5
feb
Seneste opdatering: 7/2-17 kl. 0527
76 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lydige kvinder kommer i himlen

R√łdstr√łmperne sagde for snart 40 √•r siden: “S√łde piger kommer i himlen, andre kvinder kan komme hvor som helst!” I dag h√¶lder feminister med deres ligegylsighed noget mere til en himmelfart. For nogle dage siden, fejrede de World Hijab Day i Sverige. Overalt var der kvinder, der bedyrede at t√łrkl√¶det skam var frivilligt. I Sverige m√•ske. At mange millioner kvinder ikke har noget valg, faldt dem ikke ind. Svenske medier var helt med p√• denne fordummelse.¬†Islamic Republic of Iran: Posters threaten women with hellfire for not wearing hijab


Religionsfrihedens begrænsning

Henrik Gade Jensen: Der kan kun v√¶re trosfrihed for dem, der kan t√łjle deres Gud

De vestlige samfunds religionsfrihed er kun religionsfrihed i den snævre betydning af ordet religion.

Det ville v√¶re mere forbrugeroplysende, hvis Danmark i stedet for at prale med religionsfrihed i Grundloven gjorde opm√¶rksom p√•, at religionsfriheden fungerer bedst for protestantiske sekter, j√łdedom, en moderat katolicisme og visse √łstasiatiske religioner.

Vi har lige netop d√©n religionsfrihed, som passer til de religioner, vi har haft. I praksis er der ingen ret til at v√¶lge enhver tro fra det store ocean af verdensreligioner, men kun en fintunet og sn√¶ver frihed til at ben√¶gte treenigheden eller at br√łdet og vinen i nadveren virkelig er Jesu blod og legeme, undlade barned√•b og vente p√• en ny messias.

For vi har ikke religionsfrihed i den f√łrste, altomfattende betydning. Og kan aldrig f√• det, for det kan intet f√¶llesskab omfatte. Abraham m√• l√¶re at t√łjle sin Gud.

Anders Fogh Rasmussen formulerede det forbavsende klart og up√•agtet som statsminister i 2005: ¬ĽFrihedsrettighederne er ikke forenelige med en lovreligion, der vil diktere den troendes tilv√¶relse fra vugge til grav. Men frihedsrettighederne er fuldt forenelige med at have en personlig religi√łs opfattelse.¬ę Problemet er, at vi tror, at vores religi√łse tolerance kan g√¶lde alle. Der kan kun v√¶re trosfrihed for dem, der kan t√łjle deres Gud

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

76 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre¬īKristian
Andre¬īKristian
3 years ago

Trots radikalfeminismens mycket dumdristiga tilltag att konsekvent träda till dessa huvudbeklädnaders försvar under åberopande av rätten till valfrihet, kvarstår det faktum att en hijab utgör den ultimata symbolen för den islamistiska terrorideologin. Dessa klädesplagg kan med fog anses som de mest värdeladdade i den så kallade civiliserade världen och kan aldrig komma att betraktas som kompatibla med det västerländska samhällets traditionella och dynamiska demokratifundament. Islamistisk feminism är en annan contradictio in adjecto, en motstridig definition, vars enda uppgift är att avdramatisera och legitimera infiltrationen av i grunden subversiva element. För denna konklusion krävs endast ett sunt förnuft och normalbegåvning.
Andreas.

Bear .
Bear .
3 years ago

Hjab er Helvede ! alle som tilber pedo propfeten vil brenne evig.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Bear .

Giver en masse næring til fjernvarmen, og så er den lige ved hånden.

