27
mar
Seneste opdatering: 27/3-17 kl. 0825
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der foregÄr et folkemord pÄ svenskerne

Se ogsÄ Der foregÄr et folkemord pÄ svenskerne og det er svenske politikere, der foretager det. Hvad der er sket, falder ind under samtlige definitioner pÄ folkemord fra 1945 til idag. 37 procent av Sveriges befolkning i Äldern 0-44 har nu utlÀndsk bakgrund. Hvis resten af svenskerne agter at overleve, mÄ de rejse sig mod de skyldige. Demokratisk ved valget nÊste Är eller pÄ anden vis. Om et par Ärtier, er de i mindretal og det er for sent. Det vÊrste landsforrÊdderi i nyere europÊisk historie vil vÊre et etableret faktum. Man kan hÄbe, det forlÞber fredeligt, men jeg ville ikke tage et vÊddemÄl pÄ det nÄr jeg tager i betragtning, hvordan det allerede er gÄet. Tjek listen over svensk vold og kriminalitet, hvis du orker.

Lars Bern om 50 Ärs felaktiga kostrÄd som gör oss sjuka

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago

Meget flot video, mÄ jeg sige! Godt gÄet! Det er flere af den slags videoer, der skal til. Jeg vil foreslÄ, at man giver ofre taletid ogsÄ, evt. maskerede, som kvinden til slut i videoen, for deres historier bÞr fortÊlles.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

Tre svenska hjÀltar som strider för Moder Svea:

“Norse News – Episode 2 – Trump Reveals the Real Sweden
Red Ice TV”:
https://m.youtube.com/watch?v=WlQKvaB5F3s

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
4 years ago

Det er vanskelig Ă„ fri seg fra tanken om at et folk som helt mangler evnen til voldelig protest ikke lenger er et folk.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

Folkligt uppror kommer att slÄs ner med hjÀlp av NATO som de styrande politikerna har tillÄtit att operera inom Svetiges grÀnser. Vi Àr mÄnga som hoppas pÄ valet 2018 och att SD dÄ fÄr egen majoritet.

Ole Siggaard-Andersen
Ole Siggaard-Andersen
4 years ago

Jeg indrÞmmer, at jeg lider af arachnophobia, og jeg indrÞmmer ogsÄ gerne at jeg lider af islamophobia, men der er en stor forskel: det fÞrste er irrationelt, det andet er sÊrdeles rationelt.

achantus
achantus
4 years ago

Det er pÄ tide Ä fremlegge dette folkemordet for domstolen i Haag. FÞr eller siden mÄ det prÞves juridisk.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  achantus

Ærlig, har inte nogon tiltro pĂ„ at dom er rettskaffna nog.
Man blir sÄ skepsis ved Ä lese domsavgjÞrelser i Sverige..opp til hÞyesterett ogsÄ.
Vi fÄr nog venta til etter valet i 2018, och som det nÄ ser ut vil SD med M danne regjering..dÄ kan det bli en endring i Sverige.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Sverige har tyvÀrr politiker som inte har förmÄgan att planera. Eftersom det varit en extrem immigration de senaste Ären finns det brister och otillrÀckliga resurser pÄ alla omrÄden.

Vi har varit naiva sa Löfvén. Inte vi alla som har kritiserat den förda politiken utan de politiker som misshushÄllat med resurserna har varit naiva.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/03/27/sen-ankomst/

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Om han hadde varit Vd i et privat firma hadde han fĂ„tt sparken pĂ„ dagen…
Men jag tror inte han er naiv bevisst, men mere et skjult forsÞk/ursekt pÄ Ä fylle Sverige med Þkoinnv/illegala som bare fortsetter..Pk skal jo ha makta uansett pÄ hvems bekostning..som vi opplever varje dag..voldtekter, mord, rÄn..hverdagshendelser i Sverige utfÞrt av Þkoinnv/illegala.
..og han Fredolin…han ser jag pĂ„ som en urealistisk tosk…direkte dum/mentalt innskrenket..lest din blogg.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ikke umulig at Sverige ble valgt som pilotprosjekt for multikulturalisme i regi av EU eller FN. En slags betatest for utskiftningen av den opprinnelige befolkningen i Europa. Det er enkelte som tror det.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  achantus

Har hĂžrt det, og det som gjĂžr at jeg kan tro pĂ„ det er at svenskerna redan var sĂ„ hjerntveddad av egne Pk politikere i flere tiĂ„r..mere enn resten av Europa..fulgte med som en robotgjeng..skulle prosjektet lykkes mĂ„tte det vara med svenskar…og beviset ser vi jo i Sverige i dag..flertallet fremdeles robotaktige pkĂšre.
Brikkene faller pÄ plass.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago
Reply to  sussebassa

LÄngt ifrÄn alla svenskar Àr hjÀrntvÀttade. Problemet Àr att om vi protesterar mot den förda folkmordspolitiken kan vi bli uthÀngda i massmedierna som rasister-fascister-nazister, stigmatiserande, sparkade frÄn vÄrt jobb och aldrig mer fÄ ett nytt jobb.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..hvarfor skriver du dette til meg…
Inte skriver jeg vel at alla svenskar er hjerntvettade heller…men skiller mellom for 30 40 Ă„r sedan och nĂ„.,med SD.
merkelig innlegg…det du skriver er jeg fullt klar Ăžver, og skrevet om det her ogsĂ„ vid flere anledninger..sĂ„…

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago
Reply to  sussebassa

Nej, det Àr sant. Jag vet att du har detta klart för dig.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago
Reply to  achantus

Det tror jag. Jag tror att finansmaffian har utsett Sverige till den nya vÀrldsordningens experimentland som ska gÄ i tÀten in i en fascistisk vÀrldsstat med en vÀrldsregering i FN, NATO som vÀrldspolis, en vÀrldsvaluta och mikrochippade, förslavade vÀrldsmedborgare. Det tror ocksÄ Ole DammegÄrd. Eftersom en svensk, Dag Hammarskjöld, har varit FN:s generalsekreterare stÄr finansmaffians skapelse FN högt i kurs hos de svenska marionettpolitikerna som sjÀlva vill göra karriÀr i FN.

“Ole DammegĂ„rd om Anna Lindh konspirationen
Henning Witte”:
https://m.youtube.com/watch?v=QuuJOh-by8w

bitten
bitten
4 years ago

JA det foregĂ„r et folkemord i hele Europa og ikke bare i Sverige som land , pĂ„ egen hvit befolkning sĂ„ til det grader . SĂ„ hele Europas hvite befolkning, blir en stor minoritet i hele Europa , spĂžrsmĂ„let er bare i hvilken Ă„rstall dette her blir . Jeg har da lest flere ganger, at muslimske arabiske menn sier , som nede i Storbritannia , jeg vet med 100 prosent sikkert, at Storbritannia blir er islam , sharia . Og Donald Trump fĂ„r slengt rasist , hat , nazi stempelet etter seg , etter at Donald Trump vil stenge helt… Read more »

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago
Reply to  bitten

Jag röstade pÄ SD 2014, och jag kommer att rösta pÄ SD 2018. Jag hoppas att SD dÄ fÄr egen majoritet.