28
mar
Seneste opdatering: 29/3-17 kl. 0135
103 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De lande i Europa, der stadig modsætter sig islamiseringen, er lande med en stærkt, kristen identitet. Jeg elsker alle muslimer, for de er mennesker ligesom jeg, men jeg må hade islam af hele mit hjerte. Sharia er uforenlig med grundlæggende, europæiske ideer.”

EU presser europæerne længere og længere ud

I dag nægtede Østrig at være en del af EU’s kvotefordeling af “flygtninge.” Polen vil ikke deltage, Ungarn vil internere asylsøgere i containerlejre. Italien og Grækenland er presset til bristepunktet og kan ikke tage flere afrikanske velfærdsflygtninge, Ungarn nægter at modtage “5000 svenske flygtninge.” Der er sanktioner i  og kaos farvandet, og det er EU-skabt. De lovede at bevogte de ydre grænser, ikke at oprette en taxiservice fra Mellemøsten og Afrika,

Tre millioner flygtninge er på vej igennem Tyrkiet mod Europa, og EU toppen tror stadig Europa kan fordele sig ud af problemet. Man må da håbe, EU er ved at grave sin egen grav, inden de får gravet vores. Europa har mistet tiliden til EU, det skaber flere og tungere problemer, end de løser, nationerne prøver at redde på egen hånd, hvad der kan reddes. EU har ikke noget overblik over folkevandringerne, de er igang med et ukvalificeret mordforsøg på Europa. “Fredens garant”, EU, er ved at sende vores efterkommere i krig.

Disse inkompetente mennesker sidder med Europas fremtid i deres hænder. Lars Løkke holder ihærdigt mund, Støjberg laver lagkager, og danske vælgere er desværre ikke tilstrækkeligt kompetente til at stemme disse farlige, uansvarlige personer ud. Forleden fejrede EU toppen sig selv under maksimal terrorbeskyttelse. Der er intet at fejre. EU kunne lige så godt erklære åben krig mod europæerne, som gøre det per stedfortrædere.

Lene Kattrup skriver dagens kronik Konventioner lammer dansk lovgivning, men vi alle venter på at blive reduceret til Sverige.

Flertallet af vores landspolitikere svigter deres ansvar som folkevalgte politikere, der bør passe på Danmark. Ansvaret skubbes opad til det internationale niveau med konventioner og juristerne, der har fået stor politisk magt, selv om de jo aldrig er blevet valgt og derfor ikke kan kasseres af folket, uanset hvad de beslutter. Systemet er i sit fundament udemokratisk. Nogle gange skubber politikerne i afmagt især værdipolitikken nedad til kommunerne, selv om ansvaret herfor bør ligge på landspolitikernes skuldre – der er blevet alt for smalle med årene.

Der er tale om alvorlig systemfejl. Vi må forsøge at få magten tilbage til de nationale parlamenter, herunder til vores Folketing her i Danmark.Det europæiske samarbejde bør være mellem stærke samarbejdende selvstændige lande, som det var før i tiden. Demokratierne er i fare, når man lader flyvske konventioner, jurister, domstole og internationale institutioner styre landene.

Problemet er ikke kun, at vore politikere er svage og handlingslammede.Det er systemet, der gør dem sådan. Politikerne er fanget af det som mus, der løber rundt i et hjul. De tager det som et vilkår og forhåndsdiskonterer det i deres beslutninger, der derfor bliver små utilstrækkelige ineffektive med kostbare lapperier.Vi må enten ud af EU og/eller få opsagt konventionerne på de punkter, der gør, at vi ikke mere kan bestemme.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

103
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
93 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
Sussy HuntLouis DaughtryNiels HenriksenNiels HenriksenMorten - - - Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Louis Daughtry
Guest
Louis Daughtry

Hej allesammen, Har du brug for et lån? Anvend nu, hvis du er interesseret med 3% rente. Vi tilbyder det bedste lån, vi tilbyder gældskonsolideringslån op til 5 millioner * Business setup Lån op til 10 millioner * Personligt lån op til 4.000.000 * Boliglån Op til 5.000.000 * Bilselskabsfinansielån Op til 7.000.000 * Erhvervslån op til 5.000.000 * Investeringer Udlån op til 7.000.000 og over * ETC Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com Lån ansøgning formular! Dit fulde navn: Beløb der kræves som lån: Varighed af år: Land: Mobilnummer: ID-bevis: Månedlig Formålet med lånet:. Fax nummer: KØN: Har du ansøgt… Read more »

