23
mar
Seneste opdatering: 24/3-17 kl. 1749
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg behøver ikke tilføje, at den muslimske massemorder “allerede var i MI 5’s søgelys,” eller at Theresa May sagde – som om vi var idioter – at det “ikke var et muslimsk terrorangreb, for islam er en stor tro.” Vel? Tommy Robinson sagde, at disse personer må interneres, og jeg ville – hvis jeg var politiker – gøre lige præcis det i min egen selvbevarelses interesse.

Kalkuleringen er relativ enkel: “Hvor mange flere dræbte holder jeg til at være ansvarlig for?” Tusind? Fem tusind? For selvfølgelig er du eneansvarlig, politiker. Du har gennemført dette hen over hovedet på demokratiet. Når det koster blod, hæfter vi ikke soldarisk med dig.

Hvad ville være en god karriereplanlægning? Spørg ikke mig, jeg er nu fjendtligt stillet fjende overfor politikere. De udgør en trussel mod befolkningerne.

I vil blive indhentet af jeres ugerninger, og vi vil kalde det retfærdighed. Ikke i morgen, ikke i overmorgen, men indenfor en ikke særlig fjern fremtid, for det er åbenbart nødvendigt, at vi fysisk konfronterer jer. Everything we know about Khalid Masood, the London attacker


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40
Deltag i debatten...

avatar
19 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
FerdinandLinthoeNaeshagengreat whitePeter Buchsnaphanenramonafransson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
FerdinandLinthoeNaeshagen
Guest
FerdinandLinthoeNaeshagen

Det er korrekt som Knud Madsen sier, at våre politikere er folkets største fiender. Hvis det virkelig skal gjøres ugagn i et land, er det sjelden noen gjør det så grundig som landets egne politikere (godt understøttet av massemedia). Vi bør passe oss for å rette mistroen og forakten mot de fremmedkulturell innvandrerne. De har bare utnyttet en mulighet politikerne ga dem, og alle jeg har hatt med å gjøre, har vært hyggelige og hjelpsomme. Mistroen og forakten bør vi rette mot våre egne politikere som, slik regjeringen Nygaardsvold gjorde før 9. april 1940 med sin motstand mot opprustning. Den… Read more »

great white
Guest
great white

btw, er jeg den eneste der hæfter mig ved det stigende antal “gas-eksplosioner” rundt omkring i verdenen? Som svjv også er anbefalet af ‘inspire’. Men selvfølgelig lettere at bortforklare.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Det räckte inte länge efter terrorattacken i London innan Storbritanniens premiärminster sade att attacken inte var “Islamic” utan “Islamist” Vad menar hon med det? En sådan förvrängd ordlek. Det låter som hon vill både äta kakan och ha den kvar. När skall politikerna lära sig att kalla en spade för en spade?

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Det jag mest lade märke till från rapporteringen om den islamistiska terrorattacken i London i Sverige var när SR:s Londonkorre säger: Storbritanniens underrättelsetjänst tillhör världens bästa! Och då har alltså den islamistiska terrorn lyckats slå till i London utanför parlamentet i landet med världens bästa underrättelsetjänst! Hallå! Det betyder att i Sverige, eller var som helst i Västeuropa kommer det att bli rena barnleken för islamister att hugga, skjuta eller köra ihjäl oss gång på gång på gång, vilket de redan har gjort och naturligtvis kommer göra igen och igen och igen och igen … Det var ju uppmuntrande. Och… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

Helt rett.
…bare møkka de politikerne vi nå har i hele Europa, og for at fornuften skal overleva måste de avsettas og stilles for krigsrett..å ville utrydde egne befolkning.
Hvilket land blir først…hejer nå på Le Pen.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det begynder at blive ufrivilligt komisk, når de svenske PK-medier gang på gang
lige skal fortælle ( berätta för ) os, at terrorangrebet / “attacken” (!) intet har med islam
at gøre – hvis nu seerne af “mystiske” grunde skulle sidde og få sådanne kætterske
tanker 😉

http://www.uriasposten.net/pics/SVTaktuellt080115-2100.jpg

Lenn
Guest
Lenn

Ja, det er jo helt groteskt, dét der! De har også travlt med at bruge et nymodens ord: ‘radikaliseret’, som om det er en slags madforgiftning eller virus.
Der er ikke noget, der hedder ‘radikaliseret’, og man bruger det aldrig om hverken buddhister eller katolikker eller andre, kun om muhammedanere.

Det eneste præventive middel er at lukke Europas grænser og se at få sendt alle muhammedanere ud. Også dét er desværre ønsketænkning, når vi ser, hvilke kvindagtige ‘mænd’ og mandhaftige madammer, der sidder rundt om i regeringerne.

