1
mar
Seneste opdatering: 1/3-17 kl. 2232
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

KATIE HOPKINS reports from Sweden, the Scandi-lib paradise

Hopkins er en hÄrd nyser, og det kan jeg jo godt lide. Her ryster hun en reportage ud af Êrmet, der ikke ligner nogen af alle de andre, man ser i disse dage:

I didn’t come to Sweden for the riots. Or because of Trump. In fact, I was supposed to be here in December — before airline strikes stood in my way. I came because I was asked. Repeatedly. Swedish women reaching out by email, by letter, to quietly show me what has become of their country. Dads writing that they were worried for their daughters, tweeting that Sweden is not the place people imagine it to be, that young girls are scared to go out at night.

One young girl of 27 — let’s call her Lucy— is now terrified of going out alone. She lives near a busy shopping centre which draws migrants from no-go zones, and dreads her walk to work and home.

Under the bridge near her flat a gang of men gathers. All day and night. They have easy access to her up a stairwell. Like little billy goat gruff, she runs across, carrying her safety spray. Scared.

She knows the latest rape cases by heart, quotes them to me, the words tumbling out, a long line of horrible happenings. She is waiting for her turn to be added to the list. She can’t tell her mum. She doesn’t want her to worry.

Her apartment was broken into last week in the middle of the day. The burglars took her laptop and her car keys, and later her car. The police told her they were too busy to come. KATIE HOPKINS reports from Sweden, the Scandi-lib paradise where terrified women have vanished from the streets and a conspiracy of silence and self-censorship on immigration buries the truth

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

SevÀrt om det nya Sverige skapat av Socialdemokraterna, Miljöpartiet, VÀnsterpartiet, Moderaterna, Folkpartiet/Liberalerna, Centerpartiet och Kristdemokraterna med hjÀlp av Fake News Media Àgd av Bonniers och Schibsted:

“Uppdrag Granskning. SĂ€song 16 – Avsnitt 8”:

http://www.svtplay.se/video/12623316/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-16-avsnitt-8-2?start=auto

PK svada
PK svada
4 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Marcus Birro: Eliten bedriver ett krig mot folket http://nyheter24.se/debatt/877612-marcus-birro-eliten-bedriver-ett-krig-mot-folket Det Ă€r fullt krig om vilken bild av Sverige som Ă€r sann. De tvĂ„ lĂ€gren stĂ„r pĂ„ var sin sida av en osynlig mur och svingar sina syrligaste sanningar över kanten. Ingen ser den andra. Ingen vet hur den egna sanningen landar pĂ„ andra sidan. I Sverige tycks den offentliga debatten vara helt oförmögen att hĂ„lla tvĂ„ tankar i skallen samtidigt. För det finns sĂ„ klart flera bilder av Sverige. Förr, för lĂ€nge sedan, var Sverige ett av vĂ€rldens mest homogena lĂ€nder. Det talades, predikades och genomfördes ett sĂ„ kallat Folkhem.… Read more »

bitten
bitten
4 years ago

Har jo stĂ„tt at ” FAKE ” “NYHETER” , i fra de ekstremt venstrevridde mediene ,
gjÞr sÄ man skjuler , forteller , benekter sannheten .
Om hvilken store negative konsenkvenser , som fĂžrer med seg av ekstremt negativ bivirkning , art ,
med innvandrere i fra den 3 verden, og dette multikulturelle fellesskapet , til land som Sverige .

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..som jeg skriver i et innlegg..har Expressen nĂ„ fĂ„tt flere hotbrev… friatider .. pga sine lĂžgnaktige/tilbakeholdende skriverier, men ogsĂ„ pga at de hengte ut vanlige svensker med et annet politisk syn..som de kjĂžrte i retten og vann, en stakkars gamal dosent som var en av de tapte i retten..og Expressen gikk ut og godtett seg..med champagne..1. side i avisa.. friatider samler inn pengar til han. Det skulle de ikke ha gjort…nĂ„ tar folket igjen…og nĂ„ skjelver de i bykserna..och jag storskrattar…bare fortjent..smaka sin egen medisin..det er da bĂ„de rett og rimelig at de fĂ„r det. Det skjer en endrad holdning… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, vi mĂ„ virkelig hĂ„be, at vinden ogsĂ„ er begyndt at vende i stakkels Sverige –
desvĂŠrre bare 30 – 40 Ă„r for sent …

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Klart det kunne ha vore betre, men endog..NĂ„ ser alt ut Ă„ gĂ„ rette vegen..for Sverige, men hva med Danmark…inte sĂ„ uppent der om problemene..DVs kriminella illegala Ăžkoinnvandrare…LĂžkke bĂžr jo avsettas..og DF er fega…sĂ„ hva har dere egentlig som kan endre dette..kanskje dere mĂ„ igjennom det same som Sverige om det inte blir betre/endring..snart.

