16
mar
Seneste opdatering: 16/3-17 kl. 2213
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NOT Immigration

Det er almindelig kendt, at vi går ind i et par årtier, hvor et rekordantal enkle jobs vil forsvinde til automatisering. Eller er det? Hvorfor er det da stadig EU Kommisionens politik at hente 60-100 mio indvandrere fra 2 og 3 verdenslande, fordi “vi bliver for gamle”? Hvorfor protesterer ingen vesteuropæiske regeringer imod dette inkompetente vanvid?

Sverige er i en særlig grotesk situation. Fredrik Reinfeldt mente, at masseimport af mennesker var nødvendig for “at sikre velfærden.” Resultatet blev, at landet nu kunstigt skal skabe 200.000 enkle jobs, altså netop dem der forsvinder som dug for solen. Stefan Löfven tror på den samme ammestuehistorie, hvilket betyder Sverige ikke er færdigt med at blive ødelagt endnu.

Der bliver godt med gadefejere, bærplukkere og skopudsere når Sverige bliver et 2. verdensland à la Brasilien. I praksis havner de selvfølgelig på evig bistandshjælp, hvorfra de yderligere vil destabilisere Sverige som om det ikke allerede var nok. Inkompetente svenske politikere har begået en kapitalbrøler. EU og Merkel er i gang med at gentage den, og vi ryger alle med i det voldsorgie, det vil skabe.

 2 Billion Jobs to Disappear by 2030. Economists May Be Underestimating How Fast the Robots Are Coming. The Long-Term Jobs Killer Is Not China. It’s Automation. Vi snakker tosifret arbeidsledighet Og videoens oplysning om Merkels hemmelige aftale: Ukendt aftale: Merkel har lovet Tyrkiet at tage imod op til 250.000 syriske flygtninge

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
3 years ago

Number of Children Wanting to Become Opposite Sex Doubling Each Year in Sweden, Say Doctors
“There’s a 100 percent increase in numbers each year.”

https://www.infowars.com/number-of-children-wanting-to-become-opposite-sex-doubling-each-year-in-sweden-say-doctors/

ragnhild
ragnhild
3 years ago

journal-neo.org skuffer meg idag. Hvor kommer dette svadaet fra. Sverige er ifølge artikkelforfatteren helt som det skal være.
Ingen ting er i veien der. Bortsett fra alternative medier både der og i Norge som ødelegger glansbildet med alternative medier, idet de har og serverer fakta bak “fargede”, oftest godt kamuflerte nyheter.
http://journal-neo.org/2017/03/16/whats-really-going-on-in-sweden/

Naturligvis: Agendajournalistikk, her godt lønnet vil jeg anta.

PK svada
PK svada
3 years ago

Det er ikke rart at PK- næringslivsledere vil ha skatt på roboter.
http://e24.no/digital/bill-gates/bill-gates-roboter-boer-betale-skatt/23929529

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
3 years ago

De djävlar som kontrollerar Sverige önskar död åt Sverige och svenskarna. Vi svenskar är nu Nazitysklands judar.

“What Has Happened To Sweden?
R.I.P Sweden”:
https://m.youtube.com/watch?v=S1UVUSd56PA

ragnhild
ragnhild
3 years ago

Her er en svada-artikkel om Sverige:
http://journal-neo.org/2017/03/16/whats-really-going-on-in-sweden/

Han skulle aldri fått den inn på denne ellers utmerkede bloggen. Må ha blitt godt betalt. Agendajournalistikk, via dagens nyheter-redaksjonen? Med andre ord: “the deep state”-lakeier.

Peter Qvistgaard
Peter Qvistgaard
3 years ago

Undersøgelser viser, at vi inden for 8-10 år vil miste op til 700.000 arbejdspladser grundet robotternes indtog. Så ja, hvad i alverden skal vi med udenlandsk arbejdskraft – og hvad i alverden skal vi med gedehyrder fra de varme lande, som kun ønsker at komme til vores land for at blive forsørget resten af deres levetid? Hvornår går det op for venstrefløjen, at deres egne børn kommer til at betale prisen for et ødelagt Danmark?