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Om de använt orden radikal islamism, så hade det varit mer rätt. För de skulle ju aldrig våga säga sanningen: Att detta är en variant av salafisternas tolkning av islam, men något värre.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Man kan efterhånden næsten stille sit ur / sätta klocken efter, hvornår besværgelser af denne type fremkommer i vore medier i forbindelse med islamiske terrorhandlinger – det næste bliver vel, at man kan begynde at spille på det hos betting-firmaerne ? Men i det mindste kan redaktionerne da bare genbruge skiltet fra gang til gang – de kommer til at få god brug for det i de kommende år, så hold det hellere parat permanent.

De kunne jo evt. også overveje at skrive:
“Islam har INTET med islam at gøre! – Forstå det nu, alle I uoplyste stakler!” ?

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Ja, jag orkar inte ens bry mig vad de rapporterar. Jag tittar på andra sidor och får info som är mer korrekt.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Labour i Storbritannien ville gnugga högerns näsa i mångfald och de visste att brottsligheten skulle öka när de gjorde det. Men de öppnade gränserna för massinvandring fast brittiska politiker som Enoch Powell länge hade varnat om farorna. Storbritannien har nu förändrats drastiskt och det är svårt att tro att människor som motsatte sig denna politik skulle stämplas som rasister. Man ville inte ha någon diskussion eller att någon skulle ifrågasätta politiken fast kritik och granskning är nödvändig i politik precis som med allting annat. Denna vanvettiga politik har spritt sig som en farsot i hela Europa och många människor får… Read more »

Snowflinga
Guest
Snowflinga

De europeiska politikerna har lyckats förstöra de europeiska länderna inom en kort tidsperiod och göra dem farliga. Nu får man skörda det som man har sått.
https://www.youtube.com/watch?v=k_KDSkbwOZ8

Lenn
Guest
Lenn

Og på TV2 skal de partout invitere en muhammedansk, skægget starut ind for at tale om – guess what?! – hvordan muhammedanere føler sig krænkede og fornærmede, og hvordan højrefløjen er en trussel!? Ja, det gjorde de her i dag. Hvordan kan det være, at det altid ender med at dreje sig om muhammedaneres fornærmede følelser, når en muhammedaner sender vesterlændinge ind i evigheden? Muhammedanere vil benytte taqqyiah lige til den dag, hvor de ikke behøver det længere, nemlig når de er nok. Venstrefløjsere, som læser med her, og med venstrefløjsere mener jeg alle journalister og de fleste af vore… Read more »

Peter Zichau
Guest
Iq
Guest
Iq

Har Erdogan kondoleret storbritanien?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

“London Has Fallen” – fin action thriller med tju-bang for alle pengene 😉

Her ryger der lige en masse internationale toppolitikere – selv en lallenaiv, selvgod Merkel-klon
får sin velfortjente bekomst ( ca. 0.15 ) – lige efter at hun har modtaget en hvid ( !!! , et symbol på
overgivelse eller fejhed ) blomst fra en sød lille PK-pige 😉

https://www.youtube.com/watch?v=_PL9De6As-Y

Der var sikkert ikke et øje tørt i biografen, men mon ikke mange grinte med det andet øje? 😉

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

“Kulturberigelsens” lykke breder sig ;-(

http://ekstrabladet.dk/112/britiske-medier-kontrolleret-eksplosion-ved-britisk-parlament/6586879

Britiske medier: Kontrolleret eksplosion ved britisk parlament

Der er udført en kontrolleret eksplosion nær det britiske parlament,
efter politiet fandt en mistænkelig pakke, oplyser flere britiske medier

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

En märklig omständighet är att ingenting fastnade på kamera trots att London är den mest övervakade staden i världen. Vilket stinker false flag lång väg.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

http://www.smh.com.au/world/london-terror-attack-cctv-shows-woman-plummeting-from-westminster-bridge-20170322-gv4dpc.html
I’m sure releasing any detailed footage is a matter of national security. Leave it to the pros, and move along!

t’s a one day old ongoing criminal investigation. To expect the CCTV to be released is bordering on stupid.
https://www.sott.net/article/346038-Sott-Exclusive-CCTV-Footage-of-London-Terror-Attackers-Car-on-Westminster-Bridge

https://www.youtube.com/watch?v=nZ-Y1s2-iCU

http://www.trafficdelays.co.uk/westminster-bridge-south-london-jam-cams/
Overvågningssystemmer er, såvidt jeg ved, sjældent frie så de altid viser hvad billeder taget af kameraer optager som enhver interesseret da kan lade køre som en live- tv-optagelse.

invernes
Guest
invernes

ALLAH IS SATAN IF YOU HAVE NOT FIGURED THAT OUT YET, AND MUHAMMED WAS A CHILD RAPING MURDERER.

sussebassa
Guest
sussebassa

..og mohammed giftet seg med 9 årige Aisha..altså er han en pedofil skit..

