25
feb
Seneste opdatering: 25/2-17 kl. 0633
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske alternative medier har generet politikere og MSM i årevis, men det har mest været som en irriterende kløe. Udenlandske medier, navnlig engelske, har fokuseret på Sverige de sidste to år, og det har været værre. Men efter Trumps få bemærkninger, der jo ikke indeholdt ét ord om et terroranslag, har svenske aviser sprøjtet artikler ud om den forfærdelige, løgnagtige Trump som fra et maskingevær. Den meget forhenværende Carl Bildt skriver en ammestuehistorie i Washington Post.

Justitsminister Morgan Johansson påstår, at Jimmie Åkesson har “skadet Sverige bevidst” med sin amerikanske artiklel, men sandheden er, at han har skadet politikere, som har skadet Sverige. Jo mere magt og indflydelse svenske medier og politikere mister, desto flere artikler spytter de ud, og jo mere hektisk taler de.

I SVT diskuterede Katerina Janouch Vs Aftonbladets Anders Lindberg “Sverigebilleder” mere end de diskuterede Sverige. I Janouch har Lindberg fået en uimponeret modstander, hvis tørre stød efterhånden bevirker en temmelig rystet Lindberg. Programlederen må gribe ind til hans fordel for at undgå en grim knock out. Belinda Olsson er skamløst partisk, men hun kan ikke skjule, at det vi ser er en overførsel af initiativet, dagsordenen og magten til nye aktører. Det er en hors d’oeuvre til et svidende valgnederlag i valget 2018. Anders Lindberg er om jeg så må sige ‘fucked.’

I mellemtiden skriver engelsksprogede medier lystigt videre om det Sverige, der ikke har set, kulturkampen er tabt:  They won’t admit it in Stockholm, but Donald Trump is right about immigration in SwedenFilmmaker: “There is a massive social cost” to Muslim immigrationWhat’s up with rape in Sweden?   Sweden Is In A Welfare State Of Delusion


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Anders BoChrister IsakssonFelix KrullsamuelafugglasPeter Buch Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

Svesken husker vel Belinda Olsson, når tid er?

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Næppe.
Efter anmeldelsen jeg så på at dømme, er hun ikke værd at læse, eller beskæftige sig meget med.
http://bog.guide.dk/Roman/Belinda%20Olsson/Parliv%20%26%20erotik/Krimi%20%26%20mystik/Selvudvikling/Belinda_Olsson_Reporter_i_chok_Gravid_1371327

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

“svesken” 😉

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Organet for den højeste oplysning.

http://politiken.dk/debat/art5849142/Hvordan-ruser-vi-bedst-vores-børn-til-fremtiden?ref=eblistermest
Kroniken: Hvordan ruser vi bedst vores børn til fremtiden?
Bogaktuelle Per Schultz Jørgensen, tidl. formand for Børnerådet, udfolder sit bud på, hvordan børn skal opdages…
Det er på dette plan, at vores bærende dannelsesinstitutioner – børnehaven og skolen og hele uddannelsesområdet – kan give et helt centralt og unikt bidrag til børns og unges udvikling, der giver kravet om robusthed dybde og perspektiv.
udsnit

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Maja – om du inte vet det, så är en “svesker” (svesken) törrade plommon
på dansk – sviskon eller katrinplommon.

Jag tror Anders menade “svensken” 😉

Christer Isaksson
Guest
Christer Isaksson

Dom fick fullständig meltdown SVT för detta försök köra videon om ni kan jösses
https://youtu.be/AtfIaXAbJk4?t=109

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Tak for linket.

Dyrk kropssproget: Lindberg er lukket og krumbøjet, hans blik flakker eller han kigger ned i bordet. Janouch står med en hånd på hoften og stirrer direkte på ham som om hun har en kagerulle parat i håndtasken.

samuelafugglas
Guest
samuelafugglas

Nej Carl Bildt, det är inte President Trump som talar illa om Sverige. Det är Carl Bildt som påstår att President Trump pratar illa om Sverige. Vem är den värste lögnaren?

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Bildt the Bilderberger.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Katerina Janouch er set herfra sympatisk og forklarer glimrende. Der er desværre for få af hendes format i danske medier.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Verkar vara en handfull människor som har tolkningsrätten på vad som är en Sverige vän. Dom människorna lever med inkomster på en miljon eller mer på ett år och har het andra förmåner än vanligt folk med sjukvård på direkten. Och behöver inte föda i en bil. Och kan ha barnen med sig på jobbet. Vanligt folk ska fostras in i tystnad Aftonbladet skrev HEIL Trump menade på att nu är det den vita rasen som gäller. Dom har lagt in nästa växel i propaganda maskinen. Och sen har dom massmördaren Bildt till hjälp och det är väl för att… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

comment image