PK svada
PK svada
3 years ago

Kanonvideo til st√łtte for Peter Springare

https://www.youtube.com/watch?v=6NG4ph3UYhY

PK svada
PK svada
3 years ago

Stå Upp För Peter Springare
https://www.facebook.com/groups/279528999133185/

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Jeg har sendt en mail til Folketinget: Til Martin Henriksen (DF) Personlig Da dette er vigtig i Danmarks interesse, forventer jeg et svar fra dig om det vil blive fremsat ved lov eller ej, personlig, eller fra Justitsminister S√łren Pape Poulsen. Dette lovforslag er ikke fremsat og det skal, det ifl Grundloven. Lovforslaget SKAL frems√¶ttes af Justitsministeren. ! ————————————————————————————————————————————- Det egentlige hvad det drejer sig om: Religionsfrihed Oprindelig forfatter LC Seneste forfatter CRP ——————————————————————————– Hele teksten der Vedr√łrer Linket: http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Jura/Danmarks_statsforfatning/religionsfrihed Jeg har Indsat den Originale Grundlovs tekst, kommenteret og konkluderet. Original Grundlov¬īs tekst: >>> <<>>¬ß 67: Borgerne har ret til… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Meld dig ind i Nye Borgerlige!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Det har de Nye Borgelige ikke gjort sig fortjent til. Ingen har gjort sig fortjen til at jeg vil melde mig ind nogen steder. Hvorfor nu det: Jo. Jeg har spurgt om de ville overholde Grundloven trods det at de skal underskrive den inde kommer p√• tinge. + At jeg har sendt mails til de forskellige, p√•lydende noget i retning af det ovenst√•ende. Intet svar. ! Jo Jo, et standardsvar: Tak for deres holdninger, det vil bliver fremlagt i l√¶sesalen. Venlig Hilsen Sekret√¶ren. S√• f√łler man sig pisset p√•, og misbrugt skattem√¶ssig da jeg er med til at betale deres… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Du er en kv√¶rulant, og dette at du mener, at forst√• den personificerede ONDSKAB, g√łr dig til en S√ÜRDELES FARLIG kv√¶rulant!!!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er mulig.
Men du mangler indsigt og en lille smule t√¶nkning f√łr du svarer.
Argumenterne har du desværre ingen af.
Hvad laver du her i et debatforum. ??

Marit
3 years ago

Vennligst: Hvordan kan du p√•berope deg √• “forst√• til fulde” en totalt sinssyk mann som Breivik ?

En mann som ingen norske psykiatere eller psykologer “forst√•r” ?
Annet enn at mannen er livsfarlig, og må bures inne på livstid.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Marit

Der er stor forskel p√• Sindsyg og Psykopat. Godt Marit. Jammen s√• har du jo l√łst Norge¬īs problem. !! Vi er enige om at han handling ikke er godt. For den frast√łder ogs√• mig. Men hvorfor handlede Breivik som han gjorde, der er her di st√łrste problem er: Medaljen har to sider: S1 f√łlelserne. S2 Hvorfor det skete, eller strategien i det.. Breivik er fuldst√¶ndig ens med Nelson Mandela (ANC) Der er begge terrorister (ANC var en terrororganisation). Der hvor de ikke er ens: Mandela havde folket med sig, derfor blev han en helt. Breivik havde ikke folket med sig… Read more »

Marit
3 years ago

“Der er stor forskjel p√• Sindsyg og Psykopat.”
Det skulle v√¶rt interessant √• h√łre din utlegning om disse diagnosene.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Marit

Det vil jeg ikke, for det har jeg ingen kompentance til.
Sp√łrg Retten.
En singsyg kan ikke tilrette lægge et komandoraid som breivik. Men en Psykopat kan.
Jeg sp√łrger dig:
Hvad fik Breivik til at handle som han gjorde.?
Jeg kan svare dig hvis du ikke selv kan finde svaret.
For een ting er helt sikkert: Noget fik alts√• Breivik¬īs ventil til at ryge af. !!
Og Norge har ikke l√łst problemet, ISLAM. ((Dette er en henvisning der hj√¶lper dig))

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Hans hat overfor de PK..de skulle straffes..fylte opp Norge med muslimer.
Alle han drepte skadet var Pk.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Undskyld jeg sp√łrger.
PK. hvad står det for. ??

sussebassa
sussebassa
3 years ago

PK er politiske korrekte.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Mange tak
Det vil blive husket.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Mener du at PK betyder Politisk Korekte. ?
I s√• tilf√¶lde Har du ganske ret. ūüôā

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Ja, pk er kulturmarxister imotsetning til ikkePK kulturkonservative…vanlig benevnelse p√• intn blogger…Jag vet jag er rett..:)

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  sussebassa

og jeg er enig med dig.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Marit

Sinnsyk er sekkebegrepet…psykopat en individuell diagnose.
..det er forskjellen.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Marit

Alikevel ble han ikke “d√łmt” for √• vara sinnessjuk, fikk fengelse, og inte varig v√•rd, men pga sine terrorhandlinger, som var et klart √łnske ifra dav√¶rende statsminister Stoltenberg…det ble blandet politikk inn i det hele.
Det var ogs√• uenighet iblant de sakkyndige…1. team ville ha han erk√¶rt sinnesjuk som dom mente han var,..tema 2 mente det ikke.

