6
apr
Seneste opdatering: 7/4-17 kl. 0109
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

who called for his death

James Delinspole skriver i Spectator: Britain’s most hated man isn’t all that hateful. So, why do I like him?

Det er nemt at kolonisere Sverige

Man tager en indvandrerfamilie pĂ„ 120 (!), flytter ind i en forstad og lever af vold og kriminalitet og tyranniserer alle bydelens 50.000 beboere. Myndighederne stĂ„r bare med Ă„ben mund og ĂŠvler om ‘dialog’ og “forebyggende foranstaltninger.” Madammesamfundet har helt mistet kontrollen. Patriarkerne har legende let spil med feministerne. Et velforvaret land havde smidt dem ud af deres lejligheder og derefter ud af landet. PrĂžv med den eneste sprog de forstĂ„r: vold, foreslĂ„r Patrik Engelau:

Radioprogrammet Studio 1 förklarar att i nordöstra Göteborg finns ett antal bostadsomrĂ„den som heter exempelvis Hammarkullen, LövgĂ€rdet och Bergsjön med strax över 50 000 invĂ„nare som helt kontrolleras av en invandrad familj pĂ„ 120 personer varav 30 stycken redan Ă€r registrerade hos polisen. Familjen lever av kriminalitet. Den utövar sin egen rĂ€ttvisa i omrĂ„det och skrĂ€mmer folk frĂ„n att gĂ„ till svenska domstolar. AllmĂ€nnyttan sĂ€ger att den inte lĂ€ngre kontrollerar sina hus. Polisen sĂ€ger att den blir bortjagad nĂ€r den kommer dit av representanter för Familjen som sĂ€ger att omrĂ„det Ă€r deras. NĂ€r polisen hittar Familjens vapenförrĂ„d tuttar Familjen pĂ„ bilar för att polisen ska fĂ„ annat att göra. ”De lever pĂ„ sitt vĂ„ldskapital”, sĂ€ger polisen.

Till och med reportrarna pĂ„ Studio 1 tycker att detta Ă€r ett oskick och frĂ„gar polisen vad den gör Ă„t saken. DĂ„ visar det sig att polisen sedan tvĂ„ Ă„r har jobbat med att skapa förtroende. Det har varit framgĂ„ngsrikt sĂ„tillvida som att mĂ„nga boende stod pĂ„ sina balkonger och hejade pĂ„ polisen vid det senaste slagsmĂ„let med Familjen. Polisen sĂ€ger ocksĂ„ att ”alla samhĂ€llsfunktioner mĂ„ste samarbeta”. FÖRSTÅR DE SPRÅKET?

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
4 years ago

Den internationellt beryktade svenska enfalden och infantiliteten dĂ„ det gĂ€ller att handskas med ovan exemplifierade individer, har positionerat oss i en föga hedervĂ€rd sĂ€rstĂ€llning utan noterbar konkurrens. Med en korrupt regering och en politiserad marionett som rikspolischef, kan resultatet inte bli annat Ă€n en makaber blandning av subversiv tragik och ren lyteskomik. Vad Sverige uppvisar i frĂ„ga om etablissemangets avfyrade kondoleansartilleri efter gĂ„rdagens terrorattentat i centrala Stockholm, kan inte uppfattas som nĂ„got annat Ă€n globalistmanipulerade teateraktörer som levererar sina griftetal och uppvisningssympatier dĂ„ det redan Ă€r flera decennier för sent. Deras löften om “krafttag mot terrorismen” representerar endast icke realiserbara… Read more »

barfbag
barfbag
4 years ago

“who called for his death” stĂ„r der meget formildende/eufemistisk:Nej, trollen skrev:”Please someone just murder Tommy Robinson”. “The truth, the whole truth, and nothing but the truth”: det er derfor, weblogs som denne eksisterer.

PBrad
PBrad
4 years ago

SigĂžjnergangsteren Gimi Levakovic og familie opholder sig stadig i DK….

River
River
4 years ago

Roosevelt: “In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way”. Mange der levede dengang var i stand til at se de egentlige Ă„rsager til afsporingen. Det svarer til at komme ind i en spĂŠndingsfilm to trediedel inde i filmen. Man aner ikke hvad det handler om og enkelthederne giver ingen eller nĂŠsten ingen mening. Man er lige sĂ„ uvidende som den unge mand der konfronteres. NĂ„r man eksempelvis lĂŠser Alexis de Tocqueville (citeret i The Road to Serfdom af Hayek) undres man over hvordan han kunne udtrykke sig krystalklart om vor tid…… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Kristna invandrar kyrkor moskĂ©e klaner kommer att bli Sveriges undergĂ„ng. VĂ€rsta Ă€r hatet mot muslimerna o islam. DĂ„ kan dom kristna klanerna vĂ€xa obehindrat. Personligen tror jag att katastrofen kommer nĂ€r dom kristna invandrarna tar över Sverige politiskt. Eftersom dom har levt sida vid sida i mena lĂ€nderna i tusentals Ă„r och det blossar upp periodvis nĂ€r andra lĂ€gger sig i. SĂ„ kan det hĂ€nda att muslimer o kristna gĂ„r ihop om Sverige i framtiden. Men sĂ„ fĂ„r man inte sĂ€ga för dĂ„ blir man kallad idiot och det ena o andra av bĂ„de invandrare o svenskar. Svenskarna Ă€r naivt… Read more »

niklasr
niklasr
4 years ago

Bunta ihop familjen och utvisa hela högen. Ibland kan det vara bra att kasta ut bebisen med badvattnet.

Talibananas
Talibananas
4 years ago
Reply to  niklasr

Speciellt om “bebisen” Ă€r ett skĂ€ggbarn.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

“Det er ligesĂ„ nemt at kolonisere Danmark”.
I Esbjerg fik den 47-Ă„rige syriske mand Daham Al Hasan familiesammenfĂžring med 17 bĂžrn!
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/syrisk-mand-i-esbjerg-kan-faa-214128-kroner-i-boernepenge/6096695
Han har yderligere to koner og 12 bÞrn i Syren, og mon ikke de ogsÄ kommer til Danmark, eller mÄske allerede er kommet?
Hvad bliver det antalsmĂŠssigt samlet om en generation eller to?
Danmark er slet ikke bagud!

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

En familiefar med 4 koner og 28 barn er et tegn pÄ solid Þkonomisk og sosial status i flere mena land.
Fattigmenn har knapt rÄd til Ä gifte seg med 1 kone og stifte en familie. Dette eksempelet er fra Uganda.