Louis Daughtry
Guest
Louis Daughtry

Hej allesammen, Har du brug for et lån? Anvend nu, hvis du er interesseret med 3% rente. Vi tilbyder det bedste lån, vi tilbyder gældskonsolideringslån op til 5 millioner * Business setup Lån op til 10 millioner * Personligt lån op til 4.000.000 * Boliglån Op til 5.000.000 * Bilselskabsfinansielån Op til 7.000.000 * Erhvervslån op til 5.000.000 * Investeringer Udlån op til 7.000.000 og over * ETC Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com Lån ansøgning formular! Dit fulde navn: Beløb der kræves som lån: Varighed af år: Land: Mobilnummer: ID-bevis: Månedlig Formålet med lånet: Fax nummer: KØN: Har du ansøgt… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Steen

Smid venligst henrik ud:
“Som officer uddannet i totalforsvaret er jeg af den overbevisning at militær ikke kan undværes og derfor heller ikke magtanvendelse.”.

Udsnit af kommentar på posten her.
Anden kommentar fra samme profil:
https://disqus.com/home/discussion/berlingskedk/farvel_til_en_faktaresistent_politiker/#comment-3238873108
henrik MXC
• 11
timer siden
Har overvejet at gå ind i politik, men jeg tror ikke at jeg er populistisk nok. Jeg tror at jeg første gang jeg var i debat med en fra f.eks. DF, EL eller folkebevægelsen mod EU ville foretage et medlidenhedsdrab.
Kommentar slut.

Trods det hypotetiske er der for mig at se al for meget trussel i ytingerne til at berettige plads på Snaphanen.
Eller også er det mig…

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Der er ingen reelle trusler i det citerede. ‘Henrik’ er en udfordrer, der skal mødes intellektuelt.

– – –

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Der kan konfronteres intellektuelt. Redaktionel eliminering er selvfølgelig noget andet…
Naturligvis.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det bliver jo nok lidt svært med det intellektuelle med den virkelighedsfjernhed og tydeligvis helt enorme, men ubegrundede selvovervurdering denne “henrik” ( / “MXC”? ) så velvilligt beriger os med her på Snaphanen.

Manden er jo nærmest ekspert i mærkelige konspirationsteorier og sammenblanding af helt urelaterede emner, hvis de bare på en eller anden mystisk vis kan bruges til at understøtte hans irrationelle og alternative påstande, der dog ikke har noget som helst med virkeligheden at gøre.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

I bedre tider er det fint at øve argumentering og retoriske elementers brug, men det er i min erfaring beklageligvis sommetider totalt forgæves at søge kontakt med nogle folk. De er desværre ikke mulige at nå.
Lidt som dygtige politikere der utallige gange konfronteres med det ene eller andet spørgsmål, der fordrer et simpelt svar, og altid, altid vedbliver at tale om andet end det, de spørges om.
Derfor tilråder jeg den redaktionelle eliminering som det bedste valg i situationen.

henrik
Guest
henrik

Tja jeg noterer mig at du konkluderer uden argument.
Tvætom ser jeg ingen konspiration og har et hollistisk overblik.
Jeg inddrager gerne billedsprog til anskuelse. Beklager hvis du ikke kan følge med.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det ville nu virke en anelse mere overbevisende, hvis du så også kunne stave “holistisk” ?

PS Det hedder “tværtimod” på dansk, “tvärtom” – eller “tvärtemot” – er svensk.

henrik
Guest
henrik

Ja der kender jeg heldigvis min begrænsning. Jeg kunne aldrig finde på at blande mig i en debat om stavning eller grammatik da jeg er så dårlig til det. Det jeg blot ønsker mig er at ANDRE lod være med at blande sig i debatter hvor de ingen kompetencer har… 🙂 Og “overbevisende” har du desværre ret i. Flertallet af danskere har den holdning at de betragter andre som dumme hvis ikke de kan stave, omend at en IQ test netop IKKE har nogen spørgsmål om stavning netop fordi det intet siger om intelligens. Så grib i egen barm og… Read more »

henrik
Guest
henrik

Tja jeg tillod mig at være lidt galgenhumoristisk. Noget du åbenbart ikke tåler. Igen en grund til ikke at gå ind i politik da bagstræberiske personer altid er klar til at tage en detalje og gøre det til noget stor uanet at pointen i 99% af det jeg skriver har relevans.
Du er en hykler.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Redaktionel eliminering.
Jeg tilråder det, opfordrer til det, og kommenterer her stadig da redaktøren er nådig.
Som andre endnu ikke redaktionelt eliminerede.

