7
jan
Seneste opdatering: 8/1-17 kl. 1424
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Men halvdelen bliver i Europa alligevel. Det er vĂŠldig mange, som burde strittes hjem: Via GoV. SHOCK REPORT: Italy sees RECORD number of migrants as almost 200,000 arrive in 2016 alone.

»15 mio. afrikanere vil til EU inden 2020«

Jeg skrev forleden ironisk og underdrivende »Flygtningekrisen er ikke slut endnu«. Sandheden er, at “flygtningekrisen” slet ikke er begyndt endnu. Europa er allerede under belejring, men det er det rene vand sammenlignet med, hvad vi er om bare tre, fem og ti Ă„r.

“Flygtningekrisen” handler ikke om krig og forfĂžlgelse, den handler om Afrikas eksploderende befolkninger, som vi selv har skabt, ved bla. at sĂŠnke bĂžrnedĂždeligheden. Vi glemte at tĂŠnke pĂ„, hvilket liv de skulle have. PrĂŠvention og to-barns politik skulle have vĂŠret vores fĂžrste betingelse for hjĂŠlp.

Personligt tror jeg 15 mio. er et meget konservativt skÞn, ved 2050 vil en halv til en hel milliard have forsÞgt at komme til Europa. Europa forstÄr slet ikke sin umiddelbare fremtid, vi stirrer vores udslettelse i Þjnene, og vi lukker dem. Hvorfor hÞrer vi ikke vores statsminister spytte rent ud med, hvad situationen er, nÄr han ved nytÄr har chancen for at tale til hele befolkningen?

EU med hele sit milliarddyre analyseapparat, agerer som om antallet migranter er endeligt. Det er det ikke. Bryssel vil med sin nuvĂŠrende kurs udslette os allesammen. Den inkompetente Juncker er i Ăžjeblikket Europas farligste mand, han kan ikke blive sat ud af spillet hurtigt nok. At det overhovedet kunne falde Tyskland og Sverige ind, at tage hhv. 1 mio. og 165.000, viser at Merkel og LĂžfven ikke har begrebet situationen. De er stadig lallende amatĂžrer efter et helt liv i (rĂžd) politik.

New estimates revealed by the Austrian Military Intelligence agency show that the migrant crisis is far from over as they predict a surge of economic migrants from West Africa in the coming years.

The report by the intelligence agency showed that between the years of 2013-2016 around half a million migrants had traveled from various parts of Africa to Europe. It also found the vast majority of the movement did not come because they were fleeing war or oppression, but rather for economic reasons and the agency believes that trend will continue to rise in the years ahead Bild reports.

Of all African migrants who arrived in the three-year period since 2013, the largest amount came form the war-torn country of Eritrea, one of the few African countries deemed as unsafe enough to grant legitimate asylum. Some 100,000 migrants travelled from Eritrea and 80,000 came from Nigeria, often considered one of the safer countries in West Africa and the country with the largest population on the continent.

A sharp rise in unemployment across the African nations will lead to a massive increase of economic migrants by 2020, the agency predicted. This surplus of workers who will be unable to find a job in Africa could reach as high as 15 million people by the year 2020, a number that dwarfs the just over 1 million migrants who have arrived over the course of the migrant crisis. Intelligence Agency Warns Of 15 Million African Migrant Surge By 2020

GEHEIMDIENST SCHLÄGT ALARM Europa steht vor einer neuen FlĂŒchtlingswelle

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

De er krigsflygtning – fĂžrhen ville de ikke fĂ„ asyl, men grundet udvidet fortolkning omfatter de internationale konventioner langt flere. SĂ„dan har jeg i alle tilfĂŠlde opfattet det. Disse hellige stentavler sammen med Menneskeretsdomstolen ĂždelĂŠgger vores land /Europa.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

“NYBYGGARNA

Karl-Oskars och Kristinas budskap till svenskar i dag
”:

http://blueshift.nu/nybyggarna/

“NORGE: SVERIGE SNART I INBÖRDESKRIG

Norsk intelligentsia observar med förfĂ€ran utvecklingen i broderlandet
”:

http://blueshift.nu/norge-sverige-snart-inbordeskrig/

“STATEN FÖRBEREDER SIG FÖR KRIG – MOT DE EGNA MEDBORGARNA

Vad som skiljer Sverige frĂ„n övriga Norden – landets mĂ€nniskofientliga regering
”:

http://blueshift.nu/staten-forbereder-for-krig-mot-medborgarna/

“MSB – FRÅN RÄDDNINGSTJÄNST TILL SANNINGSMINISTERIUM

SĂ€g hej till NATO:s hemliga samarbetspartner i Sverige inför det planerade anfallskriget mot Ryssland – Myndigheten för samhĂ€llsskydd och beredskap (MSB)
”:

http://blueshift.nu/msb-fran-raddningsstjanst-till-sanningsministerium/

“SÅ HÄR LJUGER OBAMA OM RYSSLAND OCH TRUMPS VALSEGER

I skamvrĂ„n i dag: TT, Aftonbladet och DN
”:

http://blueshift.nu/cia-och-fbi-ljuger-om-ryssland-trumps-valseger/

SkÄning
SkÄning
4 years ago

Tack, Steen, för att du sĂ€ger det uppenbara som har stĂ„tt klart för mig i nĂ€stan 30 Ă„r. VĂ„ra internationella humanitĂ€ra insatser har varit endimensionella, i den meningen att vi har rĂ€ddat liv men inte hejdat befolkningsexplosionen. Resultatet Ă€r vad vi nu ser och kommer att uppleva de kommande decennierna. Ingen jĂ€kel ska sĂ€ga till mig eller dig “Varför sa ni inget?”, Ă€ven om det Ă€r en klen tröst.

