7
apr
Seneste opdatering: 7/4-17 kl. 0048
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sarah Lucy Halimi, 66, a Jewish woman who was stabbed in her bed then thrown from the 3rd floor of her home by an Arab man shouting ‘Allahu Akbar. Cops cover up terror angle

“Neighbors told police that, at a late hour of the night, the terrorist ascended to the third floor of the apartment complex, yelled “Allahu Akbar” and acted wildly before pushing Halimi to her death. During the police investigation, the terrorist asserted that the Koran had commanded him to murder her.”

In response to a Muslim screaming “Allahu akbar” and killing a Jewish woman, and then invoking the Qur’an as justification, we get the predictable response from French authorities: “He was sent for psychiatric evaluations.”“Halimi’s family says the incident was a terror attack and blames police for trying to silence the murder for political reasons related to elections in France.” France: Muslim screaming “Allahu akbar” murders Jewish woman, cops cover up terror angle, ‘They tried to cover up the terror attack’

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
4 years ago

En uppseendevÀckande och mycket obehaglig faktor gÀllande de kontinuerligt utförda attackerna Àr makthavarnas, och i synnerhet tredje statsmaktens, utprÀglade ovilja att redogöra för alla i sammanhangen vÀsentliga uppgifter som etniskt ursprung och religionstillhörighet, dÄ dessa faktorer Àr direkt avgörande för denna typ av attentat. Hur mÄnga fler oskyldiga skall tvingas sÀtta livet till i globalismens oheliga namn innan man beslutar sig för att tillhandahÄlla en objektiv och saklig nyhetsinformation?
Etablissemangen Àr helt fokuserade pÄ avancerade strategier för beteendekontroll och Äsiktsstyrning i syfte att hÄlla massan i schack, medan de fatala konsekvenserna av migrantinvasionen eskalerar.
Andreas.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Den daglige hjernevask: Det starter med Per Juul Carlsens indslag i morgen P1. Filmen som Dengang i maj om tyskernes / nazisternes invasion af Frankrig 1940, hvor millioner af franskmĂŠnd forlader deres hjem for at finde et sikkert sted, skal fĂ„ os til at forstĂ„ syrernes flugt i dag……………Og om hvorfor det er sĂ„ godt, at den slags film laves, sĂ„ vi tvinges til at huske, hvorfor folk flygter………… Vi kender moralen, at vi bare skal overlade landet til hvem som helst i hele verdenen, der er / fĂžler / tror eller lyver sig truet. Jeg har lĂŠst en bog… Read more »

Talibananas
Talibananas
4 years ago

En fysisk och andlig akt av kĂ€rlek, med “Fredens religion” som god fader.

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
4 years ago
Reply to  Talibananas

Ja, man skulle vÀl inte hemfalla Ät att skoja om dessa vidrigheter, men vederbörande pedofilprofetiske och vÄldsfokuserade sektmedlem kunde uppenbarligen inte komma i Ätnjutande av de 72 (?) sexdockorna i de koranförslavades sÄ kallade paradis fort nog. Terrormakarnas intelligensnivÄ borde underskrida kvoten för en lÀtt förstÄndshandikappad och enögd lagÄrdsrÄtta, med vana att navigera i dyngrÀnnans farvatten. Ve oss arma!
Andreas.

PK svada
PK svada
4 years ago

comment image?oh=6dee280969a9cdb769913a755c8c6916&oe=59527C35