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  sussebassa

Rette veien, det skal vel komme over 100 000 muslimer til Sverige i 2017

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  PK svada

Det vet vi ikke endÄ..avhengig av hvem som vinner valet i 2018..kan lett bli endrade oppholdsregler dÄ.

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  PK svada

Åpnet opp for deg pĂ„ Spikers 🙂

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  invernes

Er jeg godkjent nĂ„ da 🙂

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  PK svada

Av meg er du det , han trodde du var 1000 profil mannen 🙂

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  invernes

Testa nÄ og jeg er fortsatt blokkert

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  PK svada

Merkelig fjernet deg fra listen 😼 har du mange profiler ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Men vi er 15 – 20 Ă„r efter Sverige i denne udvikling – og 20 Ă„r foran
med Ă„benheden i debatten, sĂ„ der er trodst alt lidt bedre odds 😉

bitten
bitten
4 years ago

Ungarn sin statsminister Victor Orban , har sagt i en tale for en stund tilbake , at han vil Ă„pne grensene for hvite Europeere, som flykter i fra de flerkulturelle . Der Orban sier han vil stĂ„ med Ă„pne armer og ta i mot vesteuropeere , som flykter i fra masseinnvandring og globalistenes politikk . Der Victor Orbans sier , vi slipper inn de ekte flyktningene , med henblikk pĂ„ europeere , som flykter og ikke orker Ă„ bo i dette multikulturelle fellesskapet noe mer . Ja og nĂ„r Ungarn med Orban planlegger et nytt grense – gjerde , pĂ„… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Migverket i Sverige har nĂ„ gitt opphold til flere krigsforbrytere… friatider.. sĂ„ roligere blir det iallaf ikke her. SĂ„ blir Expressen hotat pga sin svenskfientlig… friatider.. sĂ„ folk begynner Ă„ ta kraftig igjen, men da beskyldes de for Ă„ vĂŠre potensielle terrorister..selvsagt.. de fĂ„r altsĂ„ smake sin egen medisin som ikke smaker sĂ„ godt ..da. Den amerikanske uavhengige journalisten som ville kartlegge no gone zoner var her i 2 dager…2 dager, og han konkluderte med at det ikke var verre i MalmĂž enn i Chicago…sĂ„ reiste han hjem..man undrer varfor han egentlig kom..eget pr.stunt kanskje..bare tull..de kriminelle gjengene oppfĂžrte seg… Read more »

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

En svensk mor er sĂ„ til det grader, forbandet pĂ„ LĂžfven regjeringen, der hun mĂ„tte fĂžde i bilen og det var – 4 grader ute , siden det var sĂ„ langt vei til fĂždestuen i Sverige nĂ„ . Siden man legger ned fĂždestuer i enorme mengder , for at det skal spares inn pĂ„ fĂždestuer , men der den svenske kvinnen sier , man har ingen problem Ă„ fĂž pĂ„ Ăžkonomiske immigranter . JA slik er det i Norge ogsĂ„ , der landet gĂ„r for lut og kalt vann , velferdstjenestene gĂ„r utover , egne hvite norske borgere , og… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Ja, den svenske moren, fĂžrstegangsfĂždande som mĂ„tte fĂžde i en bil, bitande kaldt, utan kleder, og de stoppade vid vegkanten..fĂždselen var i gang..heldigvis gikk det bra for bĂ„da. Har sett intervju med henne och det var sĂ„ hemskt… Da jeg selv er mor, flere gang, kan jeg ikke forestille meg hvor redd hun var… menn skulle prĂžve Ă„ fĂžde..med de smertene..i bil, naken, kaldt utendĂžrs..da hadde det ikke vĂŠrt slik, Ă„ nedlegge BBĂšr .. Dom som stemte for Ă„ legge ned hennes nĂŠraste BB var sosserma og MP… de velger heller Ă„ ta inn flere Ăžkoinnvandrare/kriminella..ble diskutert pĂ„ facebook.. Der… Read more »

