17
dec
Seneste opdatering: 17/12-16 kl. 0701
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tyskland 2016: 2.744 sexforbrydelser beg√•et af asyls√łgere. 966 mod mindre√•rige

Det er asyls√łgere fra Afghanistan og Nordafrika, der slet ikke respekter kvindelige politibetjente. Her er et skr√¶kfortegnelse, samtlige seksualforbrydelser af asyls√łgere for hele 2016 indtil 2 december p√• et Excel ark: 2016 Migrant & Refugee Sexual Assault/Rape spreadsheet Germany. Voldt√¶gter 202. Seksuelle overgreb 2.162, overgreb i sv√łmmehaller 380 – ialt ¬†2.744. 966 af overgrebene er mod mindre√•rige.¬†(video: tysk, utekstet)

Hvordan ser et af de overfald ud på film?

Her en blanding af hensynsl√łs vold, r√łveri og en voldt√¶gt, der lige akkurat forhindres af tililende. Hvor l√¶nge st√•r europ√¶iske kvinder model til det, dvs. stemmer for politikere der faciliterer det?

16-Jährige von Duo getreten und ausgeraubt

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Folk i Vest Europa må begynne å handle ! man må samles i store grupper og skam banke muslim pakket for deretter å jage svineriet på havet.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

..Ja, sv√łmmedyktig er de jo ikke s√•…;)

bitten
bitten
4 years ago

De mange , mange overgrepene i Tyskland av sex overgrep , som skal dysses ned der , n√•r det gjelder sm√• barn som blir voldtatt , utsatt for overgrep i sv√łmmehaller , av immigranter rundt omkring i Tyskland . Afghaneren som er siktet for voldtekt og drap p√• 19 √•r gamle Maria Ladenburger , ble i 2004 d√łmt til 10 √•rs fengsel i Hellas , for lignende voldtekt og grov vold . Bare tilfeldigheter gjorde at ikke denne kvinnelige studenten ble drept , og til tross for denne lange fengselstraffen ble han satt fri l√łslatt , sluppet fri etter halvannet… Read more »

Leisha Camden
Leisha Camden
3 years ago
Reply to  bitten

Rett skal være rett: 33 overfallsvoldtekter totalt i Malmö hittil i år, 8 mot barn, resten voksne offer. Det er ille nok uten at man trenger å male det enda svartere (no pun intended).

I den saken i Uppsala så mener jeg å ha lest at offeret var under 15 faktisk.