16
mar
Seneste opdatering: 16/3-17 kl. 2213
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NOT Immigration

Det er almindelig kendt, at vi går ind i et par årtier, hvor et rekordantal enkle jobs vil forsvinde til automatisering. Eller er det? Hvorfor er det da stadig EU Kommisionens politik at hente 60-100 mio indvandrere fra 2 og 3 verdenslande, fordi “vi bliver for gamle”? Hvorfor protesterer ingen vesteuropæiske regeringer imod dette inkompetente vanvid?

Sverige er i en særlig grotesk situation. Fredrik Reinfeldt mente, at masseimport af mennesker var nødvendig for “at sikre velfærden.” Resultatet blev, at landet nu kunstigt skal skabe 200.000 enkle jobs, altså netop dem der forsvinder som dug for solen. Stefan Löfven tror på den samme ammestuehistorie, hvilket betyder Sverige ikke er færdigt med at blive ødelagt endnu.

Der bliver godt med gadefejere, bærplukkere og skopudsere når Sverige bliver et 2. verdensland à la Brasilien. I praksis havner de selvfølgelig på evig bistandshjælp, hvorfra de yderligere vil destabilisere Sverige som om det ikke allerede var nok. Inkompetente svenske politikere har begået en kapitalbrøler. EU og Merkel er i gang med at gentage den, og vi ryger alle med i det voldsorgie, det vil skabe.

 2 Billion Jobs to Disappear by 2030. Economists May Be Underestimating How Fast the Robots Are Coming. The Long-Term Jobs Killer Is Not China. It’s Automation. Vi snakker tosifret arbeidsledighet Og videoens oplysning om Merkels hemmelige aftale: Ukendt aftale: Merkel har lovet Tyrkiet at tage imod op til 250.000 syriske flygtninge


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

37
Deltag i debatten...

avatar
11 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Olav ØdegaardGHjoPBradragnhildNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
invernes
Guest
invernes

Number of Children Wanting to Become Opposite Sex Doubling Each Year in Sweden, Say Doctors
“There’s a 100 percent increase in numbers each year.”

https://www.infowars.com/number-of-children-wanting-to-become-opposite-sex-doubling-each-year-in-sweden-say-doctors/

PBrad
Guest
PBrad
ragnhild
Guest
ragnhild

journal-neo.org skuffer meg idag. Hvor kommer dette svadaet fra. Sverige er ifølge artikkelforfatteren helt som det skal være.
Ingen ting er i veien der. Bortsett fra alternative medier både der og i Norge som ødelegger glansbildet med alternative medier, idet de har og serverer fakta bak “fargede”, oftest godt kamuflerte nyheter.
http://journal-neo.org/2017/03/16/whats-really-going-on-in-sweden/

Naturligvis: Agendajournalistikk, her godt lønnet vil jeg anta.

PK svada
Guest
PK svada

Det er ikke rart at PK- næringslivsledere vil ha skatt på roboter.
http://e24.no/digital/bill-gates/bill-gates-roboter-boer-betale-skatt/23929529

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

De djävlar som kontrollerar Sverige önskar död åt Sverige och svenskarna. Vi svenskar är nu Nazitysklands judar.

“What Has Happened To Sweden?
R.I.P Sweden”:
https://m.youtube.com/watch?v=S1UVUSd56PA

ragnhild
Guest
ragnhild

Her er en svada-artikkel om Sverige:
http://journal-neo.org/2017/03/16/whats-really-going-on-in-sweden/

Han skulle aldri fått den inn på denne ellers utmerkede bloggen. Må ha blitt godt betalt. Agendajournalistikk, via dagens nyheter-redaksjonen? Med andre ord: “the deep state”-lakeier.

Peter Qvistgaard
Guest
Peter Qvistgaard

Undersøgelser viser, at vi inden for 8-10 år vil miste op til 700.000 arbejdspladser grundet robotternes indtog. Så ja, hvad i alverden skal vi med udenlandsk arbejdskraft – og hvad i alverden skal vi med gedehyrder fra de varme lande, som kun ønsker at komme til vores land for at blive forsørget resten af deres levetid? Hvornår går det op for venstrefløjen, at deres egne børn kommer til at betale prisen for et ødelagt Danmark?

sussebassa
Guest
sussebassa

..bare jug om at Europa trenger extra arbeidskraft…dessuten er de sosialklienter..stort sett ifra de fødes til de dør..jobber ikke..de fleste.
Nei sanningen er at for at de Pk skal beholde makta, er de positive til disse, tar de inn i landerne..hvis det korrekte navnet er Stemmekveg, så de pk kan opprettholde sin makt videre.

