5
maj
Seneste opdatering: 6/5-17 kl. 0525
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“StĂždte ind i mĂžblerne”

Det er ikke sÄdan noget, der indgyder respekt for en mand, der er ved at afpresse Storbritannien for 50 milliarder pund (62 mia dollars). Normalt er jeg ikke til sladderjournalistik, men tror du du ser det i dansk-svensk MSM i morgen lige inden et fransk valg, som disse journalister skal vinde for Macron? Nix!

EU President Jean-Claude Juncker was reportedly ‘drunk and bumping into furniture’ at a UN Peace Summit during critical talks.

Juncker was said to be ‘very visibly p**ed’ during talks over Cyprus, which has been split between Greece and Turkey for decades, in Geneva. A diplomat also said that the 62-year-old’s familiar behaviour with some young aides was ’embarrassing’. EU boss Jean-Claude Juncker ‘was DRUNK and bumping into furniture’ during Cyprus peace talks – Selv stĂžrre franske medier kalder Macton for ‘marionet’.

Podcast med Adam Wagner: “Historien om Danmark”

Fra Critique

“Historien om Danmark”: Har DR faktisk lavet noget af vĂŠrdi?!

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
3 years ago

Man kan med fog stĂ€lla sig frĂ„gan hur detta fullkomligt respektlösa beteende alltjĂ€mt accepteras utan att erforderliga Ă„tgĂ€rder vidtas för att stĂ€vja den patetiske gamle fylltrattens framfart. Han har orĂ€kneliga gĂ„nger och med all önskvĂ€rd flagrans bevisat sina fĂ€rdigheter att derangera befintligt möblemang och dĂ€rmed sin olĂ€mplighet att upptrĂ€da i offentliga sammanhang. Emellertid skall erkĂ€nnas att den gamle rĂ€ven, vilken uppbĂ€r den imponerande titeln President of the European Commission, pĂ„ ett högst spektakulĂ€rt sĂ€tt visat vad slags ohederligt rackarspel det illa beryktade EU symboliserar, och kan dĂ€rmed sĂ€gas vara representativ för den oheliga union han företrĂ€der. Ett tragiskt clowneri pĂ„… Read more »

SweDane
SweDane
3 years ago

Teresa May er da hamrende ligeglad med EU..
UK har en af verdens bedst udrustede hĂŠre –
de kan indtage EU’s hovedkvarter imens Juncker
napper morgen sjussen.
Boris og Nigel mÄ sidde og slÄ sig
pÄ lÄrene af grin.

The Lying Press
The Lying Press
3 years ago

Den ikke-folkevalgte sÄkaldte EU-prÊsident, globalisten Jean Claude Juncker, er beviseligt en fordrukken sut. Youtube flyder over med videodokumentation.

Jeg beder hver dag til at det forbandede EU mÄ bryde sammen og at alle rotterne dernede bliver sparket ud af folket !

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Jeg forstÄr sgu godt Juncker bare drikker sig i hegnet og laller der ud af. LÞnnen er jo enorm, alt er jo gratis og han kan jo ikke vÊltes. Og sÄ er han oven i kÞbet omgivet af en flok idioter, der for alt i verden ikke vil tabe ansigt. SÄ er det sgu da bare med at klÞ pÄ. NÄr skibet synker, ryger de jo alle sammen.

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago

Globalisternas vÄta dröm hÄller pÄ att genomföras och frÄgan Àr gÄr det ens att förhindra. Det Àr slutet pÄ demokratin och början pÄ makt diktaturen dÀr pengarna styr. Och mÀnniskan Àr ett verktyg till eliten.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Er flot familiebillede! Man fĂžler en sĂ„ inderlig lede og foragt for disse personer, og det de reprĂŠsenterer, at det er svĂŠrt at give udtryk for det pĂ„ en pĂŠn mĂ„de, uden at krĂŠnke “tonen” voldsomt. Jeg kan se at selve billedets fil hedder macronette.jpg. Macronette er jo nok Ăžgenavnet pĂ„ den lille dukke som Hollande holder i armene, og som den ”deutsche Mutter“ kĂŠrlig og forventningsfuld klapper pĂ„ hovedet. Men babyen burde egentlig hedde Micronette, for i bedste fald bliver Macron kun en ligegyldighed i fransk politik og historie. Som det ses pĂ„ billedet sĂ„ er petit Macron meget… Read more »

The Lying Press
The Lying Press
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Rothschild-bankmanden og elite-globalisten Emmanuel Macron har travlt med at skovle penge ind pÄ sine konti i skattelyet pÄ Cayman Island: http://www.zerohedge.com/news/2017-05-05/macron-says-he-victim-massive-coordinated-hack-after-9-gigabytes-private-documents-r

Talibananas
Talibananas
3 years ago

Jean-Claude Junkie.

PK svada
PK svada
3 years ago

Er politiet blitt paranoide, det er jo hĂžyreradikale som er den store trusselen i Europa.

Tunge kjÞretÞy blir forbudt i hovedprosesjonen pÄ 17. mai
– Helst ser vi at de fjernes for godt, sier politiet.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Tunge-kjoretoy-blir-forbudt-i-hovedprosesjonen-pa-17-mai-334073b.html

PK svada
PK svada
3 years ago

Mannen er gal, hadde han vÊrt rikskansler for Tyskland sÄ hadde Europa fÄtt en ny Hitler.