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Det er da klart de benægter det. Det er jo forkert.
Muhammed giftede sig med Aisha da hun var 6 år.
Han fuldbyrdede ægteskabet da hun var 9 år. Hvilket betyder “havde sex med.”

sussebassa
Guest
sussebassa

..jag hørt/lest.. giftet seg med henne som 9 åring..fullbyrdet (hadde sex med henne) ekteskapet når hun var 11år…uansett er det pedofili…
Tror neppe det var derfor Pk protesterar…tror du..

great white
Guest
great white

6/9 er de korrekte tal

Mjolner
Guest
Mjolner

Islam er en god iedologi for de menn som liker småjenter, hvor de kan behandle kvinner som en eiendel, og ikke ta personlig ansvar men si at det er Allahs vilje…

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Kalkuleringen er relativ enkel: “Hvor mange flere dræbte holder jeg til at være ansvarlig for?” Tusind? Fem tusind? For selvfølgelig er du eneansvarlig, politiker. Du har gennemført dette hen over hovedet på
demokratiet.

Saa enkelt er det ikke. De ansvarlige politikere fortjener muligvis at blive lagt paa hjul og stejle, men de hovedansvarlige er vaelgerne, og hvis man mener der er foregaaet noget ‘hen over hovedet paa demokratiet’, hvor er saa rigsretsprocesserne?

“You’ve got a republic”, som Ben Franklin sagde, “if you can keep it.”

PK svada
Guest
PK svada

Ingen velger har innflytelse på hva en politiker vil gjøre.

PK svada
Guest
PK svada

Jeg likte den teksten.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Jeg skal ikke kunne sige hvor meget død og ødelæggelse der skal til, før tingene begynder at ændre sig. Men jeg må bare konstaterer, at et flertal i befolkningen stadig går rundt med en forestilling om, at alting nok skal gå. Så længe vejret er godt, der er fodbold på flimmeren og vennerne lægger fine feriebilleder på facebook, så rager alt det andet dem en høstblomst. Og for øvrigt er Trump og DF bare nogle idioter. Det er alt hvad vi behøver vide om politik. Det skræmmende er, at dette vanvid udfolder sig i en tid, hvor informationer om verden… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

De er forblindet af ham, du nævner i din sidste sætning. De har Løgnens Far til far.

sussebassa
Guest
sussebassa

..og forteller man løgner ofte nok blir det sanning..samme som Løfvens politikk/pk media det…typ trance.

Breidablikk
Guest
Breidablikk

Eneste løsning tror jeg, er å gjøre rent bord, med “grekere” i et land, og “tyrkere” i det andre, som et historisk bilde på forholdet mellom kristne og muslimer. En blanding mellom slike blir et rent helvete, et rent Libanon – og det var dengang jeg ble kjent med en libannesisk prest at jeg ble overbevist, når presten sa: vi vant ikke, vi kristne idet engang kristne Libanon, vi tapte…!

Mjolner
Guest
Mjolner

Du har rett i dette.
Hvor ville ikke Norge være i union med hverken Danmark eller Sverige?
Hvorfor ble Tsjekkoslovakia delt i 2 land?
Hvorfor ble det oppdeling av Jugoslavia med blodig borgerkrig der det var mest multikulturelt?

sussebassa
Guest
sussebassa

..som deg vil jeg også ha andres her… synspunkt på dette..

River
Guest
River

Jeg har før nævnt at der kun må være stemmeret for selvejere og ansatte ved sådanne!
Derudover bør der være ret til at bære våben for ikke straffede personer.
Hvor er det trættende at være omgivet af mennesker med rygrad som regnorme.

Jan Hartwig Sørensen
Guest
Jan Hartwig Sørensen

Ja, og den regnorm har endda kalkmangel!!!!

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Det er vore egne politikere, der er vore største fjender. Det er dem, der lukker rotterne ind, det er dem, der på alle måder forhindrer os ordentlige borgere i at fordrive disse rotter og holder hånden over og under den løgnagtige presse med VORES egne penge. Politikerne sidder på magtmonopolerne, så vi andre ikke har en chance for at kunne gøre modstand. Oven i købet storgriner de ad os, i stil med Zinken og kvajpanden Trash, som godt nok ikke er politiker, men en ledetråd for politikerne. Gad vide om man en dag ender i dårekisten pga den grasserende sindssyge,… Read more »