30
mar
Seneste opdatering: 1/4-17 kl. 0254
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The socalled “refugee-crisis” is in reality an islamic invasion…Muslims in our prisons, are prisoners of war

Et mere indtrængende og reflekteret interview end sædvanligt.

Kasper Støvring: Den nye verdensorden

“Vesten lider af udødelighedens blændværk, det første tegn på en civillisations undergang…De værdier, der er de mest vigtige i Vesten, er de mindst vigtige i verden”

“Vi er indtrådt i en ny, multipolær verdensorden, hvor Vesten er blevet svagere samtidig med, at andre civilisationer er blevet styrket ved at gøre det modsatte af Vesten: ved at revitalisere deres egne, distinkte kulturværdier. Det betyder, at liberale værdier spiller en mindre rolle i verden – stik imod Fukuyamas tese om historiens afslutning. Hvad er drivkræfterne bag denne udvikling? Hvordan skal vi forstå andre kulturer? Hvordan kan Vesten blive styrket? Hvad skal vi stille op med konflikterne med Rusland og Kina, og hvad er fremtiden for den arabiske verden? Vi bør opgive det idealistiske, liberale paradigme og i stedet gribe til et realistisk, konservativt paradigme, der er inspireret af Huntington, når vi skal forholde os til international politik.” Critique


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GHjoHenning JensenachantusPK svada Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Henning Jensen
Guest
Henning Jensen

Kasper Støvring citeret fra Critique: “Hvad skal vi stille op med konflikterne med Rusland og Kina, og hvad er fremtiden for den arabiske verden?” Jeg forstår ikke hvorfor man konstant skal “hive frem” at der er konflikter med Rusland og Kina. For er der reelt nogle konflikter, udover dem ”eliten” selv opfinder, for at undgå at snakke for meget om det egentlige problem? Kasper Støvring nærmer sig dog forsigtigt dette egentlige problems kerne, ved udenom at stille spørgsmålet i det citerede ovenfor: “hvad er fremtiden for den arabiske verden?” Men hvad i alverden kommer den arabiske verdens fremtid os ved?… Read more »

PK svada
Guest
PK svada

Folk er oppdratt av staten til å tro at vestlige demokratier er uovervinnelige, saken er at våre demokratier ikke fungerer med flerkultur.
Vil et flertall innføre Sharia så er demokratiet en saga blott.

achantus
Guest
achantus

Ja, demokratiet er døende. Det kan ikke fungere når samfunnet blir delt i to.

GHjo
Guest
GHjo

Er fungerende demokrati krever en høyt opplyst og kunnskapsrik, -historie-bevisst- homogen menneskemasse og YTRINGSFRIHET, med LIK ADGANG for ALLE til å gjøre sine meninger kjent i massemedia,uten den utestengning, diskriminering og utfrysing som foregår i dagens europeiske parodi-demokratier, som må betegnes som -demokraturer-, dvs. et mellomstadium, på veien mot diktatur og menings-tyrani.Man er på god vei, med forløperen,
Politisk Korrekthet.