13
maj
Seneste opdatering: 13/5-17 kl. 1214
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lauren Southern har lige deltaget i en aktion på Sicilien, “to stop EU/NGO/Soros boat smuggling people to Europe from Libya.”

Nu är det fler syrier än finländare i Sverige

”Det är historiskt,” mener SVT. Dette skyldes ikke en folkelig eller politisk beslutning. Det kommer af en administrativ beslutning på Migrationsverket den 3 september 2013. Rasmus Jarlov sagde noget rigtigt om svenske politikere: “Ingen enkelt generation burde have lov at forvandle sit land så grundlæggende.” Og i dette tilfælde var det bare embedsmænd, der modellerede om på Sveriges demografi fra deres skriveborde.

Finländarna har varit den största gruppen utrikesfödda i Sverige sedan andra världskriget, men nu har syrier gått om. I mars var 158.443 Syrienfödda skrivna i Sverige, jämfört med 152.870 Finlandsfödda, enligt ny statistik från Statistiska Centralbyrån.

– Det har kommit väldigt många syrier hit, säger Tomas Johansson på SCB. Omfattande arbetskraftsinvandring från Finland ägde rum från andra världskrigets slut till 1980, då gruppen utrikesfödda finländare i Sverige var cirka 250.000.

Sedan dess har gruppen minskat, medan syrier har ökat enormt – 2012 var det 27.510 syrier i Sverige, fem år senare består gruppen av 158.443 personer. – Syrierna gick om. Det är historiskt, säger Tomas Johansson, utredare på SCB till SvD. Nu är det fler syrier än finländare i Sverige: ”Det är historiskt”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
latmaskAndre´Kristianinvernes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Andre´Kristian
Guest
Andre´Kristian

Den diaboliska demografiska metamorfos vi nu erfar verkar dock ha gått gemene man i den stora grå massan förbi, och globalistdemagogernas misantropiska planer på ett successivt folkutbyte sker mitt framför näsan på de politiskt oinitierade och lättstyrda medborgarna. Nativiteten inom de etniska lagren minskar i takt med migrantmassornas nedärvda besatthet av att reproducera sig – en alarmerande utveckling som i förlängningen kommer att leda till den av det korrumperade etablissemanget önskade försämringen av de intellektuella kapaciteterna och själsförmögenheterna, där den cerebralt underbegåvade världsmedborgaren kan manipuleras efter det totalitära styrets behag. Western ethno suicide, kallas det visst och Sveriges suicidala självskadebeteende… Read more »

invernes
Guest
invernes

SVT jubler for det kommende folke mordet på svensker.

invernes
Guest
invernes

King Sobieski and his Polish knights crushed an Islamic army before it could overwhelm the defenders of Vienna – 9/11/1683. Maybe the Poles will save Europe again?

latmask
Guest
latmask

De kan göra det, dvs V4 + Ryssland.