27
dec
Seneste opdatering: 27/12-16 kl. 0725
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet er med et par gamle forældre fra Hildesheim, der er i Berlin for at besøge deres søn på hospitalet. Han ligger i koma efter terrorangrebet. “Tak, fru Merkel, jeg stemmer ikke på dit parti i resten af mit liv.” Tyske socialdemokrater er blevet voldsomt nervøse for det kommende valg, alene deres sidste udspil om bøder til Facebook for “falske nyheder,” viser desperationen. Man ser at de rød-grønne tyske journalister, ikke agter at lade Merkels fejltagelser komme hende og socialdemokraterne til skade. Jeg finder ingen omtale af interviewet andet end på noget, der hedder Epoch Times på tysk, og jeg tror ikke det er MSM:

“Tak, fru Merkel. Jag kommer aldrig til at stemme på dig igen, og jeg tror heller ikke nogen i min familie gør, siger en vred far til et af terrorofrene fra Berlin i et interview med danske TV 2. Mens den bevægende video er delt hundredetusinder af gange på Facebook og Twitter i hele verden, og endda har været i konservative, engelske aviser, mørklægges klippet som er politisk dynamit i Tyskland af alle tyske medier. Ikke ét eneste tysk medie finder det umagen værd at vise interviewet. Tyske medier mørklægger interview (Snaphanens oversættelse) Se også ”Alternativa medier garanterar vår demokrati”

Who Screwed Western Civilization?

Med Lauren Southern og Stefan Molyneux. Southern, der er canadier af dansk afstamning, begynder i Frankrig med Michel Foucault og Jacques Derrida. Foucault er sådan noget man hjernevasker sagesløse sygeplejeelever med i Danmark.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Marcus_TTor ArneArne Åsmund StøylenBrandmand for Bidermeyerbitten Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Anonymous: “Er jeg hjernevasket”

https://www.youtube.com/watch?v=upy0cA4hy5s

Tor Arne
Guest
Tor Arne
bitten
Guest
bitten

Londons finans – distrikt skal sikres mot terrorangrep , ser ingen ting om dette i PK medier jeg . Vil nekte jihadister å komme hjem til Tunisia , selv om landet har produsert flest jihad ister syria- farere , og nå folk som bor i Tunisia fått nok at terrorisme , vil ikke ha disse jihad svina tilbake igjen , men da må resten av Europa slite med slike , jihadist – terrorister , som Tunisia ikke vil ha tilbake igjen . Den politimannen som skjøt og drepte den terroristen , som hadde massakre på julemarkedet i Berlin , må… Read more »

Charles Nielsen
Guest
Charles Nielsen

Satan´s Bedehuse skal fjernes. For mig ligegyldig hvordan.

https://www.youtube.com/watch?v=qXwY76lKNB0

Hans Erling Jensen
Guest

Lad os nu lige blive enige om, at Merkel er Kristdemokrat!!!!! Ikke socialdemokrat.

Marit
Guest

Samme hjernelammelse.

Arne Åsmund Støylen
Guest
Arne Åsmund Støylen

Nope, hun er fremdeles en marxist. Hele det politiske spekter er forflyttet til venstre. Det er ikke fordi Castro ble konservativ på sine eldre dager at han mottar hyllest blant vestens ledere. Det er fordi majoriteten av vestens ledere er marxister.

invernes
Guest
invernes

Får legge inn enn julesang og 🙂

https://youtu.be/cHI8M1K2LXs

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

..når vi nu er i julestemning
https://www.youtube.com/watch?v=9NKHJ64qRR8

invernes
Guest
invernes

Medier generelt i Vest Europa er folkets fiender ! hvorfor finner folk seg i disse drittsekkene av landsvikende avskum ? journalist svin burde bli fritt vilt.

Marcus_T
Guest
Marcus_T

Er det noen som passer til beskrivelsen “sannhetens torpedoer” så er det journalistene: Trump hadde rett: “They`re SO dishonest!” Blir det noensinne et nytt landssvikoppgjør så vet jeg hvem som skal på tiltalebenken!

invernes
Guest
invernes

Enig der 😉