Den ægte hykler forstiller sig for at høste en personlig fordel eller fremstå i et fordelagtigt lys.
http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=hykler

henrik
Guest
henrik

Ja det er en kort definering men ikke en operationalisering. Du har enerådigt foretaget den operationalisering uden argumentation. Jeg tænker lidt om du har overvejet hvorfor der skrives så mange bøger om mord og drab for slet ikke at tale om de talrige film der er lavet? Forstiller du dig at alle der læser de bøger og ser de film har lyst til at begå mord? Mon ikke at den menneskelige psyke er mere kompleks end din bevidst forfladigelse for netop at forsøge at scoore et billigt point? Kan det ikke tænkes at redaktøren netop ikke er nådig, men faktisk… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Trods det hypotetiske er der for mig at se al for meget trussel i
ytingerne- som jeg har tilladt mig at sætte op sammen i min kommentar-
til at berettige plads på Snaphanen.
Var argumentet.
At redaktøren ikke er enig beklager jeg.

henrik
Guest
henrik

Det er også sådan som jeg forstod det. Du formår at udtrykke dig klart og tydeligt imange tilfælde. Det du ignorere er den feedback du får om at være bagstræberisk, nemlig at du udtaler dig alene på baggrund af dit eget normsæt og ikke fællesskabets normsæt og stadigvæk stiller dig uforstående over for det, frem for at udvikle dig og få mere indsigt.
Jeg garanterer dig at jeg på ingen måde har overtrådt samfundets normer som det er udtrykt i jura de sidste 2.000 år.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg nævner ind imellem de krænkedes kor hverken har tonen, eller er til at holde ud at se på. Bagstræberisk. Man skal høre meget. Redaktionel eliminering. In case of dispute the judges dealt first with the contract. They might not sustain it, but if the parties did not dispute it, they were free to observe it. The judges’ decision might, however, be appealed against. Many contracts contain the proviso that in case of future dispute the parties would abide by “the decision of the king.” The Code made known, in a vast number of cases, what that decision would be,… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Et par ord om indsættelse af link og ord om årtusinde gamle love. Der har eksisteret love og procedurer længe, flere år i udlandet end vi herhjemme har fundne kilder, Straffe kunne være hårde og på områder vi ikke ville foretage dem aktuelt. Eksemplet med skibet sejlende og skibet for anker er valgt, da det for mig at se kan bruges som illustration af både samfund, hvad der kan ske i samfund såvel som kommentar-muligheden. Kommentarer er mulige at gøre, sejlads kan foregå, men skal følge proceduren, ved afvigelser kan der pålægges straf eller ske redaktionel eliminering. En garenti fra… Read more »

henrik
Guest
henrik

Jeg forstår din sondering omkring anonymitet. Men for det første har jeg fået trusler på livet da jeg i et debat forum optrådte under mit eget navn da jeg ellers på sober vis søgte at oplyse de lidt mere frående masser om hvorfor det ikke var rimeligt at de gennemtæver og brænder folk levende her i landet. Dernæst har jeg en rolle i dansk erhvervsliv der gør at man er nød til at være politisk anonym for at kunne bevæge sig. Det forklarer faktisk at så debatører her i landet faktisk har noget indsigtsfuldt at bidrage med. De dygtigeste ytrer… Read more »

henrik
Guest
henrik

Det er en god pointe, men hvad nu hvis vi ikke talte om en båd men om en svaber? Du skyder gråpurve med kanoner i forfængelighed. Det var en vittighed det var ikke en trussel. Naturligvis er der stor forskel på hvad der er en passende vittighed i en golfklub og på et værtshus, men derfra også til at bortvise mig fra kirken er der stor forskel.

henrik
Guest
henrik

Tja. Nu har jeg anmeldt dig for chikane af mig…. Bliver spændende at se om moderator er enig med mig.

henrik
Guest
henrik

Ja og nu er Snaphanen så ikke din klub ej heller ikke med dine klubregler. Kan du ikke lide klubben regler så er det dig frit for at gå og ikke dyrke mobning af andre. Der er ikke stor forkel på din opførel også bøllen i skolegården der ikke accepterer at nogen falder uden for han normer, hvor han samtidig ikke accepterer gårdvagtens normer og regler.

henrik
Guest
henrik

Du bevæger dig i din egen verden igen. Al for meget… er DIN og DIN alene følelse og den falder uden for hvad fællesskabet har som fælles følelse. Du er jo forfængelig.

