29
mar
Seneste opdatering: 29/3-17 kl. 0849
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da jeg var ung, var jeg under det indtryk, at kunstnere var særlig indsigtsfulde mennesker. Det var i litteraturens tid, hvor gymnasiaster endnu læste verdenslitteraturen. Skal jeg sige noget om nutidens kunstnere i al almndelighed, skal jeg passe på ikke at havne i injurier. Nu er det gået godt i så mange år uden sagsanlæg. Egentlig har jeg fået det lige sådan med akademikere, humanister i al fald. Præsten Helena Edlund skriver i “EN NATION AV AMMANDE TERAPEUTER”:

Kombinera denna naiva aningslöshet med lite exotism och en gnutta martyr-romantik och du hamnar på Göteborgs stadsteater. Där visas just nu teaterpjäsen ”Jihadisten”, som skildrar hur en ung man från staden radikaliseras in i islamism. Pjäsen är sponsrad av Göteborgs stad, kommunen som redan leder den europeiska ligan i terrorist-export. På Stadsteaterns hemsida saluförs pjäsen på följande sätt :

“Pjäsen beskriver hur segregation, utanförskap och en känsla av meningslöshet kan utgöra en grund för att välja att ansluta sig till sammanhang som erbjuder de enkla svaren på existentiella frågor och skänker en känsla av trygg gemenskap.”

Sverige har förvandlats till en nation av oxytocin-stinna, ammande terapeuter, där det tävlas om att förstå och ta hand om individer som är tillräckligt störda för att ge Josef Mengele seriös konkurrens. Men Sverige har missat en viktig detalj: Dessa personer kan inte förstås. Dessa personer ska varken förmänskligas eller humaniseras. De har alla gjort medvetna val i sina liv och de har valt ondskan, våldet och döden. De ska därför ställas till svars som de mördare, terrorister och – ja – monster de är.Så sluta amma dem.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Andre´KristianhenrikɱØяñιηg$ʇðя ©™Anders BoNilsv Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Andre´Kristian
Guest
Andre´Kristian

Den absolut hetaste trenden bland de vänsterradikaliserade kulturetablissemangen är att belysa vilddjurets, det vill säga jihadistens, mänskliga sidor och tolka det filosofiska djup som dessa ideologiskt och religiöst desorienterade och subhumana samhällsomstörtare förutsätts hysa. Regissören Gry har påpassligt anat en gynnsam marknad för en dylik uppsättning å Göteborgs Stadsteaters tiljor, där ett värdegrundsfrälst publikum suktar efter den kognitiva dissonansens delikatesser, samt står beredda att ge vederbörande fantom den obligatoriska duktighetsklappen på axeln efter begånget dåd. Nationen befinner sig i ett upplösningstillstånd där samtliga institutioner och instanser låtit sig städslas i globalismens feministorienterade, faktaresistenta och identitetspolitiska tjänst. I stället för att… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Detta har valsat runt i medierna några dagar. Inte desto mindre måste det vara något av det mest störda som kommit fram i galehuset på senare tid. Johan Gry är i stort behov av sluten vård med stark psykofarmaka. Kanske kan han då så småningom friskna till.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

De fleste kunstnere, akademikere, journalister og andre “kloge” hoveder, véd godt, at muslimernes opførsel udspringer af den kultur de bærer rundt på. De véd også godt, at de ikke sådan lader sig integrerer og at det nok, i den sidste ende, vil gå grueligt galt. Derfor tyer de altid til det eneste våben de nu engang har. De relativiserer og laver om på virkeligheden, så den bedre passer til det samfund de gerne vil leve i – og tro på vi har. Så kan det godt ske at virkeligheden, fra tid til anden, alligevel presser sig på. Men hvis man… Read more »

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

I Sverige har vi fått in en allt för stor population som misslyckas när de tänker.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/03/29/jag-vill-inte-jamforas-med-en-chokladbit/

mjolly
Guest
mjolly

Norges prinsesse Marthas nye hoffdame er muslim. (fra rights.no)comment image

sussebassa
Guest
sussebassa

Hun har bestandig hatt smak for det bizarre..skape blest om sine val..var jo spåkone ett tag også..så ikke forundret.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hun er pmystisk syg!

sussebassa
Guest
sussebassa

Hun sliter i alle fall å finne sin plass..både innen kongefamiljen og i sitt privatliv…ble ju skilt for en tid siden også..som også var et udda val.

henrik
Guest
henrik

Når man ikke forstår verden, er det naturligvis verden der er noget i vejen med også kan man forkaste alt man ser, frem for at søge forståelse og indsigt.

Nilsv
Guest
Nilsv

For kongemagten har det til alle tider været en kær adspredelse at holde menageri og løbende supplere op med det seneste og kostbareste fra udlandet. Hofferne har altid haft deres indslag af pudsige og skræmmende mærkelige skabninger til fryd og beundring for gæsterne.

invernes
Guest
invernes

Medisinen er enkel forby islam og muslimer i Sverige og landet friskner til sakte men sikkert.
Send pakket tilbake til ørkenen.

invernes
Guest
invernes

I Sverige råder galskapen , de som er friske i Sverige må befri de syke for deres lidende.

sussebassa
Guest
sussebassa

..problemet er bare at de syke tror de er friske, og konsekvenserna er at de vil befri oss De mener er sjuke..altså helt snudd på hodet..ikke uvanlig innen psykiatrien..(les Sverige).

TheReligiousCynic
Guest
TheReligiousCynic

På et tidspunkt i litteraturhistorien gikk visse mennesketyper over fra å bli beskrevet i de store romanene til selv å skrive dem. Kvaliteten ble deretter.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

At have eller ikke have injurier kørende:
https://www.youtube.com/watch?v=m9XVkVWPDjk