Odd S. OlavssĂžn
Odd S. OlavssĂžn
4 years ago

Netop den forestÄende migrantkrise, som du sÄ rigtig pÄpeger, som slet ikke er i nÊrheden af at begynde for alvor endnu, bliver forhÄbentlig det sidste ligkistesÞm i EU-kisten!

EU, du vil ikke blive savnet!!!

invernes
invernes
4 years ago

Steng grensene opplÞs Schengen ! mur mÄ bygges og Middelhavet mÄ minelegges.

redrumkiss
redrumkiss
4 years ago

Det kan bli sÄ himla enkelt att stoppa det hÀr, men folk som skÀms bara för de Àr vita, kÄta batikhÀxor som bara Àlskar kamel Mohammed och djungel George. Sen naiva korkade smÄ brud jÀvlar som Àr hjÀrntvÀttade med genus och feminism.

MÀn som inte fÄr bara mÀn, annars blir det kastrering. Sen godhetssyndromet som egentligen handlar om att man har hybris. Finns vÀl nÄgon som Àr hög pÄ hormoner och mÄste bara hjÀlpa hela jordens befolkning. Utan dom hÀr jÀvla idioterna hade allting kunnat lösas.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

“Dödsskjutningarnas Hermodsdal: 6-Ă„ringar vĂ„gar inte gĂ„ ut och leka – rĂ€dda för att bli dödade”:
http://avpixlat.info/2017/01/07/dodsskjutningarnas-hermodsdal-6-aringar-vagar-inte-ga-ut-och-leka-radda-for-att-bli-dodade/

Det Àr hög tid att Stefan Löfven börjar regera Sverige i stÀllet för att Äka till Saudiarabien som vapenförsÀljare tillsammans med oligarken Marcus Wallenberg och vara USA:s krigspresident och mottagare av Nobels fredspris Barack Obamas och Tysklands förbundskansler för muslimsk massinvandring Angela Merkels lekkamrat.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..Å Gu, sĂ„ rett du har…

Ann O Nym
Ann O Nym
4 years ago
Reply to  sussebassa

Det var en som kalte seg for Obama Bin Laden pÄ kommentarfeltet. Lol.
Jeg er i Spania for Þyeblikket og har fÄtt svenske naboer. Hyggelige mennesker.
Her i Spania har jeg ikke sett en hijab forelĂžpig. Herre Gud hvor godt det er.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

15 millioner???? SĂ„ skal man da vĂŠre dumnaiv, hvis man tror, at det kun handler om 15 mio. Jo flere vi hjĂŠlper her til, og giver penge, bolig og rettigheder, jo flere fĂ„r appetit pĂ„ at sĂžge lykken og gratis penge og lade os snotsnydedumme hvide arbejde for sig. Den stĂžrste ulykke vi har pĂ„fĂžrt niggerne er at hjĂŠlpe dem til lĂŠgehjĂŠlp, der pĂ„ forrykt vis har nedsat den naturlige bĂžrnedĂždelighed. Igennem >60 Ă„r har jeg hĂžrt om, at vi skulle donere penge til de smĂ„ sultne bĂžrn i Afrika, sĂ„ de kunne komme til at yngle flere smĂ„ sultne… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Klart dom vil, men det fÄr dom inte..
Det ville innebĂŠre Europas undergang og trygghet..bare elende.
SĂ„ grenser mĂ„ stenges/bevakas betre og enklare lover med utsending straks…om nĂždvendig skjuta..vi har inget val.

Dogen
Dogen
4 years ago

Innvandringen og dens konsekvenser er som en skrekkfilm man ikke kan skru av.

Sam Harris og Douglas Murrrey. Holder ikke helt med Harris, fordi det er fremdeles hĂžyreekstremismen og Trump som plager ham.

https://www.youtube.com/watch?v=KDwvlrV64zU

bitten
bitten
4 years ago

Flyktninger handler fĂžrst og fremst om Ăžkonomiske immigranter , som reiser gjennom mange trygge havner pĂ„ sin vei , og mĂ„let er Ă„ komme til det europeiske landet , som gir flest mulig gratis goder , Nav stĂžnader . Og som FN , EU , globalister , Soros , Paven og mektige bakmenn , stĂ„r bak Ă„ pusser pĂ„ hele Europa , fredens religion med islam ,muslimer ,og fargerike afrikanere , som er terrorister , massemordere , voldsmenn av verste sort , voldtekt – forbrytere , setter biler i brann , der knivene sitter enorm lĂžst , slĂ„r ned folk… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Dom behöver inte ta ansvar för barnafödande det skav vi göra. Dom behöver inte ta ansvar för sig sjÀlva det ska vi göra. Ni hör hur dumt det lÄter att lÄta andra ta ansvar för allt. NÀr det egentligen handlar om att ta ner vÀlfÀrden i Europa med hjÀlp av flyktingkrisen eller den sÄ kallade som Àr skapad av Clinton och hennes anhang. Av globalister rikare Àn dom flesta i vÀrlden.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

Det berÀknas finnas 1,2 miljarder afrikaner i Afrika. Jag Àr övertygad om att det Àr fler Àn 15 miljoner som vill till Europa. Det sÀger sig sjÀlvt att det inte fungerar med öppna yttre och inre grÀnser i Europa!

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  snaphanen

Vem ska ta ansvar vi eller dom det Àr frÄgan. Men nu handlar det inte om ansvar utan billig politik. Det Àr felet.

Marit
4 years ago
Reply to  snaphanen

Det er sÄ skremmende at man blir mÞrkredd ved tanken. Jeg har selv bodd 2 Är i Øst-Afrika.