Sussy Hunt
Guest
Sussy Hunt

Henrik er blot en provokatør. Han beskriver det selv i sine seneste statements til mig, kig på mine diskussioner. Anmeld ham evt.

invernes
Guest
invernes

AFSLØRENDE VIDEOER FRA EU PARLAMENTET – DETTE BØR ØJEBLIKKELIGT UDLØSE ET DEXIT
CHOKERENDE VIDEOER AFSLØRER HVORDAN EU VIL NARRE DANSKERNE
– MEN MEDIERNE ER TAVSE OG POLITIKERNE ER TAVSE!

https://siaddk.wordpress.com/2017/03/21/afsloerende-videoer-fra-eu-parlamentet-dette-boer-oejeblikkeligt-udloese-et-dexit/

henrik
Guest
henrik

Det er halve og hele løgne og fordrejning af sandheden.
For det første er 1 mia. kr. småpenge. Hver dansker betaler 350 kr. til EU om måneden, men tjener 65.000, kr. om året, for slet ikke at tale om de 15.000 kr. de sparer i importudgifter ved at EU har synkroniseret og hamoniseret varers bevægelse og handel over grænserne.
Og du misforstår repræsentativ demokrati ud over alle grænser. Enhver politiker har til enhver en tid ret og pligt til at følge sin egen overbevisning og ikke din…

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Tror du selv på de der fiktive tal? 😉 Som om vi slet ikke handlede sammen og udvekslede tjenesteydelser, arbejdskraft og studerende før EUs Big Brother-tyranni og endeløse propaganda om, hvor meget de har bevaret freden i Europa og gjort for folk – løgn og lånte fjer. Nej, EU er ikke demokratisk, og vi har NUL indflydelse på de vigtige beslutninger – man prøver bare at indbilde os det, indtil vi – folkene i Europa – bliver tromlet ned næste gang eller skældt hæder og fra og endog straffet ( GB, DK ), hvis vi formaster os til at stemme… Read more »

henrik
Guest
henrik

Det er svært at tale med folk der selv opfinder sin virkelighed. Videnskab er baseret på hvad “eksperter” konkluderer på induktiv og deduktiv logik. Det er aldrig et spørgsmål om håndsoprækning og om man har læst en bog eller to på et bibliotek. Det er alene analyser der er så grundige at andre videnskabmænd ikke har kunnet skyde dem i sænk med deres egne analyser eller manglende induktiv eller deduktiv logik i den oprindelige analyse. Den håndtering af viden har vist sig at være den bedste til at udvikle mennesket fra stenalder mand til een der kan sende en raket… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Mener du “deres” (sin)? Og “nødt til” ? Magen til omgang vås og dårligt konstruerede og uafsluttede sætningee skal man da godt nok lede længe efter. Og tal der er fuldstændigt grebet ud af luften – det er jo fuldstændigt mageløst. Jeg sammenligner såmænd bare EU med det, det minder mig mest om – et Big Brother diktatur, der tromler nationalstaterne ned og blander si i alt, mens det belærer borgerne om, hvad de må tænke, mene, sige og gøre, og indbilder os og de hjemlige naive politikere, at det er en demokratisk sammenslutning, mens det i virkeligheden bare er… Read more »

henrik
Guest
henrik

Tal er ikke fiktive når de er udarbejdet på aangribelig videnskabelig bevis. Som formanden for dansk industri også var inde på i hans kommentarer til nyeste tal, så er det uhyre vanskeligt at komme med præcise tal, men er benarbejdet gjort godt og videnskabeligt uangribeligt, så tegner der sig et entydigt billed. Du er naturligvis velkommen til at granske nyeste rapport som alle andre mennesker der ønsker at tage beslutninger på et fornufgtigt grundlag har gjort det. For at se om du kan angribe deres ræsonementer på RIMELIG saglig vis… Selv folkebevægelsen mod EU har om nogen holdt deres dumme… Read more »

Coyote
Guest
Coyote

Om EU inte kan säkra de yttre gränserna så kommer EU att falla samman.

invernes
Guest
invernes

EU er ikke interessert i å sikre grensene, de ønsker denne masseinnvandringen , bak står Soros og trekker i trådene.

