18
mar
Seneste opdatering: 18/3-17 kl. 2215
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Søren Krarup, Jeppe Juhl, Søren Espersen, Morten Uhrskov, Axel Artke og Ole Hasselbalch.

Rød lørdag i byen

Ind imellem tænker jeg på, om  venstrefløjen regner efter den islamiske kalender, så de kun er nået til år 1438. Jeg hørte senere, det var United Nations’ Anti-Racism Day. Synd kun 120 forkølede teenagere og et par kvotenegre havde hørt det. Fotos © Snaphanen. Klik for helskærmDonér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Verden_er_gal.lizBengtMorten - - -Olav Ødegaard Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Rød lørdag: Stakkars naive, hjernevaskede fjols. De hilser velkommen noe de overhodet ikke vet hva er for noe.

PBrad
Guest
PBrad

Ja, det er billeder af stupiditeten der marcherer mod egen udslettelse (eller konvertering)

Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Godt sagt.

PBrad
Guest
PBrad

Fjols….

Bengt
Guest
Bengt
PBrad
Guest
PBrad

Idiot…

Bengt
Guest
Bengt

Danmark-Nej tak

PBrad
Guest
PBrad

Tja – sveristan behøver vi jo ikke spørge om, det afskaffer sig selv.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Jeg husker også dommer Ellen Larsen, som modigt brugte sin erfaring fra retten som vidnesbyrd i diskussionen om den tiltagende kriminalitet, som hun påstod hidrørte fra de indvandrede – og efter hendes mening: Også fra påvirkningen fra indvandrere. Her sigtede hun til det fænomen, der opstod i firserne, at danske unge mænd bevæbnede sig med kniv, især på Vestegnen. Med adskillige dødsfald til følge. Da vestegnsdrengene opgav modstanden i løbet af firserne, ophørte fænomenet for danskernes vedkommende. Ellen Larsen led den tort på sin livsaften at blive sammenlignet med nazister – og hun blev trukket frem som et eksempel på,… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Du tænker på Grønjakkerne?

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Nogle kaldte sig “Grønjakker”, andre for “KKK”ere, og enkelte kaldte sig sågar for “nazister” i et forsøg på at låne noget af den “farlighed”, disse afmægtige unge kun lejlighedsvis besad – nemlig når de i flok terroriserede andre. Mange kaldte sig slet ikke noget, men lyttede til “heavy” for åbne vinduer og legede “racister”. De er væk nu. Ingen har turdet bære en t-shirt med påskriften White Power i København siden 1982. Sådan cirka.

– – –

PBrad
Guest
PBrad

Ad Rød lørdag i byen så bliver man bare så trist over en så fuldskala enfoldighed, håbet for vort samfund svinder hastig og spørgsmålet er vel efterhånden om disse mennesker nogen sinde fatter hvad det egentlig er de har gang i.

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

Det er alltid; til enhver tid mangfold blant mennesker, da vi alle er ulike hverandre. Det vet alle som har vokst opp i en gate, et nabolag, gått i skoleklasser etc.
Mangfoldet multkulturalister er ute etter er, ved siden av annen enn hvit hudfarge som de er meget opphengte i, det som får samfunn til å fungere dårligere.
Masseinnvandring av mennesker som ikke kan lese og skrive, bruke toalettpapir, etc er ikke å tilføre mangfold, men snarere å sabotere samfunn som fra før måtte være velfungerende fordi befolkningen er inneforstått med de informelle spilleregler som er selve oljen i samfunnsmaskineriet..

liz
Guest
liz

Var det ikke dem fra TVserie Muslimske Pigers Dagbog for et par år siden. Man skulle tro at Jysk Sengetøjslager igen har haft udslag af gardiner!

PBrad
Guest
PBrad

Aner det ikke, ville aldrig se en TVserie om Muslimske Pigers Dagbog men de ser usædvanlig latterlige ud.

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

30 X Til Lykke;

Den Danske Forening.

Og motstand mot invasjonen av Danmark.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

STORT TAK til de brave kvinder og mænd for et STORT uegennyttigt FREMRAGENDE arbejde!!!