25
apr
Seneste opdatering: 25/4-17 kl. 2304
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

UNHCR: Knap 3 procent har asylgrund

men hundredetusind bliver illegalt i Italien

According to official reports, during the year 2016, only 2.65 percent of those immigrating into Italy were awarded asylum as refugees, with the vast majority staying on in the country as illegal, undocumented immigrants.

According to the United Nations refugee agency (UNHCR), a total of 181,436 migrants crossed the Mediterranean Sea into Italy during 2016, a record year in recent history. This figure does not include those who were able to enter the country undetected, but only those who were officially registered either by Italian officials or NGOs. Report: Only 2.65 Percent of Immigrants into Italy Are Refugees

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Va Sawva
Va Sawva
4 years ago

Vi bliver kvalt i humanisme, menneskerettigheder og konventioner.
Alle almindelige mennesker ved, at det fÞrste, der skal gÞres, nÄr en ulykke er sket, er at standse den.
Derfor skal konventionerne opsiges og grĂŠnserne lukkes.
Alle almindelige mennesker kan godt se, at det er en muhamedansk invasion af Europa.
Det er Muhamedanere pÄ jihad med udvidelse af det muhamedanske territorium.
Ulykken har vĂŠret i gang i 30 Ă„r!: https://www.youtube.com/watch?v=dQEkhSH-3Qc
Muhamedanere hĂžrer til i muhamedanerland, og det er ikke her!

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Va Sawva

Glistrup fick ocksÄ utstÄ mycket, precis som Olle i Sjöbo.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Den danske justitsminister Pape mfl. om de svenske tilstande – han og hans kolleger i Folketinget har tydeligvis stadig ikke forstĂ„et, at Danmark bare er 10 – 20 Ă„r fra at befinde sig i den samme hĂ„blĂžse situation som stakkels Sverige … http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9530619/danske-politikere-sveriges-udlaendingepolitik-har-svigtet/ 26.04.2017 KL. 09:50 Danske politikere: Sveriges udlĂŠndingepolitik har svigtet Danske politikere er rystede (skakade) over udviklingen i kriminaliteten i MalmĂž. Flere peger pĂ„ udlĂŠndingepolitikken. PĂ„ et samrĂ„d om den eskalerende kriminalitet i Sverige peger SĂžren Pape Poulsen pĂ„ nabolandets lempelige udlĂŠndingepolitik som en hovedĂ„rsag til, at kriminaliteten er vĂŠrre i Sverige end i Danmark. Foto: Tobias Nicolai… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..bare en masse bla bla ifrÄn den danske regjeringen/Danske folkeparti ogsÄ..Alle er fegisar..
vĂ„gar inte ta tak i dette fĂžre det ogsĂ„ blir for sent for Danmark..”det humper jo og gĂ„r ennu.”
Et nytt parti med mera klar fokus/realisme pĂ„ innvandring er helt nĂždvendig…om inte kommer det Ă„ gĂ„ som i Sverige..like fega politikere uansett, som bare tenker pĂ„ sitt stemmekveg og beholde makta..skyhĂžga lĂžnningar..en smittsom och mycket farlig mentalt sjukdom bl politikere.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

JA, desvÊrre ogsÄ DF, som fÞr var det parti vi troede pÄ, ville gÞre noget for at bremse importen af terrorister. Men ak, nej. De er ved at vÊre lige sÄ politisk korrekte som de Þvrige idioter.
De snakker, og rÞven gÄr, som vi sÄ smukt siger.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Öppen stad prĂ€glad av demokrati. För vem större delen av svenskar kĂ€nner sig som nyttiga idioter och betjĂ€nter Ă„t invandrarna. Sanningen saknas helt i Sverige bostĂ€derna rasar i höjden i pris. För svensken som ska jobba mĂ„ste ju kunna sova. Vad jag kan förstĂ„ frĂ„n vĂ€nner o bekanta i SödertĂ€lje sĂ„ Ă€r det inte lĂ€tt i en hyreslĂ€genhet. Är det inte liv o stoj hela natten hos invandrarfamiljer och smĂ„ungar ute och spelar fotboll klockan tolv pĂ„ natten. SĂ„ Ă€r det bilbrĂ€nder. Sen har man lyckats övertyga svensken om att inte felet Ă€r hos invandringen. Utan felet Ă€r hos svensken… Read more »

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Öppen stad?
Skal vi forstÄ det slik at vÄre byer tidligere har vÊrt lukket?
Hvis sÄ; kan noen fortelle nÄr de ble Äpnet?

