20
mar
Seneste opdatering: 20/3-17 kl. 1737
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er ikke 51 terrorforbindelser i et land, det er i en mindre bydel ud af 19 i en mindre storby på 1.1 mio mennesker.  Sikkerheden i Bryssel er så dårlig, at den er en trussel mod omgivende lande. Bryssel er en muslimsk flertalsby om tretten år. Tillykke EU-politikere! Belgien er allerede en failed state, vi andre følger efter med Sverige i spidsen: 150 IS-terrorister rör sig fritt i Sverige. (Se SVT Agenda søndag.)

A shocking new report out of Molenbeek has concluded that at least 51 non-governmental organisations (NGOs) have links to radicalisation and terrorism. The report was part of a €39m plan to “clean up” the town, notorious for its reputation as a ‘no go zone’. The operation saw more than 200 police officers monitor over 6,000 people.

Their work has uncovered 72 terror suspects, 26 of whom are now believed to be in Syria, 20 are in prison and the rest are being monitored closely by the authorities.Federal Minister of Security, Jan Jambon, said: “We want to tackle the hotbeds of extremism. All must go hand in hand with efforts to win the hearts of young people”.Molenbeek’s reputation as a hotbed for extremism seems to be extremely well justified. 51 Molenbeekse vzw’s verdacht van terreurbanden, Belgium’s Molenbeek home to 51 groups with terror links: report

Kong Harald Hen eller ‘deja vue’

Saxo Grammaticus skrev om en helt uduelig konge, Harald Hen. Beskrivelsen passer i den grad på dagens EU:

“Harald gik for øvrigt i den Grad op i Andagtsøvelser*, at han for dem forsømte at vaage over, at de Love han gav, blev strængt overholdte; som Følge af den Slaphed, hvormed de håndhævedes, gjorde alle ustraffet hvad Fortræd de ville, og alt Værn for Ret og Retfærdighed blev kuldkastet.

Han betænkte ikke, at Gud finder mere Behag i, at en Konge forvalter sit Rige rettelig end giver sig tom Overtro i Vold, i at han strængt vaager over Retfærdigheden end søger at tækkes ham ved Overflod af Bønner, ja, at Gud Herren lettere forsones ved at man fremmer Ret og Retfærdighed end ved at man ofrer ham Røgelse, at han synes bedre om, at man slår Synden ned, end at man slår sig for Brystet, at han hellere ser en Konge tvinge Lasterne i Knæ end ham selv knæle, og at Haandhævelsen af Fattigmands Ret er ham kjærere end noget som helst Offer. Thi skjønt en Konge rettelig bør lægge Vind på Religionen*, sømmer det sig dog stundom bedre for ham at sidde i Dommersædet end at knæle for Alteret.

Men nok herom.

Kjærlighed til Religionen var det eneste, han udmærkede sig ved, de uretfærdigste Handlinger fandt han sig i med overvættes Langmodighed, og han opfyldte i Virkeligheden langt fra alt hvad han havde lovet. Han ikke blot tilgav Misgerninger, men gav dem ligefrem frit Spil og gjorde Landet lige så fattigt på Lov og Ret, som han havde lovet at gøre det rigt derpå. Han holdt det ikke engang for uværdigt at afvige fra, hvad der ellers anses for Kongeskik, i Henseende til Adfærd og Optræden. Efter at have siddet på Tronen i to År døde han.”

..skrev Saxo i sin krønike om den svage Harald Hein ! Konge over Danmark til 1080 og nu lykkeligt glemt. Danmark overlevede trods alt denne kongelige fiasko. Lad os håbe på, at vi ligeledes overlever EU og alle dets gerninger. Trods at EU’s borgere endnu ikke, efter 40 år, har fået dette misfoster reformeret eller elimineret.

* Ordliste:
Andagtsøvelser ~ internationale topmøder
Religionen ~ menneskerettigheder og konventioner
civ ing Torben Cároc

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Det vil være win-win, hvis de angriber EU! 🙂

bitten
bitten
4 years ago

Sikkerheter til hele Europas rike og den hvite europeiske befolkningen , har vært på vikende front alt for lenge alt , takke være EU og politikere . Etter terrorangrepet mot det, jødiske museet i Brussel i Tyskland ,fant spansk politi i Spania , mer en 10 000 skytevåpen hos kriminelle gjenger , som vidersolgte til radikale terrorister . Ja det er fritt frem for terrorisme, over alt i hele Europa så til det grader . Og svensk statsråd Alice sier, hjemvendte IS – krigere som kommer tilbake, etter kriger nede i Syria , burde sluses inn i samfunnet så fort… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

Hen hørtes svensk ut :/

PBrad
PBrad
4 years ago
Reply to  PK svada

Ja, en af sverigstans første hen….

Iq
Iq
4 years ago
Reply to  PBrad

Hans jordiske rester befinder sig i Dalby Kirkegård i Skåne. Så lidt svensk……..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  PBrad

😀

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  PK svada

😀