22
jan
Seneste opdatering: 22/1-17 kl. 2236
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det har vĂŠret uvĂŠrdigt at se amerikanske kvinder i dag. UKIP tabte lidt pĂ„ samme mĂ„de, som Hillary Clinton gjorde. Af valgtekninske grunde. Skabte UKIP sig sĂ„ vulgĂŠrt og voldeligt i gaderne over det? VĂŠrst var rejekĂŠllingen Madonnas tale, en 58-Ă„rig der fik sine pubeshĂ„r fotograferet for at protestere mod Trump (!). Madonna “havde lyst til at sprĂŠnge det Hvis Hus i luften. Secret Service har sikkert skrevet det ned til senere. Majority of 230 protesters arrested on Inauguration Day will face 10 years in prison and $25k fine

NĂ„r regningen kommer, er de ansvarlige skredet

“Är det inte fantastiskt? Sverige lider av vĂ„rdkris, poliskris och flyktingkris, men ingen Ă€r ansvarig”

Der er ingen steder, det er sÄ gratis at lave kÊmpebommerter som i politik. De tunge, svÊre problemer Anna Dahlberg beskriver, vil forfÞlge svenskerne i flere Ärtier. Kriminaliteten er ubekÊmpelig, de sÄkaldte flygtninge kommer ikke i arbejde undtage mÄske i de kunstige, enkle jobs, som politikerne taler om. Nu kommer regningen, men ingen vil have den. Der bliver meget at lÞbe fra de nÊste mange Är. Hvis jeg kunne have ondt af svenske politikere, ville jeg havde det, men jeg kan kun have ondt af den befolkning, de har forrÄdt.

Alla skyller pÄ alla: Flykten frÄn ansvar har nÀrmast blivit epidemisk i den svenska offentligheten. LÀget pÄ landets akutsjukhus Àr vÀrre Àn nÄgonsin tidigare. Det rÄder en skriande brist pÄ bÄde personal och vÄrdplatser med följden att svÄrt sjuka patienter blir liggande pÄ akuten i flera dygn.

Sjuksköterskor vittnar om hur de grÄter av utmattning och varnar för att patientsÀkerheten Àr hotad. Men intressant nog finns det inte heller hÀr nÄgon som Àr ansvarig för den katastrofala situationen. SjukvÄrdsminister Gabriel Wikström (S) skyller pÄ det borgerligt styrda landstinget i Stockholm

Exemplen kan staplas pÄ varandra. Vem bÀr egentligen ansvar för att Sverige hamnade i en akut flyktingkris under hösten 2015? Fredrik Reinfeldt har gjort klart att han inte Àr det minsta intresserad av att diskutera sin roll under de Är som lade grunden för den ohÄllbara flyktingpolitiken.

Inte heller Stefan Löfven har velat nÀrma sig Àmnet. För enligt regeringens historieskrivning finns det ju inget nationellt ansvar att utkrÀva; det var bara övriga EU som svek. Att Sverige med sin politik nÀr det gÀller exempelvis ÄldersbestÀmningar lockade mÀngder av ungdomar att lÀmna Iran lÄtsas man inte om. ANNA DAHLBERGIngen vill ta ansvar för Sveriges kriser

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hasse
Hasse
4 years ago

Proble Àr att de flesta tror lögnfabrikerna. LÀser man inte utanför PK-korridoren sÄ blir man marinerad. Det Àr som i krig : det första som dör Àr sanningen. Sverige befinner sig i ett krig dÀr överheten vill bekÀmpa oss men lÄtsas vara för godhet. TyvÀrr rÄder motsatsen men allt för fÄ kan se det eftersom man Àr sÄ full med lögner

Anna Svensson
4 years ago

Ingen Ă€r ansvarig för Sveriges misĂ€r och politikerna vet inte vad det beror pĂ„ – hur dumma tror de att vi Ă€r? IstĂ€llet för att grĂ„ta över Trumps valseger borde de Ă€ntligen kavla upp armarna och handla.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

“VĂ€rldsrekord i dĂ„lig förlorare”:
http://blueshift.nu/arvet-efter-obama/

I den sista videofilmen uppmanar NWO-marionetten Madonna till revolution i godhetens (Orwellska för ondskans) och kÀrlekens Orwellska för hatets) namn. Hon sÀger att hon har funderat pÄ att sprÀnga Vita Huset. PÄ huvudet har hon en svart mössa med tvÄ hornliknande utbuktningar högst upp, passande för en satanist.

