10
mar
Seneste opdatering: 15/3-17 kl. 2230
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ni togrejsende hugget ned med økse(r)

Siger politiet endnu mens der er uvished om der var flere økseangribere. Den ene var “tidligere jugoslav.” Det er 25 år siden, der var noget der hed Jugoslavien. Måske var han ligefrem tidligere borger i det østrig-ungarnske kejserdømme, hvem ved. Pressen ved allerede, det kun var et ‘amoklauf.’ Uofficielle kilder opgiver navnet “Fatmir H. fra Kosovo,” så det er næppe en kroatisk katolik eller serbisk ortodoks. Hvis han er sindsyg, er han også med 95 procents sandsynlighed muslim. Daniel Greenfield gør kort proces med løgnene: MUSLIM REFUGEE CARRIED OUT AX ATTACK IN GERMANY.

De togrejsende var terroriserede alligevel. De lægger krop til nutidens gemmeleg mellem befolkning og politikere: Politikerne ved noget, men de vil ikke sige det. Det er deres egen krig, de skal holde fra at bryde ud. Folket bløder bare. If you prick us, do we not bleed? Jo, ni sårede, en 13-årig pige kæmper for sit liv. – Düsseldorf attack: man arrested after injuring nine people with an axe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
The Lying PressspirildinvernesAnders BoPK svada Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
The Lying Press
Guest
The Lying Press

Satanisten Angela Merkel tørrer konstant blod af sine hænder.

spirild
Guest
spirild

EU, Vesten sløser med våre liv og våre penger. Dødsstraff må gjeninnføres.

invernes
Guest
invernes

Det handler om Kosovo (albansk terrorist muslimer, man må være blind om man ikke skjønner det.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Den muhamedanske omgang med stål, giver en ukristelig gang svineri.

Men gode kristne ved at ild lutre!

PK svada
Guest
Anders Bo
Guest
Anders Bo

De er gale, de tyrkere!

PK svada
Guest
PK svada

Så lenge myndighetene holder hans identitet hemmelig så kaller vi han for Fatmir Merkel

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Verkar som att polis och myndigheter är mer intresserade av att skydda Merkels korkade politik än medborgarna. Mycket dumt! Brukar aldrig betala sig i längden. Tysken är lika medveten som svensken nuförtiden, så allt de försöker kamouflera dyker upp likförbannat. Även om tysken också är tyst med risk för rasiststämpeln vet han vad han tycker och tänker.

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Egentligt genialt at tildele alle muhamedanere diagnoser om psykisk sygdomme. På den måde bortforklarer de politisk korrekte muhamedanismens lod og andel i det grasserende antal forbrydelser der begås af de utallige enkeltstående individer, der har misforstået og voldtaget muhamedanismen. En slags relativering af problemerne??
Men på den anden side set, er nogen efterhånden i tvivl om, at de vitterligt er psykisk syge, hele bundtet, når de kan hengive sig til så sindssyg en ideologi?

Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Sett at en “muslim” lever et vestlig liv og har store samvittighetskvaler av den grunn. Så er det en venn som kommer opp med løsningen: drep noen vantro, da tilgir Allah deg. Dør du i tillegg selv kommer du til paradis og kan ikke synde mer.
Hva sier PK-samfunnet om en slik person? Psykisk syk. Og det har de jo faktisk rett i: å tro at man får en kjempebelønning for å drepe noen pga. at de tror noe annet, det er veldig sykt.

bitten
Guest
bitten

Dette er typisk mediene og politiet sier alt for ofte , for å roe ned den europeiske befolkningen , der det utføres ett eller annet terrorisme , at det ikke er terrorisme , men en psykisk syk person . Det ble ført en risikoanalyse i fra tysklands innenriksdepartemen og det føderale kriminal – politiet , som ble lekket ut i fra bildt i Tyskland . Som det advares mot kjemisk terrorisme , med forgifting av vann -forsyninger , til landets tyske befolkning, og forgifting av mat – innholdet , i tillegg angrep på den kjemiske industrirenseanlegget . og transport –… Read more »