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Det er den samme sang vi har hĂžrt pĂ„ siden 2. verdenskrig. Lad os tale sammen, lad os komme hinanden vĂ©d og lad os se fremad og tro pĂ„ det bedste. Med andre ord, tom retorik fra den mest konfliktsky generation i verdenshistorien. Skellet mellem venstre og hĂžjre gĂ„r i dag pĂ„, hvem der stadig gider tro pĂ„ det pis og hvem der ikke gider det mere. I USA vandt Trump valget, fordi de samme mennesker som havde stemt pĂ„ Obama, nu ville se lĂžsninger. Men hvad gĂžr alle de konfliktsky..? Ja, de drĂžmmer videre og ber os andre om… Read more »

PK svada
PK svada
4 years ago

Integreringen av flyktninger gÄr feil vei, og forskjellen mellom innvandrere og nordmenn Þker, viser en ny studie.
http://www.dagbladet.no/nyheter/integrering-i-feil-retning-i-norge/67517595

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago
Reply to  PK svada

Kan vi ikke slutte Ă„ uttrykke oss som om noen driver og integrerer noen? Aldri har noen integrert noen noe sted! Integrering er noe vi selv gjĂžr (mĂ„ gjĂžre) om vi kommer til nytt land. Kommer vi med penger nok, behĂžver vi ikke anstrenge oss av den grunn, men for at vi selv skal fĂ„ mer ut av oppholdet/livet der. Fremmedkulturelle behĂžver jobb sammen med vertsbefolkningen for Ă„ kunne integrere seg i nytt land. Kommer de til gratis penger, og kan klumpe seg sammen i egne enklaver, sier det seg selv at integrering blir meget lav, om den ikke helt… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

…har det egentlig vĂŠrt tanken til noen av dessa fremmedkulturella Ă„ ville integrere seg i det samhellet/landet de kommer til..i sĂ„ fall alla utenom muslimene, dom jobbar ju for Ă„ overta landene de kommer til..sagt ved flere anledninger av muslimledere..sĂ„ varfor fortsetta lure oss sjelva..

Lenn
Lenn
4 years ago

Det er sĂ„ groteskt, at man tager sig i hovedet. Se denne video: http://www.barenakedislam.com/2015/09/06/hey-europe-meet-your-new-muslim-neighbors-the-syrian-refugees-who-arent-refugees-and-arent-even-syrian/ Flere af dem ligner chimpanser pĂ„ springtur….. Mit hĂ„b er, at der er nogen, der trĂŠner for hĂ„rdt til at gĂ„ i krig mod dem og mod etablissementet, det syge! Stakkels politi og militĂŠr, for de kan ikke blive ved med at fĂžlge med. Frankrig overvĂ„ger – i dĂžgndrift – ca. 15.000 potentielle jihadister, og det krĂŠver 7 betjente at overvĂ„ge Ă©t af de svin i dĂžgndrift. Hvad med, om Frankrig blot gjorde kort proces og sendte dem retur, med hele den pukkelryggede familie? Jeg har… Read more »

invernes
invernes
4 years ago

Jeg tipper heller at Knap 0,1 procent har asylgrund ! det er nok nérmere sannheten. 😉

PK svada
PK svada
4 years ago
Reply to  invernes

LĂžfven trenger snart asyl.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  PK svada

..asyl..har nog annat i tankerna for en landsforrĂŠdare.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

FÄr de sÄ smidt lortet ud igen??? NÊppe?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

For Ă„ klare det mĂ„ de fĂžrst vite hvor de er…skjuler seg…och det vet inte regjeringen/dom ansvarliga..sejes det er ca 80 000 som skjular seg..sekert flera.
Dette kunna ha vĂŠrt unngĂ„tt om det inte var for elendig organisering nĂ„r ca 200 000 kom inn i Sverige i 2016, men det forsto inte LĂžfven dĂ„..inte nĂ„ heller..han bare tjafsar vidare..beskytter sitt stemmekveg…fordi fĂžr eller senare vil dom nok fĂ„ statsborgerskap..och det er det som teller for LĂžfvenregjeringen..fremtidig stemmekveg.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago
Reply to  sussebassa

Löfven och Faymann(Österrike) och Sigmar Gabriel(BRD) möttes hösten 2015 i Wien och var helt överens om fortsatt svĂ€ngdörrspolitik modell Merkel. Alla tre socialdemokrater som förrĂ„dde sina respektive folk och grundlade det kommande kalifatet i Österrike, Tyskland och Sverige.comment image