PK svada
PK svada
4 years ago

Her er den usensurerte talen som Madonna holdt der hun sier at hun vil sprenge det hvite hus.

https://www.youtube.com/watch?v=PtXzRvfA4Jo

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  PK svada

Hun trenger vel litt PR for Ă„ selge sine lĂ„ter…jojo, all reklame er god reklame…

Marit
4 years ago
Reply to  sussebassa

Lock her up !

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

SĂ„ hĂ€r behandlas kvinnor i Sverige som Sveriges kaosstatsminister Stefan Löfven kallar “en humanitĂ€r stormakt med vĂ€rldens första feministiska regering”:

“MisstĂ€nkt vĂ„ldtĂ€kt ska ha filmats live pĂ„ nĂ€tet”:
http://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtakt-ska-ha-filmats-live-pa-natet/

“Tre gripna för vĂ„ldtĂ€kt i Uppsala”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jeem7/tre-gripna-for-valdtakt-i-uppsala

Nu nĂ€r det inte gĂ„r att dölja lĂ€ngre att svenskor vĂ„ldtas av invandrare kommer pjĂ€sen “Vita mĂ€n vĂ„ldtar” mycket lĂ€gligt. PjĂ€sen kanske Ă€r ett bestĂ€llningsverk av Löfven?

“#vitamĂ€nvĂ„ldtar: SkĂ„despelarstudenter framför specialskriven pjĂ€s av Lo Kauppi”:
http://news.cision.com/se/goteborgs-universitet/r/vitamanvaldtar–skadespelarstudenter-framfor-specialskriven-pjas-av-lo-kauppi,c2170896

“Stefan Löfven (Swedish PM) Embaress The Swedish Nation”:
https://m.youtube.com/watch?v=6swyinqgJx8

achantus
achantus
4 years ago

Det gjÞr det enda merkeligere at det er sÄ mange kvinner som driver fram den multikulturelle agendaen. Det er kvinnene som fÄr lide mest, sÄ hvorfor gjÞr de det? Er det et ubevisst Þnske om Ä bli dominert? Er det et element av en slags patologisk erotisme i det? Jeg undrer.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago
Reply to  achantus

Detta Àr mig ocksÄ en gÄta. Jag röstade pÄ SD 2014, och jag kommer att rösta pÄ SD 2018. Jag förstÄr inte hur Feministiskt initiativ och hbtq-rörelsen gÄr ihop med islam. Jag misstÀnker att den feministiska rörelsen och hbtq-rörelsen, liksom miljörörelsen, Àr kidnappad av kommunister som samarbetar med islamisterna för att nÄ sitt mÄl och vice versa. Insidan av de regnbÄgsfÀrgade och gröna Àpplena Àr blodröda.

achantus
achantus
4 years ago

Javisst, som meloner! Ja, disse organisasjonene har blitt infiltrert og overtatt. Det virker ikke som om konsekvensene av sharia har gĂ„tt opp for disse kvinnene. Akkurat som barn tror de at de kan fĂ„ alt samtidig, bĂ„de kvinnerettigheter, islam, velferd, demokrati osv. NĂ„r det gjelder vestlige politikere, tror jeg de har samarbeidet med islamske organisasjoner i flere tiĂ„r, og har planlagt Europas framtid for lenge siden. Det er interessant Ă„ se hvor mange av toppene i EU og FN som er “tidligere” marxister, maoister m.m. Det forklarer en hel del.

