8
feb
Seneste opdatering: 9/2-17 kl. 1158
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Martin Schultz har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse

Tyskland skulle spare på kritikken [af Trump]. Bundesrepublikken er på vej til at blive en failed state. Og Martin Schultz, er der nogen der forbinder ham med noget politisk indhold? Han har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse

Nicolaus Fests karakteristik af kanslerkandidat Schultz, eller heller ikke kedelig.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

39
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
GustaWasaMaritUlrika2ragnhildEva på Södermalm Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
PK svada
Guest
PK svada

Nå har det lekket et tysk etteretningsdokument som sier at Tyskland trenger 300 000 immigranter hvert år for å demme opp for befolkningsnedgang.
Altså så ligger det økonomiske motiv bak Merkels “godhet”

https://www.rights.no/2017/02/islam-i-tyskland-vi-makter-ikke-mer/

Marit
Guest

Hvis det er “økonomiske motiv” bak Merkels “godhet”, er det vel ikke spesielt lukrativt å importere analfabeter ?

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

“MARIE LE PEN – FRANKRIKES NÄSTA PRESIDENT

Kampanjfilmen som just nu krossar globalismen i Frankrike…”:

http://blueshift.nu/marie-le-pen-frankrikes-nasta-president/

Ulrika2
Guest
Ulrika2

Marine Le Pen. Le Front National. Non merci!

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Rothschilds, Soros, Rockefellers. No thank you!

Ulrika2
Guest
Ulrika2

??? Vad dessa herrar har gemensamt annat än pengar (förtjänade på tre helt olika sätt) går mig förbi.
Marine leder ett parti som inte har tagit avstånd från hennes fars antisemistim, dess grundare.

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Gemensam faktor för dessa oligarker är NWO.

Ulrika2
Guest
Ulrika2

Oligarker? Världsherravälde? Konspirationsteorier är inte min sak men de passar Marine och hennes omgivning perfekt-:) Over and out.

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Här varnar juden Aaron Russo mänskligheten för vad makteliten har planerat:

“Reflections And Warnings – An Interview With Aaron Russo {Full Film}
rohstyles23”:
https://m.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

“Georgia Guidestones”:
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

“ROTHSCHILD FÖRKLARAR KRIG MOT USA

Resultatet av det amerikanska valet 2016 innebär att globalisterna har att välja på att antingen respektera folkviljan – eller starta ett inbördeskrig. Det verkar som att man bestämt sig för det senare…”:

http://blueshift.nu/rothschild-krig-usa/

GustaWasa
Guest
GustaWasa

De, har redan förklarat krig mot oss. Det som nu händer är att vi har förklarat försvar mot dem som förklarat krig mot oss.

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Mennesker i Europa og USA har blitt lurt så mye at det skal ikke være mulig. Hvor mye må til før dere våkner? Trump eller Putin er heller ikke på vår side, men er kontrollerte opposisjoner akkurat som MSM og MSAM.

Martin Schultz: “For me, the new Germany exists only in order to ensure the existence of the State of Israel and the Jewish people.” Valget i Tyskland vil være mellom han og kommunist-zionist-stasi-merkel.

Schulz Lays Out Plans to Topple Merkel in 2017 Election https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-01-30/merkel-to-face-energized-spd-as-she-wins-key-bavarian-backing

How Trump Filled The Swamp
https://www.youtube.com/watch?v=cs0BfPDvUQg

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Jeg har også beskæftiget mig med slige tanker og jeg er kommet frem til at afvise dem. For det første fordi Trump og Putin ikke kan løse alle problemer. De må vælge deres kampe. Putin har gjort det imponerende vist, men Rusland er fortsat temmelig integreret i globalisternes gældspengevæsen. Det giver nogle anledning til at hævde, at Putin bare er spil for galleriet. Jeg derimod, vil hævde, at vejen til frie nationer vil være lang og stenet. Reformerne vil måske vare i generationer. Det vigtigste er, at vi ikke taber modet og giver op, men støtter alle og enhver, som… Read more »