henrik
Guest
henrik

Det er vist det man kalder konspirationsteori. Ingen forudså den her situation. Underlig verden du lever i. Tilbagelænet og hånlig over for fejl. Men ok når du selv sidder begravet i sofaen og intet laver og intet risikerer er det nemt at grine ad andre. Hvor var dine forudsigelser af denne situation, der berettiger dig til at lukke den fordom ud?
Faktisk er du i kategorien FAKE NEWS. Dvs. du er lystløgner

PK svada
Guest
PK svada

Kommunisten Merkel comment image?w=465&h=340

henrik
Guest
henrik

bare et eksempel på hjernevask.

rostaratt
Guest
Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

England får færre polakker ja, men får de færre fra Pakistan?

henrik
Guest
henrik

Man kalder i forvejen London for minimoskva. så hvad er problemet?

henrik
Guest
henrik

Eu er en tordende succes. At du er så patetisk at du ikke engang kan formulerer dig selv er een ting, men at du ikke kender præmisserne og forudsætningerne for EU er så noget helt andet. Dvs. når du ikke kender EU’s mål kan du heller ikke dømme vel?
Du ved heller ikke at EU fik Nobels fredspris vel?
Du er en lus i skindpelsen, eller det man i dag kalder FAKE NeWS

MXC
Guest
MXC

HAHAHA jeg sidder bare her og er flad ad grin over din skarpe tone. Jeg vil bare tilføje et husk-nu om at selv Obama, ham der lige smed 26,171 bomber i 2016 alene, også fik fredsprisen; sammen med andre ikke-så-gode folk. Bare så vi alle husker at fredsprisen ikke er en hellig ko som kun de gode kan malke :D.

henrik
Guest
henrik

Som officer uddannet i totalforsvaret er jeg af den overbevisning at militær ikke kan undværes og derfor heller ikke magtanvendelse. Sammenligningen er at accepterer man et politis nødvendighed i et samfund bliver man også nød til at accepterer et militærs nødvendighed. Begge sonderinger afklares bedst i at læse nogen gode bøger om staters eksistensberettigelse. Disse sonderinger er i øvrigt en af grundstenene som FN bygger på. Jeg kan også anbefale bøger udi fredsforskning og den bedste er helt klart Clausewitz’s “Om krig”. Faktisk verdens første videnskabelige afhandling om…krig.. 🙂 Den er nyeligt genudgivet på dansk også som e-bog. Og som… Read more »

MXC
Guest
MXC

Her er artiklen: https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jan/09/america-dropped-26171-bombs-2016-obama-legacy Du har godt nok meget erfaring! Har du læst Noam Chomsky? Jeg checkede den bog du nævnte, da du nævnte den i en anden tråd. Den ser fed ud. Så tak igen. Jeg tror du ville kunne lide Noam Chomsky. Den udlægning om Frankrig har jeg ikke hørt om, så tak igen :D. Vietnameserne er ret underlige. De har ikke noget imod 10 års bombninger, som de stadig lider under den dag idag, men de elsker USA og kan generelt ikke lide Kina haha. Filipinerne er ret ens. Det virker altid lidt stockholmssyndrom-agtigt. Haha den med… Read more »

henrik
Guest
henrik

Har hørt om ham og han gør sig virkelig mange kloge tanker. Stor respekt til den mand. Gid der var flere i verden med den indsigt. Skal prøve at få tid til at læse nogle af hans værker. Er der een specielt du vil mene er hans vigtigste i forhold til at forstå verdensøkonomi?

henrik
Guest
henrik

har læst artiklen og ud over en række faktuelle og ironiske bemærkninger er der ikke meget kød på artiklen. Jeg vidste godt at hovedmålet for USA ude i verden i dag er den “islamiske terror” at et af deres egne allierede lande, nemlig Pakistan er et af målene viser blot hvor kompleks situationen er. Naturligvis var det heller ikke tilfældigt at Osama Bin Ladens skjulested var op og ned af en parkistansk officer skole. Nogen meget højt på strå i den pakistanske regering spiller helt klart et dobbeltspil overfor amerikanerne. Det ved amerikanerne naturligvis godt, men man vasker ikke lagner… Read more »

MXC
Guest
MXC

Men de skal vel op til værnepligten? Jeg ved ikke om det tæller som at man har udført sin værnepligt hvis man bliver militærnægter. Ved du det?

henrik
Guest
henrik

Det er at aftjene sin værnepligt at være militærnægter.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Har du nogensinde hørt om sammensatte navneord? 😉

Vi skriver stadig ikke på engelsk officielt i DK.

henrik
Guest
henrik

he he.. sjusk med tasteturet. Min hjerne arbejder hurtigere end mine gamle fingre 🙂 Men har du prøvet at google hvad der kendetegner folk der ikke kan tåle stave- og grammatiske fejl? 😀

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det var nu mest fordi, du havde så travlt med at rakke andre ned og kalde dem lavtuddannede, ufaglærte, tabere og lignende charmerende ting – uden i øvrigt at kende noget til dem.