River
River
4 years ago

“men jeg kan kun have ondt af den befolkning, de har forrĂ„dt.” TĂŠnker selv pĂ„ udtrykket, dummere end loven tillader. Jeg har oplevet og oplever mennesker der holder sig i selvpĂ„fĂžrt uvidenhed blot for at kunne fĂžle sig accepteret og gode. Mennesker der ikke er villige til i en eller anden grad at stĂ„ op for det der er retfĂŠrdigt, har ikke min medlidenhed. FĂ„r den aldrig. De er kriminelle i deres passivitet. Lonely are the free.

bitten
bitten
4 years ago

Det er nĂ„ jobben begynner, der Donald Trump sjokkerte makteliten i sin store tale . Der Donald Trump holdt den mest radikale innsettelse talen , som er gjort noen gang i fĂžlge CNN , som CNN mente var populisme , men blodig alvor i fra Donald Trump . Som der Trump mente at Amerika er delt i to , der de som tror pĂ„ han og de som tror pĂ„ Clinton sin politikk , og viste til at han ikke var noen vanlig president , der han ikke kom til Washington for tomme ord . Og Donald Trump Ă„pnet med… Read more »

Steinadler
4 years ago
Reply to  bitten

De verste “voldelige av den kriminelle sorten” er forrĂŠderne blant “vĂ„re egne”, bĂ„de politikerne som pĂ„ manipulativt lĂžgnaktig vis gjennom flere tiĂ„r har benyttet seg av “voldsmonopolet” for Ă„ undergrave de vesteuropeiske nasjonene og utradere bĂ„de kulturene og folkene her, OG voldelige venstreekstreme aktivister som de samme politikerne har latt herje mer eller mindre fritt under dekke av det samme “voldsmonopolet”. Disse som kommer utenfra, fra Afrika, Midt-Østen og Asia – og som har sluppet inn takket vĂŠre bĂ„de kriminelle politikere og andre mer eller mindre voldelige aktivister – de er stort sett strengt tatt bare noen ganske enkle opportunister.… Read more »

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  Steinadler

JA nĂ„ har det jo vĂŠrt globalist mĂžte i Davos , der pengefondets leder Christine Largade , mener at middelklassen er i stor krise i de ulike rike landene , samt Ăžkende ulikheter og der den Ăžkende populismen, Ăžker kraftig i hele Europa . Og som alle vet er globalisering av verden pĂ„ full gang , med Ă„pne grenser til hele verden , der globalister , FN , EU og samt venstreekstreme grupper , og politikere i hele Europa med Merkel , alle andre svike- politikere, er den aller stĂžrste fiende til dags dato for Europa . Ja den aller… Read more »

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  bitten

Kanskje jeg en dag fÄr bruk for mitt japanske sverd fra 2.verdenskrig? Det har nok hugget av noen hoder i sin tid.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

..ja. hvor ogsÄ Sveriges statsminister smiler, gÄende tur med topp sikkerhet rundt..pÄ skattebetalernes regning..lyx bare lyx.
Og i hemma i Sverige sulter han eldre/sjuke..dom fĂ„r eta hundmat..knappast, og mĂ„ ligge i 2 dagers bajs med munnen kneblat…dom skal tystas ned sammen med pleierne.
Hele Sverige er blitt en psykiatrisk klinikk..lukket avd.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

De nye Sverige der 6 Ă„ringer er redde for Ă„ gĂ„ utenfor dĂžren i MalmĂž ,og er redd for Ă„ bli drept , siden det har vĂŠrt sĂ„ mye drap der , sto pĂ„ frieord . Eldre blir behandlet som avfall , har jeg lest om sĂ„ alt for mange ganger , fĂ„r servert sĂžppel – mat pĂ„ sykehjem , gamle blir behandlet som dritt . LĂžfven sin tide er vel over snart samme hva , nĂ„r SD fĂ„r rent flertall til neste valget i Sverige som jeg regner med , at svenske hvite borgere Ăžnsker for sin fremtid .… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Du er godt oppjustert om dagens Sverige…
Ja, SD er vĂ„rt eneste hĂ„p for bedring…men hva den slue LØfven har i bakhand vet man ikke..han kommer ikke Ă„ gi makta ifra seg frivillig ..det har han selv sagt..
SÄ borgerkrig kan det godt bli..SDÚre gir seg ikke heller..Vi skal i regjering i 2018, eller kanskje fÞr hvis Batra vÄger Ä stÄ for det hun har sagt..felle regjeringen fÞr med SD`s hjelp..men hun er kjent for sin vinglethet..og kjemper egentlig for sin stilling i partiet.
Hun vet hun nĂ„ mĂ„ levere…ellers skiftes hun ut..og M taper stadig velgere pĂ„ mĂ„lingene.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

