29
mar
Seneste opdatering: 30/3-17 kl. 1935
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Indslaget først på You Tube idag kl 14.) Når kvinderne tager magten, hvilket svenske gjorde for en generation siden, sker der bemærkelsesværdige ting. Stort set det modsatte af, hvad man skulle tro. En meget stor andel er nu bange for at færdes udendørs alene, særlig i mørke. Nu er de også bange i de “udsatte, belastede” områder, kodeord for områder afstået af kongeriget Sverige til mere oprindelige folkeslag, “der har en kultur”, som den detroniserede Mona Sahlin sagde – nemlig at kvinder er husdyr (boskap). I dag er dog første gang, jeg har set muslimske kvinder gennet rundt med en stok.

Heldigvis vil en minister skabe mere “integration og ligestilling”. ” Vi vil holde kurser.” “Jag tar kvinnors roll i förorten på stort allvar,” siger den naturligvis kvindelige minister. Sure! “Vi har mislyckads,” er blevet svenske politikeres evige omkvæd. Mon ikke? Med kvinder og hen-mænd i politik, så sker der for alvor noget utilsigtet. Feminister flyr förortens torg og hele indslaget i SVT Aktuellt fra minut 18.30.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Heldigvis har de en løsning på problemet.

Feministisk byplanlægning..?! Tja, hvorfor ikke prøve dét også…

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/husby-c-forst-ut-med-feministisk-stadsplanering

Reidar S
Reidar S
4 years ago

Liten sympati med de svenske femiene. Dette er 100% selvpåført. I solidaritetens navn gjelder dette også potensielle femier

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

75% af svenskerne ønsker tilsyneladende disse tilstande.
Ikke før SD får 51% af stemmerne, kan der komme ændringer i dette djævelske forhold.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

SD kommer helt sikkert over 30% ved rigsdagsvalget, men hvor tæt på 40% kommer de?

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er siste sjanse for Sverige nå, får de ikke kontroll på sine grenser og no-go zonene de neste 4 år så er løpet kjørt.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  PK svada

Ja. Så skal vi have en klap i Øresundsbron, og hurtigtgående patruljebåde på sundet!

henrik
henrik
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Værtshus logik. Du aner jo ikke hvad det vil koste.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Har tidligere skrevet at jeg tror de kommer nærmere 40..litt over, och med M kan de danne regjering i 2018. Så fikk jeg også bekreftet som jeg skrev 2 mndr. siden at det er krefter innen M at noen innad i M vil skifte Ut Batra..mye bråk innad der nå..Expressen. Spørsmålet er hvor klokt er det..”sånn like før valget”..eller vil en utskifting av henne få M å øke ytterligere…ifht den nedturen de har nå ved flere målinger. Årsaken er hennes utydelighet/vinglethet om å samarbeide med SD eller ikke, og hva innebærer det, fordi jeg vet det er stor støtte innen… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

Feminisme er bare bullshit for å sikre seg makt. Feminisme er bare et ord, det er ikke noe som eksisterer i praksis. Menn er menn og kvinner er kvinner uansett hvordan man vrir og vender på det.

invernes
invernes
4 years ago

Feminister burde tvinges med makt til å bo i disse okkuperte områder i Sverige! disse helvetes feministene har sørget for at islam djevelskapen ødelegger Sverige.