1
mar
Seneste opdatering: 1/3-17 kl. 2232
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

KATIE HOPKINS reports from Sweden, the Scandi-lib paradise

Hopkins er en hård nyser, og det kan jeg jo godt lide. Her ryster hun en reportage ud af ærmet, der ikke ligner nogen af alle de andre, man ser i disse dage:

I didn’t come to Sweden for the riots. Or because of Trump. In fact, I was supposed to be here in December — before airline strikes stood in my way. I came because I was asked. Repeatedly. Swedish women reaching out by email, by letter, to quietly show me what has become of their country. Dads writing that they were worried for their daughters, tweeting that Sweden is not the place people imagine it to be, that young girls are scared to go out at night.

One young girl of 27 — let’s call her Lucy— is now terrified of going out alone. She lives near a busy shopping centre which draws migrants from no-go zones, and dreads her walk to work and home.

Under the bridge near her flat a gang of men gathers. All day and night. They have easy access to her up a stairwell. Like little billy goat gruff, she runs across, carrying her safety spray. Scared.

She knows the latest rape cases by heart, quotes them to me, the words tumbling out, a long line of horrible happenings. She is waiting for her turn to be added to the list. She can’t tell her mum. She doesn’t want her to worry.

Her apartment was broken into last week in the middle of the day. The burglars took her laptop and her car keys, and later her car. The police told her they were too busy to come. KATIE HOPKINS reports from Sweden, the Scandi-lib paradise where terrified women have vanished from the streets and a conspiracy of silence and self-censorship on immigration buries the truth

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
3 years ago

Sevärt om det nya Sverige skapat av Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Moderaterna, Folkpartiet/Liberalerna, Centerpartiet och Kristdemokraterna med hjälp av Fake News Media ägd av Bonniers och Schibsted:

“Uppdrag Granskning. Säsong 16 – Avsnitt 8”:

http://www.svtplay.se/video/12623316/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-16-avsnitt-8-2?start=auto

PK svada
PK svada
3 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Marcus Birro: Eliten bedriver ett krig mot folket http://nyheter24.se/debatt/877612-marcus-birro-eliten-bedriver-ett-krig-mot-folket Det är fullt krig om vilken bild av Sverige som är sann. De två lägren står på var sin sida av en osynlig mur och svingar sina syrligaste sanningar över kanten. Ingen ser den andra. Ingen vet hur den egna sanningen landar på andra sidan. I Sverige tycks den offentliga debatten vara helt oförmögen att hålla två tankar i skallen samtidigt. För det finns så klart flera bilder av Sverige. Förr, för länge sedan, var Sverige ett av världens mest homogena länder. Det talades, predikades och genomfördes ett så kallat Folkhem.… Read more »

bitten
bitten
3 years ago

Har jo stått at ” FAKE ” “NYHETER” , i fra de ekstremt venstrevridde mediene ,
gjør så man skjuler , forteller , benekter sannheten .
Om hvilken store negative konsenkvenser , som fører med seg av ekstremt negativ bivirkning , art ,
med innvandrere i fra den 3 verden, og dette multikulturelle fellesskapet , til land som Sverige .

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..som jeg skriver i et innlegg..har Expressen nå fått flere hotbrev… friatider .. pga sine løgnaktige/tilbakeholdende skriverier, men også pga at de hengte ut vanlige svensker med et annet politisk syn..som de kjørte i retten og vann, en stakkars gamal dosent som var en av de tapte i retten..og Expressen gikk ut og godtett seg..med champagne..1. side i avisa.. friatider samler inn pengar til han. Det skulle de ikke ha gjort…nå tar folket igjen…og nå skjelver de i bykserna..och jag storskrattar…bare fortjent..smaka sin egen medisin..det er da både rett og rimelig at de får det. Det skjer en endrad holdning… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, vi må virkelig håbe, at vinden også er begyndt at vende i stakkels Sverige –
desværre bare 30 – 40 år for sent …

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Klart det kunne ha vore betre, men endog..Nå ser alt ut å gå rette vegen..for Sverige, men hva med Danmark…inte så uppent der om problemene..DVs kriminella illegala økoinnvandrare…Løkke bør jo avsettas..og DF er fega…så hva har dere egentlig som kan endre dette..kanskje dere må igjennom det same som Sverige om det inte blir betre/endring..snart.

