9
apr
Seneste opdatering: 10/4-17 kl. 1723
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige demonstrerer Woods bitre pointe s√łndag. Over 10 000 idiotiske svenskere holdt en “k√¶rlighedsdemonstration” p√• Sergels Torv. Ved en s√•dan lejlighed, ville velforvarede mennesker erkl√¶re morderne krig, men ikke europ√¶ere og s√¶rlig ikke svenskere. I kan ikke appease disse mordere, i morgen sl√•r de jer ihjel mens I synger og pr√¶diker k√¶rlighed. Jeres politikere har m√•lrettet sendt jer i konflikt i 40 √•r, og i kan k√¶mpe eller d√ł som lam p√• offerb√¶nken. Det rigtige mareridt er ikke begyndt endnu, dette er kun forpostf√¶gtninger. Giv det 30-40 √•r, s√• ved I, hvad jeg mener.

Sverige har ingen historisk erindring om krig, det kan ikke f√• ind i hovedet, at nogen vil dem ondt. De kommer til at l√¶re det p√• den meget ubehagelige m√•de. S√•danne mennesker vil g√łre allerede ul√łselige problemer v√¶rre for sig selv.¬†Tiotusentals samlades p√• Sergels torg f√∂r att visa k√§rlek.

Alvor, ironi og sarkasme

Jeg har set i tusindvis af kommentarer til terroren i Stockholm, siden den skete. P√• Facebook, p√• svenske debatfora, p√• blogs. Hvad der f√łrst falder i √łjnene er sarkasmen og at det er m√¶ndene, der reagerer s√•dan. Ikke kvinderne.

Jeg forst√•r det godt. Har man som jeg bek√¶mpet de ulykker vi ser nu i tyve √•r, kan det v√¶re forst√•eligt at man vr√¶nger ad akt√łrerne begivenhederne, men det er ikke desto mindre tr√¶ttende og trivielt, for tro mig, det skal blive meget v√¶rre og mere alvorligt. Jeg vil h√•be, at alle disse drenger√łve till√¶gger sig mere modne reaktioner til de n√¶ste tragedier. Vi f√•r brug for dem. Indtil videre har Eva Selsing desv√¶rre f√•et ret i sin diagnose af de pubert√¶re, midaldrendes tids√•nd fra Gl√¶delig bagjul til den ironiske mand.

Tindrende 9 april, fotos

Ikke en sky, 15 grader, T-shirt og sommerjakke for f√łrste gang. Det er ogs√• dagen hvor vi markerer datoen for Danmark og Norges bes√¶ttelse¬†i 1940. Vi flager p√• halv stang til kl. 12. (Klik fotos f. helsk√¶rm)
0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maja Dacke
Maja Dacke
3 years ago

Alla svenskar √§r inte stockholmare och reagerar inte som dessa – kom ih√•g det. Alla stockholmare √§r inte stockholmare fr√•n f√∂dseln och regerar inte som ‘de br√§kande f√•ren’. N√§r ledarf√•ret br√§ker s√• br√§ker m√•nga med honom och f√∂ljer utan en tanke med i flocken: – Vi √§r som du, vi vill vara som du, alla vill ju vara som duuuuu … Tyv√§rr. Finns det 7 (av ca 10) miljoner etniska svenskar kvar i Sverige? De flesta icke-svenskf√∂dda √§r v√§l nordbor som kan √•tervandra till sina s√§krare och mer ordnade heml√§nder n√§r det ‘sm√§ller’ n√§sta g√•ng och n√§sta … (Jag avundas… Read more »

PBrad
PBrad
3 years ago
Reply to  PK svada

Hvis sveriges politi skal ha nogen som helst chance for at overleve, plus at slå dette ned, så skal dem af dem der ikke er muslimer på kursus hos Israels politi.

Men jeg tror nu det er for sent, både sveriges forsvar og politi er dybt infiltreret af muslimer.

