30
mar
Seneste opdatering: 1/4-17 kl. 0254
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The socalled “refugee-crisis” is in reality an islamic invasion…Muslims in our prisons, are prisoners of war

Et mere indtrængende og reflekteret interview end sædvanligt.

Kasper Støvring: Den nye verdensorden

“Vesten lider af udødelighedens blændværk, det første tegn pĂĄ en civillisations undergang…De værdier, der er de mest vigtige i Vesten, er de mindst vigtige i verden”

“Vi er indtrådt i en ny, multipolær verdensorden, hvor Vesten er blevet svagere samtidig med, at andre civilisationer er blevet styrket ved at gøre det modsatte af Vesten: ved at revitalisere deres egne, distinkte kulturværdier. Det betyder, at liberale værdier spiller en mindre rolle i verden – stik imod Fukuyamas tese om historiens afslutning. Hvad er drivkræfterne bag denne udvikling? Hvordan skal vi forstå andre kulturer? Hvordan kan Vesten blive styrket? Hvad skal vi stille op med konflikterne med Rusland og Kina, og hvad er fremtiden for den arabiske verden? Vi bør opgive det idealistiske, liberale paradigme og i stedet gribe til et realistisk, konservativt paradigme, der er inspireret af Huntington, når vi skal forholde os til international politik.” Critique

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Kasper Støvring citeret fra Critique: “Hvad skal vi stille op med konflikterne med Rusland og Kina, og hvad er fremtiden for den arabiske verden?” Jeg forstĂĄr ikke hvorfor man konstant skal “hive frem” at der er konflikter med Rusland og Kina. For er der reelt nogle konflikter, udover dem ”eliten” selv opfinder, for at undgĂĄ at snakke for meget om det egentlige problem? Kasper Støvring nærmer sig dog forsigtigt dette egentlige problems kerne, ved udenom at stille spørgsmĂĄlet i det citerede ovenfor: “hvad er fremtiden for den arabiske verden?” Men hvad i alverden kommer den arabiske verdens fremtid os ved?… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

Folk er oppdratt av staten til ĂĄ tro at vestlige demokratier er uovervinnelige, saken er at vĂĄre demokratier ikke fungerer med flerkultur.
Vil et flertall innføre Sharia så er demokratiet en saga blott.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  PK svada

Ja, demokratiet er døende. Det kan ikke fungere når samfunnet blir delt i to.

GHjo
GHjo
4 years ago
Reply to  achantus

Er fungerende demokrati krever en høyt opplyst og kunnskapsrik, -historie-bevisst- homogen menneskemasse og YTRINGSFRIHET, med LIK ADGANG for ALLE til å gjøre sine meninger kjent i massemedia,uten den utestengning, diskriminering og utfrysing som foregår i dagens europeiske parodi-demokratier, som må betegnes som -demokraturer-, dvs. et mellomstadium, på veien mot diktatur og menings-tyrani.Man er på god vei, med forløperen,
Politisk Korrekthet.