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Det er fordi du kan ikke historie, økonomi eller sett på hvordan dem samarbeider, men for all del tro på hva du vil. Vi har tapt kampen over nasjonene forlenge siden. Russland er medlem av det private Rothschild sentralbank systemet BIS og Putin har snakket varmt om IMF og Verdensbanken. Å da ville sauene breke om BRICS-banken uten å forstå at dem er ikke en motpol, men samarbeider. Russland ble faktisk tatt over allerede i 1917 og vi ble det i 1945. For å forstå dette må man han kjennskap fra hele historien fra midten av 1800-tallet og til i… Read more »

ragnhild
Guest
ragnhild

Om våre politikere ville, kunne de sette Norge fri, ved først og fremst nasjonalisere sentralbanken, melde seg ut av EØS o.a. oligarkopprettede organisasjoner. ER det en utvei; om befolkningen da ville ta de vanskelighetene dette ville føre med seg – i en overgangsperiode hvor FRIHET (skulle være) var målet. Alt vi er blitt fortalt om globalisme er jo en jævla løgn som jeg ser det. Ren propagandaløgn. Naivt utspill? Jeg spør alikevel, da jeg tror du har mye rett hva ståsted basert på over 150 års historie gjelder. Alikevel, som en på derimot.no sa. Han ville vente med konklusjonen hva… Read more »

PK svada
Guest
PK svada

Norges bank er i aller høyeste grad nasjonalisert.

ragnhild
Guest
ragnhild

Ja, og Norges bank er navnet på den norske sentralbanken.
https://no.wikipedia.org/wiki/Sentralbank

Jeg leste avsnittet med tittelen “Kritikk” av systemet til sentralbanken. Godt du rettet meg, økonom er jeg heller ikke, men trigges av egen uvitenhet 😉

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Ikke hør på han. Se forrige kommentar. Det blir akkurat som Bank of England eller Federal reserve bank. Alle sentralbanker underlagt BIS er privat eid. http://www.bis.org/about/member_cb.htm Det er derfor alle disse statene har en offentlig gjeldsvekst som er umulig å stoppe. B.I.S. – ex-Nazi bank now the world central bank https://www.bilderberg.org/bis.htm Shadowy Bank in Basel Funded Nazis, Pushed Euro: Books https://www.bloomberg.com/news/articles/2013-06-09/shadowy-bank-in-basel-funded-nazis-pushed-euro-books Never mind the Czech gold the Nazis stole… The Bank for International Settlements actually financed Hitler’s war machine http://www.telegraph.co.uk/finance/bank-of-england/10213988/Never-mind-the-Czech-gold-the-Nazis-stole….html Meet The Secretive Group That Runs The World http://www.zerohedge.com/news/2015-04-11/meet-secretive-group-runs-world Rothschild-Warburg-Rockefeller cartel http://www.globalresearch.ca/the-federal-reserve-cartel-the-eight-families/25080 The Jekyll Island duck hunt that created the… Read more »

PK svada
Guest
PK svada

Faktasjekk er ikke din sterke side, du sluker rått alt du kan google fram og som stemmer med ditt verdensbilde.

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Mennesker som deg er ikke helt frisk. Jeg har til og med lagt artikler fra MSM. Det er derimot du som ikke kan noe og filtrer ut alt som ikke stemmer med DITT verdensbilde. Prøv helt logisk å forklare meg hvorfor gjeldsveksten er umulig å stoppe? Venter spent på svar:)
I sammen slengen kan du prøve å forklare meg hvorfor de ansvarlige for krisen i 2008 ikke er i fengsel? Too big to fail, too big to jail!

Why Aren’t Any Bankers in Prison for Causing the Financial Crisis?
https://www.theatlantic.com/business/archive/2016/08/why-arent-any-bankers-in-prison-for-causing-the-financial-crisis/496232/

The men who crashed the world
https://www.youtube.com/watch?v=JYTyluv4Gws

PK svada
Guest
PK svada

Det er jo helt meningsløst å mene at en skal stoppe gjeldsveksten, det er jo det hele systemet er basert på. Evig lønnsvekst, prisvekst og gjeldsvekst. Det betyr ikke at noen av delene har en reell vekst da dette reguleres av sentralbanken.

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Din først setning sier alt. Takk for at du avslører deg. Ikke kan du noe om aksjeselskap og eierskap og ikke kan du noe om økonomi. Når det gjelder eierskap av aksjeselskap så finner du det ikke i lovdata. Her er hva myndighetene selv sier: aksjene overtatt av forskjellige statlige fond. http://www.nsd.uib.no/polsys/data/forvaltning/enhet/1614/endringshistorie Men igjen, det er ikke slikt det skal gjøre da eierskap av aksjer skal kunne spores. Hvordan kan en nasjon bli skyldig til sitt eget rettsubjekt og dermed bli insolvent? Du forstår vel heller ikke at når en nasjon ikke klarer sine forpliktelser så blir nasjonen insolvent. Insolvens… Read more »

PK svada
Guest
PK svada

Kan du ikke lese?