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  sussebassa

Rette veien, det skal vel komme over 100 000 muslimer til Sverige i 2017

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  PK svada

Det vet vi ikke endå..avhengig av hvem som vinner valet i 2018..kan lett bli endrade oppholdsregler då.

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  PK svada

Åpnet opp for deg på Spikers 🙂

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  invernes

Er jeg godkjent nå da 🙂

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  PK svada

Av meg er du det , han trodde du var 1000 profil mannen 🙂

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  invernes

Testa nå og jeg er fortsatt blokkert

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  PK svada

Merkelig fjernet deg fra listen 😮 har du mange profiler ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Men vi er 15 – 20 år efter Sverige i denne udvikling – og 20 år foran
med åbenheden i debatten, så der er trodst alt lidt bedre odds 😉

bitten
bitten
3 years ago

Ungarn sin statsminister Victor Orban , har sagt i en tale for en stund tilbake , at han vil åpne grensene for hvite Europeere, som flykter i fra de flerkulturelle . Der Orban sier han vil stå med åpne armer og ta i mot vesteuropeere , som flykter i fra masseinnvandring og globalistenes politikk . Der Victor Orbans sier , vi slipper inn de ekte flyktningene , med henblikk på europeere , som flykter og ikke orker å bo i dette multikulturelle fellesskapet noe mer . Ja og når Ungarn med Orban planlegger et nytt grense – gjerde , på… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  bitten

Migverket i Sverige har nå gitt opphold til flere krigsforbrytere… friatider.. så roligere blir det iallaf ikke her. Så blir Expressen hotat pga sin svenskfientlig… friatider.. så folk begynner å ta kraftig igjen, men da beskyldes de for å være potensielle terrorister..selvsagt.. de får altså smake sin egen medisin som ikke smaker så godt ..da. Den amerikanske uavhengige journalisten som ville kartlegge no gone zoner var her i 2 dager…2 dager, og han konkluderte med at det ikke var verre i Malmø enn i Chicago…så reiste han hjem..man undrer varfor han egentlig kom..eget pr.stunt kanskje..bare tull..de kriminelle gjengene oppførte seg… Read more »

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  sussebassa

En svensk mor er så til det grader, forbandet på Løfven regjeringen, der hun måtte føde i bilen og det var – 4 grader ute , siden det var så langt vei til fødestuen i Sverige nå . Siden man legger ned fødestuer i enorme mengder , for at det skal spares inn på fødestuer , men der den svenske kvinnen sier , man har ingen problem å fø på økonomiske immigranter . JA slik er det i Norge også , der landet går for lut og kalt vann , velferdstjenestene går utover , egne hvite norske borgere , og… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  bitten

Ja, den svenske moren, førstegangsfødande som måtte føde i en bil, bitande kaldt, utan kleder, og de stoppade vid vegkanten..fødselen var i gang..heldigvis gikk det bra for båda. Har sett intervju med henne och det var så hemskt… Da jeg selv er mor, flere gang, kan jeg ikke forestille meg hvor redd hun var… menn skulle prøve å føde..med de smertene..i bil, naken, kaldt utendørs..da hadde det ikke vært slik, å nedlegge BBèr .. Dom som stemte for å legge ned hennes næraste BB var sosserma og MP… de velger heller å ta inn flere økoinnvandrare/kriminella..ble diskutert på facebook.. Der… Read more »

