10
mar
Seneste opdatering: 14/3-17 kl. 1952
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Blændende forårsdag. Ni grader ikke en sky på himlen, fuldt på fortovscafeerne. Truck-jihad er nu integreret i bybilledet. Jeg ved ikke, hvad folk ser i betonklodserne. Jeg ser monumenter over politisk idioti. © Snaphanen. klik f. helskærm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK svada
PK svada
4 years ago
ragnhild
ragnhild
4 years ago
Reply to  PK svada

Spot on, and hilarious 🙂

Morten Dreyer
Morten Dreyer
4 years ago

Og i Folketinget ansætter man en mange gang dømt røver, som under fængsel blev radikaliseret.
Tænk om han havde forgivet det hele ting.

Spørgsmålene er
Hvilken idiot har ansat ham, og kan idioten stadig ansætte personer til Folketinget ?
Og hvilken imam har haft adgang til dansk fængselsvæsen, så han kunne radikaliser terroristen som blev dræbt af en amerikansk drone . Hvilken embedsmand har lukket imamen ind i fængslet, hvor han formedens fast løn kunne skabe terrorister. Hvormange andre potentielle terrorister har imamen haft kontakt med ? Og har imamen stadig sin faste gang i danske fængsler ?

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Morten Dreyer

“Hvilken idiot har ansat ham,”

Et hurtigt gæt er Claus Meyer. Denne stjernekok driver ca. 50 forskellige kantiner inklusive folketingets (husker du balladen, da politikerne fandt en skovsnegl i salaten?).

Claus Meyer lavede for få år siden et mediestunt, hvor han gav hærdede voldsforbrydere en kokkeuddannelse for rullende kamera.

PBrad
PBrad
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Claus Meyer: Jeg ansætter dømte for at forhindre ny kriminalitet
Stjernekok forsvarer sin ansættelse af mand, der er dømt for voldsomt drabsforsøg. Manden smed sit offer ud fra 3. sal.

http://politiken.dk/indland/art5048878/Claus-Meyer-Jeg-ans%C3%A6tter-d%C3%B8mte-for-at-forhindre-ny-kriminalitet

PBrad
PBrad
4 years ago
Reply to  Morten Dreyer

“Tænk om han havde forgivet det hele ting.”

Tja – “tabet” havde vel været til at bære?

PK svada
PK svada
4 years ago

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan raser etter nyheten om at nederlandske myndigheter har nektet den tyrkiske utenriksministeren å lande i forbindelse med et valgmøte, melder AFP.

– De er levninger etter nazistene, de er fascister, tordnet Erdogan i en tale lørdag, før han la til:

– Nekt vår utenriksminister fra å lande så mye dere vil, men fra nå av skal vi se om deres fly vil få lande i Tyrkia.

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  PK svada

Russland burde sende 2 satan 2 raketter og Tyrkia ville opphøre å eksistere 😉

PBrad
PBrad
4 years ago
Reply to  invernes

Erdogans sidste udsigt….comment image

invernes
invernes
4 years ago

Worried of IS chemical attack in Europe Times Of Israel. Israel is concerned that Islamic State terrorists facing defeat in the Middle East are planning to return to their home countries and carry out attacks there, including a possible chemical attack in Europe, Channel 2 TV news reported Thursday. The report said Israel’s Counter-Terrorism Bureau is poised to issue a series of travel warnings ahead of the Passover holiday calling on Israelis traveling to Western Europe, India and Thailand to exercise extreme caution. The report stressed that the warnings have not yet been issued. Sources in the bureau told Channel… Read more »

ragnhild
ragnhild
4 years ago
Reply to  invernes

Og så venter vi på fortsettelsen; falsh flag operationer, undertegnet “the deep state” via deres private terroristhær CIA.

Les dette, omtalt de siste dagene; denne er en særs god versjon:
http://www.globalresearch.ca/america-in-turmoil-from-deep-state-insurgency-to-deep-state-spying-wikileaks-vault-7/5578783

invernes
invernes
4 years ago

Make love not walls ? hva er det de sinnssyke feministene tror? at islamistene skal gi dem elskov ? det eneste som skjer er at de mister sine hoder.