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

En bok fra svensk – kurdisk Ăžkonom Tino , som sier i sin nye bok ,at Sverige har tatt i mot flest immigranter i hele Europa , i forhold til folketallet , tatt i betraktning . Der innvandrere i fra den 3 fargerike delen av verden , er en gedigen fiasko , ja det skal vĂŠre sikkert og vist , nĂ„r man drar inn slikt fargerikt svineri . Og bruken av hĂ„ndgranater blant kriminelle i Sverige , har Ăžkt med 70 prosent , som er uten sidestykke i verden , som ikke er i krig , skal politiet i Sverige… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Tino er velkjent blant oss ikkePK..Þkonom och analytiker, som er meget grundig i sine analyser, vanskelig for pk Ä imot gÄ han..som de klart irriterer seg over.
Jada ..Sverige fylles opp av krigsvĂ„pen som de kriminella/illegala har kontrollen pĂ„…spĂžrsmĂ„let vi alle venter pĂ„ er NĂ„r det skal smelle riktig…og hvor..og hvor mange drepte ..sĂ„rede.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

Men nĂ„ har vist Rinkeby – beboerne fĂ„tt mer en nok selv , av galskap – tilstandene ,
med opptĂžyer , volden , og krigene , som fĂžres av innvandrergjenger der .
Som mener hardere straffer mot til , for Ă„ fĂ„ bukt med slike galskap – tilstander ,
og som mener at kriminelle og deres familier burde bli utvist i fra Sverige for godt .

JA pÄ tide med en stor utkastelse , av slike fargerike svinepelser i fra mohamed land ,
slike allha , mohameder , klarer bÄde Sverige, og resten av Europa seg uten i dag .

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Klart det finnes gode och ikkekriminella beboere ogsĂ„ i Rinkeby, og at de selv nĂ„ snakker og peker ut kriminella gjenger vil fĂžre til at de som gjĂžr dette blir lettere Ă„ peke ut, ogsĂ„ straffa…sĂ„ en riktig utvikling.
Langt igjen…sĂ„ vi fĂ„r se.

Tomas
4 years ago
Reply to  sussebassa

SollefteÄ ligger i VÀsternorrland. Val till landstingsfullmÀktige
(Har hand om sjukvĂ„rd.) i VĂ€sternorrlands lĂ€n – Röster. http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/L/lan/22/index.html

Jaha! Vem har hon och maken och hela tjocka slÀkten röstat pÄ dÄ, dÄ ?
Val.se ger en fingervisning. / T

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Tomas

leste at det var sosserna og MP som stemte for nedleggelse av BB der…
skrev ogsĂ„ pĂ„ faceb…at dom som stemmer pĂ„ dessa partier har skyld i det…og hoppas dom lĂŠrer til neste val…sĂ„ tack for ditt innlegg.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  bitten

I mindre stÀder samt pÄ mÄnga hÄll i smÄbyar i östra Ungern Àr det nÀstan lika utdött som i norrlÀndska smÄbyar. MÄnga hus stÄr tomma och gÄr inte att sÀlja. HÀr skulle mÄnga tusen europeiska flyktingar fÄ plats. Bara Orbån hÄller stÀngt för icke-européer sÄ blir nog Àven dessa omrÄden till slut attraktiva.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  latmask

JA det blir lite attraktive Europeiske land Ă„ bo i etterhvert , for hvite europeiske borgere ,
innen 30 til 50 Ă„rs tid , fordi da blir det ett stort mareritt , for alle og en hver Ă„ bo her .
SĂ„ lenge Ungarn vil Ă„pne armene , for hvite europeere som vil flykte , i fra dette multikulturelle
marerittet etterhvert , sĂ„ vil nok mange europeere emigrere til Ăžst – Europa og Ungarn .

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  latmask

Da er det penger Ă„ tjene der. For smarte folk med kapital, kan bosetting av flyktninger fra Vest-Europa bli big business.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  achantus

Tenkt i same baner, ogsĂ„ for meg selv..et slott/gamal borg og lignende ..men bare for meg..elsker gamle hus.,og Ă„ restuere/mĂžblere med alle min antikviteter, kunst.. ellers..ingen problem med Ă„ fylle et, dessuten kjempebillig… hĂ„per jeg..

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ha, ha! Ja, et lite slott kunne jeg ogsÄ tenkt meg, sÄnn at jeg kunne ha lekt godsherre. Da mÄtte jeg vel ha skaffet meg noen tjenere ogsÄ. Men det hadde vel gÄtt til hodet pÄ meg.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  achantus

Ja, bare et lite ett…med tjenere, et must…hvem skal ellers vaske og rydde opp ute i parken..