ragnhild
ragnhild
3 years ago
Reply to  Marit

Tilbakest√•ende, var det en bekjent nylig sa. Det fikk meg til √• tenke. Ble ABB vurdert for evnt. andre diagnoser enn de oppgitte. Eks. grader av autisme o.a. Jeg personlig heller for√łvrig til utenlandsk etterretningorganisasjon som rullet ham inn i sitt nett for denne ud√•den som utspilte seg i regjeringskvartalet og p√• Ut√łya. Facit om 22/7, likes√•vel 9/11 er ikke verifisert. V√•re myndigheter har mye, mye √• svare for, det tviler jeg ikke p√•. Det vi vet at vestens, innkludert nordiske myndigheter ikke g√•r av veien for noe for √• st√łtte NWO utviklingen og med det US-hegemoni. Det innkluderer ogs√•… Read more »

PK svada
PK svada
3 years ago

En religion som oppfordrer til å drepe er ingen religion, det er terrorisme.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  PK svada

Derfor: Fjern Islam og den dyrkere.

PK svada
PK svada
3 years ago
Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Danmarks Riges Grundlov:

§ 67. Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

¬ß 70. Ingen kan p√• grund af sin trosbekendelse eller afstamning ber√łves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt.

Det ene simple sp√łrgsm√•l man kan stille her, er: “Er islam lovlig ifg Grundloven?”

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Nej Anders Bo Ikke s√•ledes, selvom det burde v√¶re s√•ledan. 69 fort√¶ller politikerne hvad de skal g√łre, Men ¬ß69 er IKKE fremsat ved lov: ¬ß69 De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes n√¶rmere ved lov. S√•ledes: (( Justitsministeren Skal freml√¶gge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod s√¶deligheden og den offentlige orden, l√¶res i mosk√©erne i Danmark. )) ** Alts√• ¬ß 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. ** ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. ** Og s√• skal loven vedtages med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Du fatter jo hat

Og er som tidligere skrevet, en SÆRDELES FARLIG kværulant!!!

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Det med lovgivningen vil ske er skrevet ved demokratiets start i Danmark. At se bort fra stemningen dengang, nu skulle der rigtig lovgives og i paragraffer og stykker skrives om det ene og andet, uanset emners art ikke skulle v√¶re lovgivningsegnede, ja lovgivningsegnede!, iveren og lovgivningsb√łlgens komme er temmelig logisk, n√¶rmest naturlig optr√¶dende, vil jeg h√¶vde. Hvor det bedste nok havde v√¶ret at udelade at ber√łre emnet andres religion, for al lovgivning sker p√• baggrund af at dansk lov g√¶lder for alle i Danmark, v√¶lger skribenten Monrad eller Lehmann eller hvem det nu var, at skrive der vil lovgives p√•… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Rigtig.
Men det hjælper ikke på at politikerne ikke har gjort det efter forskrifterne i §69.

Grundloven ¬ß 69. En s√•dan almindelig lov er imidlertid ikke blevet gennemf√łrt, fordi man ikke har fundet noget egentligt behov herfor, og med en enkelt undtagelse er der ikke fra trossamfundenes side ytret √łnske herom. ** Det kan jeg godt forst√•.!**