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..bare jug om at Europa trenger extra arbeidskraft…dessuten er de sosialklienter..stort sett ifra de fødes til de dør..jobber ikke..de fleste.
Nei sanningen er at for at de Pk skal beholde makta, er de positive til disse, tar de inn i landerne..hvis det korrekte navnet er Stemmekveg, så de pk kan opprettholde sin makt videre.

Svend
Svend
3 years ago

Ud over, at jeg ikke tror en dyt på førerløse lastbiler og mange andre fremtidsdrømme, så er jeg selvfølgelig enig i, at vi aldrig skulle have inviteret mængder af mennesker, der intet nyttigt kan – og som aldrig kommer til at kunne det mindste af værdi. Selvfølgelig er det dejlige drømme for luddovne europæere, at de aldrig skal på arbejde. Men der er et problem her: Hjernen behøver, som resten af kroppens muskler, motion, og motionen er arbejde. Uden meningsfyldt nyttigt arbejde bliver man dum som en betonvæg. Det har politikerne vidst hele tiden, og derfor har de gjort os… Read more »

Svend
Svend
3 years ago
Reply to  snaphanen

Hvor? Førerløse biler er ikke andet end dagdrømme hos universiteternes dataloger.

Svend
Svend
3 years ago
Reply to  snaphanen

Det behøver jeg ikke. Det kommer ikke i morgen, og ikke de første 30 år – om nogensinde. Og ingen bliver arbejdsløse af forsøgene. Hospitaler og bedemænd får fede tider. 🙁

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  Svend

Joda, førerløs buss er allerede realitet i norge

Svend
Svend
3 years ago
Reply to  PK svada

Men i Danmark kniber det med førerløse tog, selv om de kører på skinner. Vi kan faktisk ikke hitte ud af at købe et tog, der dur. Droner med en kasse øl – ha — Intet under at skandinaverne tror på indvandringens velsignelser.

Glem drømmene om det fede liv for andres penge – det bliver ikke til noget. Vi går til bunds allesammen, sådan som vi er ved det.

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  Svend

Maskinell svikt er det i både førerløse og bemannede kjøretøyer.

ragnhild
ragnhild
3 years ago
Reply to  PK svada

Spesielt når CIA er innvolvert: Ref. Wikileaks.

Svend
Svend
3 years ago
Reply to  snaphanen

Europa har end ikke kunnet finde ud af at holde sig fri for vilde erobrere – Hvem tror på det andet. Ikke jeg. Ikke et sekund – men det er måske fordi jeg har været i den tekniske industri hele mit liv?

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  PK svada

Buss med en somalier som sjåfør 🙂

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  invernes

Robot med hijab

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  invernes

Se, Mor og Far – jeg kan bede til Allah, medens jeg kører bus samtidigt!
Nu kommer jeg … og alle de andre passagerer … stensikkert ind i paradiset … 😀

invernes
invernes
3 years ago

🙂

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  snaphanen

Og snart kommer droner og leverer dine varer på døra, automatiseringen går raskere enn noen gang.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago
Reply to  PK svada

Amazon arbeider i øyeblikket med droner som til og med produserer (skreddersyr) varen til nettopp deg, underveis til din adresse.
Ombord i bilen/dronen en avansert printer, type 3D.

http://www.manufacturing.net/blog/2015/03/amazon-wants-put-3d-printers-delivery-trucks

http://www.theverge.com/2015/2/27/8119443/amazon-3d-printing-trucks-patent

Kinesiske industriledere er forberedt på neste industrielle revolusjon, der 3D-printere produserer varer dedikert til kunden. Altså en helt ny type masseproduksjon..