Svend
Guest
Svend

Ud over, at jeg ikke tror en dyt på førerløse lastbiler og mange andre fremtidsdrømme, så er jeg selvfølgelig enig i, at vi aldrig skulle have inviteret mængder af mennesker, der intet nyttigt kan – og som aldrig kommer til at kunne det mindste af værdi. Selvfølgelig er det dejlige drømme for luddovne europæere, at de aldrig skal på arbejde. Men der er et problem her: Hjernen behøver, som resten af kroppens muskler, motion, og motionen er arbejde. Uden meningsfyldt nyttigt arbejde bliver man dum som en betonvæg. Det har politikerne vidst hele tiden, og derfor har de gjort os… Read more »

GHjo
Guest
GHjo

Muslimene og Afrikas befolkningseksplosjon,er et naturfenomen,slik gresshoppesvermer og lemenvandringer er det. De spiser opp alt og legger alt øde etter seg. Også dør de. Og trekker oss andre med seg i døden.

invernes
Guest
invernes

EU er en løgn ! men store mengder folk i Vest Europa er dumme som naut og logrer med halen, de hopper gjerne utfor et stup om lederen hopper.

comment image?resize=512%2C400

bitten
Guest
bitten

Og som det har stått , så har mediene skrivet at Angela Merkel sharia – dronningen , er den frie verdens forsvarer . Ja Merkel er kun en glabalist – politikere , som vil måke på immigranter , uten mål og mening i hele Europa , bare jeg ser bilde av Merkel , mister jeg matlysten . EU nede i Brussel er kun en, korrupt høyborg av avdanket , overflødige betalte globalister , som er betalt av slike som globalisten Soros , for å ødelegge fullstendig hele Europa . JA når man ser hvordan valget i Nederland gikk , med… Read more »

achantus
Guest
achantus

Jeg tenker sånn selv iblant. Fortjener de europeiske folkene å overleve? Vi har mistet all livskraft, all tro på egen verdi. Våre forfedres bragder bryr vi oss ikke om. Dette vakre Europa, som det har tatt århundrer av blod, svette og tårer å bygge, gir vi villig bort til barbarer som kommer til å ødelegge alt. Hva slags diagnose kan man egentlig stille? Hva slags kollektiv galskap er dette?

sussebassa
Guest
sussebassa

Jodå, det er det mange som gjør, men inte globalisterna/kulturmarxisterna..dom fortjener det inte…så til He** , med dom alla, vi andra fortjener betre..såklart.. som vil verne om våran land..inte gje dom bort til muslimer.
Diagnosen er makt/penge/status sjuken, stormannsgalenskap, uansett på hvilket sett dom får tak i det, og hvem som måste ofras..bryr seg inte.

bitten
Guest
bitten

JA alt som våre forfedre, har bygget helt opp i fra grunnen av .
Er politiker svikere i hele Europa, med Merkel i spissen, i ferd med å rasere ,
med ett stort pennestrøk , med denne invasjonen av immigranter .

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

En vesentlig grunn til manglende motstand, er de mange som tjener på masseinnvandringen, fordi folk er så uvitende at de har latt politikerne innlemme masseinnvandrerne i velferden med øyeblikkelig virkning. Det er også dette som har satt i gang masseinnvandringen. Det tok litt tid før vissheten om fri adgang til vår kollektive velferd, bare man uttalte de forløsende ord om behov for beskyttelse, sank inn hos massene ute i verden Som vi ser her hjemme, er det til tross for splittet befolkning og anspenthet, svært få som behøver beskyttelse, lik Wilks etc For hver masseinnvandrer som får bli, ringes det… Read more »

bitten
Guest
bitten

Kanskje Spania og Barcelona vil ta i mot , hele verdens økonomiske immigranter i fra den 3 verden ,
som der opp mot 150 000 demonstranter , ønsket mest mulig immigranter velkommen der .
I store demonstrasjoner , for en liten stund tilbake .

PK svada
Guest
PK svada

Terrorangrep???

– Flere skadd i skyting på fransk skole
Flere personer er skutt og såret på en fransk skole, opplyser politikilder.
http://www.dagbladet.no/nyheter/flere-skadd-i-skyting-pa-fransk-skole/67403841

To elever skal ha skutt med hagle mot rektor, som ble såret, melder avisen Nice-Matin. Minst to personer er lettere såret, ifølge fjernsynskanalen BFMTV. Ifølge lokalavisa Le Le Dauphiné Libéré. skal gutten også ha vært bevæpnet med en revolver og granater.

ragnhild
Guest
ragnhild

Det meste kan vi takke imperialister for. Kommende kriger likeså.

PK svada
Guest
PK svada

Japanerne løser problemene med befolkningsnedgangen ettersom problemene dukker opp, hva er problemet?
Det er ingen land i verden som har for liten befolkning.
Problemet er heller at verden har for mange mennesker.