10
maj
Seneste opdatering: 10/5-17 kl. 2344
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så blev Nyhavn halal-certificeret

Overlader man grænsebevogtning til EU, får man barrikaderne i sine egne gader. Og vi har kun set begyndelsen. Udtrykket ‘koranklodser’ er via kunstneren Uwe Max Jensen. Klik fotos for helskærm.

Goodbye Sweden

Lars Carlsson skriver:

Jag lämnar i slutet av veckan in en ansökan om medborgarskap i Norge, och eftersom Norge inte tillåter dubbla medborgarskap lämnas samtidigt en ansökan om att bli befriad från svenskt medborgarkap till svensk myndighet. Tino Sanandaji skrev häromdagen; “Många längtar av nostalgiska skäl till en regeringsduglig socialdemokrati som värnar välfärden, men dagens socialdemokrati har upphöjt politiskt korrekthet och oreglerad invandring till en värdegrundsreligion som står över allt annat.” Men som bekant gäller ju inte detta bara socialdemokratin. I mina ögon är Sverige hopplöst förlorat.

Malmö är “ett svart hål” för bidragspengar

“Med Gaza* som samfundsmodel”

Svenske politikere vil i ramme alvor bilde befolkningen ind, at “indvandringen vil betale pensionerne og fremtidens velfærd,” men sandheden er, at de tidligst og mest indvandrede svenske byer, er dem der kører mest på pumperne. Svenske politikere ville have deres eget lille Gaza, og det blev Malmø.

Men de ville mere, de ville modellere hele Sverige med Gaza som forebillede, de har blot glemt at tænke på, hvem der skal financiere deres fantasier. Dette sker nu, og man forstår Lars Carlsson bare vil væk. Når hele Sverige er blevet som Malmø, Södertälje, Landskrona osv., gælder det om at have forladt landet i tide. Svenske kommuner regner med 40 mia i underskud de næste tre år. Jeg er glad for, at jeg forlod det for 14 år siden, selvom det var med tungt hjerte.

Malmö får in nästan 4,9 miljarder kronor medan miljarder flödar ut från Stockholmskommuner på grund av det kommunala utjämningssystemet. Fullständigt orimligt, säger Leif Gripestam (M), kommunstyrelsens ordförande i Täby, som kallar Malmö för ett ”svart hål”.

På torsdagen publicerade SCB preliminära siffror för 2017 för det kommunala utjämningssystemet. Siffrorna visar att Malmö stad återigen är kommunen som får mest bidrag. För 2017 beräknas Malmö få nästan 4,9 miljarder kronor, en ökning med drygt 276 miljoner kronor jämfört med 2016. Den näst största bidragstagaren är Göteborgs stad som får 2,4 miljarder kronor. Staden “ett svart hål” för bidragspengar

*Med Gaza menes i korthed: At ved hjælp af egen offerstatus true sig til en hæderlig levestandard via andre menneskers penge. Tjek nogle nøgletal i Palestine problem hopeless, but not serious


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

43
Deltag i debatten...

avatar
15 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Absurdistan Über Alles | Ekte nyheterUriasposten » Blog Archive » Koranklodser i islamismens farve, nu med hjerter… - Dengule.dkGlennie SørensenNicolai ZolnirAndre´Kristian Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] (og hva mener Samene?). Men det går da “fremover” også i Danmark og Norge. “Koran-klosser“, barrikaderte gater og skarpskyttere på takene ved Nasjonaldagfeiring og diverse andre […]

trackback

[…] maj blev der opsat Koranklodser flere steder i Hovedstaden, og hurtigt kom de første tiltag, der skulle normalisere terrortruslen i det […]

Glennie Sørensen
Guest
Glennie Sørensen

Jeg har tit hørt ordet Halal-Beton, så klodserne har mange forskellige navne, alt efter tid og sted…

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Frihedens forbitreste fjende er den lykkelige træl, som er ved sine drømmes ende, når han har sin vante plads i høet og får sin daglige grød – og de fleste har vilje, mod og vid som trælle.

Anna Svensson
Guest

Vilket passande uttryck: Koranklodser – tack Uwe Max Jensen! Dig kan man lita på.

PK svada
Guest
PK svada

Kaba-klosser hadde vært perfekt 🙂

Anna Svensson
Guest

Kanske kan båda orden kombineras?

Nicolai Zolnir
Guest
Nicolai Zolnir

Koranklodser er et godt begreb, retorisk set, selvom kaabaklodser logisk set giver mere mening. Selv folk, som ikke kender særligt meget til islam, ved hvad koranen er, og har måske en lurende fornemmelse af, at den har en sammenhæng med diverse tilfælde af truck jihad.

