14
mar
Seneste opdatering: 14/3-17 kl. 2054
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The man who waterboarded Khalid Sheikh Mohammed*

James Mitchell er psykolog og arbejdede for CIA, og han forstår i modsætning til vore ledere islams psyke og deres langsigtede mål, nemlig at overtage herredømmet over  Vesten ved hjælp af indvandring. Hvorfor skulle de også bruge vold, når de har Vestens politikere på deres side? Han ved hvor rasende farlig en situation disse ledere er i fuld færd med at placere os. Mitchell har udgav i november bogen Enhanced Interrogation: Inside the Minds and Motives of the Islamic Terrorists Trying To Destroy America

Konservativ politiker: Lav konventionerne om – eller bryd dem

“Det ville være en berigelse for Danmark, hvis vi overhovedet ikke havde nogen fra Mellemøsten”

Det er befriende at læse så klar tale fra Rasmus Jarlov, der immervæk er medlem af et af de partier, der er hovedskyldige i dagens håbløse situation. Det er dog kun tale, der er ikke flertal i Folketinget eller befolkningen for at dreje væk fra en vej, der fører til krig og national opløsning. Der vil heller ikke være flertal for det, før krigen forlængst er installeret.

Jarlov kan forklare danskerne, hvorfor de vil gå under som nation, men han kan ikke redde deres liv. Hans EU begejstrede parti kan heller ikke. Alt hvad vi kan, er at snakke under galgen, mens forbrydelsen mod vort land fortsætter.

Vi lever allerede i en tid, der kan forstås med kaosteori. Når vi slår øjnene op i morgen, kan alt være sket. Tyrkere gør opstand i Holland, tyskeres myrdes af muslimer, i morgen kan 100 tilfældige danskere være myrdet i en terrorhandling. Vi lever sandelig i the phoney war, som jeg skrev. En krig, ingen tager alvorligt, ikke engang de, der har skabt den.

Magthaverne er ved at miste magten over begivenhederne, og alligevel driver de os længere og længere ind i kaos. Den ultimative kaoskraft, er Bryssel. EU er ved at opløse sig selv i sit forsøg på at opløse nationerne, men indser det ikke. I Berlaymont-bygningens korridorer ser det hele logisk og velordnet ud.

Hver generation arbejder på sin krig, denne – vores – tror dog på, den skaber fred ved at masseimportere sine dødsfjender. Det relativt lave niveau af krig, vi har nu, skal nok holde min tid ud, men de unge skal ikke regne med at være nær så heldige. Hvorfor Jarlov er politisk aktiv i K, når han ikke kan gøre det eneste fornødne, må han selv svare for. Skrider katastrofen frem på trods af eller på grund af Rasmus Jarlov, det må han også afgøre med sig selv.

For de Konservatives Rasmus Jarlov er der ingen tvivl. Indvandringen er samfundets største problem. Han kalder den danske udlændingepolitik »hovedløs« og vil have Danmark til at bryde konventionerne.

»Den type af indvandring, vi har i de her år, består af folk, som har meget svært ved at fungere i Danmark. Og det betyder, at de ender på bunden af det danske samfund og er dårligere uddannet og mindre i beskæftigelse,« siger han og fortsætter: »Det ændrer Danmark markant, og det er jeg meget bekymret over. Det ændrer Danmark fra at være det her meget harmoniske og sammenhængende samfund og vil skabe nogle nye sociale skel baseret på etnicitet.«

»Det ville være en berigelse for Danmark, hvis vi overhovedet ikke havde nogen fra Mellemøsten. Det er selvfølgelig en fordel, at vi har nogen, der kan tale arabisk og kan hjælpe danske virksomheder med at skabe forbindelser i den del af verden. Men når vi snakker om flere hundredetusinde, som kommer fra den region, er det ikke nogen gevinst for Danmark overhovedet.«

Lav konventionerne om – eller bryd dem

»Jeg kan ikke se andet end, at vi er nødt til at sætte et loft over, hvor mange vi vil tage imod. I Danmark skal vi være herre over, hvor mange flygtninge og indvandrere, vi vil have i vores land, i stedet for at de internationale konventioner bestemmer det for os,« siger han og fortsætter: »Derfor er vi simpelthen nødt til at få taget et opgør med de konventioner, som dikterer, at vi skal tage alle, der kommer til Danmark og lever op til asylkravene, uanset hvor stort antallet er.« Jarlov om muslimsk indvandring: »Jeg frygter, at Danmark aldrig bliver det samme land igen«

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Mark S. samtale med James Mitchell var absolut værd at høre. Håber at der bliver “renset” ud i justitsministeriet så manden får oprejsning.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Rigtigt godt interview.