Det er forresten ikke kun stavningen og de sammensatte ord, den er gal med – grammatikken og den mærkelige sammenblanding og forkerte brug af udtryk er også ganske udbredt, så måske burde du holde lidt lavere profil i stedet for gang på gang at udtale dig så nedladende om andres kvalifikationer og åndsevner?

henrik
Guest
henrik

Niks for jeg udtaler mig om de fagemner jeg har forstand på. Du kan jo holde dig til artikler der handler om retsstavning og grammatik og vendingsbrug. Du ved…gå efter bolden.. Det er gå efter boldet at bede inkompetente debatører om at blande sig uden om. Lidt som jeg heller aldrig nogen sinde vil gå ind i en debat om grammatik osv. Jeg vil måske læse artiklerne og debatten og måske stille spørgsmål i debatten for at blive oplyst. Men spille klog på et emne jeg ikke ved en dyt om vil jeg ALDRIG gøre. Skægt nok bekymrer det dig… Read more »

henrik
Guest
henrik

Naturligvis kan jeg da gennemskue om man er akademiker eller ej. Som en sådanne lærer man at sætte sig ned og sætte sig ind i et emne før man åbner munden. Dernæst kan man holde styr på induktiv og deduktiv logik.
Altså når hvad en muslim gør, bliver til at det gør alle muslimer så har man et gigantisk problem med logik. Det ville svare til at det Peter Lundin gjore vil alle danskere gøre da Peter Lundin er dansker. Altså vi skal straks bure alle danskere inde og lukke grænserne…

henrik
Guest
henrik

Har du nogensinde i dine danske stil fået at vide at du skal holde dig til emnet? Du troller.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

stile?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Mener du “kan formulere”? 😉

henrik
Guest
henrik

at du indsætter links og ikke bruger egne ord. Det er en kraftig indikator at du ikke selv har sat dig grundigt nok ind i emnet.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hvilke links?

henrik
Guest
henrik

Det er i hverfald en konklusion 🙂 Naturligvis kan jeg ikke videnskabeligt redegøre for ALT på få linier. Men jeg kan sansynliggøre argumenterne og det er naturligvis din opgave at blive nysgerrig på gode argumenter og søge indsigt. Det er faktisk derfor vi bruger milliarder af kroner på folkeskolen og biblioteker altså folkeoplysningslovene. Demokrati forudsætter at man sætter sig ind i tingene. Du er da meget velkommen til at forklarer hvad du mener jeg bruger ikke sammenhængende begivenhder og påstande og fantasier. Som uddannet nationaløkonom og officier i det danske totalforsvar igennem 13 år har jeg endda meget svært ved… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hvad er EUs VIRKELIGE mål da ifølge dig? At skabe så meget kaos som muligt ved at importere endeløse mængder af unintegrerbare muslimske fanatikere, kævende ballademagere og groft kriminelle fra Mellemøsten og omegn, så man kan destabilisere vore engang så fredelige, sikre, harmoniske og velfungerende nationalstater og så få dem nedlagt, så vi endelig kan få det forjættede Neuropa, som i alt væsentligt skal styres nede fra Bruxelles i form af et demokratur? I så fald er de da rigtigt godt på vej mod at opnå deres endemål, selv om det kommer til at blive en dyrekøbt pyrrhus-sejr for dem… Read more »

henrik
Guest
henrik

Du giver da i hvertfald et klart billed af dine standpunkter. EU er blevet skabt med et formål og hvorvidt det mål er nået må jo være mållinien. Så det er enkelt for en dommer at se om linien er blevet krydset eller ej. Det er lige så enkelt som når en leder skal vurderer om en medarbejder er sin løn værd. Er målet nået eller ej? At lederen ikke kan lide medarbejderen og måske ikke hans hudfarve er ikke relevant for ejeren af virksomheden. Penge lugter ikke. Han har bedt sin leder om at sørge for at hans afdeling… Read more »

henrik
Guest
henrik

Også underligt at du kalder EU for udemokratisk når lederne vælges dels ved direkte EU valg i alle medlemslandene og dernæst ledere der vælges af medlemslandenes regeringer.