“Ny lov av 24. mai 1985 om Noregs Bank og pengevesenet (sentralbanklova) tok til å gjelde 9. September 1985. Samtidig gikk banken over fra å være et aksjeselskap til å bli et eget rettssubjekt som er eid av staten”

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Frihed med Guld og Sølv !

ragnhild
Guest
ragnhild

Merkelig. Hvem er du som sier det. Hvilken rolle har du, under opplæring?

Si hva du vil, men konspirasjonsterorier har dårlige kår etterhvert.
obs. Jeg forlater scenen her. Har fått, og/eller unnet svar. Skal dykke litt til i materien, dette bør vi kjenne tlil. Norges gull ble avhendet under Bondevik i 2004.

Selge IKKE gullet deres.

ragnhild
Guest
ragnhild

Takk, du graver godt. Digger det 🙂

ragnhild
Guest
ragnhild
PK svada
Guest
PK svada

Kildesjekk? Det der er ikke fakta.

ragnhild
Guest
ragnhild

Og hva er fakta. Har du den? Banksterne har 300 års virke. Disse klanenes virksomhet går i arv. Utsugere er vel et betraktelig bedre navn på dem. Her kommer en lenke til: http://www.nyttnorge.com/total-overtakelse-av-verdens-finansielle-system.html Konspirasjonsteori-betegnelsen går meg dessverre hus forbi når sannheter som dette dukker opp. Knyttet til annet seriøst faktastoff blir det hele ganske så plausibelt. Merk dere Fed-informasjonsvideoen. De fikk for god tid. Verden står i brann. Og det er akkurat hva den skal. Undertegnet i denne omgang anglo-amerikanske oligarker, på stadig jakt etter verdens ressurser og med millioner av døde i deres fotspor. DETTE MÅ TA SLUTT.

PK svada
Guest
PK svada
ragnhild
Guest
ragnhild

Jeg skulle ikke spurt deg, det der er virkelig PK svada. Beklager, men slik ser jeg det. Takk alikevel, kanskje finnes der noe blant alle ordene, noe må jo overlates til byråkratiet. De øker jo stadig sysselsetting innad, hva nå det har for seg.

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Helt riktig. Alt er løgn fra ende til annen. Akkurat som at den massive innvandringen er en berikelse. Orker ikke å svare PK svada da han skriver kun svada uansett. Jeg har prøvd å finne ut hvem som eier aksjene til Norges bank, men det er umulig. Både over nett, men også tlf. Det man ender opp med opplysningen at aksjene er fordelt over noen offentlige fond. Man får ikke vite hvilke fond og strengt tatt burde eierskapet vært under finansdepartementet, men det er den jo ikke. Den andre måten å vite at den ikke ble nasjonalisert er at den… Read more »

ragnhild
Guest
ragnhild

Det er virkelig nifst det hele: Pengevekslerne har virkelig sett for seg verdensherredømme, tro om de allerede ved finansieringsstøtte til den franske revolusjon allerede hadde dette i tankene. For noen var allerede verden så llten av man kunne ha den i sin hule hånd!

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Ja, dem hadde det. Dem sponser alle sider og det er ingenting som generer så mye gjeld som krig. Rothschild er også årsaken for at Norge måtte fjerne jøde og jesuittparagrafen i Grunnloven vår.

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Jeg kender godt den historie og jeg vil ikke anfægte den. Dog vil jeg tilføje, at jeg ser tegn på, at Rusland forsøger at bryde fri. Men det er mange reformer, som skal laves, kampe, som skal kæmpes. Et fribrud vil vare menneskeliv. Netop derfor vil jeg, at vi støtter de gode kræfter, som er i systemet!

PK svada
Guest
PK svada

Synd det ikke var tektet

Anna Svensson
Guest

Tack Henryk Broder, hoppas du hörs ofta och många år till.

Steffen Richter Nielsen
Guest
Steffen Richter Nielsen

Du har hørt galt. Der er tale om en narcisistisk personlighedsforstyrrelse, ikke en nazistisk!