31
jan
Seneste opdatering: 1/2-17 kl. 1651
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FN og EU’s planer er, at 60 millioner flere migranter skal til EU inden 2050. Det er 3, 3 mio. om året, hvordan de så forestiller sig det, når Vesteuropa skal modtage alle. Vi udgør kun 2.55% af verdens befolkning, og vi bor allerede meget tæt med 177 pr. km2.

Det kaldes “replacement migration” fordi vi bliver ældre og ældre, og migranterne kaldes “flygtninge,” selvom et mindretal er det. Men det er i en tid hvor vi mister 30 procent af vores arbejdspladser til automatisation. Vi har kort sagt ikke brug for MENA og Afrikas befolkningsoverskud til andet end at starte borgerkrige i vore børns levetid,’ hvilket ikke var så fjernt fra at lykkes i Frankrig i sommeren 2016.

FN og EU er i gang med et kvalificeret mordforsøg på Europa, og det eneste glædelige i den forbindelse er, at Østeuropa ikke hopper på den limpind. Men hvad siger Vesteuropæiske ledere? Ingenting, hør på kommunalpolitikeren Lars Løkke og hans parti. Silenzio! bortset fra  Støjbergs afledningsmanøvrer. Deres tavshed er en stiltiende accept af EU’s planer.

Tro ikke, at de socialdemokrater danskerne vil vælge næste gang, stiller sig anderledes over for EU’s planer for vores land. De vil lade EU tømme vores nation, en af verdens ældste, for ethvert indhold. Det bliver et beboet landområde renset for identitet, som store områder af Sverige allerede er. Lad os nu se, hvornår disse ledere bliver møre. Uanset retorikken, holder de kun til et vist, endeligt antal terrordøde, for skyldsspørgsmålet kan de kun selv være i tvivl om. Ingen rationel person kan tvivle om, hvem der er skyld i dødsofrene.

I forreste frontlinje

af Henrik M. Jensen

Hvert år den 26.januar fejrer Indien “Republikkens dag” (til minde om den indiske forfatning af 1950), med store parader og optog i New Delhi. hvor en lang række regimenter og våbensystemer samt dansere og musikanter fra forskellige dele af det store land defilerer forbi landets regering og tusindtallige skarer.

Før paraden går i gang, indtager præsidenten sin plads på podiet og uddeler Indiens højeste militære orden i fredstid, “Ashoka Chakra”, til en soldat, der i det forløbne år har udmærket sig ved tapperhed og selvopofrelse.

Og som så ofte før blev den i år givet posthumt til en soldat, der var død i kamp i Kashmir ved grænsen til Pakistan,

Havaldar Hangpan Dada, født i Annachal Pradesh i det nordøstlige hjørne af Indien. I portrætfilmen, som den indiske regering har produceret, hører vi om hans opvækst som from kristen, om hans hjælpsomhed og mod og om hans indrullering i den indiske hær. Da hans enhed skulle overføres til det urolige Kashmir, sagde han til sin præst: “Bed for mig”.

Den 26.maj gik han forrest i nedkæmpelsen af fire muslimske terrorister, der var trængt ind over grænsen i det uvejsomme bjergterræn, dræbte de tre og sårede den fjerde, før han selv blev ramt.
Filmen slutter med de manende ord: “Martyriet er ikke afslutningen, men begyndelsen på en legende.”

Han efterlod sig to børn og enken, Chasen Lowang, som 26. januar modtog den fornemme orden af præsident Mukherjee.

“Islam har blodige grænser” sagde Huntington. Millioner af muslimer har de senere år søgt væk fra deres egne disfunktionelle samfund til et grænseløst Europa, og i takt med at indvandringen har taget karakter af kolonisering, er blodet nu for alvor begyndt at flyde også hos os.

Men intetsteds ser vi fronterne mellem islam og ‘resten af verden’ trukket så hårdt op som i Indien og langs dets grænser. Det er et forhold, vi i Vesten sjældent tænker over, lige som Indien sjældent optræder i medierne, på trods af at Indiens befolkningstal er næsten lige så stort som hele den muslimske verden og dobbelt så stort som i EU’s.

Den muslimske invasion på subkontinentet startede i middelalderen og førte med moghulerne til erobring af store dele af Indien og en muslimsk dominans, der varede op til 1800-tallet.