henrik
Guest
henrik

De der “endeløse mængder” er altså bare en håndfuld. I DK lærer man i 4. klasse forholdstal. I dag er der en definition på racisme som lyder at den der skærer et helt folkeslag over kam med hvad få foretager sig hører ind under racisme. Skal alle danskere også kaldes pædofile børnemordere fordi der er en Peter Lundin og en Tøndersag? Dernæst så er det igen en underlig fantasi verden du lever i med din henvisning til ” fredelige sikre harmoniske og velfungerende nationalstat”. Da netop perioden fra 1945 til i dag er den længste periode med fred i vesteuropa… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Angsten for dét, der kommer kan næsten lamme min vejrtrækning af skræk. Min bedre halvdel fatter ikke, jeg nogle gange er nødt til at stå op om natten, når de barske fremtidsudsigter spolerer søvnen. I min skytteforening er nu dukket en englænder op med sine to teenagedøtre. Det er dém, han har travlt med at lære skydekunsten. Tøserne ved næppe selv hvorfor. Jeg har heller ikke selv spurgt ham. Men når vi kigger hinanden i øjnene, behøver vi heller ikke ord. Sorgen og frygten er skæretyk. Jeg må have været født som, brite i mit tidligere liv. Hvorfor behøver jeg… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Kommer han fra Birmingham?

Margrethe
Guest
Margrethe

Ved det ikke.

achantus
Guest
achantus

Jeg gjenkjenner det med nattesøvnen. Den anglosaksiske kulturen har alltid vært relativt fri for den type utopisk hjernespinn som har herjet kontinentet. Det har blitt beskrevet som en common sense-kultur i motsetning til for eksempel den tyske idealismen. Jeg tror det er noe i det. Engelskmennene er mer jordnære.

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg var ikke klar over, den kulturforskel ligefrem var beskrevet. “Common sense-kultur”. Det rammer plet. Tak for en AHA-oplevelse

henrik
Guest
henrik

Ret sjovt, da det I kalder englændere faktisk dels er jyder og dels hollændere. Den ægte englænder er waliser og forlængst fordrevet ud i kanterne af England.

Mjolner
Guest
Mjolner

Det samme skjer i mange andre land også. mange som ser den skriften politikerne har skrevet på veggen og vet at de må være forberedt på å beskytte seg selv.

henrik
Guest
henrik

Skægt du bruger endlændere som eksempel. Det folkefærd som lavede massiv terror bomning af civile danskere i københavn med det største tab af danske civile nogen sinde. Selv englændernes regering kaldte det en krigsforbrydelse. Det er knapt 100 år siden.

Margrethe
Guest
Margrethe

“Selv englændernes regering kaldte det en krigsforbrydelse. Det er knapt 100 år siden.”
øøøøøøh? Slaget på Reden 1813 eller deromkring? Og den engelske regering gik så vidt som indrømme en krigsforbrydelse? Hvornår gør et muslimsk land det samme, feks Tyrkiet over for armenerne?
Man bliver nok ikke et verdensomspændende imperium, uden en vis portion aggressioner. Men nogle kulturers aggressioner er bare bedre end andres. Det er en 100 procent subjektiv vurdering. Men livets ståsted kan aldrig blive andet end subjektiv.

henrik
Guest
henrik

Det er i hvetfald en pointe der bliver slået fast at du har valgt side i sagen uden smålig skelen til ret og vrang. Er det rimeligt for den der rammes af vrang og vil denne ikke forsøge at rette det til ret? Også har man konflikten. Fredlig sameksisten sker aldrig hvis man altid og til enhver en tid har travlt med ensidigt at forherlige sig selv for det vil altid være på bekostning af andre. Så uanset hvordan du vender og drejer din egen logik så råber du blot krig krig krig som alle de andre. Sjovt nok er… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Man kan bruge sit liv på flueknepperi, og man kan have vigtigere ting at tage sig til. Jeg har det sidste.

henrik
Guest
henrik

Altså du forbeholder dig at ævle løs uden kontekst? Ja det er et frit land vi lever i.
Du bidrager bare rigtigt ikke til en sund debat, når det ikke har rod i virkeligheden men i en fantasiverden. Det kaldte man i gamle dage for en lus i skindpelsen og i dag kalder man det vist for Fake News.

