10
mar
Seneste opdatering: 15/3-17 kl. 2230
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ni togrejsende hugget ned med økse(r)

Siger politiet endnu mens der er uvished om der var flere økseangribere. Den ene var “tidligere jugoslav.” Det er 25 år siden, der var noget der hed Jugoslavien. Måske var han ligefrem tidligere borger i det østrig-ungarnske kejserdømme, hvem ved. Pressen ved allerede, det kun var et ‘amoklauf.’ Uofficielle kilder opgiver navnet “Fatmir H. fra Kosovo,” så det er næppe en kroatisk katolik eller serbisk ortodoks. Hvis han er sindsyg, er han også med 95 procents sandsynlighed muslim. Daniel Greenfield gør kort proces med løgnene: MUSLIM REFUGEE CARRIED OUT AX ATTACK IN GERMANY.

De togrejsende var terroriserede alligevel. De lægger krop til nutidens gemmeleg mellem befolkning og politikere: Politikerne ved noget, men de vil ikke sige det. Det er deres egen krig, de skal holde fra at bryde ud. Folket bløder bare. If you prick us, do we not bleed? Jo, ni sårede, en 13-årig pige kæmper for sit liv. – Düsseldorf attack: man arrested after injuring nine people with an axe

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
The Lying Press
The Lying Press
4 years ago

Satanisten Angela Merkel tørrer konstant blod af sine hænder.

spirild
spirild
4 years ago

EU, Vesten sløser med våre liv og våre penger. Dødsstraff må gjeninnføres.

invernes
invernes
4 years ago

Det handler om Kosovo (albansk terrorist muslimer, man må være blind om man ikke skjønner det.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Den muhamedanske omgang med stål, giver en ukristelig gang svineri.

Men gode kristne ved at ild lutre!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  PK svada

De er gale, de tyrkere!

PK svada
PK svada
4 years ago

Så lenge myndighetene holder hans identitet hemmelig så kaller vi han for Fatmir Merkel

ramonafransson
ramonafransson
4 years ago

Verkar som att polis och myndigheter är mer intresserade av att skydda Merkels korkade politik än medborgarna. Mycket dumt! Brukar aldrig betala sig i längden. Tysken är lika medveten som svensken nuförtiden, så allt de försöker kamouflera dyker upp likförbannat. Även om tysken också är tyst med risk för rasiststämpeln vet han vad han tycker och tänker.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Egentligt genialt at tildele alle muhamedanere diagnoser om psykisk sygdomme. På den måde bortforklarer de politisk korrekte muhamedanismens lod og andel i det grasserende antal forbrydelser der begås af de utallige enkeltstående individer, der har misforstået og voldtaget muhamedanismen. En slags relativering af problemerne??
Men på den anden side set, er nogen efterhånden i tvivl om, at de vitterligt er psykisk syge, hele bundtet, når de kan hengive sig til så sindssyg en ideologi?

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
4 years ago

Sett at en “muslim” lever et vestlig liv og har store samvittighetskvaler av den grunn. Så er det en venn som kommer opp med løsningen: drep noen vantro, da tilgir Allah deg. Dør du i tillegg selv kommer du til paradis og kan ikke synde mer.
Hva sier PK-samfunnet om en slik person? Psykisk syk. Og det har de jo faktisk rett i: å tro at man får en kjempebelønning for å drepe noen pga. at de tror noe annet, det er veldig sykt.

bitten
bitten
4 years ago

Dette er typisk mediene og politiet sier alt for ofte , for å roe ned den europeiske befolkningen , der det utføres ett eller annet terrorisme , at det ikke er terrorisme , men en psykisk syk person . Det ble ført en risikoanalyse i fra tysklands innenriksdepartemen og det føderale kriminal – politiet , som ble lekket ut i fra bildt i Tyskland . Som det advares mot kjemisk terrorisme , med forgifting av vann -forsyninger , til landets tyske befolkning, og forgifting av mat – innholdet , i tillegg angrep på den kjemiske industrirenseanlegget . og transport –… Read more »