9
apr
Seneste opdatering: 9/4-17 kl. 1212
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

MĂ„ske BT skulle hĂžre dette. Deres forside sĂžndag hedder “Chock i Sverige”. Det kan da kun vĂŠre i de snĂŠvre cirkler omkring Kristen Bernikowsgade i KĂžbenhavn, at nogen er chockerede. Jeg har frygtet dette i over ti Ă„r, men svenske politikere har fortsat deres hasardspil med svenskernes sikkerhed.

Logisk set burde det ogsÄ have vÊret en svensker og ikke en nordmand, der blev en Breivik. Situationen er eksplosiv, og Sverige har vÊret usandsynligt heldigt i Ärtier. Det var snydeheldigt i 2010, og det var heldigt forleden, at sÄ fÄ blev kvÊstet og dÞde.

Heldet vil slippe op. Allerede i morgen kan der vÊre 300 ofre for muslimsk terror i Sverige. Der eksisterer en slags overenskomst mellem hjemvendte ISIS terrorister og Sverige om  at behandle hinanden pÊnt. Den er heller ikke langtidsholdbar.

Jeg gentager, hvad jeg skrev om ABB i 2011: Der bÞr reserveres dÞdsstraf til de terrorister, der overlever deres handling. Det kommer selvfÞlgelig ogsÄ automatisk, nÄr antallet ofre overstiger en vis politisk smertetÊrskel.

Polischefens utspel efter StockholmdÄdet: Utvisa dem

Man ser pĂ„ “dĂ„det”, at svenske medier ikke kalder det terror endnu, og man kan vĂŠre vis pĂ„, de aldrig kommer til at kalde det “muslimsk terror.” Det er mĂ„ske ogsĂ„ ligegyldigt, alle ved jo godt, hvad det er i forvejen. Svenske politikere har i Ă„rtier kunnet lukke Ăžjnene for hundredetusinder af indvandredes voldelige overgreb pĂ„ svenskere beskyttet af de lydige presse, men nĂ„r fire dĂžde er pĂ„ verdenspressens forsider, er det svĂŠrere at ignorere. MĂ„ske tidspunktet endelig er kommet til at fjerne de vĂŠrste, muslimske voldsmĂŠnd fra landet. Eller i det mindste internere dem.

Erik Nord, polischef i Storgöteborg, vill att Sverige ska kunna utvisa utlÀndska medborgare som stödjer islamism och vÄldsbejakande extremism.

De som propagerar för att inrÀtta en totalitÀr stat, oavsett om den Àr politisk eller religiös, och inte Àr svenska medborgare, sÄdana personer bör vi kunna utvisa. De kan Äka hem dit dÀr de hör hemma, sÀger Erik Nord.

Enligt honom Àr staten idag begrÀnsad till att kunna utvisa personer som Àr dömda för exempelvis terroristbrott och terrorfinansieringen. Han menar att det borde rÀcka med att utlÀndska medborgare uttrycker sympatier för icke-demokratiska samhÀllssystem för att kunna utvisa dem.

Visst fÄr man sÀga att det Àr bra med IS och religiös extremism. Men dÄ tycker jag inte att man ska bo och bli finansierad av Sverige. Det blir vÀldigt mÀrkligt. Polischefens utspel efter StockholmdÄdet: Utvisa dem

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KnudMadsen
KnudMadsen
7 years ago

Det er mig helt ufatteligt, at ikke myndighederne selv kan se og opfatte, at de gĂžr sig selv latterlige og utrovĂŠrdige ved i det uendelige at prĂžve at fortie og skjule de Ă„benbare fakta. Vi ved jo alle pr. instinkt, at nĂ„r sĂ„dan noget, som det vi sĂ„ for nylig i Stockholm, ja sĂ„ er det sgu da en perker, der er blevet inspireret af tilsvarende i London og mange andre steder + at deres terrorhelte jo direkte opfordrer dem til den slags. Jeg mĂ„ tage mig selv i, gang pĂ„ gang, blot at have et nĂŠrmest hĂ„nligt skuldertrĂŠk til… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x