17
mar
Seneste opdatering: 17/3-17 kl. 1712
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Christopher Caldwell har jeg vist ikke haft fat i siden han udgav bogen Reflections on the Revolution in Europe. Det er otte år siden. Charmerende samtale om dystert emne.

Hver femte nyfødte har udenlandske rødder

Vi skriver og protesterer, Støjberg fejrer med lagkage, men vi og landet forsvinder alligevel af den enkle grund, at 4/5 dele af danskerne er komplet ligeglade. De vil ikke løfte en finger for Danmark. De er, som svenskerne har været, villige til at lade sig føde ud af deres tusindårige land af tilfældige fremmede. Støjberg kan bedrage og besnakke dem, de ville ikke gide opdage det. De har, som Torbjörn Nilsson skriver i dag, glemt hvorfor de lever, derfor kan de lige så godt holde op.

På landsplan er andelen af nyfødte med en mor med udenlandsk baggrund steget markant det seneste årti. Det får konsekvenser både økonomisk og kulturelt

De seneste års flygtningestrømme kan nu aflæses direkte i fødselstallet. Af de 61.614 børn, der blev født i Danmark i 2016, har flere end hver femte en mor, der er indvandrer eller efterkommer. Og ikke mindst de syriske flygtninge præger fødselsudviklingen.

Mens de fleste børn blev født af kvinder med dansk baggrund, udgjorde syriske kvinder den næststørste gruppe efterfulgt af kvinder med tyrkiske rødder.I alt blev 18,5 procent født af kvinder, der er indvandrere, og samlet blev hvert femte barn, 21,6 procent, født af kvinder, der er enten indvandrere eller efterkommere.[..]

Også Birte Siim , der er professor ved institut for kultur og globale studier på Aalborg Universitet, ser positive aspekter af udviklingen.

”Det handler meget om, hvordan vi ser på de børn, der fødes af indvandrere og efterkommere, hvad de bliver til, og om integrationen bliver vellykket eller ej. Men jeg mener, at det kan ses som et udtryk for en succes og som et udtryk for, at de indvandrere og flygtninge, der kommer hertil, føler sig veltilpasse, integrerede og ønsker at blive i Danmark og få børn, der vokser op her. Hvad der så bliver konsekvenserne af det, afhænger af det danske samfund og hvordan omgivelserne, medierne og politikerne ser på flygtninge, indvandrere og efterkommere,” siger Birte Siim. KrD log in

Se med grafik: Danmarks Statistik: 21,6 procent af alle børn fødes af indvandrere/efterkommere (Syrien, Tyrkiet…) og Mere end hver femte nyfødt i Danmark har en mor med indvandrerbaggrund – Danmarks befolkning ændrer sig


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Tommy Leif Hasselager JørgartPeter BuchBritta Due AndersenAndre´KristianPBrad Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tommy Leif Hasselager Jørgart
Guest
Tommy Leif Hasselager Jørgart

Det er faktisk meget værre med de udenlandske børnefødsler. Efterkommere efter indvandrere bliver gjort danske i rasende tempo. Dette betyder, at ca. 8000 plus/minus 2000 tæller som danske i statistikken. Det ændre procenterne. Det korte af det lange: Hvert fjerde nyfødte er muslim. Nærmere dokumentation i kommentarsporet på Uriasposten (http://www.uriasposten.net/archives/81710#comments, punkt 13 og 23).

mjolly
Guest
mjolly

Trump nektet å håndhilse på Merkel, faren hans var jo fra Tyskland, og han liker neppe det som foregår
https://www.youtube.com/watch?v=SLHHsl6hbOI

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Det er for dumt – barnligt at giver eliten den sejer. Nu kan de så fylde medierne med det.

PBrad
Guest
PBrad

https://youtu.be/-fk8fXTiAAo

Vi de vilde kaniner og vi knepper jer ud af jeres samfund.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Så hende åndsbollen Birte Siim tror altså det handler om vellykket integration og ønsket om at tilpasse sig i Danmark, når indvandrerne får så mange børn..?!
Hvor fanden skal man snart starte..?!

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Åh ja, det var det her med de fertile og de før-fertile årgange … Ja, ja.

“Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke. I øjeblikket udgør flygtningene 0,3 procent af befolkningen.”

Poul Schlüter, 1985

– – –

mjolly
Guest
mjolly

På tide landssvikeroppgjøret starter.

achantus
Guest
achantus

Å, disse professorer! Apokalypsens fire P’er: Professorer, Prester, Politikere og Presse.

Steinadler
Guest

Denslags “institutter” burde vel, om man skal bedømme utfra det praktiske formålet, snarere ha vært omdøpt til “kommissariat for dekonstruksjon og utradering av europeisk majoritetskultur” eller noe i den retning. Dette “instituttet” for produksjon av politiske kommissærer og skrivebordsfolkemordere må vel såvidt jeg kan forstå tilsvare miljøet ved universitetet i Oslo hvor blant annet den såkalte sosialantropologen Thomas Hylland Eriksen ledet et helt program for “dekonstruksjon” av (les: utradering og folkemord på) den norske “majoritetskulturen”. Måtte det en gang i fremtiden bli mulig å få avviklet og stengt disse “instituttene” hvor hovedoppgaven faktisk ser ut til å være undergraving og… Read more »

Andre´Kristian
Guest
Andre´Kristian

Paradoxalt nog avseende det katastrofala hot som överbefolkningen utgör, ingår just reduceringen av den globala populationen i finanshierarkins, bankirfamiljernas och globalismens nationsfientliga agenda. Krigs- och läkemedelsindustrin skapar nya behov, och migrantinvasionens yttersta syfte är att på sikt reducera nationernas etniska befolkningar. I skrivande stund och med tanke på den kontraproduktivitet som alstras, där våra respektive bidragssystem utgör ett direkt incitament till en eskalerande reproduktionstaktik bland migranterna, har makthavarna endast lyckats förvärra situationen. Den lågintensiva krigföringen intensifieras och illegala parallellsamhällen markerar sitt förakt för landets lagar. Sjukdomar vi sedan länge bekämpat och utrotat ges nu en ny och omfattande spridning. Toppen… Read more »