24
dec
Seneste opdatering: 25/12-16 kl. 1955
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Danke, Merkel!”

Der falder særdeles hårde ord om Merkel nu. Hvis der var lidt anstændighed i hende, ville hun undskylde og træde tilbage: Björn Höcke: Exklusiv-Interview im holländischen Fernsehen og Merkels Tote. Interviewet forklarer også, hvordan hun har overtrådt den tyske grundlov og kan og bør havne i en retssal. (Han siger artikel 18, men må mene artikel 16 a.)

Geert Wilders mener ligesom jeg, og stort set enhver terrorekspert har skrevet: ‘We haven’t seen nothing yet’ Wilders warns 2017 will have even worse terror attacks. Dette er alene politikernes gerning, ingen befolkning er blevet spurgt, og de kan glemme alt om, at det går over eller bedres af sig selv. Der kræves ubehagelige beslutninger, og for hver dag de ikke bliver taget, bliver de endnu ubehageligere.

Multikulturalisterne vil med den hypervoldelige drejning i år tabe den politiske kamp, kun tidspunktet er til forhandling. De burde gøre pinen kort, inden de skal svare for endnu flere døde.

2017 kan blive sidste udkald for at redde sig politisk i land fra det her. De kan se bort fra Junckers rablerier i dag, de er en gal mands værk. Spring op og fald ned på ham ligesom østeuropæerne.

Tyske socialdemokraters svar på blodbadet: Et ‘sandhedsministerium, der skal bekæmpe ‘fake news.’ Vi ved allerede, hvad det vil være for nyheder: At sige mordene er Merkels skyld, hvilket jo er temmelig nærliggende, og Breibarts når de åbner en tysk nyhedsside næste år. Regimekritiske nyheder vil blive fake news.”

Kan de virkelig mene det? Oh, ja, magten laver man mange billige tricks og løgne for: Tyske socialdemokrater vil straffe Facebook for falske nyheder med millionbøder. Multikulturen har startet en totalitær udvikling i Europa, der vil føje spot til skade.

15697269_747926988688075_5251421654493239679_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

46
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
36 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
wasan TInsaneSwedenMaritFlemming PetersenEspen Askeladd . Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Flemming Petersen
Guest
Flemming Petersen

Mutter Merkel vil bli husket som like gal som Hitler,

Flemming Petersen
Guest
Flemming Petersen

Angela Merkels nakenbading i DDR, dette er nok noe de unge i tyskland ikke kan gjøre lenger,

comment image?w=652
comment image

Marit
Guest

HERLIG ! Samtlige europeisk kvinner er i dag “horer”- ifølge tidens dominante ideologi. “Fredens religion”. My ass.

Espen Askeladd .
Guest
Espen Askeladd .
sussebassa
Guest
sussebassa

Fandens oldemor.

InsaneSweden
Guest
InsaneSweden

Fandens svigermor.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Nogen har forstået, at der skal kvinder i fertil alder til at støtte budskabet. Men det vil blive gennemskuet. Dette er ingen ny strømning, intet vendepunkt. Først når vi ser hysteriske 14-årige piger med faner og symboler blive anholdt af politiet, og glade, langbenede “tøser” med transparenter og hotpants på Strøget, begynder det at hjælpe. Først da er der “gået sex i den.” Og uden sex – uden de fertile kvinders massive opbakning – er ingen kampagne bæredygtig.

– – –

invernes
Guest
invernes
River
Guest
River

Hvis man forstår nutidens forræderi, fejhed og ondskab begynder man måske at forstå historiens evige skiften af civilisationer, verdensriger og emperior. Vi skulle måske bede Assad om råd og dåd til at løse problemet.

Perechta P
Guest
Perechta P

Jeg læste at nogen havde navngivet Angela Merkel som ‘Angela Mengele’
Den lå lige på tungen faktisk, det er jo et etnisk eksperiment der i dag sker i Tyskland og Angela Merkel bærer det yderste ansvar.
ps. selvfølgelig skal man ikke glemme de der har stemt Angela Merkel til magten.

bitten
Guest
bitten

Jeg kan ikke skjønne og begripe at den forræderen og Europas ” ALLER ” største onde , har over 55 % på siste meningsmåling , så tydelig hvis vil tysklands befolkning ha denne . Tyske myndigheter fikk informasjon om at den radikaliserte IS jihad krigeren Amri , var en stor terrortrussel før han slo til med massedrap på dette julemarkedet . De marokkanske sikkerhetsmyndighetene advarte sine tyske kollega om Anis Terrorplaner , som det sto om på Document . no , men det ble vist oversett av tyske myndigheter . Merkel hadde jo før terrorhandlingen ble utført på dette julemarkedet… Read more »

wasan T
Guest
wasan T

Mye tyder på at det var en Gladio.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Det de stakkels kvinder siger er, at de stadig tror der findes en retsstat der kan tage hånd om problemet. Men nu er det jo bare sådan at de stille og roligt har stemt den væk. Så hvad har de nu tænkt sig vi skal gøre..? Sende Morten Østergaard ud og snakke med dem..? Vi må jo ikke gøre det der er nødvendigt. Det er jo totalt udelukket – siger de..!

Perechta P
Guest
Perechta P

Som et brev på posten dukker spørgsmålet op; burde kvinder overhovedet have stemmeret?
Hvem hvad hvorfor og lignende kan jeg ikke forklare, men siden kvinder har taget del i styret, har der faktisk gået ‘GED’ i det hele.

Marit
Guest

Det er ikke bare kvinner som har hjernelammelse. HELE den YNGRE generasjon i Europa er GRUNDiG indoktrinert av PK-lærere i skolen.

Og grundig avlært egenskapen å kunne tenke selvstendig. Grunnet konformitetspress i skole og samfunn forøvrig. Ikke minst en degenerert presse..

Hvis folket har mistet evnen til å tenke og vurdere selv, vil det gå særdeles ille for våre samfunn.
Da er det fritt frem for å importere muslimske barbarer som vil drepe og kue oss.

Perechta P
Guest
Perechta P

Da må forældre træde til og fostre sine børn, noget der sørgeligt nok ikke er så almindeligt i dag.
Jeg er lige så træt af både mandlige og kvindelige feminister, som jeg er af muslimer der ikke vil assimileres i vores samfund.

sussebassa
Guest
sussebassa

Det gjorde jeg med mine…ifra barnehage til de ble myndige…
Må si meg meget fornøyd med resultatet…samme grunnsyn som sin mor…kulturkonservative.

Marit
Guest

Det er jeg helt enig i.

Inndoktrineringen starter i barnehagen. Den må tidlig krøkes, som god multikulti skal bli.
Og grundig avlært å ha selvstendige tanker. Ingen ting er så farlig som selvstendig tenkning.Og skulle du være av de uønskede individer som har en selvstendig tanke, vil du straks bli latterliggjort. Så det vil et barn fort slutte med.

Dan Dansen
Guest
Dan Dansen

Glimrende. Angela Merkel er snart på historiens søppelplass.