PK svada
PK svada
3 years ago

Krig i en flykningleir i Libanon, “flyktningene” fra Palestina er IS-sympatis√łrer
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/libanon/vg-i-libanon-full-krig-i-flyktningleir/a/23971704/

Ole Siggaard-Andersen
Ole Siggaard-Andersen
3 years ago

Desv√¶rre tror jeg, meget f√• islamofile lader sig omvende af David Woods i√łvrigt fremragende videoer.

trackback

[…] Taget herfra […]

PK svada
PK svada
3 years ago

Det blir mye kjærlighet i Sverige i tiden som kommer, for det blir nok mange terroraksjoner der framover.

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

David Wood g√łr som vanligt et utr√¶ttelig stykke arbejde ud af, at l√¶re os om islam. Men problemet er bare ikke islam. Vi v√©d godt hvad det lort st√•r for. Problemet er, som vanligt, dumme mennesker. Dumme mennesker som lever efter det lort, dumme mennesker som handler p√• det lort og dumme mennesker som lukker √łjnene for det lort. De sidste er de v√¶rste, for de er f√łdt og opdraget i de kloges verden, hvor s√•dan noget lort slet ikke burde forekomme..!

sussebassa
sussebassa
3 years ago

…for en overgang..til disse idylliske herlige v√•rbilder ifra blod, terrorangrep, menneskelidande..och hundens.
Man tar et djupt andedrag og bare njuter at uansett kommer våren.
Selv satte jeg Robotgressklipperen i gang..James g√•r fortsatt..mye gress √• ta fatt p√• her hos oss..som rydding ellers i hagen…men vi njuter det..hele gjenget..med kaffe och hjemmebakt sjokoladekake…for to og firbeinte..
man trenger disse oaser i v√•r tid, ingen vet hva morgendagen bringer….s√• sant som det er sagt.

KnudMadsen
KnudMadsen
3 years ago

Nyd s√•danne situationer s√• l√¶nge som det endnu er tilladt. Om f√łje tid vil muhamedanerne forpurre det under henvisning til kr√¶nkelse af koranlortet. Om 10 √•r kan det der ikke lade sig g√łre mere.
Selv var jeg ude og sl√• gr√¶s for f√łrste gang i √•r.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  KnudMadsen

Lad græsset være, og slå en muhamedaner!

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago

Tack lika viktigt med dom här bilderna. Som bilderna från Stockholm verklighetens ska skildras fantastiskt fina bilder.

PBrad
PBrad
3 years ago
Reply to  invandrare1957

Det her er florerer på nettet og en hel del svenskere er vilde med det.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212433255617295&set=gm.1834930893499904&type=3&theater

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago
Reply to  PBrad

Chamberlain kunne ikke have sagt det bedre

PBrad
PBrad
3 years ago

Plus de fuldst√¶ndig vanvittige kommentarer – Jenny Ulvljung N√•gon admin i denna grupp?? Synes godt om ¬∑ 5 ¬∑ I g√•r kl. 02:03 Ann Velin Ann Velin Det √§r v√§l skillnad p√• islamister och muslimer men √§nd√• on√∂dig kommentar av Camilla. Fint inl√§gg av dig Jenny Ulvljung ‚ėļ??? Synes godt om ¬∑ 5 ¬∑ I g√•r kl. 02:18 Vicktoria Bagi Vicktoria Bagi Admin h√§r. Rensar och vill att alla ska beakta grundregeln: v√§lvilja och respekt. Om inte blir man blockerad. ‚̧ԳŹ Synes godt om ¬∑ 20 ¬∑ I g√•r kl. 02:23 Sabine Dahlberg Sabine Dahlberg Finns det inte ox√• n√•n… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Jetaimberlin?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago
Reply to  PBrad

Hj√¶lp, hvis ikke man giver sig hen i deres k√¶rlighedsekstase, bliver man sp√¶rret ude, som en internettrold fortjener. Splidskaberen blandt de sidste dages religi√łse.