ramonafransson
ramonafransson
4 years ago

Fy så tråkigt att ha dessa betongblock i stadsbilden! Och ja, idiotiskt! För om någon galen islamistisk terrorist är ute för att döda, så gör de detta oavsett betongblock! Urbota korkat! Hoppas att vi ska slippa se det i Sverige! Men med tanke på våra ännu dummare politiker lär de väl göra likadant! Och vi, västerlänningar, är så snälla och dumma att vi aldrig protesterar annat än efter ett terrordåd, och då är vi där igen med nallebjörnar, blommor, marschaller och hålla varandra i händerna, prata om ickevåld, kärlek och blablablabla, innan det är dags att börja om igen med… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Ett öppet och fungerande samhälle behöver inga betongblock. Finns ingen kärlek kvar i det här samhället bara hat. Ändå så tar man upp unga invandrartjejer i SVT och ger dom tio minuter för deras blogg som står för kärlek. Vi som skriver på dom här sajterna står för hatet men vad skrev jag innan nu har politiker o media kidnappat ordet kärlek och gjort det till ett politiskt ord. Kärlek är en svensk tjej o invandrarkille. Kärlek är två bögar som pussas. Familj är två lesbiska som har skaffat barn. Allt är ta mig fan politik. Och dom här politiska… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

De gamle volde, byporte og skildvagter havde været at foretrække.
De gode gamle dage.

http://www.arkitekturguide.dk/ture/volden/vold.html

N Y E T I D E R

Voldene måtte falde. Byens arealer var udnyttet til
bristepunktet. Den nye tids frihedstrang, der fremtvang den frie
forfatning, Grundloven af 1849, gjaldt også de fysiske forhold.

I 1852 blev det ydre demarkationsterræn frigivet uden hverken
planlægning eller servitutter. Resultatet var “broernes”
spekulationsbyggeri, som endnu ikke er færdigsaneret. Byens porte
blev ikke længere lukket om natten og de militære skildvagter ved
byportene og toldopkrævningen blev nedlagt i 1856.

PK svada
PK svada
4 years ago

Germany, Dusseldorf – Police detained F.H. an Albanian from Kosovo. In his house, police found weapons and ISIS / ISIL propaganda material. F.H. wounded several people in Dusseldorf train station with axe, shouting: Allahu Akbar.

PK svada
PK svada
4 years ago

Fatmir H
comment image

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Arnstbergs diagnos stämmer väl rätt bra in på folket ovan. Allmän beskrivning PK-sjukan är en identitetsbaserad social psykos som tar formen av kulturellt självskadebeteende. Sjukdomen är främst spridd i den västerländska kulturkretsen. Enstaka nedslag förekommer i andra kulturkretsar, men där är smittsamheten avsevärt lägre eller obefintlig. Verklighetskontakten bland de smittade är starkt nedsatt – de hävdar att verkligheten är en social konstruktion och förespråkar en språklig och normativ föreställningsvärld, dit endast ”det goda” får tillträde. Hur verkligheten ser ut förväxlas med hur den bör se ut. Skillnaden mellan sanning och lögn samt rätt och fel är relativiserad – för den… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

Du er inne på noe, de tilhører vel dem som tror at jødene styrer alt i verden?
Blant svensk media og politikere er dette utbredt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  PK svada

Intressant att du använder det ordet. Var inte mer än ett par dagar sedan jag läste att Amazon har tagit bort alla böcker som handlar om holocaust-revisionism. Givetvis efter lång tids påtryckningar. Om dom hade haft rent mjöl i påsen så borde dom inte haft något emot att saken reddes ut en gång för alla. Eller bara en sådan sak att den förintelsen skall ges speciell status. Det finns faktiskt många fler förintelser och många gånger värre dessutom. Men det verkar inte vara så intressant. Men ju mer dom använder sådana epitet desto mer förlorar dom sin laddning. Som idag… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

På svenske skoler har de vel nærmest sluttet å undervise om holocaust pga muslimene.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  PK svada

Det är väl den enda fördel muslim-invasionen har haft i så fall. Såvida man inte låter båda sidor komma till tals. Vilket inte kommer ske förrän helvetet fryser till is.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Varfor er det en førdel ..å beneka sanningen om holocaust…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  sussebassa

Därför att den aldrig har hänt. Det är en kommunistisk propagandabluff. Gaskamrarna i Auschwitz är byggda av Röda Armén efter kriget. Skorstenen är bara en kuliss som inte är och aldrig har varit ansluten. Vi har Fred Leuchter och Germar Rudolf som oberoende av varandra varit över och tagit prover och kommit fram till samma slutsatser. Dom enda väggar som var blåfärgade var små kammare där kläder och persedlar desinficerades. Zyklon B var ett insektsmedel och inte lämpligt att döda människor med. Det hade varit mera rationellt att tillsluta kamrarna hermetiskt och låta dem kvävas till döds. Dessa små kamrar… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Takk for en meget interessant historie..lest det hele.
Flere i min familj kjempet imot naziene i Norge…”Gutta på skogen” oa.
2 ble tatt og sendt i konsentrasjonsleir..bare 1 kom hjem etter krigen..og det han fortalte om det…Så bare løgn mener du…
Nei, du går altforlangt..kjøper det rett og slett ikke.,faktisk skremmende at noen kan mene dette.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  sussebassa

