7
maj
Seneste opdatering: 8/5-17 kl. 0046
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dokumenterne er her. Valget stÄr mellem Le Pen i dag, eller Le Pen i morgen, dvs. om fem Är. Le Pen kan vinde i dag, sÄ det ville vÊre tragisk, hvis Frankrig spilder fem dyrebare Är til. De fÞrste voldelige optÞjer startede i gÄr aftes, og ISIS opfordrer til sabotage og mord pÄ kandidaterne. Paris main mosque says Macron election gives hope to French Muslims

Le Pen Is Just A Gargantuan Polling Error Behind Macron

Harry Enten i Fivethirtyeight:

Donald Trump was just a normal polling error behind Hillary Clinton on the eve of the 2016 presidential election. The far-right National Front candidate in France, Marine Le Pen, by contrast, is an enormous, historic polling error behind the centrist En Marche! candidate Emmanuel Macron. To win, Le Pen needs the polls to be way off. That’s possible.

Indeed, Le Pen’s best shot is probably a combination of two polling mistakes or more. First, she needs the polls to be overestimating how many people will turn out — there needs to be a large number of deliberate abstentions (people casting a blank or spoiled ballot) or people not voting at all. Anywhere from 20 to 40 percent of the people initially supporting the other major candidates in round one have said they will not cast a ballot for Le Pen or Macron in round two. If that percentage went up dramatically, it would likely benefit Le Pen because most of the supporters for the other round one candidates are backing Macron. Second, Le Pen would need some unforeseen shift in preferences from Macron to herself. Voters telling pollsters they’re backing Macron will need to cast a ballot for Le Pen instead. (No such error occurred in the first round.)

If both of these types of errors occurred, it’s conceivable Le Pen could pull off a shocking victory. It took a similar multitude of polling errors in Michigan for Sanders to win. Much more likely, the polls are going to be at least somewhat close to the truth and Macron will be the next president of France.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

SĂ„ har fransĂžjserne oss sĂŠl bet om det! :-/

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja, hvis de ikke selv skulle redde sig fra ragnarok, hvem skal sÄ?

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Den nation af bĂžssoide, selvovervurderede skabhalse fĂ„r nu som fortjent. At befinde sig i kronisk undtagelsestilstand og sĂ„ stemme sĂ„ gak! Ved nĂŠste terroranslag skal I ikke regne med tudefjĂŠs og medfĂžlelse her fra. Og da slet ikke fakkeltog. NĂŠeeh, nu skal der andre boller pĂ„ suppen. Ved hver terrorangreb i Frankrig samles vi til sambaoptog. Med dans, storlarmende trilleflĂžjter, trommer og hele svineriet for at fejre, hvad der hedder lĂžn som fortjent. Hvis det da ikke lige var fordi, vi selv ryger med i faldet…

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
3 years ago

Er det ikke litt komisk Ä se nÄr nyhetsankerne pÄ NRK og sikkert ogsÄ SVT og DR ikke helt klarer Ä skjule gleden nÄr de forteller at Macron leder stort pÄ mÄlingene? Jeg hÄper pÄ et valgsjokk, en viktig grunn er Ä fÄ se alle disse PK-tullingene stÄ der med sjokk og vantro smurt utover sine ansikter.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Bankkonti i skattely og mellemhandler pÄ en stor vÄbenleverance til den lybiske vÄbenhandler Ziad Takieddine. Bebrejdelser, at han forsynede Islamisk Stat med vÄben som fransk Þkonomiminister breder sig.

Og de danske lĂžgnmedier dĂŠkker som sĂŠdvanlig over globalisterne med de pinligste lĂžgne, lĂŠkagerne er forbudte at gengive og de kan indeholde falske oplysninger ol lignende . Godt at jeg ikke betaler licens, tribut for at blive holdt for nar som en trĂŠl!

https://www.unzensuriert.at/content/0023940-Vorwuerfe-von-Waffenhandel-bis-Millionenkonten-Panik-und-verzweifelte-Zensur

kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
3 years ago

Fant denne her kommentaren pĂ„ linken din, men den er pĂ„ tysk og Google oversetter stoler jeg ikke pĂ„. Og min skole tysk, stoler jeg heller ikke pĂ„. Er det noen som vil glede meg med Ă„ oversette denne her: Macron wird leider gewinnen “Die Marionette von Rothschild, den Bilderbergern und Merkel wird gewinnen. ABER die Spannungen in Frankreich und den LĂ€ndern der EU werden steigen. Die Wirtschaft stagniert und die kĂŒnstliche KnechtschaftswĂ€hrung EURO wird es genau so zerreißen wie das widernatĂŒrliche Elitenkonstrukt der EU. Die tĂ€glich an den KĂŒsten anlandende Armee von Ektoparasiten die vom System gerne als FlĂŒchtlinge… Read more »

Anna Svensson
3 years ago

Om du blir glad sĂ„ har jag snabbt svĂ€ngt ihop en liten översĂ€ttning, som dock inte gör ansprĂ„k pĂ„ att vara perfekt: TyvĂ€rr kommer Macron att vinna ” Rothschilds, Bilderbergers och Merkels marionett kommer att vinna. MEN spĂ€nningen i Frankrike och EU-lĂ€nderna kommer att tillta. Ekonomin stagnerar och den konstgjorda försklavningsvalutan EURO kommer att rivas upp liksom den onaturliga elitkonstruktionen EU. Den dagligen vid kusten anlĂ€ndande armĂ© av ektoparasiter, av systemet gĂ€rna betecknade som flyktingar, kommer genom alla mord och vĂ„ldtĂ€kter att hamna allt mer i offentlighetens fokus. Befolkningen kommer ocksĂ„ att upptĂ€cka att de som vĂ€rdar inte bara mĂ„ste… Read more »

kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
3 years ago
Reply to  Anna Svensson

Takker sĂ„ hjertelig for arbetet, Anna 😉

Anna Svensson
3 years ago

Det var sÄ lite sÄ, hoppas du fÄr en trevlig kvÀll och att Marine Le Pen vinner ÀndÄ.

kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
3 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja der er vi enige 😉