Den altid eminente Sam Harris forklarer endvidere jihadiernes psykologi her:

https://www.youtube.com/watch?v=B_ToLv3rt1M

achantus
achantus
4 years ago

Nei, det blir aldri det samme igjen. Men så er da også hensikten å skape en verden uten grenser og nasjonalstater, uten patriotisme og lojalitet til land eller rase. Velkommen til FNs Agenda 2030, det mest hensynsløse, utopiske, gigantomane og ondsinnede prosjekt som mennesker noen gang har funnet på.

Svend Andersen
4 years ago

Lock ‘n load.

Traet
Traet
4 years ago

Og på den anden side vil Jarlov gerne have udlændinge til at køre sort Uber pirattaxa, som han selv drev sit minibusfirma uden de nødvendige tilladelser.

PK svada
PK svada
4 years ago

Merkel og Rutte gikk bak ryggen på EU i avtalen med Tyrkia
https://www.document.no/2017/03/14/merkel-og-rutte-bak-ryggen-pa-eu-i-avtalen-med-tyrkia/

PK svada
PK svada
4 years ago

Våre ledere er så dumme at de har underskrevet konvensjoner som utarmer og utrydder oss,
hvor dum går det an å bli?

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago
Reply to  PK svada

Du får spise kirsebær med “de store” om du underskriver, og kanskje til og med en jobb i internasjonalt byråkrati, uten nødvendigvis å være skikket..

bitten
bitten
4 years ago

Verdensorden og globaliseringen, er så til det grader på full vei, til hele vesten med åpne grenser, og som der denne masseinnvandringen til Europa , kan ikke stoppes opp noen gang , som går sin vante gang. Canadas statsminister Justin Trudeau og den satans onde globalisten Soros , er vist så til det grader gode venner , med Canadas statsminister Trudeau . Siden det har kommet en oppsiktsvekkende pressemelding , at George Soros har en meget stor ond finger med i spillet ,når det gjelder bosetting og integrering av immigranter i Canada . Der Canada sin statsminister Trudeau og Soros… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Citat: Det relativt lave niveau af krig, vi har nu, skal nok holde min tid ud, men de unge skal ikke regne med at være nær så heldige. Citat slut Noget lignende har jeg sagt adskillige gange, men jeg synes satme at udviklingen grasserer voldsomt. Selv om jeg kalkulerer med en restlevetid på 8-10 år, så er jeg dog ikke længere sikker på andet, end at jeg også kommer til at opleve full scale religionskrig. Det kan så være hvad det vil være, men jeg forstår ikke, at folk med børn og børnebørn er så gennemført ondskabsfulde, at de vil… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  snaphanen

Politikerne tenker bare på sine 4 år, karriere og penger, og så kan de neste overta.
Og sånn gjentar det seg igjen og igjen.

PBrad
PBrad
4 years ago
Reply to  snaphanen

Massemedierne og uddannelses-institutionerne har også en ret stor del af skylden.

GHjo
GHjo
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Ja,tenk om Europas land i dag hadde hatt de kanskje mer enn 100 tusen milliarder,som i årenes løp har blitt ødet bort på et totalt mislykket, selvdestruerende og farlig multikultur-eksperiment!

Svend
Svend
4 years ago

Lige en kommentar til kaosteori, da wiki som sædvanlig er mumbo-jumbo. Kaos optræder i systemer, der ikke er lineære, og det er i den forbindelse langt lettere, at forklare hvad et lineært system er. Hvis et system svarer på input x(t) med y(t), så er det proportionalt, hvis input ax(t) giver output ay(t) – altså hvis x(t)=sparsommelighed giver belønningen y(t)=en præmie, så giver a=2, dvs 2x(t) den dobbelte sparsommelighed den dobbelte præmie 2y(t). Hvis input z(t) giver output v(t) og input p(t) giver output w(t), og systemet med input z(t)+p(t) giver output v(t)+w(t), så siger vi, at systemet opfylder superposition,… Read more »