft uansvarlige tosser har gjort mod vore engang så fredelige, sikre, homogene og ( derfor! ) harmoniske samfund rundt omkring i Europa og deres sammenhængskraft på længere sigt – til trods for årtiers advarsler om de meget alvorlige konsekvenser af den førte fuldstændigt kravløse og grænseløse politik på indvandrings- og asylområdet. http://qz.com/865964/facebook-fb-could-face-e500000-fines-for-each-fake-news-post-in-germany/ … The chairman of Germany’s Social Democratic Party, Thomas Oppermann, has suggested a new law that would require companies like Facebook to set up an office in the… Read more »

Perechta P
Perechta P
4 years ago

Tja, jeg ved ikke rigtigt hvordan Islam skal kunne overtage hverken DK. NO eller Sverige.
Det er jo hverken uddannelse eller lignende der tegner billedet.
Se frem omkring 25 år når der er muslimske politiske partier i vores parlament og eventuelt sharialov bliver legio.
Hvem af de indfødte skandinaver vil arbejde som ‘dhimmies’, hvem skal tømme skraldespandene og bygge skraldebilerne?

Mit råd er at sætte ned skatten på arbejde og stoppe de fleste velfærdsydelser, bortset fra pension til de der har optjent retten gennem arbejde.
Kan man ikke betale huslejen, må man bo på gaden eller finde et betalt arbejde!

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago
Reply to  Perechta P

Vel på samme måde som i Gulf-staterne – europæere laver alt det, arabene ikke kan selv og sydasiater det, de ikke gider selv.

invernes
invernes
4 years ago

Man må lære av Sverige ! følger ikke folk med ? Sverige er i ferd med å bli et arabisk land med sharia lover.
Våkne opp for helvete.

Perechta P
Perechta P
4 years ago
Reply to  invernes

Der er sikkert mange der er både hel og halvvågne i Sverige, det er antagelig bare et spørgsmål om tid inden der sker noget alvorligt, der findes + 2 millioner våben i private hjem i Sverige og det er ikke Balkan pistolos, men ganske kostbare og effektive skydere.

Mjolner
Mjolner
4 years ago
Reply to  Perechta P

Det er som i Norge, det er et stort antall skyttere og de fleste er langt bedre en en vanlig polititjenestemann når det gjelder skyting, for ikke å snakke om de muslimske kriminelle og sharia tilhengere.

Perechta P
Perechta P
4 years ago
Reply to  Mjolner

Det her var måske noget man burde overveje i disse tider:
https://da.wikipedia.org/wiki/Friskytte

Perechta P
Perechta P
4 years ago

Fremtidens danskere kommer alle til at blive skraldemænd, det med tanke på hvor meget affald der ligger, står eller går i landet.

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
4 years ago

Og hvorfor har DF ikke væltet Løkke? Fordi de ikke ønsker at lægge sig ud med erhvervstoppen, som står bag ham og fører hans hånd. Den kulturradikale kulturelite på redaktionerne derimod tør de godt bjæffe af, da den ingen reel magt har. DF er således endt op som parlamentariske garanter for fortsat masseindvandring. Sikke en skæbne for et “nationalkonservativt” parti!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Bliver det bedre med Mette og co?

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
4 years ago

Nej. Lad endelig være med at læse min skydning på de borgerlige globalister, som en ode til venstrefløjen. Venstrefløjen har valgt at kaste alle sine resultater fra de sidste 100 år på bålet, til fordel for en umulig global “solidaritet”, som den såkaldte tredje verden ALDRIG nogensinde kunne finde på at gengælde.

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago

Den såkalte “venstrefløy” har vel opphørt å eksistere. Kampen i Vesten står nå mellom globalister og nasjonalister. Store deler av det som kaller seg “venstresiden” har inngått “fornuftsekteskap” med kapitalkreftene, i en allianse for å bygge den “forente verden” uten grenser.