Tyskland var satt under embargo under kriget. Allt deras bränsle behövdes till krigsmaskinen. Det hade aldrig räckt till att bränna 6 miljoner kroppar. Även Sverige som inte var med i kriget gick ju på gengas under krigsåren. Var finns resterna av kropparna? Varför raka av håret på människor som skall gasas bara några minuter senare? Leuchter kommenterade det med att tyskarna var kända som ett rationellt och effektivt folk. Det hade varit mer rationellt att ta ut dem i skogen och bara skjuta dem.

PK svada
PK svada
4 years ago

Hold opp med det tøvet der. Du kan tro hva du vil, men ikke presenter det sludderet der som fakta.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  PK svada

Hundreds of important books on the Holocaust by revisionist scholars have suddenly been been banned by Amazon on instructions from angry rabbis in Israel (see video at the end of this article) and from Yad Vashem, the World Holocaust Remembrance Center in Jerusalem. Even books not directly relating to the Holocaust, but pertaining to Jewish affairs during WWII, have been included in the mass ban. Revisionist scholar Germar Rudolf has given a complete list of these books (see below) and it’s highly likely more volumes will be added to this growing list of “forbidden books” in the days ahead. https://www.darkmoon.me/2017/amazon-bans-holocaust-denial-shreds-and-incinerates-thousands-of-books/… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

Dra til Tyskland og benekt holocaust der, da blir du buret inne.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  PK svada

Udmærket forslag! Ellers kan tossen vel udleveres?

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Kan du fatte at en så godt dokumentert hendelse som holocaust benektes av mennesker fra et vestlig land?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  PK svada

En form for psykisk syge?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  PK svada

Och det tycker du är rätt förstås? Tycker du inte det är märkligt att man inte hamnar i fängelse för att förneka holomodor, den armeniska förintelsen, folkmorden i Rwanda, Bosnien eller i Kambodja?

Lenn
Lenn
4 years ago

Here we go again! Du deler mange synspunkter med islamonazierne, så hvorfor ikke læse andre tidsskrifter, fx Dabiq…..

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lenn

Jag läser följande nyhetssidor och bloggar i stort sett varje dag: Fria Tider, Nya Dagbladet, Nordfront, Daily Stormer, Petterssons blogg, Skrivarens blogg, Thoralf Alfssons blogg, Parnassen, Rädda Sverige, Motpol, Alt-Right, Snaphanen, Vår Stund i Sverige, Sputnik, Den Korte Avis, Renegade Tribune. Fria Sidor. Tror det täcker det mesta även om jag skulle ha missat nån enstaka sida som kanske inte uppdaterar varje dag eller ens varje vecka längre. Dock tänker jag nämna Jan Milld trots att den inte blivit uppdaterad sedan november på grund av sjukdom. Dessutom följer jag följande podcasts. Alla sänder inte varje dag och nån bara en… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Måske kan man i virkeligheden sige, at det moderne vestlige menneske er i gang med, at sejre sig selv ihjel. Hele denne forestilling om at alt nok skal ende godt og alle vil leve i fred og fordragelighed – men vel at mærke efter de allermest tolerante vestlige værdinormer. Det er faktisk som om de, efter bedste imperialistiske mønster, slet ikke kan se noget skulle kunne true hverken dem eller deres børn. For det der jo synes at gøre dem mest utilpas er, når nogen prøver at fortælle dem det nok ikke vil være sådan det ender. Sleepwalking into oblivion..?… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Triste bilder…med svære skitne nedtaggede betongblokker…usj..forbinder det ikke med kjærlighet i det hele tatt, men det motsatte..trusler, hat, ondskap…og ikke tror jeg heller at man fjerner disse med bare kjærlighet heller..må nok hårdere åtgjerder til..realistisk sett.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Hvordan holder man en lastvogn væk med kærlighed?

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Istället för lastvagn används andra tillhyggen, dem kan man inte hålla borta varken med en mur eller kärlek.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg tror, at muhamedanerne er mere bange for ild end for kærlighed. 🙂

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Undrar om de vet vad kärlek är.

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Kun hat

PBrad
PBrad
4 years ago
Reply to  PK svada

comment image