JA og den svenske storavisen Ekspressen var i hardt vĂŠr for litt siden , etter at den svenske storavisen , publiserte en artikkel . Som hyller det muslimske brorskapet , som fremhevet islamister , som er den eneste vei til Demokratiet , fred i MidtĂžsten . Og da kom det i fra en terrorekspert Magnus Rondstard, med kraftige motytelser og skyts , mot journalister i Ekspressens Hvilken intelligent utsagn som det kommer i fra den svenske avisen der , ja nĂ„r slike aviser som patetisk ekspressen i dette tilfelle her . Som hyller det muslimske brorskapet , som fremhever islamister… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Du vet ..all media eies og drives av PK…de lager sine eventyr, og dessverre slukes disse rĂ„tt av flertallet.
Vi ikkePK anser denne og alle aviser som underlag i tissekassen til pusen..alt den er brukandes til.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Steinadler

En stat kan overleve ytre fiender, men ikke forrĂŠdere i sin midte. Skrev ikke Cicero noe om det? Hvor var det, mon tro? Hm… nei, jeg husker ikke. Kanskje det ikke var Cicero likevel.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  snaphanen

Takk!

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  Steinadler

Tydligen har Andrew Anglin och hans Daily Stormer demaskerat vÀnsterextremisten. Visade sig vara en bajsÀtande sexslav. Fy fan vilket Àckel!

Steinadler
4 years ago
Reply to  Steinadler

AngÄende intimidering:

https://www.youtube.com/watch?v=-AhMPTFRwPM

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Den brede svenske befolkning har siden fĂžr Reinfeldt vidst, hvad der skete, men passivt stemt pĂ„ de samme partier, sĂ„…

GHjo
GHjo
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Saueflokken fĂžlger ledersauen utfor stupet uten Ă„ ha noen selvstendige tanker og vilje.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago
Reply to  GHjo

Folket pÄ jorden, inte bara i Sverige, mÄste vakna upp och sluta vara lydiga fÄr som följer flocken in i NWO-elitens farliga fÄlla.

“The New World Order & Agenda 21 News [Video]”:
http://asheepnomore.net/2014/04/28/new-world-order-agenda-21-news-video/

“VIDEO: Top New World Order (NWO) Quotes”
http://asheepnomore.net/2013/11/07/video-top-new-world-order-quotes/

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  GHjo

De politikere vi har, er bare et symptom pĂ„ den moralske, intellektuelle og kulturelle uorden som vĂ„re samfunn nĂ„ befinner seg i – “advanced state of decline and disorder”.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

springe –> sprĂŠnge, tak â˜ș- ligesom med ligge og lĂŠgge, sidde og sĂŠtte, synke og sĂŠnke etc.

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Jeg havde ellers glĂŠdet mig til at se Madonna springe det Hvis Hus i luften.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Det som Ă€r problemet Ă€r att man ökar befolkningen för fort och för mycket. Det Ă€r problemet invandringen fĂ„r inte diskuteras man har lĂ„st in sig i ett hörn dessutom mot folkets vilja sĂ€g sĂ„ hĂ€r om ryssarna invaderar Finland och det skulle ha kommit en 2,5 milj finlĂ€ndare till Sverige pĂ„ ett par Ă„rs tid samma problem men ett broderfolk svenskarna skulle öppna sina hem i början men samma problem som nu skulle komma upp efter ett par Ă„r. Sen skulle det bli finska zoner i mĂ„nga omrĂ„den som man bara pratar finska men eftersom det Ă€r samma kultur… Read more »