Henning Jensen
Guest
Henning Jensen

Man kan dog glæde og fryde sig over, at statsminister Lars Løkke Rasmussen kan se koranklodserne fra sin egen lejlighed på den modsatte side af Nyhavn.
Disse koranklodser er et af resultaterne af hans manglende lovede straksopbremsning.
Så skamklodserne er sat til ære for ham og hans importerede muslimer. Der burde graffitimales Lars Løkke på dem alle!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

2½ måned efter at være gået til valg på straksopbremsning, lovede LLR – PÅ TRODS AF DET DANSKE RETSFORBEHOLD – at overtage 1.000 – TUSINDE – velfærdsmuhamedanere fra Frau Mærklig!

finnaskov@mail.tele.dk
Guest
finnaskov@mail.tele.dk

Lars Carlsson. Der findes ikke mange pletter på jorden, der ikke er forurenet af koranslaverne. At flytte til Norge er blot at trække pinen ud, Norge og Danmark er godt på vej mod samme tilstand, blot lidt forsinket. Jeg vil anbefale dig at læse Document.no eller gå en tur i Oslo, så vil du hurtigt trække følehornene til dig. Måske er løsningen blot at rykke teltpælene op og flytte så langt nordpå som du kan komme. Der er stadig jomfrueligt land som er for koldt for ørkenens sønner. Desværre kan vi her i Danmark ikke komme længere end Skagen, men… Read more »

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Koranklodser er et godt ord. Hvornår følger maskingeværbunkers i gaderne? Befæstede politistationer og politikaserner? Og hvornår indser politikerne, hvad årsagen er til at sådanne rædsler er nødvendige i gadebilledet? De ville være unødvendige, hvis islam ikke var i Europa – og hvorfor skal vi have alle de udgifter til specialovervågning etc. af islamiske elementer, moskeer osv? Hvorfor ikke snart gøre rent bord og smide islam ud af Europa. Religionsfrihed og blah, blah. Der er ikke frihed for en kriminel og terroristisk organisation, selv om den dækker sig og betegner sig som en “religion”. Den slags bekæmper man, og den slags… Read more »

PK svada
Guest
PK svada

Lars Carlsson tar feil, Norge tillater dobbelt statsborgerskap

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Det har den borgerlige regering osse indført i Danmark, som om man kan tjene 2 herre samtidig!

Theminorityreporter
Guest
Theminorityreporter

Det er for at vi lettere skal kunne returnere dem til dit de kommer fra, og så ta fra dem det norske passet/statsborgerskapet.

(Praktisk talt umulig å bli kvitt mennesker som blir statsløse hvis du hiver dem ut).

Dan Mikalsen
Guest
Dan Mikalsen

Det er bare å håpe det blir en atomkrig snart så vi og våre barn dör fort , og ikke behöver å seigpines resten av vårt liv. (litt ironi,men )

Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Hvorfor ett kommentarfelt på tre artikler? Eller er det noe jeg lite PC-kyndige har misforstått?

Å flytte til Norge er bare å utsette problemene noen år.

River
Guest
River

Hver mand, sin fæstning. Hvorfor ikke lade alle ustraffede bære våben? Samfundet VIL ikke beskytte sine borgere. Eller også skal ressourcerne bruges på at mandsopdække muslimer, 30 til een.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Præcis. Se ovenfor hvad jeg mener om “begivenheden” i Københavns havn i lørdags.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det bliver spændende at se, hvornår ordet “koranklodser” bliver optaget i retskrivningsordbogen ?

Anna Svensson
Guest

Ordet “koranklossar” kommer aldrig att finnas i SAOL.

Andre´Kristian
Guest
Andre´Kristian

Kontinuerligt kverulerande, skall kanske tilläggas!
Andreas 🙂

Anna Svensson
Guest

Dem finns det ju ännu fler av! 😉

invernes
Guest
invernes

EU er problemet så lenge folk lar seg kneble av dette sataniske organet er alt håp ute i Vest Europa.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Den 15 årige pige(konvertitten) i Oddsherred-sagen, der nu har siddet varetægtsfængslet et pænt stykke tid, i terrorsagen mod de jødiske skoler, siger nu at hun har været offer for islam og dets latterlige dogmer.
Nu skal det blive spændende at se hvordan medierne og venstrefløjen har tænkt sig at spinne det…

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvor lang er “pænt”?

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Prøv at Google. Jeg tror hun har siddet over et halvt år-

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Det var mere din teenageagtige “tilgang” til sproget.