Ved Hindustans uafhængighed af briterne i 1947 udbrød blodige kampe, hvorefter muslimerne skilte sig ud i Pakistan, der betyder “De renes land”. Siden er der udkæmpet flere regulære krige mellem de to stater, og der er jævnligt lokale kampe ved grænsen i Kashmir og sammenstød over alt i Indien, hvor 15% af befolkningen er muslimer.

I Pakistan er der til gengæld (stort set) ikke andet end muslimer, og landet lever således op til navnet “De renes land” samt den intolerance, der altid følger med islam.

Som det fremgår af paraden på “Republikkens dag”, er inderne stolte over deres nation, og de bevogter – naturligvis – deres grænser.

EU kan lære meget af Indien.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
henrikGustaWasaEva på SödermalmRobert Spencer: Vi har den muslimske terror, “vi” selv har bestemt | Hodjanernes Blogbitten Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
GustaWasa
Guest
GustaWasa

Det anti-demokratiska kommunismen i EU-kommission och EU-parlament, som även visar att de som kallar sig liberaler även dem röstar för islamism.

Har väl att göra med att den “övervintrande kommunismen” i Europa och Norden i avsaknad av Lenin och Stalin sett sig om i världen och har funnit att islam är ett mycket bra allternativ för att ersätta diktatur med en islamsk diktatur.

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

De psykopater och sociopater som via sina välavlönade marionetter styr FN och EU vill döda de europeiska länderna och de europeiska folken genom massinvandringskrigföring. Här berättas det om två afrikanska invandrare som borde tilltala psykopaterna och sociopaterna som kontrollerar stora delar av planeten.

“Vålds- och våldtäktskaos när ungdomar bjöd afrikaner till fest”:

http://www.friatider.se/v-lds-och-v-ldt-ktskaos-n-r-ungdomar-bj-d-afrikaner-till-fest

trackback

[…] herfra, hvor du kan læse […]

bitten
Guest
bitten

Ja her kommer EU – presidenten Donald Tusk , som mener at Donald Trump er en stor trussel , som gjør EUs situasjon farligere enn noen gang. Der EUs stats og regjeringen lister opp trusler , som gjør EUs situasjon farligere enn noen gang , og som der flere internasjonale utfordringer enn noen gang , kommer det nede i fra Brussel . I denne kategorien er Kina , Russland sin aggressive holdning til Ukraina , kriser , terrorisme , radikalisering , Islam , midt – østen , kommer det uttalelse i fra Donald Tusk . For min del er EU… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

EU vil ikke lære noget!

PK svada
Guest
PK svada

Fantastisk intervju med Trump

https://www.youtube.com/watch?v=mRLZT0Y7G2M

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Ingrid & Conrad om den nya rikssvenskan.

https://www.youtube.com/watch?v=iD9jjlZ2AMw

latmask
Guest
latmask

Lernia borde byta namn till Indoktrinia.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Och sådana som oss kommer häckla tilltaget via satiriska videos och memes.

latmask
Guest
latmask

Vi kåmmär at få micket inspiratjon. Jak övvar reedann.

PK svada
Guest
PK svada

Sylvi Listhaug (Facebook)

Følg med i morgen! Da legger Brochmann II-utvalget frem sin utredning kl. 10 om langsiktige konsekvenser av høy innvandring. Den blir viktig for den politiske debatten. Nå kan vi bruke fakta fra Brochmann II- utvalgets utredning til å ta diskusjonen videre om de langsiktige konsekvensene innvandring har og de utfordringene vi står i. Utfordringene går ikke over selv om vi skyver dem under teppet. Det er nok å se til Sverige!
http://www.vg.no/nyheter/meninger/integrering-og-innvandring/konsekvensene-av-rekordhoey-innvandring/a/23912560/

invernes
Guest
invernes

‘Europeans don’t need Russians to tell them the EU isn’t working’ – George Galloway

https://www.rt.com/op-edge/375151-nato-eu-stratcom-russia/

invernes
Guest
invernes

Hvordan starte et folkeopprør i Vest Europa mot EU ? man må vekke opp folket i Vest Europa ellers går det til helvete.

PK svada
Guest
PK svada

I vest Europa så har vi bygget opp et velferdssystem som har gjort oss avhengige av staten, det er derfor det ikke blir gjort opprør her.
Men når staten ikke lenger kan beskytte innbyggerne så har ikke staten lenger noe legitimitet.