Det har vist sig at trossamfundenes, Læs Muslimske trossamfund er blevet spurgt.
trossamfundenes i betydning: er alle trossamfund. De kirkelige samfund er jo optaget ved lov.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Politikerne g√łr som de nu kan og ingen er forpligtede ud over deres evner. Det at fjerne elller √¶ndre i Grundloven er besv√¶rligt. I hverdages valgkampe i politik er det ikke n√łdvendigvis ensbetydende med noget logisk fremf√łres, elller opstillede l√łfter holdes… Uretf√¶rdigt, kan det indvendes med megen ret og utallige eksempler. Livet er h√•rdt. Eventuelle √¶ndringer af Grundloven skal foretages i overensstemmelse med en kr√¶vende procedure, der er beskrevet i Grundlovens ¬ß 88. En grundlovs√¶ndring kr√¶ver, at to p√• hinanden f√łlgende folketing vedtager et forslag om en grundlovs√¶ndring. De to vedtagne forslag skal v√¶re identiske. N√•r forslaget er vedtaget for… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Ikke helt enig i dette: “”Politikerne g√łr som de nu kan og ingen er forpligtede ud over deres evner.”” Een ligger helt fast: Har man underskrevet noget h√¶fter man for det. Det ved du. Dette g√¶lder ogs√• politikerne: For at overhovedet komme p√• tinge skal Politikerne underskrive Grundloven, dermed hat de p√•taget at overholde og forvalte den efter hvad der st√•r i Grundloven. Nu er det jo at jeg ikke taler om grundlovs√¶ndring. For at den kan udf√łres SKAL de v√¶re mindst 5/6 flertal for √¶ndring, (¬ß20) ellers SKAL det ud til folkeafstemning. (G√¶lder muligvis kun for suver√¶nitets afgivelse) —————————————————————–… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Det er mig der skriver om Grundlovs√¶ndringer, efter at have n√¶vnt det nok havde v√¶ret bedre ikke i Grundloven at skrive om, at begynde at ville love lovgivning- ogs√•, p√• omr√•det andres religion. En stort set uparagraficeret verden venter p√• enhver aktiv jurist- og undgommelig Monrad. N√•r vi tager udfordringerne i at ville formulere et udkast til en lovm√¶ssig ramme for folkekirken, som du nok erindrer senest fors√łgt for f√• √•r siden, turde det v√¶re n√¶rliggende at antage, det ikke bliver mindre besv√¶rligt at ville lovgive for andres religion. Men den slags overvejelser, ja selve virkeligheden er ikke for alle.… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Den unge D.G. Monrad.
Monrad. Ha: Det for mig til at tænke på Monrad & Rislund. Der går det også op i hat og briller
Men hvad angår regeringen og folketing: Det vil med garanti også gå op i hat og briller, når der ikke rettes ind efter Grundlov og dens §ér.
§69. Det er dog langt mere alvorlig.
Jo f√łr des bedre, da det s√• er nemmere at f√• ryddet op i svineriet.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Der har som fors√łgt beskrevet v√¶ret flere udeladelser til lovet lovgivning siden 1849. I √•r bliver det i juni til 168 √•rs undladen opfyldelse. L√łfter er om nogens enhver politikers og fantasts privilegie. Nogle holder mange √•r, andre ikke.

At der ikke fandtes ordentlig korrekturl√¶sning og vel tilretning af fremsatte ytringer f√łr fantaster som ogs√• Monrad, kunne v√¶re, fik ord skrevet i Grundloven kan alle kun beklage.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Ja: der findes desværre flere Udvandede udgaver af Grundloven.
Alle de har dog een tin til fælles. De er ikke ægte, men delvis forfalskede.
Den de har underskrevet inde på borgen for at kunne komme på tinge. ER Denne:
http://www.grundloven.dk/

Danmarks Riges Grundlov nr. 169 af 5. juni 1953. Kapitel I ¬ß 1. Denne grundlov g√¶lder for alle dele af Danmarks Rige. ¬ß 2. Regeringsformen er …

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

N√•r der i f√łrste udkast til Grundloven af Monrad, er fremf√łrt fanatiske l√łfter som der vil blive lovgivet om folkekirken og ikke folkekirkelige forsamlinger, og det ikke er sket efter 167 √•r er der, i min tolkning, ikke tale om l√łftebrud eller politikerne ikke overholder Grundloven, der er tale om at holde gode miner til et ganske d√•rligt opl√¶g. Et fanatisk √łnske, flere fanatiske √łnsker om lovgivning er og bliver fanatiske √łnsker, der derp√• ignoreres af st√łrstedelen af politikerene, der for st√łrstedelens vedkommende forl√¶ngst har indset der er omr√•der- det nu engang er bedst at lade v√¶re uden lovgivning. Som… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Meld dig til Isis, det er vidst der du h√łrer hjemme, for dem kan man heller ikke tale med.
Argumenter s√łges. !!

invernes
invernes
3 years ago

S√• sant ! TV4-profil st√∂der Peter Springare: “Lyssna inte p√• media, de har en agenda som inte vill m√§nniskor v√§l!”

http://www.friatider.se/medieprofil-stoder-peter-springare-stotta-poliserna-farsta-dem-tro-inte-pa-medierna

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  invernes

Men n√• er Springare anmeldt til polisen..;) tv4…

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  sussebassa

Anmeldt for hva?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  PK svada

Artikkel her p√• snaphanen…”2 poliser sjunger”….