Jeg anbefaler å lese den norske samfunnsdebattanten Jan Hårstad sine innsiktsfulle innlegg om dette: http://www.verdidebatt.no/edgar69

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Jeg tror, Brittas pointe var, at hvis DF vælter Løkke, får de Mette i stedet for. 🙂

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Ok. Hvis jeg var dem ville jeg gøre det alligevel. Venstre har ingen respekt-frygt for DF og bruger dem som gulvmåtte og automat-stempel for deres politik. Det kan være DF synes det er helt fint, fordi de dybest set deler Venstre´s liberale globalisme. Hvad ved jeg. Pointen er bare at DF er/bliver medansvarlige for masseindvandringens kaotiske konsekvenser og dertil er/bliver politisk totalt ubrugelige for vælgere der ønsker et reelt systemskifte på migrant/flygtningeområdet. Jeg har stemt på dem og gør det aldrig igen.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Du er ikke ene. Jeg har også stemt DF i mange år, men det er nu SLUT
Jeg er meldt ind i NB og arbejder med i kulissen, for at sikre at NB kommer flot ind ved næste valg.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Intet forandrer sig, fordi NB kommer ind i FT. Løkke og Merkel har stort flertal for indvandringspolitikken. Deres ører hører kun Merkel og Cos mund. Det er derfra ændringen skal komme.

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
4 years ago

Indvandringen fortsætter fordi de vestlige kapital/magteliter ønsker det. Det gør de ud af idealisme såvel som ud af grådighed. Hvorfor skulle absolutte modstandere af både nationalstat og etnisk-folkelig solidaritet-loyalitet pludselig kaste sig ud i at forsvare-beskytte noget de ønsker at afvikle? Det er der selvfølgelig ikke megen logik i. Som verdensborgere er verden (USA-EU-FN) deres hjemland, menneskerettighederne deres hellig lov og menneskeheden deres folk. Og de handler selvfølgelig derefter.

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  snaphanen

Mange nevner politikeres “karriereplaner” som forklaring på deres feighet og forsømmelse overfor eget lands borgere. Blant annet denne sveitsiske patrioten, som skriver om de selvutnevnte sveitsiske eliter:

“Les politiciens ne veulent pas fâcher l’UE, peut-être dans l’espoir d’un petit poste lucratif.” (Politikerne vil ikke gjøre EU sinte, kanskje i håp om en liten lukrativ stilling”)
http://lesobservateurs.ch/2016/12/15/les-pretendues-elites-allez-vous-faire-voir-edito-die-weltwoche-r-koeppel-15-12-2016/

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  snaphanen

Fortvivl ikke. Selvfølgelig nytter det! Tænk på, at uden Wikileaks og Infowars ville Hillary Clinton være President-elect !

Nu er tiden, hvor landet kalder sine bedste mænd – ALLE sine bedste, ikke kun et par få tapre. Og forenet er vi frygtet. Forenet får vi frygten til at opsluge og ryste globalisterne, så de begår fejl, som når medierne lyver for groft. Lyver for groft selv for Joe Sixpack og Otto Normalverbraucher? Og hvis vi kan sætte det sceneri op, hvor de begår fejl, så kan vi sejre! Fortsæt det gode virke og hold fanen høj og stolt!

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago
Reply to  snaphanen

Fjolset, LLR, er vel så økonomisk sløjt kørende, at han er nødt til at skulle have et højtlønnet job. Og hvor kan et sådant fjols få job andre steder end i EU?
Det var faktisk bedst om vi reddede ham ud af hans bundløse gæld og forærede han en stak millioner oven i, så han kunne koncentrere sig om at lede landet uden tanke på egen fremtid i EU-systemet.