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, nettopp! HĂ„per noen millionĂŠrer der ute leser dette og ser forretningsmulighetene som ligger i dette. Ikke bare Ungarn, men ogsĂ„ Tjekkia, Polen og kanskje Romania er mulige mĂ„l. Disse landene vil jo tjene enormt pĂ„ Ă„ fĂ„ et tilskudd av de beste fra Vest-Europas befolkning. Øst-Europa og Russland har jo selv et problem med synkende folketall, og har dermed en lĂžsning pĂ„ det problemet. Kan se for meg private foretak som inngĂ„r avtaler med respektive lands regjeringer, kjĂžper opp landareal, bygger eller kjĂžper boliger, ordner papirer og alt praktisk og juridisk, arrangerer omvisninger og informasjonsmĂžter, ordner med flytting og… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  achantus

Helt enig..glimrende forslag.
Vi redder deres Ăžkonomi, og de redder vĂ„r fremtid.. en vinn vinn…

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  sussebassa

Vill kyla av er litet i denna trĂ„d. NĂ„got slott lĂ€r ni inte fĂ„ rĂ„d med och Ă€ven om ni hittar nĂ„got för rimligt pris sĂ„ Ă€r det starkt förfallet, kanske Ă€nda sedan 1945. TĂ€nk er istĂ€llet ett fyrkantigt hus pĂ„ 80-100 kvm med tak som lutar Ă„t 4 hĂ„ll i en mindre stad, Budapest Ă€r nĂ€stan lika dyrt som i VĂ€st. Det Ă€r betydande arbetslöshet i Ungern och lönerna Ă€r lĂ„ga, ofta mellan 100000-200000 HUF i mĂ„naden, vilket motsvarar 330-660 Euro. Ni mĂ„ste kunna hĂ€vda er som en utlĂ€ndsk expert, annars blir ni inte feta dĂ€r. Vidare sĂ„ finns… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  latmask

Tackar for realistisk info…av og til tenker man med hjertet..men samtidig sier hjernan nogot helt annat..
Inte trodde jag vel det skulle bli lett Ä etablere seg i Ungarn..spes pga sprÄket.
Ellers det du berettar minner meg om Spania…hvor vi hadde et stort gamalt hus fĂžr, men som vi kvittet oss med fordi byrĂ„kratiet og handverkare ble for kompliserad..alt var imorgon…sĂ„ imorgon..utgifterna ble triplad,..man kunne inte stole pĂ„ nogon, och pengerna bare flĂžt ut til ingenting..sĂ„klart man tenker om igjen..ingenting som egen erfaring, men drĂžmme fĂ„r man endĂ„.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  sussebassa

En sak till om du ens tĂ€nker tanken pĂ„ att flytta till Ungern: PĂ„ mindre platser mĂ„ste man veta vad dĂ€r bor för folk. Skulle det bo z——e i större antal sĂ„ glöm bort byn.

Steinadler
4 years ago
Reply to  achantus

HĂ„per inderlig at ikke det ungarske folket lar seg lokke av de rent kortsiktige Ăžkonomiske fordelene dette kan innebĂŠre. Victor Orban har vel riktignok sagt noe om at flyktninger fra Vest-Europa er velkommen. Men blir det for mange vil det jo ogsĂ„ kunne medfĂžre konflikter. Skal Ungarn forbli ungarsk sĂ„ er det tross alt en viss grense for hvor mange man kan ta imot. Skal milioner av tyskere, franskmenn, svensker og nordmenn assimileres i lĂžpet av forholdvis kort tid og bli “ungarere” ?PĂ„ noe lengre sikt burde kanskje Ungarn og andre Ăžsteuropeiske land helst innfĂžrt en reell flyktningepolitikk hvor man… Read more »

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  Steinadler

Det er noe som heter alt med mĂ„te , dette mĂ„ gjelde slike land som Ungarn ogsĂ„ , som ikke kan ta i mot , omtrent alle hvite svensker , franskmenn , tyskere , osv , i fra alle land i Europa . Men i Ungarn er det skrikende behov , for arbeidskraft der i dag , sĂ„ klarer man Ă„ beherske sprĂ„ket der , sĂ„ er det store muligheter , for jobb der for en . Selv om man kanskje ikke , kan vĂŠre sĂ„ kravstore , pĂ„ alle jobbene , som er ledige der , og er drĂžmmejobber… Read more »

kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
4 years ago
Reply to  Steinadler

Til det siste; StĂžtter jeg 100%. Vi i Norden eller Tyskland skulle ikke Ăždelegge det ungarske folket.

– Ser jo ogsĂ„ den muligheten jeg har. Da alle brĂždre og sĂžstre til min rumenske kone har fĂ„tt utdelt tomter pĂ„ den store gĂ„ren der nede. 3-4 stykker har allerede bygd seg sommerhus der. Og da tenker jeg at det kanskje ikke var sĂ„ dumt Ă„ gjĂžre det samme, i tilfelle det skulle oppstĂ„ ubehageligheter her hjemme…..