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  sussebassa

S√łrgelig.
Svenske/Islamiske tilstande.
L√łfven og hans medl√łbere f√•r det ikke rart i n√¶r fremtid. (Valget)
SD vil sejre. ūüôā

Marit
3 years ago
Reply to  invernes

Peter Springare er en meget modig mann. Men han lever farlig i dagens Sverige, er jeg redd.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Marit

Politimanden Peter Springare, √Ėrebro. Er en stor Patriot.
Det er i alle h√łjeste grad i Sveriges interesse ved f√łlger sin samvittighed, Selv om han har opf√łrt sig som ‚Äėwhistleblower‚Äô.

PK svada
PK svada
3 years ago

Religionsfriheten misbrukes for å legitimere nesten hva som helst i dag.

River
River
3 years ago

Er selv kristen, men har med √•rene m√•ttet erkende at al organiseret religion er ekstremt ondt. Ogs√• al p√•st√•et kristen religion. Bibelen taler om det store frafald, hvilket medf√łrer at al deltagelse i organisering derefter vil kr√¶ve, for mit vedkommende, stensikre skriftsteder eller en √•benbaring. Man kan tale om sandhed og l√łgn ud fra Bibelen, men legitimitet af Guds folk efter frafaldet skal retf√¶rdigg√łres i teksten eller kraftige gerninger. Det er frihed.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg ser p√• Islam som en ideologi med sterke religi√łse f√łringer…
Hvilket fornuftig tenkende menneske vil tilbe denne med en leder som var pedofil, kj√łnslemlester sm√•jenter og er kvinnehater ved at deres verde er lik null i √•r 2018…

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  snaphanen

Politikerne har ber√łringsangst for Islam, jeg kan aldri tenke meg at politikerne vil innf√łre begrensninger for religionsfriheten.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  snaphanen

Under 20% af islam er religion, “resten” er fascistisk f√łrerbaseret d√łdssekt. (som de andre ismer)

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Breivik kunne lave noget ved denne d√łdssekt. Fjerne dens dyrkere, i stedet for at blive i buret.
L√łsladelse b√łr g√łres snarest, s√• han kan g√łre lidt gavn. Ikke sandt. ??

henrik
henrik
3 years ago
Reply to  snaphanen

I mange “islamiske” lande er der religionsfrihed uden forf√łlgelse. Du forveksler kultur radikalisme med religion blot fordi kulturradikale bruger religion til at undertrykke med og forklare deres eksistensberettigelse. Det har ikke v√¶ret anderledes i Danmark med senest det kristne parti som nu gud ske lov ikke er i folketinget mere. Tror dog at kristligt dagblad stadigv√¶k lever.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  invernes

Må han råtne i Hell..flere ganger til.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
3 years ago
Reply to  invernes

Bakom Soros står Rothschilds.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Det bliver ballade med dette Hitlersvin. Men han har jo Der F√ľhrerrein og den Tyrkiske Sultan og Kalif med sig.
Desuden har svinet flere Republikanere b.la. John Mc Kain på hand Paylist.
Hvis Trump bliver Skudt, hvad der er mange der gerne vil, går ballonen op. Ikke bare i Amerika, men også i Europa. Politiet kan godt pakke sammen, eller vælge den rigtige hest.
Man ved aldrig hvad der gemmer sig i USA¬īs skove, men noget er der ude. Facisterne f√•r helt sikkert deres bekomst. De kalder sig Antifacister, men der er Facister.

PK svada
PK svada
3 years ago

Amen ūüôā

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  PK svada

Fylder han år den 20 April.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  PK svada

Fylder han år den 20 April. !!

PK svada
PK svada
3 years ago

Hvem?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  PK svada

Trollen drager sammenligning til det 3. Rige.

Dont feed the troll!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Der fandtes ingen 3¬īdie Rige. F√¶hoved.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  PK svada

PK svada
Det regnede jeg med du vidste.
Se p√• Soro¬īs revers:

Det drejer sig om Der Grose F√ľhrer der var nede og bes√łge Jerusalem¬īs Stor Mufti under WW2 (En s√•kaldt forbr√łdring mellem Nazisterne og Muslimerne) Dan dag i dag er Muslimer = Nazister. De mindes Der F√ľhrer Hitler¬īs F√łdselsdag.