Steinadler
4 years ago

Vores børn kommer til at stå med en gigantisk pukkel af dårligt kvalificerede indvandrere, de ikke kan forsørge. Det er opskriften på kronisk, uløselig konflikt. Her finnes åpenbart andre alternativer til “kronisk, uløselig konflikt”. Det mest sannsynlige alternativ, vil jeg påstå, er at den kroniske konflikt “løses” ved at de “innfødte” europeere ganske enkelt lar seg underkaste, i verste fall utrydde slik tilfellet også har vært for de kristne i de områder som de muslimske innvandrere kommer fra. Av samme årsak som ligger til grunn for tanken om at man står ovenfor en “kronisk, uløselig” konflikt: Barn av “innfødte” europeere… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Steinadler

“Barn av “innfødte” europeere er i den grad hjernevasket til å akseptere sin egen undergang” Jeg tenker at et steg i riktig retning vil være å bli mer oppmerksom på hvordan denne “hjernevaskingen” foregår, helt konkret, gjennom å beskrive “hjernevaskmetodene” i nitid detalj. Det er gjennom å bli bevisst, og gjøre andre bevisst på hjernevaskingen, at man finner alternative måter å se virkeligheten på, som vil gjøre det mulig å snu utviklingen. Det meste at våre tankeprosesser skjer ubevisst og automatisk, og det er ved å få disse fram “i dagslys” at vi kan endre på dem. Dette er et… Read more »

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Sett utenfra og med politisk-ideologiske briller, kan dette godt være mulig, som anføres her.
Men et lokalsamfunns gamle, levende slektstradisjoner gjennom århundrene er en meget tung skute å snu, om i det heletatt, og det vil aldri bli mulig på den norske landsbygd, selve grunnfjellet i norsk kultur.

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  torstein

Litt usikker på om jeg skjønte det du mener her. Mener du at lokalsamfunn på den norske landsbygden har en innebygget “motstandskraft” mot den venstreorienterte og radikale propagandaen fra MSM?

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Tenker du på en motstandskraft a la politiske partier eller den norsk kirke, så mener jeg nok ikke det. Jeg tenker på gamle norske tinglyste slektsrettigheter og eiendomsbesittelser som er nedlagt og tinglyst i våre gamle folketing fra gammelt av som Eidsivating, Gulating, Frostating, og nå nyere Borgarting. Om innvandringspresset fra frivole dagens uansvarlige politiske partier og NGOer vedvarer, vil de aldri utgjøre noen trussel mot eiendomsretten, den er hellig i Norge, og mer hellig enn kirken. Så hva da, man kan jo beskatte landets eiendommer for å finansiere invasjonen av innvandrerne så langt at staten går til like konkurs,… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  torstein

Haha..tror du virkelig at muslimer spørr når de oversvømmer Sverige..Danmark eller Norge…tar makten..
De bruker jo bare forsyne seg…eiendomsrett eller ei…

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago
Reply to  sussebassa

Lurer på hvor mange det skal til for å “oversvømme” samfunn, med tanke på hvor mye plass de tar allerede på hittil beskjedne nivå.
Andre innvandrere hører man lite eller intet om, eller fra..

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Tor Arne

Om du har inställningen att nazisterna var dom onda bör du definitivt göra som jag gjorde i natt. Spendera 6 och en halv timme med Dennis Wises dokumentärserie från 2013, The Greatest Story Never Told. Där får du du lära dig om bl a Operation Thunder, Stalins planer på att invadera Europa under 1941. Hade inte Hitler funnits så hade vi inte haft den här konversationen just nu.

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago

Tack för tipset! Historien skrivs av de som segrar…

Morten - - -
Morten - - -
4 years ago

Det er jo let nok at se problemet: Hvis en partileder for et af de gamle partier forstår – så er vedkommende nødt til at tie! Ellers kan vedkommende ikke forblive på posten. For der er et hav af uoplyste, der hellere vil hæge om en yndig konsensus, end de vil reflektere. Det er dilemmaet. De, der vil oplyse, må gøre det fra sidelinjen. Og det virker ikke særligt godt eller særligt hurtigt. En sådan partileder er én, der har stillet sig selv spørgsmålet: “Hvad vil du?” Og svaret: “Være partileder!”. Det handler ikke om “1 %” (som Arne Melchior… Read more »