3
mar
Seneste opdatering: 3/3-17 kl. 0729
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

At sende Katie Hopkins til Sverige, er som at sende Ann Coulter til SF’s landsmøde. Det bliver saftigt. KATIE HOPKINS: The Swedish town where migrant gangs have killed multiculturalism stone dead and laugh at laws they despise and defy

Udgifter til Migrationsverket: 73 milliarder

Sverige bruger flere penge på indvandring end på forsvar og politi tilsammen

Rigtignok bidrog EU med 186 mio kroner til svenske politikeres selvskadeopførsel, men til slut er der kun et sted at hente pengene. Det vil blive den menige svensker pinligt bevidst i tide til valget den 9 september 2018. 2016 var den største folkeøgning siden 1861. Flertallet af ‘nye svenskere’ kommer til at forsørges af de gamle i al fremtid, hvilket fortæller en hvad man behøver vide om svensk velfærd og levestandard i fremtiden.

Myndighetens kostnader för 2016 uppgick till cirka 59 miljarder kronor. I siffran ingår bland annat ersättningar till asylsökande, kommuner och landsting (32,7 miljarder kronor), bostäder för asylsökande (7,0 miljarder kronor), ersättningar för ensamkommande barn (6,1 miljarder kronor) och schablonersättningar (5,2 miljarder kronor). I siffran ingår även kostnader för Migrationsverkets personal, lokaler och driftskostnader med mera, vilka uppgick till närmare 13 miljarder kronor.

Utöver ovan nämnda kostnader har Migrationsverket också upplupna kostnader om ytterligare 14 miljarder kronor, det vill säga fordringar från i huvudsak kommuner och landsting. Det framgår av årsredovisningen. Därmed uppgår den samlade kostnaden för 2016 till 73 miljarder kronor.

Bland statens större utgiftsposter 2016 kan också nämnas kostnaderna för “försvar och samhällets krisberedskap” som preliminärt uppgår till 49,3 miljarder kronor för helåret 2016. Det preliminära årsutfallet för “utbildning och universitetsforskning” uppgår till 66,1 miljarder kronor och det preliminära årsutfallet för “avgiften till EU” uppgår till 30,3 miljarder kronor, enligt siffror från Ekonomistyrningsverket. Migrationsverkets kostnader för 2016

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
bitten
bitten
4 years ago

JA Sverige bruker da omtrent alle skattepengene på asylmottakene , og økonomisk immigranter på gratis bolig +++ , så ikke så rart at hele velferdsstaten i Sverige , kollapser er fullstendig konk , på felgen der . Men en amerikansk journalist Tim Pool , reise på tur til Sverige , etter sverigs dårlige og ekstremt frynsete rykte i fra USA der Donald Trump , som har kommet med kvass kritikk av innvandrings – politikken der . Der Pool besøkte en helg Malmø med kamera og filmet , det var så stille , fredelig , der hvite kvinner kunne bevege seg… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  bitten

Det var nu ikke helt sådan, det skete. Tim Pool opholdt sig tre dage i Malmö, og sov sågar en nat i Rosengård.

“– Jag har bevisat att det inte är en krigszon i Rosengård. Vi kunde gå
omkring med stora kameror utan att något hände. Och vita kvinnor blir
inte attackerade, säger amerikanen Tim Pool.”
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bl8rq/nej-rosengard-ar-ingen-krigszon

Men efter at Aftonbladet således har reddet Malmøs rygte, tog Tim Pool videre til Rinkeby udenfor Stockholm, og dér skete det, du beretter: At Tim Pool hurtigt måtte eskorteres ud af politiet ved højlys dag.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

JA greit å få oppklart den saken her , tok vel litt feil i den saken her , men Sverige som land ,
er konkurs like om hjørnet . På grunn av den , fargerike sorten, i fra den 3 verden .

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Bare småpirk…som ikke har noen stor konsekvens ifht helhetsbilldet du lager…som er helt rett.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

JA takk for støtten her , ja det er jo helhets – bildet som gjelder ,
om hva som skjer , av utfordringer for Sveriges sin del i dag.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Til og med friatider hadde motstridende info om Tim Pools`konklusjon av sitt besøk i Malmø…Så…

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  bitten

Lyssna gärna på vad Tim Pool sa i programmet “Opinion” på SVT i detta sammanhang.