Hitler ef f√łdt Den 20 April 1889 i byen Braunau √ėstrig. Ja det var dagen f√łr min bedstemor blev f√łdt og samme √•r.
Muslimerne forventes at holde 2 min stilhed den 20 April som de plejer.

Håber du ikke tager den viden ilde op.

PK svada
PK svada
3 years ago

Interesserer meg ikke for nazi-propaganda.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  PK svada

S√• lad v√¶r med at sp√łrg en anden gang. Jeg fortalte bare hvad Nazisvinet stod for, og det fulgte med i svaret. Dvs. Du fik din horizont udvidet historien lidt. ha ha ha. Og n√•r man som p√•litikerne ikke kender eller vil vedg√• historien, har historien det med at gentage sig. OG DET ER NETOP DET DER ER VED AT SKE. !! Anders Bo “Trollen drager sammenligning til det 3. Rige.” Trolde findes ikke, har aldrig fandtes, Men det har F√ľhreren. Stalin, Polpot, Mao. Detr findes andre tyraner i dag, Men de er Satme ikke bedre. Jeg fokuserede p√• billedet,… Read more »

PK svada
PK svada
3 years ago

Som sagt så interesserer jeg meg ikke for Hitler. Soros derimot.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  PK svada

Ikke fodre trollen!!!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Trolde findes stadig ikke.
Brug det indvendige Anders Bo.

Medaljen har to sider: S1 f√łlelserne S2 Hvorfor eller strategien.
Breivik er fuldstændig ens med Nelson Mandela (ANC) Der er begge terrorister (ANC var en terrororganisation).
Der hvor de ikke er ens:
Mandela havde folket med sig, derfor blev han en helt.
Breivik havde ikke folket med sig og derfor sidder han i brummen.
Er problemet Islam l√łst i Norge. Nej selvf√łlgelig ikke.
Så Norge har stadig et problem. Og det har du også Andres Bo, fordi du kun kan se S1. DVS: Een-sporet.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  PK svada

Tak Du åbner dig en del.
Se Blot på Soros Revers.
Billedet viser hermed Hitler¬īs genganger.
Derfor skrev jeg som jeg gjorde, da jeg ville være så objektiv som mulig.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
3 years ago

Trump blir ikke skutt. Han og Hillary var elitenes valg fra f√łrste stund. Sp√łrsm√•let er bare n√•r dem (vi) skal angripe Iran sammen med Israel og sunnier, og n√•r blir nasjoner insolvente i den gjeldsbaserte √łkonomien. S√• lenge rentene holdes p√• minus eller null s√• g√•r det bra en stund til. Men uansett hva vi gj√łr innenfor dagens spilleregler s√• kan ikke gjeldsveksten stoppe og derfor vil underskuddene til nasjoner kun bli st√łrre uansett hvor mye skatt dem p√•legger oss.. Heil NWO!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Hvorn√•r vi “”skal angripe Iran sammen med Israel”” og fjerne Islam for altid. ?? Det ved Israel alt om hvorn√•r det skal v√¶re. Krigen mod Islam har varet i 1395 √•r nu, og nu er det p√• tide at f√• denne krig afsluttet. 2017-622=1395 Islam er vor tids pest. Den pest har v√¶ret sl√•et ned et par gange i tidens l√łb, men √•benbart ikke nok. Islam har jo igen stukket sit ul√¶kre fj√¶s op af hullet og for√łver terror igen og igen. For at der skal blive fred igen p√• jord, skal alt hvad der har med Islam at g√łre… Read more »

Oliver Langeland
Oliver Langeland
3 years ago

JFK to 911 Everything Is A Rich Man’s Trick
https://www.youtube.com/watch?v=U1Qt6a-vaNM

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Der er dog en væsentlig forskel:
JKF blev myrdet af en stik-i-ren-dreng for mafiaen.
Lee H. Osvald blev pl√łkket af natklupejeren Jack Rubi (en Mafia medlem).

WTC mordene 3000 stk. var som tak for at Medaline Albright, Udenrigsminister under Bill Clinton regeringen, hjalp Muslimerne.
Slobadan Milosovic blev Kan√łflede under Rambolee aftalen,, og det ville han ikke finde sig i.
Derefter blev Serbien bombet, og Bosnien Herzegovina blev suveræn stat.
————————————————————
Mi motto har til alle tide været:
Hold fingrene fra de muslimske lande, de √łnsker ikke demokrati.
Jo mere man r√łrer rundt i LORTEN, des mere lugter den.!! ūüôā