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  sussebassa

En bok fra svensk – kurdisk økonom Tino , som sier i sin nye bok ,at Sverige har tatt i mot flest immigranter i hele Europa , i forhold til folketallet , tatt i betraktning . Der innvandrere i fra den 3 fargerike delen av verden , er en gedigen fiasko , ja det skal være sikkert og vist , når man drar inn slikt fargerikt svineri . Og bruken av håndgranater blant kriminelle i Sverige , har økt med 70 prosent , som er uten sidestykke i verden , som ikke er i krig , skal politiet i Sverige… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  bitten

Tino er velkjent blant oss ikkePK..økonom och analytiker, som er meget grundig i sine analyser, vanskelig for pk å imot gå han..som de klart irriterer seg over.
Jada ..Sverige fylles opp av krigsvåpen som de kriminella/illegala har kontrollen på…spørsmålet vi alle venter på er Når det skal smelle riktig…og hvor..og hvor mange drepte ..sårede.

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  sussebassa

Men nå har vist Rinkeby – beboerne fått mer en nok selv , av galskap – tilstandene ,
med opptøyer , volden , og krigene , som føres av innvandrergjenger der .
Som mener hardere straffer mot til , for å få bukt med slike galskap – tilstander ,
og som mener at kriminelle og deres familier burde bli utvist i fra Sverige for godt .

JA på tide med en stor utkastelse , av slike fargerike svinepelser i fra mohamed land ,
slike allha , mohameder , klarer både Sverige, og resten av Europa seg uten i dag .

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  bitten

Klart det finnes gode och ikkekriminella beboere også i Rinkeby, og at de selv nå snakker og peker ut kriminella gjenger vil føre til at de som gjør dette blir lettere å peke ut, også straffa…så en riktig utvikling.
Langt igjen…så vi får se.

Tomas
3 years ago
Reply to  sussebassa

Sollefteå ligger i Västernorrland. Val till landstingsfullmäktige
(Har hand om sjukvård.) i Västernorrlands län – Röster. http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/L/lan/22/index.html

Jaha! Vem har hon och maken och hela tjocka släkten röstat på då, då ?
Val.se ger en fingervisning. / T

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Tomas

leste at det var sosserna og MP som stemte for nedleggelse av BB der…
skrev også på faceb…at dom som stemmer på dessa partier har skyld i det…og hoppas dom lærer til neste val…så tack for ditt innlegg.

latmask
latmask
3 years ago
Reply to  bitten

I mindre städer samt på många håll i småbyar i östra Ungern är det nästan lika utdött som i norrländska småbyar. Många hus står tomma och går inte att sälja. Här skulle många tusen europeiska flyktingar få plats. Bara Orbán håller stängt för icke-européer så blir nog även dessa områden till slut attraktiva.

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  latmask

JA det blir lite attraktive Europeiske land å bo i etterhvert , for hvite europeiske borgere ,
innen 30 til 50 års tid , fordi da blir det ett stort mareritt , for alle og en hver å bo her .
Så lenge Ungarn vil åpne armene , for hvite europeere som vil flykte , i fra dette multikulturelle
marerittet etterhvert , så vil nok mange europeere emigrere til øst – Europa og Ungarn .

achantus
achantus
3 years ago
Reply to  latmask

Da er det penger å tjene der. For smarte folk med kapital, kan bosetting av flyktninger fra Vest-Europa bli big business.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  achantus

Tenkt i same baner, også for meg selv..et slott/gamal borg og lignende ..men bare for meg..elsker gamle hus.,og å restuere/møblere med alle min antikviteter, kunst.. ellers..ingen problem med å fylle et, dessuten kjempebillig… håper jeg..

achantus
achantus
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ha, ha! Ja, et lite slott kunne jeg også tenkt meg, sånn at jeg kunne ha lekt godsherre. Da måtte jeg vel ha skaffet meg noen tjenere også. Men det hadde vel gått til hodet på meg.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  achantus

Ja, bare et lite ett…med tjenere, et must…hvem skal ellers vaske og rydde opp ute i parken..