GHjo
GHjo
3 years ago
Reply to  Svend

Muslimene og Afrikas befolkningseksplosjon,er et naturfenomen,slik gresshoppesvermer og lemenvandringer er det. De spiser opp alt og legger alt øde etter seg. Også dør de. Og trekker oss andre med seg i døden.

invernes
invernes
3 years ago

EU er en løgn ! men store mengder folk i Vest Europa er dumme som naut og logrer med halen, de hopper gjerne utfor et stup om lederen hopper.

comment image?resize=512%2C400

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  invernes

Og som det har stått , så har mediene skrivet at Angela Merkel sharia – dronningen , er den frie verdens forsvarer . Ja Merkel er kun en glabalist – politikere , som vil måke på immigranter , uten mål og mening i hele Europa , bare jeg ser bilde av Merkel , mister jeg matlysten . EU nede i Brussel er kun en, korrupt høyborg av avdanket , overflødige betalte globalister , som er betalt av slike som globalisten Soros , for å ødelegge fullstendig hele Europa . JA når man ser hvordan valget i Nederland gikk , med… Read more »

achantus
achantus
3 years ago
Reply to  bitten

Jeg tenker sånn selv iblant. Fortjener de europeiske folkene å overleve? Vi har mistet all livskraft, all tro på egen verdi. Våre forfedres bragder bryr vi oss ikke om. Dette vakre Europa, som det har tatt århundrer av blod, svette og tårer å bygge, gir vi villig bort til barbarer som kommer til å ødelegge alt. Hva slags diagnose kan man egentlig stille? Hva slags kollektiv galskap er dette?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  achantus

Jodå, det er det mange som gjør, men inte globalisterna/kulturmarxisterna..dom fortjener det inte…så til He** , med dom alla, vi andra fortjener betre..såklart.. som vil verne om våran land..inte gje dom bort til muslimer.
Diagnosen er makt/penge/status sjuken, stormannsgalenskap, uansett på hvilket sett dom får tak i det, og hvem som måste ofras..bryr seg inte.

bitten
bitten
3 years ago
Reply to  achantus

JA alt som våre forfedre, har bygget helt opp i fra grunnen av .
Er politiker svikere i hele Europa, med Merkel i spissen, i ferd med å rasere ,
med ett stort pennestrøk , med denne invasjonen av immigranter .

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago
Reply to  invernes

En vesentlig grunn til manglende motstand, er de mange som tjener på masseinnvandringen, fordi folk er så uvitende at de har latt politikerne innlemme masseinnvandrerne i velferden med øyeblikkelig virkning. Det er også dette som har satt i gang masseinnvandringen. Det tok litt tid før vissheten om fri adgang til vår kollektive velferd, bare man uttalte de forløsende ord om behov for beskyttelse, sank inn hos massene ute i verden Som vi ser her hjemme, er det til tross for splittet befolkning og anspenthet, svært få som behøver beskyttelse, lik Wilks etc For hver masseinnvandrer som får bli, ringes det… Read more »

bitten
bitten
3 years ago

Kanskje Spania og Barcelona vil ta i mot , hele verdens økonomiske immigranter i fra den 3 verden ,
som der opp mot 150 000 demonstranter , ønsket mest mulig immigranter velkommen der .
I store demonstrasjoner , for en liten stund tilbake .

PK svada
PK svada
3 years ago

Terrorangrep???

– Flere skadd i skyting på fransk skole
Flere personer er skutt og såret på en fransk skole, opplyser politikilder.
http://www.dagbladet.no/nyheter/flere-skadd-i-skyting-pa-fransk-skole/67403841

To elever skal ha skutt med hagle mot rektor, som ble såret, melder avisen Nice-Matin. Minst to personer er lettere såret, ifølge fjernsynskanalen BFMTV. Ifølge lokalavisa Le Le Dauphiné Libéré. skal gutten også ha vært bevæpnet med en revolver og granater.

ragnhild
ragnhild
3 years ago
Reply to  PK svada

Det meste kan vi takke imperialister for. Kommende kriger likeså.

PK svada
PK svada
3 years ago

Japanerne løser problemene med befolkningsnedgangen ettersom problemene dukker opp, hva er problemet?
Det er ingen land i verden som har for liten befolkning.
Problemet er heller at verden har for mange mennesker.