PK svada
Guest
PK svada

Merkel er den store satan, hun har diktert europaparlamentet og på egenhånd framforhandlet avtaler mellom Tyrkia og EU som et mindretall av EU støtter.
Merkel er det verste som har skjedd Europa etter Hitler.

FritziRitz
Guest
FritziRitz

Man må säga att Tyskland trots allt har återuppbyggts ordentligt efter Hitler men efter Merkel & Co EUssr finns dessvärre ingen återvändo till ett normalt Europa.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Præcis. Frau Mærklig er MEGET værre end Hitler.

PK svada
Guest
PK svada

Jeg tror Merkel har sine indre demoner.
Merkel har selv vært medlem i en fascistisk ideologi, kommunismen.
Enten så er hun fortsatt kommunist, eller så forsøker hun å godtgjøre sin forhistorie som fascist.
Politikere med negativ psykologisk ballast er livsfarlige ved makten.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Lidt a la Nyrups politik i 90´erne. Nyrups far var jo nazist, så Nyrup prøvede at afvaske arvesynden…

PK svada
Guest
PK svada

Og det samme gjelder Løfven.

henrik
Guest
henrik

Typisk gamle mænd med for meget fritid. Værtshuslogik og lomme filosofi.
Der var pænt ange nazister dengang især i Tyskland uden at du ser den adfærd.

henrik
Guest
henrik

Det er vist det man kalder værtshuslogik fra en ufaglært gammel mand. Hitler satte verden i brand.

achantus
Guest
achantus

Ikke rart noen tror hun er Hitlers datter!

henrik
Guest
henrik

Det værste er at nogen har stemmeret!!!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Stem Nye Borgerlige ved næste folketingsvalg!

Polka Charlie
Guest
Polka Charlie

Seneste måling jeg så, der lå Nye Borgerlige desværre langt under spærregrænsen. Men håber absolut de klarer skærene, da DF har svigtet for stort til at de fortjener – i hvert fald min fortsatte – tillid.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Tiden arbejder for Nye Borgerlige med alt det løbende muhamedanerbrok.

DF har nu den historiske styrke. til at give Løkken et ultimatum: “Straksopbremsning eller Skrigeskinken”! Altså opfyld dit valgløfte, eller vi lader Mette Frederiksen komme til. Og hvad gør DF?

henrik
Guest
henrik

Nye borgerlige er en flok lavt uddannede idealister uden sikkerhedspolitisk og derfor udenrigs politisk forståelse. Sjovt nok kan de til nød forstå mikro økonomi men aldrig makro økonomi. Dvs. de kan drifte en iskiosk men ikke forstå at deres vand til rengøring er så dyrt. Muhamedanerbrok er udslag af nationalisme og fremmedhad og helt ude af trit med realiteterne. Der er 400.000 tilkommere i DK. 100.000 er arbejdsløse dvs. 300.000 er i arbejde. Så er der 50.000 etniske danskere arbejdsløse og ved blot lidt 3. kl. indsigt i brug af en kugleramme så vil man opdage at der så vil… Read more »

MXC
Guest
MXC

LOL hold kæft hvor skal du have ros for den hundelort analogi, ROFL. Genialt. Du kommer med nogle vældige gode punkter. Mange tak.

henrik
Guest
henrik

Tak for feedback. Du skriver ROLF. Det er ikke forstået. Antager du at jeg er ROLF N? Det er jeg ikke.

Jeg vil gerne følge dig, men du har blokeret for det. Kan du inviterer mig?

MXC
Guest
MXC

ROFL = Rolling On Floor Laughing :D. Der ikke så megen grund til at følge mig. Jeg har fulgt dig, så no worries haha. Bliv ved med de faktafyldte posts, de fandme gode. Det er sååååååå tiltrængt. Elskede især hvordan du rigtigt påpegede Vestlig indblanding i forskellige lande, overfor dem der bare vil give muslimer hele skylden.

henrik
Guest
henrik

hvis man har blot en anelse sikkerhedspolitisk forståelse og makroøkonomisk indsigt er det umuligt at stemme for dem. Du lyder ufaglært?

henrik
Guest
henrik

Desværre nej til det. Man kan ikke drifte et land med en EFG eksamen fra handelsskolen.