achantus
achantus
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, nettopp! Håper noen millionærer der ute leser dette og ser forretningsmulighetene som ligger i dette. Ikke bare Ungarn, men også Tjekkia, Polen og kanskje Romania er mulige mål. Disse landene vil jo tjene enormt på å få et tilskudd av de beste fra Vest-Europas befolkning. Øst-Europa og Russland har jo selv et problem med synkende folketall, og har dermed en løsning på det problemet. Kan se for meg private foretak som inngår avtaler med respektive lands regjeringer, kjøper opp landareal, bygger eller kjøper boliger, ordner papirer og alt praktisk og juridisk, arrangerer omvisninger og informasjonsmøter, ordner med flytting og… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  achantus

Helt enig..glimrende forslag.
Vi redder deres økonomi, og de redder vår fremtid.. en vinn vinn…

latmask
latmask
3 years ago
Reply to  sussebassa

Vill kyla av er litet i denna tråd. Något slott lär ni inte få råd med och även om ni hittar något för rimligt pris så är det starkt förfallet, kanske ända sedan 1945. Tänk er istället ett fyrkantigt hus på 80-100 kvm med tak som lutar åt 4 håll i en mindre stad, Budapest är nästan lika dyrt som i Väst. Det är betydande arbetslöshet i Ungern och lönerna är låga, ofta mellan 100000-200000 HUF i månaden, vilket motsvarar 330-660 Euro. Ni måste kunna hävda er som en utländsk expert, annars blir ni inte feta där. Vidare så finns… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  latmask

Tackar for realistisk info…av og til tenker man med hjertet..men samtidig sier hjernan nogot helt annat..
Inte trodde jag vel det skulle bli lett å etablere seg i Ungarn..spes pga språket.
Ellers det du berettar minner meg om Spania…hvor vi hadde et stort gamalt hus før, men som vi kvittet oss med fordi byråkratiet og handverkare ble for kompliserad..alt var imorgon…så imorgon..utgifterna ble triplad,..man kunne inte stole på nogon, och pengerna bare fløt ut til ingenting..såklart man tenker om igjen..ingenting som egen erfaring, men drømme får man endå.

latmask
latmask
3 years ago
Reply to  sussebassa

En sak till om du ens tänker tanken på att flytta till Ungern: På mindre platser måste man veta vad där bor för folk. Skulle det bo z——e i större antal så glöm bort byn.

Steinadler
3 years ago
Reply to  achantus

Håper inderlig at ikke det ungarske folket lar seg lokke av de rent kortsiktige økonomiske fordelene dette kan innebære. Victor Orban har vel riktignok sagt noe om at flyktninger fra Vest-Europa er velkommen. Men blir det for mange vil det jo også kunne medføre konflikter. Skal Ungarn forbli ungarsk så er det tross alt en viss grense for hvor mange man kan ta imot. Skal milioner av tyskere, franskmenn, svensker og nordmenn assimileres i løpet av forholdvis kort tid og bli “ungarere” ?På noe lengre sikt burde kanskje Ungarn og andre østeuropeiske land helst innført en reell flyktningepolitikk hvor man… Read more »

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  Steinadler

Det er noe som heter alt med måte , dette må gjelde slike land som Ungarn også , som ikke kan ta i mot , omtrent alle hvite svensker , franskmenn , tyskere , osv , i fra alle land i Europa . Men i Ungarn er det skrikende behov , for arbeidskraft der i dag , så klarer man å beherske språket der , så er det store muligheter , for jobb der for en . Selv om man kanskje ikke , kan være så kravstore , på alle jobbene , som er ledige der , og er drømmejobber… Read more »

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
3 years ago
Reply to  Steinadler

Til det siste; Støtter jeg 100%. Vi i Norden eller Tyskland skulle ikke ødelegge det ungarske folket.

– Ser jo også den muligheten jeg har. Da alle brødre og søstre til min rumenske kone har fått utdelt tomter på den store gåren der nede. 3-4 stykker har allerede bygd seg sommerhus der. Og da tenker jeg at det kanskje ikke var så dumt å gjøre det samme, i tilfelle det skulle oppstå ubehageligheter her hjemme…..

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x